Vamppyyrit oikeassa elämässä

horsalintu

Uskotteko te niihin?
Itse uskon, että niitä on. Voin vain yksinkertaisesti sanoa, että ei kannata uskoa kaikkeen mihin netissä törmää.
Mutta tosi on se, että me ihmiset ollaan todella pieni osa tästä maailmasta. Totta se on. En itsekkään tiedä takalleen, miltä vampyyrit näyttävät, miten he käyttäytyvät... Tiedän itsekkin todella vähän, enkä toisaalta halua tietää enenpääkään.

Te jotka sanotte, että haluatte vampyyreiksi, miettikää vielä. Vampyyrit ovat kieroja ja juonittelevia otuksia, jotka eivät ole koskaan onnellisia. Oman tietoni mukaan vampyyrit eivät elä kuin noin muutama kymmen vuosi enemmän kuin ihmiset. Jotkut vampyyrit eivät edes juo verta, ''verivampyyrit'' ovat harvassa tässä maailmassa.
Vampyyrit osaavat manipuloida, ja hävittää ihmisien muistia.

Mutta itse kehotan, ettei kannata ihmisenä hirveämmin sotkeutua vampyyreihin. Ei ne vampyyrit ole mitään Edward Culleneita tai Stefan Salvatoreja, jotka tulevat pelastamaan sinut aina hädän hetkillä. Eivät kaikki vampyyrit ole pahoja, mutta ei niihin kannata aina luottaa, jos sellaiseen törmää.

Olisi kiva jos tässä keskustelussa juteltais asiallisesti vampyyreistä, ihmissusista, tai vaikkapa merenneidoista! Haluaisin tietää lisää kyseisistä olennoista.

Ja vielä, dissaajat voi lähtee sinne mistä tulivatkin!

7

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kivakukysyit

      Uskon. Sehän ois mahotonta, et jossain(vaikka jossain valovuosien päässä toisel planeetal) ei ois vampyyrejä tai lohikäärmeitä ym.

    • Vaikeasanua

      No niin vaikea asia. En ole itse nähnyt yhtäkään ainakaan niin, että olisin sen tajunnut. Voihan kaikki olla tietysti mahdollista...no ei kaikki, mutta on maailmassa paljon asioita selvittämättä. Tuskin ne kuitenkaan ovat kuin kirjoissa ja saduissa ylipäätään, jos niitä on. Tosin on todella vahingollista, kun lapset luulevat olevansa sellaisia ja satuttelevat itseään ja muita suotta...:( Olen kiinnostunut kyllä asiasta kovasti, enkä suinkaan ole skeptikko--kiinnostaisi kovasti kuulla oikean vampyyrin ajatuksia asiaan, jos sellaisia todella olisi. Olenhan avoin oudoillekin mahdollisuuksille---kunnes toisin todistetaan. Itse mieltäisin nämä olennot-jos niitä on?- jonkinlaiseksi ihmisroduksi, joka jostain syystä saa verestä tarvitsemansa asiat(?)

    • VanHelsing

      Itselle vaarallisen naiiviuden huippu on ajatella vampyyrin kaltaisen olennon olevan jotain sellaista mitä haluaisi tavata. Se on 100% sama asia kuin lammas istumassa laitumella suden tapaamista toivoen. Vampyyri on olento, jolle sinä olet safkaa. Millainen mahtoi olla sen possun elämä, jonka koipea joulupöydässä maistelet?

      Tosielämässä on vampyyrin kaltaisia olentoja, joille olet pelkästään erilaisten viettien tyydytysväline ja sille vampyyri onkin täydellinen vertauskuva. Mukava vampyyri, kiva teurastaja, hellä kiduttaja, hauska raiskaaja... Get it?

    • Vaikeasanua

      Tajuan kyllä hyvin, etteivät vampyyrit ole ihmistä kunnioittavaa kastia, mutta olen silti hyvin kiinnostunut heistä. Ymmärrän etteivät he ole mitään kiiltokuva blondeja tai unelma poikaystäviä nyt rakastajasta puhumattakaan. Minua kiehtoo vain kovasti heidän psyykkeensä ja heidän toiminta tapansa. Twillight kun on fiktiivinen kertomus-en tietenkään oleta, että todellisuus olisi sama. En voi kuitenkaan kieltää sitä tosi asiaa, että jos tämä vampyyri olento tosiaan sattuisi eteeni ja tarjoaisi tietoa itsestään ja elämästään sitä vastaan, että alkaisin vapaa ehtoiseksi ravinnoksi, luultavasti suostuisin. Kuulostaa hullulta ja sitä se onkin, mutta sitten ainakin tietäsin ja kyllä näin henkilö kohtaisesti- luultavasti se olisi sen arvoista tai sitten ei, mutta se sitten onkin jo myöhäistä. Jos siis näitä myyttisiä olentoja tosiaan on olemassa.

    • PerfectlyImperfect

      Vampyyreistä ei kannata olettaa mitään. Se mitä ihmiset luulee tietävänsä on usein aika väärää todellisuudesta. En itsekkään Vampyyreistä paljoa tiedä, mutta tiedän ettei kannata uskoa mihinkään mitä kukaan niistä kertoo.

    • Anonyymi

      omg

    • Anonyymi

      Joskus oli joku Nekalan Etsivät (tekivät jotain paranormaalia auttamistyötä) vai mikä se olikaan? Netissä jossain ohjelmassa (ellen muista väärin oliko se just ne etsivät) oli puhetta että Pispalanharjulla olisi vampyyreita (henkisessä muodossa ilmeisesti). Viittaako se että on ollut jokin kultti tai portaali? Ja hallitsisivat jotain aluetta (kaikkia asuinalueita maassa / maissa hallitsee joku) ja sopimus keneltä ottavat verta (onko se energian vientiä). On huolestuttavaa jos on mitään vampyyrista, oli se henkisessä muodossa tai ihmismuodossa. Joku voisi kaukokatsoa asian ja tutkia uudelleen, eri alueita. Miten ihmisiä suojataan tältä? Mistä on kyse. En halua pelottaa ketään, mutta joskus tuo asia tullut mieleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe