naapurin rouvaa rajusti osa 1

rouvaanaapurin1

Seisoskelin vakipaikallani pensasaidan katveessa katselemassa naapurin rouvaa pihatöissä.
Näky oli hyvin kiihoittava kun muodokas nainen kyykki kukkapenkissä tiukat trikoot jalassaan, pystyin jopa erottamaan pikkuhousujen rajat piilopaikkaani.

Olin jo päättänyt, että tänään toteutan pitkäaikaisen haaveeni ja nain tuota seksikästä naista.
Naapurin yrittäjämies Pekka oli hetki sitten lähtenyt ruokatunnilta takaisin töihin ja tiesin hänen pysyvän poissa iltaan asti. Rouva, Katariina nimeltään alkoi tehdä lähtöä sisälle. Vaihdoin paikkaa pihapuun alle, sillä arvelin hänen menevän suihkuun ja puun alta saattoi nähdä pukuhuoneeseen jos verhot olisivat auki.

Hetken kuluttua näin Katariinan ilmestyvän pukuhuoneeseen ja alkavan riisuuntua, nähtävästi ilman aikomustakaan sulkea verhoja. Kyrpäni seisoi jo kivikovana pelkästä ajatuksesta. Hän riisui t-paidan paljastaen mustien liivien verhoamat D-kupin rinnat, seuraavaksi hän rullasi trikoot jalastaan ja sain nähdä muodokkaan takaliston hohtavan valkoisissa pikkuhousuissa. alusvaatteiden riisunta jaksoi hämmästyttää minua kerta kerran jälkeen, rinnat eivät riippuneet lainkaan huolimatta suuresta koosta.

Alaston vartalo katosi suihkuun. Sinne ei voinut ulkopuolelta nähdä, mutta saatoin kuvitella kuinka Katariina saippuoi vartaloaan hitaasti nauttien kosketuksesta ja lämpimästä vedestä joka ryöppysi hänen päälleen.

Sitkeä odotus palkittiin vihdoin ja näin suihkun jäljiltä märän naisen ilmestyvän takaisin pukuhuoneeseen. Hän kuivasi itsensä pyyhkeeseen pitämättä minkäänlaista kiirettä. Seuraavaksi Katariina kumartui ikkunan viereen ja näin hänen ottavan käteensä tulenpunaiset rintaliivit ja alushousut, sitten nainen katosi ovesta näkymättömiin.

Odottelin kärsimättömänä, että kadulla tulisi hiljainen hetki. En halunnut kenenkään näkevän minua, sillä enhän voinut olla varma olisiko Katariina samaa mieltä aikeistani. Vaikka olinkin melko varma että hän oli huomannut joskus minun katseeni ja näytti joskus jopa tahallaan keimailevan minulle.

Kului kymmenisen minuuttia ja katu näytti typötyhjältä. Kävelin nopeasti ulko-ovelle ja painoin kahvasta. Hetki tuntui kestävän ikuisuuden ja ajatukset sinkoilivat päässäni. Mitä jos ovi on lukossa, mitä jos hän pelästyy tuloani ja huutaa, entä jos joku näkee minut. Kyrpäni tuntuu räjähtävän seisokista. Ovi avautuu äänettömästi ja astun eteiseen.
Käännyn oikealle ja näen keittiöön. Henkeni on salpautua näystä. Katariina on ehtinyt pukeutumaan, hänellä on yllään musta paita jonka napit pullottavat lupaavasti ja puoleen sääreen ulottuva musta hame jonka alapuolelta näkyvä kiiltäväpintaiset mustat sukkahousut.

Hän huomaa minut, kääntyy yllättyneen näköisenä kohti ja kysyy ”Mmitäs Rami”
Olen yhdellä harppauksella hänen vieressään ja sanon ”Eipä muuta kuin ajattelin, että nyt naidaan”
Samalla tartun häntä olkapäästä kääntäen hänet keittiön työtasoon päin selin itseeni.
Painan hänen ylävartalonsa tason päälle ja nostan toisella kädellä hameen helman ylös. Katariina koittaa vastustella hieman, mutta saan pidettyä hänet aloillaan yhdellä kädellä. Näky on uskomaton, punaiset alushousut kuultavat läpi mustasta nailonista. Tuntuu että voisin laueta pelkästä ajatuksesta.

Lasken housuni nilkkoihin ja tartun vapaalla kädelläni sukkahousujen haarakiilaan repäisten sen rikki. Siirrän pikkareita sivuun ja paljastan posliiniksi ajellun pillun. Kiilaan terskani hurmiossa häpyhuulten väliin ja hämmästyneenä huomasi Katariina olevan aivan märkä, tuo narttuhan taitaa haluta tätä! Aloin naimaan reippain työnnöin ja alun pieni vastustelu vaihtui huohotukseen ja vaikerrukseen. Pillu tuntui uskomattoman tiukalta ja pehmeältä samaan aikaan.

Katariina vaikutti tässäkohtaa jo niin hurmioituneelta, että otin käteni pois selältä ja työnsin sen hänen ylävartalonsa ja tason väliin. revin paidan nappeja auki ja kourin hänen rintojaan kovakouraisesti. Pillu supisteli kyrpäni ympärillä työntöjen tahtiin ja vaikerruksesta päätellen orgasmi ei ollut enää kaukana.
Katariinan orgasmi tuli kuin hyökyaalto ja hänen pillunsa supisteli niin voimakkaasti, että hädintuskin sain jatkettua työntöjä, samassa tunsin oman lastini lähtevän ja työnnyin niin syvälle kuin suinkin pystyin ja ruiskutin hänen vittunsa täyteen spermaa.

Vedin elimeni ulos ja näin kuinka spermaa valui repeytyneille sukkahousuille.
Katariina makasi edelleen vatsallaan tasolla vapisten orgasmin jäljiltä. Tilanne oli niin kiihottava, että kyrpäni oli kivikova edelleen huolimatta äskeisestä rajusta siemensyöksystä.

jatkuu..

0

2325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        83
        3597
      2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        569
        3363
      3. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        42
        3179
      4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        49
        2122
      5. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        13
        2011
      6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        316
        1898
      7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        120
        1885
      8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        147
        1565
      9. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        26
        1321
      10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        66
        1312
      Aihe