Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kuukautisiin apua

auttakaaaaaaaaaaaaa

AUTTAKAAAAAA!!!!!!!!!! niin tyhmältä kuin tämä kuullostaakin niin silti lukekaa loppuun ei se pitkään vie. Kaverillani alkoi kuukautiset ja tiedän että minulla ne eivät varmaa vielä tule alkamaan pitkään aikaan sillä olen 13 täytin vuoden alussa ja äidilläni alkoivat kuukautiset noin 15 vuotiaana. koen kateellisuutta ja surua ja minusta tuntuu ulkopuoliselta kun hän oikein tuli kertomaan kuinka hänellä alkoivat kuukautiset. olen muutenkin aina se ulkopuolisin ihminen ja pojatkin luulevat että minullakin olisi jo alkanut mutta totuus on että olen varmaan viimeink kellä ne alkavat. minua pelottaa että ne alkavat joskus 15 vuotiaana niin kuin äidillänikin ja että kun olen ylä asteella kavereillani olisi jo alkanut ja minä olisin yksin se kenellä ei ole alkanut. olen kuullut että kuukautiset alkavat 2 vuotta rintojen kasvun jälkeen. onko se totta? entä mitä luulette kun äidilläni alkoivat noin 15 vuotiaana kuukautiset alkavatkohan minullakin tuolloin? miten voisin nopeuttaa niiden alkamista? AUTTAKAA ei varmaan ol muuta vaihtoehtoa kuin rukoilla niiden alkamista ja yrittää huijata että ne ovat alkaneet. haluaisin vain itkeä olen aina se joka on viimeinen ja erilaisin porukasta.

14

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menopaussi

      Voi sua nauti ny vaan elämästä ilman menkkoja! Toden näköisesti sulla alkaa 15 vuotiaana ne!

    • hyihyimenkat

      Mul on nyt toiset menkat ja tekisin mitä vaa ettei ois! Tää on yhtä hel****iä! Ja oon nyt 11 koht 12. Nauti vielä ku voit! Mun äitillä alko joskus 13v. ja mul 11v. että ei sulla välttämättä sillon ala mut aika todennäköstä.

    • 15vaa

      ihmettelen vaan miten kukaan tyttö/nainen voi haluta että menkat alkaa..... .-.
      ne ovat ihan ***
      ole iloinen kun ne ei ole alkanut




      mut jollain hormoni jutuilla ne voi aikaistua...

      • stringilapsi

        en tunne itseäni enää niin itsevarmaksi kun olen itse paljon kehittyneempi kuin kaverini mutta silti hänellä alkoi jo nyt. minulla on isommat rinnat ja kasvaa jo kainalokarvat mutta kaverillani ei joten miksiköhän hänen menkkansa alkoivat aikaisemmin? johtuuko se siitä että minussa on vikaa? en tunne itseäni enää niin itsevarmaksi kun muista kavereistani alkaa tulla jo naisia ja minulla ne eivät ala vielä edes ylä asteella.


    • jaaaaaa

      Voi hyvänen aika!! Kuka ihme haluaa et ne alkaa?!?!?

      • stringilapsi

        ettei mua kiusattais koulussa.


    • jujutus

      Huijaa, että ovat alkaneet. Kunhan muistat, että ne on vain kerran kuukaudessa :)

    • teetee321

      ole oikeesti kiitollinen siitä että kuukatiset ei oo sulla vielä alkaneet. mulla alkoi jo 11 vuotiaana ja se on siitä lähtien ollut aivan hirveää. en halua sua oikeesti pelotella asialla koska se on yksilöllistä. anna ystäväsi nyt olla onneissaan siitä että hänellä ne nyt jo alkoi. mutta sinun ei kannata murehtia sitä :) ei kuukautisissa ole mitään hienoa.

    • nää on pelkkää tuskaa :D

    • Olenkokenut

      Nauti vielä kun voit. Joka yö kun on menkat saa pelätä että aamulla herää veressä. Menkat on pelkkää tuskaa...

    • Kylnealkaaviel

      Älä stressaa, ne alkaa sit ku alkaa. Et voi varsinaisesti aikaistaa niitä, mutta muista, että jos olet alipainoinen ne ei välttämättä ala niin aikaseen. Mun mutsil alko 9v jo menkat, itsellä vasta 13v. Rintojen kasvu oli silloin alkanut kunnolla ehkä 4kk aiemmin?

    • huohh...n

      MITEN SUA VOIDAA KIUSATA ASIASTA JOLLE ET VOI MITÄÄN?? Se millo su äitis menkat alko ei vaikuta MITENKÄÄ siihe millo sun. Oo si ilonen ku ne alkaa keske koulupäivä ja loppupäivä menee veriläiskä housuissa... Eipähä ainaka kiusata ku alko! Mutta turhaa vaivata päätä aivan normaalilla asialla kun se verenvuoto voi alkaa vasta 17 vuotiaana ilman että on mitenkään epänormaalia.

    • sara_eveliina

      Voi sulla piankin alkaa! Munkin äitillä alko 15 w mut mullapa ne tuli jo 13 w. Että ei se mikään ainainen totuus oo että just saman ikäsenä alkaa ku äitilt. Riippuu paljo muistaki jutuist. :)

    • tara_vaa

      Sun ei kannattais ottaa mitään painetta asiasta. Jos ei koulussa ole muuta puhuttavaa, kuin menkat, on kyllä kumma.

      Me puhutaan kavereiden kanssa kaikesta muusta, paitsi menkoista :D tv. tyttö 15

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe