"Napoleonin" ennustuskirja?

miss spookiness

Onko kukaan muu tutustunut vanhaan egyptiläiseen ennustusmenetelmään, jonka Napoleonin kerrotaan löytäneen papyruskääröinä? (Kerrotaan myös, ettei Napoleon koskaan tehnyt tärkeitä ratkaisuja ilman ennustuskirjaansa, mutta nyt lipsutaan aiheesta)

Eli ennustusmenetelmä, johon kuuluu oraakkeli/ennustustaulukko ja 32 valmista kysymystä, joista valitaan omaa kysymystä lähinnä oleva. Ennustamista varten piirretään intuition pohjalta viisi viivarivistöä, ja jokaisen rivin viivamäärä lasketaan lopuksi: parittomasta 1, parillisesta kaksi tähteä. Näin syntyy tähtikuvio (esim.
*
**
**
*
**)
jota tarvitaan kysymyksen numeron lisäksi taulukosta katsomiseen ja oikean vastauksen etsimiseen... Kuulosti sekavalta, eikö niin?
Kyllä, kamalan vaikea selittää, mutta onko joku tutustunut tarkemmin? Itse olen ennustellut vastajonkin verran, tuloksista en ole (vielä) tietoinen... ;)

10

1009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taika jim

      Menetelmä toimii, olen ennustellut kirjan avulla jo vuosia.

      • miss spookiness

        Toivottavasti tuo ei muuten ollut vitsi... Hienoa kuulla, olen tutustunut vasta vähän mutta tuntuu paljon "luotettavammalta" kuin esim. koko maailman tuntemat tarot-kortit! Melko tuntematon menetelmä, harmi vaan ;)


      • ei nimittäin toimi

        Ei toimi yhtään. Ehkä ainoa käyttötarkoitus jonkinlaisina negatiivisina ennustuksina. Eli mitä kirja ennustaa, sitä ei ainakaan tapahdu.
        Aivan anuksesta! Ihan vitsi koko juttu saatana!


      • miss spookiness
        ei nimittäin toimi kirjoitti:

        Ei toimi yhtään. Ehkä ainoa käyttötarkoitus jonkinlaisina negatiivisina ennustuksina. Eli mitä kirja ennustaa, sitä ei ainakaan tapahdu.
        Aivan anuksesta! Ihan vitsi koko juttu saatana!

        En sanoisi nyt niinkään. Tietenkin nää on aika persoonallisia juttuja, mutta itse olen ennustanut muutaman kerran, ja saanut aika hyviä vastauksia:

        1) Kysyin, pitäisikö minun harkita uraa kehitysmaa-avustajana, (kirjasta valitsin kysymyksen Mikä ammatti tai virkaura minun pitäisi valita) ja sain vastauksen (en muista tarkkaan, mutta...): Älä tunkeudu muukalaisten maahan.

        2) Kysyin, tulenko onnistumaan itselleni tärkeässä asiassa, jota en koko Suomelle aio tässä paljastaa (kirjasta valitsin kysymyksen Onko tämä vuosi onnellisempi kuin viime vuosi) ja sain vastauksen, jonka mukaan menestystä olisi tiedossa. Sain juuri äsken tietää, että eräs opettajistani on kirjoittanut minusta kehukirjeen stipendirahastoon, eli rahaa voi olla tulossa...

        Voi kuulostaa typerältä, mutta aika onnekkaita sattumia?


    • attila

      ...eipä ennustanu vankeutta...

    • Pro Fetia

      Erinomainen oraakkeli. Kun vielä käyttää tarot-kortteja ja i-ching-kirjaa apuna, niin salaisuudet avautuvat.

    • minä vaan

      tottahn se toimii. olen itse tehnyt kirjan avulla monia suuria päätöksiä. olen osannut välttää vaaraa kun se on sitä kehottanut, olen saanut tietää kuinka menetellä tulevaisuudessa. ja tiedän paljon muitakin tärkeitä asioita tulevaisuudestani, jolloin on paljon helpompi suhtautua yllätyksellisiin käänteisiin!

    • okkigaam

      Löytämättä ensin kirjasta taulukkoa, sivut oli liimautunet yhteen. Koetin sormiennustusta. Totta totisesti kysymykseeni sain selvän vastauksen. Tein toisen kysyen tyttäreni sairaudesta. Sormi osui kohtaan: Potilas paranee. Ihan kymät väreet meni pitkin selkää.
      Eilen tein tuon kirjan ohjeen mukaan ja vastaus oli sopiva kysymykseen- Joten kaikki on mahdollista. Taidan pitää tämän kirjan orakkelinani kk sillä se on lainastosta .
      maagikko

    • Suomenkielinen käännös on käännetty englannista. Kirja on julkaistu englanniksi 1822. Englantilainen käännös on käännetty saksankielestä.

      Kirjan englannintaja H. Kirchenhoffer kertoo kirjan suomalaisessa käännöksessä olevassa esipuheessa, että alunpitäen kirja on löytynyt hieroglyfitekstinä erään muumion kainalokuopasta Egyptistä. Löydön teki Kirchenhofferin mukaan 1801 eräs "luonnontieteilijä ja tutkimusmatkailija Charles Nicholas Sigisbert Sonnini de Manocourt" (oik. Manoncourt), elänyt 1751-1812.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Charles-Nicolas-Sigisbert_Sonnini_de_Manoncourt

      Kirchenhoffer kertoo: "M. Sonnini kiiruhti ensimmäisen konsulin [=Napoleonin] luo, jonka uteliaisuutta tämä hieroglyfinen aarre kiihotti siinä määrin, että hän kutsui luokseen erään oppineen koptin. Tarkkojen tutkimusten jälkeen tämä keksi ratkaisun, jonka avulla kirjainmerkkejä pystyttiin tulkitsemaan. Kun suuri urakka oli valmis, hän luki käsikirjoituksen Napoleonin sihteerille. Pitääkseen asian salassa sihteeri käänsi sen saksan kielelle."

      Kirchofferin esipuheessa kerrotaan vielä mm. että alkuperäinen käsikirjoitus - hieroglyfein kirjoitettu - on luultavasti tuhoutunut, ja että saksankielinen käännös majaili Napoleonin henkilökohtaisessa arkistossa kunnes päätyi Saksaan, mistä se löydettiin 1813.

      Kirchenhoffer siis kertoo alkuperäisen käsikirjoituksen olleen kirjoitetun egyptiläisillä hieroglyfeillä. Tällöin kieli, jolla se on kirjoitettu, voi olla tuskin muuta kuin muinaisegyptiä.

      Mutta nytpäs onkin niin, ettei muinaisegyptiläisiä hieroglyfitekstejä osattu tulkita saati sitten kääntää ennen vuotta 1822, jolloinka ranskalainen Champollion ratkaisi hieroglyfien arvoituksen.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Jean-François_Champollion

      Näin ollen kirjasta ei voi sanoa muuta kuin: todennäköisesti puppua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe