Nettikiusaus

Minua on kiusattu Growtopia nimisessa verkkopelissa mikä on vähän samanlainen kuin Minecraft. Minulta on huiattu tavaraa ja nimitelty noobiksi. Kaverinikin on huiannut minua monta kertaa. En ole sen jälkeen enää pelannut paljoo Growtopiaa.
1
Ilmoita

ja sä loukkaannuit tosta ja olit niin tyhmä että ne sai sulta huijattua kamaa...
5 VASTAUSTA:
Ootpa ikävä tyyppi. Oletkos kiusaaja? Toi viha voi voimaannuttaa hetken, mut muuten vie aika lailla elämää väärään suuntaan.
lol :D en ole kiusaaja mutta silti noihin "scammeihin" menee vaan idiootit...
No loukkantuisit varmaan itsekin
Voi vittu ihan varmasti jossain Growtopiassa voi tulla kiusatuksi
Growtopia pelis on muutama huijauksen kohde onnesta ma en oo se lol
+Lisää kommentti
Hei, kiusattu 123. :)
Nettikiusaaminen on kyllä ikävän yleistä ja aiheuttaa harmia. Kiusaajat eivät välttämättä ymmärrä, miltä huijaaminen ja nimittely tuntuu ja että se tuntuu yhtä pahalta kuin kiusaaminen netin ulkopuolella. Oletko jutellut kaverisi kanssa kiusaamisesta? Kannattaa yrittää puhua kaverisi kanssa asiasta, jos koet että se on jäänyt hiertämään teidän välejä. On hyvä juttu, että olet vähentänyt pelin pelaamista, koska turha sinne on jäädä pahoittamaan mieltään toisten ymmärtämättömyyden takia. Olisiko mahdollista, että etsisit jonkun toisen peliyhteisön, missä olisi parempi yhteishenki pelaajien kesken ja pelaaminen olisi mukavaa? :) Meitä ihmisiä on kaikkialla moneen lähtöön, ja jokainen meistä toimii välillä ajattelemattomasti. Varmasti verkkopeleistä löytyy myös reiluja pelikavereita.

Tsemppiterveisin, Venla ja Hanna Jyvässeudun Saappaasta
2 VASTAUSTA:
Joo kiitos vinkistä :)
mee töihin
+Lisää kommentti
Se peli taitaa olla rakennettu juurikin niin, että sopii oikein hyvin nolaamisen yrityksiin. En ymmärrä sen suunnittelijoita.
Ilmoita
Täs on parepmi peli: http://tinyurl.com/uusilaji2015
Ilmoita
Lattaappa pixel worlds parin viikon jälkee rupeet tajuu
Ilmoita
mun mielest on tosi kiva huiata pikkulapsija mobiilipeleissä oon tahallani tuhonnu niide maat ja ottanu arvotavarat ainaki kymmenelt eri äijält en tiijä koskinks sun maaha mut en oo pahoillani
1 VASTAUS:
Semmonen blackhat hacker sieltä.
+Lisää kommentti
Hyvä vaa et tommosii homoi kiusataa, kaikki sen ebolapelin pelaajat pitäis tappaa!!!
2 VASTAUSTA:
kiusaajatkin ovat kyseisen pelaajia.. :D ja kuitenkin hän on vähentänyt ellei jopa lopettanut pelin pelaamisen.... eli siis kiusaajat ja kiusattu ovat "growijonneja"
Omastya mielestä en näe miksi sen pelin pelaajia kiusataan. se on peli muikden joukossa jossa koitat haalia mahdollisimman arvokkaat tavarat pelin sisäisillä uhkapeleillä tai investoimalla tuottaviin kohteisiin. Omasta mielestä opettaa vaan kaupankäyntiä ja viisaasti rahojen käyttämisen. Ei ole paras vaihtokauppa peli mutta ei sen takia pitäisi kiusata että pelaa sitä
+Lisää kommentti
Lol voi jumalauta XDDDDD
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Jokainen Growtopiaa pelanneen pitäs tietää: SE ON PELI EIKÄ NE NÄÄ SUN KASVOJA, TAI OIKEAA NIMEÄ, EIKÄ KUVAA SUSTA, TAI SUN AIVOJEN SISÄLTÖÄ! Voin yhtä hyvin käyttäytyä idoottimaisesti netissä ja ladata viruksia ja sitte tulla itkemään tänne...
Ilmoita
Heii:) Tiedän pelin ja olen vahvasti sitä mieltä että kellään ei ole oikeutta huijata sinulta tavaroita tai haukkua. MUTTA voisin sanoa että jos olet jollain tapaa herkkä. EI en ole sitä mitään vastaan.:) Niin voisit olla pelaamatta peliä ja poistaa vaikkapa sen.
Ilmoita
Voisimpa huijata olevani täyttänyt juuri 8v ja mennä SuomiTradeen roastaamaan... olen vaan kuullut semmosesta.. vissiin 13-vuotiaat kiusaa nuorempia siellä ja niillä menee tunteisiin jos vetää takasin.. samoin kuin servun owneri. Jos sitä haukutaan pienestikkin niin se bannaa tai sanoo takasin jotain niin naurettavaa.

Mut kiitos kun saan tietää, että mitä se Growtopia pitää sisällään.. :D
Ilmoita
Tsemppiä, älä välitä! Olen sinun puolellasi pahaa vastaan! Voimia!
Ilmoita
Vtu jotai growtopiaa pelaatte...hankkikaa elämä!
Ilmoita
itke pois
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Nettikiusaus

Minua on kiusattu Growtopia nimisessa verkkopelissa mikä on vähän samanlainen kuin Minecraft. Minulta on huiattu tavaraa ja nimitelty noobiksi. Kaverinikin on huiannut minua monta kertaa. En ole sen jälkeen enää pelannut paljoo Growtopiaa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta