U.C.M Riistakamera

Johkup7

Hei, ostettiin U.C.M Riistakamera. Käyttöohje on surkea tai sitten käyttäjä ei vaan tajua... En saa kameraa toimimaan liiketunnistimella. Se ottaa muutaman kuvan (15) ja sitten loput kuvat (15) valkoisia ja sitten loppuukin kuvan otto. Missä voi olla vika? Apua kaivattais kipeästi!

21

3369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Menovesi

      En tunne tuota kameraa, mutta tuli pari asiaa mieleen missä vika. Kun teet asetuksia, muista hyväksyä muutokset OK painikkeella. Joissain kameroissa jos on liian suuri resulaatio niin ei ota pimeässä videota, mutta ottaa yksittäisiä kuvia.
      Toinen vika voi olla paristoissa. Itselläni eräs laite joka toimi vain hetken moitteettomasi, sitten alkoi temppuilemaan, vikana yksi paristo oli sökönä ei päästänyt virtaa läpi. Yleismittarilla näytti täyttä jännitettä, mutta kuorman kanssa jännite lähes nolla.

    • Tsäk

      Nää tuntuu olevan vähän p....ja. Mulla Scout Guard ja kuvaa miten sattuu. Verkkovirtaan kytketty, omassa boksissaan, paikassa ei heijastuksia tms. Joskus ottaa kuvan ja joskus ei moneen päivään. Aika alussa oli jo syöpymää pattereissa. Eli kosteutta livahtanut sisään. Puhdistin hyvin ja vaihdoin uudet patterit. Mutta nyt siis verkkovirralla. Silloin kun kuvaa ni lähettää hyvin eteenpäin meilinä. Toisaalta olihan tämä takkuaminen jo odotettavissakin. Takuuaika umpeutui puolisen vuotta sitten :(

      • toiminut

        Sama merkki ja totean vain, että paskan möivät. Uavision pelittänyt viime syksystä lähtien moitteettomasti. On ollut maastossa koko ajan.


      • u.c.m.if.fucked

        Itse olen takunnut U.C.M kameran kanssa jo niin kauan, että pian lentää klasista pihalle ja kauas!

        ÄLKÄÄ OSTAKO KYSEISTÄ KAMERAA. Parempi mielenterveydelle.


    • aivan_uuno

      Asensin juuri U.C.M kameraan asetukset ,vaikka menikin kaksi päivää .Alkoi toimimaan (Huonot ohjeet) Hyviä kuvia tulee ,vaikka on 8 pikselin säädössä, toimii saunalahden prepaid sekä latausliittymällä kun olen kokeillut ! . Jos ongelmia laita tekstiä ,verrataan asetuksiasi ?

      • PaskanMöivät

        Itsellä ollut 2kk metsässä kyseinen kamera. On todella epäluotettava, ei lähetä kaikkia kuvia. Taidan takuuseen vaihtaa uuden. Samalla paikalla ollut scout guard samalla liittymällä ja se pelaa ongelmitta. Asetukset on helppo laittaa..


      • u.c.m.if.fucked

        Hep. Toimiiko kamerasi nyt verkkovirralla?


      • xhuntteri

        Aivan uuno, ostin kanssa riistakameran mallia Bolyguard MG882K-8mHD ja koska haluaisin kuvia myös kännyyn niin Saunalahden prepaidin Prismasta. Ongelma myöskin nuo paskat ohjeet joilla asetukset täytyisi tehdä. Voisitko kenties esittää omat asetuksesi( MMS ja GPRS)... kuvan otto onnistuu mutta kuvat ei lähde eetteriin.


      • tuskastunut2

        pystytkö pistämään asetuksesi tänne niin koitan niitä omassa kamerassani.


      • xhuntteri

        URL=http://mms.elisa.fi/
        APN=mms
        IP=213.161.41.57
        Port=80
        Account=
        Password=

        ja

        SMTP /GPRS=posti.saunalahti.fi
        APN=internet
        Port=25

        Näillä sain ainakin multimediaviestinä kuvia kännykkään...


      • xhuntteri

        niin ja liittymänä Saunalahden Prepaid jossa MMS,data yms palvelut valmiina avattuina.


      • Kaikkikokeiltu

        Ei pelitä UCM trail camera. Liittymänä DNA minidata. Ei lähde pelaan sitten millään. Aina vaan ilmoittaa että sen fail. Sim kortti välillä kateissa...
        Asetukse ihan perus. smtp.dnainternet.net, portti 25
        Olikso vinkkejä


    • U.S.Mini

      Päivänvalossa "ucmini " kuvaa tarkasti ja hyvin mutta hämärtyessä ja pimeäss ei mitään. Valkeita blankoja muutama ,siihen jää.
      Paras paristo on kait Varta?

      Olisko neuvoja, kokemuksia, kiitos.

    • lisää.kehitystä

      Maailmassa ei ole vielä yhtään hyvää videokuvaa tekevää riistakameraa. Tämä on taivahan tosi.

    • Eräsmies_vaan

      Valkeet blankot kuvat merkkaa sitä että salama heijastuu jostain läheltä takaisin yöllä, heinänkorsi tai muuta edessä? Mulla on lähettävä Scout Guardi suht hyvin pelannu 2-3 vuotta. Tosiasia taitaa olla että hyvää ja laadukasta riistakameraa ei taida vielä markkinoilla olla. Kosteussuojan kanssa tuntuu monessa olevan ongelmia. Ja asetustenlaitossa menee joskus sormi suuhun.

      • hiyugde

        Minulla Burrel-kamera joka TM:n testivoittaja, en muista mikä malli lie mutta ei kovin kallis, 265 euroa muistaakseni.

        Ostin siihen saunalahden prepaid-liittymän mutta en saa sitä lähettämään kuvaa kännykkääni en sitten millään vaikka kaikki asetukset kamerassa aivan varmasti ok..kamera kun ottaa kuvan ja jonkin ajan kuluttua avaa kameran niin ei voi katsoa kuvia kuin vaikuttaisi siltä että kamera yrittää lähettää edelleen kuvaa, ei kyllä lähetä vaikka en avannut kameraa ja jätin sen paikoilleen.

        Prepaid-liittymään tilasin käyttöasetukset tekstiviestillä koska ei tullut automaattisesti, vaihdoin yhteysosoitteeksi eli APN>> internet ja ELISA MMS ja päivitin tiedot kameraan mutta ei vaan suostu lähettämään kuvia, liittymässä on puhelut/tekstiviestit/internet.

        Yritin soittaa saunalahden asiakaspalveluun ja kyllästyin kuuntelemaan musiikkia jota soi kaksi kertaa puolituntia kun minut yritettiin yhdistää sieltä henkilölle joka tietää prepaid-liittymistä, ei ollut kuulemma jonotusta sillä hetkellä mutta ei vaan kukaan vastannut kun kaksi kertaa yritin, soitin asiakaspalveluun vielä kerran ja sanoin että nyt riittää kiitos.

        Soitin Soneralle jossa vastattiin heti ja sieltä tulee nyt sitten riistakameraan liittymä, hinta 1.90 euroa kuukaudessa, ei paha.

        Googlettelin tuota saunalahden prepaid-liittymää riistakamera käyttöön ja löytyi paljon ongelmaviestejä, jossakin prepaid-liittymissä ei ole mahdollista lähettää kuvaviestejä ennen kuin ottaa yhteyttä saunalahdelle, on unohtunut kuvaviestimahdollisuus tai jotain..liekö rahastusta kun pitää soittaa ja jonottaa.


    • jjjll

      Mulla kans U.C.M kamera ja hermot menee, kaikki asetukset asennettu ok, mutta ei vaan lähetä kuvia. Huomenna lähtee takaisin kauppaan.

      • mrL

        On herkkä kuuluvuuden suhteen. Teho antenni 12v akku ratkaisi minulla ongelmat. Heikossa kentässä ei lähetä sitten millään...


    • Kotipumpuli

      Uovision riistakamera lähettänyt jo kohta 3 vuotta metästä kuvaa DNA:lla. Liittymän kuukausikustannus 2,9e/kk. Asetukset siihen ja otzikon mainittuun kameraan samat. Löytyy ainaki tosta
      http://www.uovisionsuomi.fi/kayttoohjeet

    • höynäytetty

      Näiden kameroiden toiminta on kiinni kuun asennosta.epäluotettava,toimii tai ei toimi.kaksi samanlaista rinnakkain,samoila asetuksilla.ikinä eivät toimi samalla tavalla.paskaa kauppasivat,onneksi ostin etämyyntinä niin saivat romunsa takaisin.

    • Mökkiläinen

      Onko kyseiseen kameraan mitään tekstiviesti komentoja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe