onko jatkuvuutta suhteessa?

ooletar

keskiällä alkanut seurustelu ollut jonkun vuoden vuoristorataa mennään mutta olemme kyllä jotenkin minusta sielunkumppaneita mutta partenrista en tiedä yhtään mitä hän ajattelee on sen verran vaitonaine ja salaperäinenkin mutta kiitos jos joku vastaisi.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Mennyt:
      Itse olet niitä onnistumisen tiirikoita hyppysissäsi pidellyt ja oot sen takia jopa hilpeällä mielelläkin ollut, tässä saatetaan kuitenkin varoittaa liialliseen huolettomuuteen.. Tasapainoa - kun on ymmärtänyt huomioida vain tosiasiat. On myös ollut aika tarttua toimeen ja on joutunut valintojakin tekemään ja tässäkin on pitänyt pitää matalaa profiilia.

      Nyt
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja mitä ilmeisimmin oot pelännyt jotakin asiaa, joka suistaa sinut raiteiltaan. Tässä on hyvä antaa nyt vaan pölyn laskeutua. Asioissa kuitenkin tapahtuu oikeus ja tähän liittyy joku sinulle läheinen ihminen ja häntä koskevat uutiset. Sit tulossa myös viesti, josta et tykkää yhtään.

      Tulee
      Sun ajatuksias hallihtee selkäs takana puuhastelijat, etenkin kun joku asia sulle selvenee ja tää tulee sulle kyllä täysin puskista ja stressaannut. Tätä asiaa sun on todella vaikea sulattaa ja koet tän todella vaikeana.
      Vaalea nainen ja joku juttu, joka vaatii rohkeutta ja tähän liittyen, etenet vakaasti mutta varmasti.Kuljet nyt kohti yhden syklin loppua ja uuden alkua ja saat tilaisuuden hengähtää ja täällä on luvassa myös onnistumista/joku juttu joka voi liittyä isoon summaan rahaa.
      Virkamies/vaikutusvaltainen henkilö ja kaikenlaisia voittoja, ristiverinen aikuinen mies. Kaikki syy iloon ja juhlaan ja viereen tuli rahasopimusasioitten kortti ja sitä, että on oltava tarkkana, tässä on myös joku vaalea aikuinen mies.
      Aineelliset asiat ja eri paikkakunta, liittyy asiaan jossa oot kokenu jäänees ulkopuoliseks. Tää on vissiin joku työhön liittyvä asia ja sitä tämän on tarkoitus sinulle tulla ja tämä luo sopusointua ja tasapainoa ja muuttaa kuvioitasi.
      Myös jonkun ystävän suhteen, jota et joka päivä tapaa - menestystä ja koti kääntyy oikeinpäin.. Sit kuulet jotain, jonka takia kasaat huolia hartioillesi ja vaikka tämä tulee suuresti muuttamaan asioitasi, tuo se myös uutta toiveikkuutta mukanaan.
      Suattaapi tuoda myös ihastumista ja tämän tuloon et millään voi ite vaikuttaa, jollain tapaa kuitenkin, koet tän haastavana. Tässä on kilpailua mukana ja sun pitää osata ratkaista mitä teet. Luottamuksesi palailee pätkittäin ja iso keltanen mollukkakin alkaa lämmittää..Uusi tilaisuus/mahdollisuus, mitä tulee tulevaisuuden suunnitelmien tekemiseen, mihinkään et siitä pääse että tämä liittyy koti/perheasioihisi vaaleahkon aikuisen miehen kanssa. Tässä on suurta onnea, mutta joku nainenkin.
      Joku yllättävä tieto vaaleahkosta naisesta ja tähän liittyy romanssi/harmoniaa. Nyt en ymmärrä.., täällä on eron/eroon pääsemisen/kolmannen osapuolen kortti ja joku ehdotus, joka tähän liittyy ja liittyy johonkin ihmiseen, jonka kanssa olet pitkälle samoilla aallon taajuuksilla. Tästä voi tulla pitkäkestoinen juttukin.
      Joku juttu kun liittyy ristiveriseen naiseen - aiheuttaa sul pikkusen tyytymättömyyttä ja ahistaa sua pikkusen. Itekses fundeeraat joudutko puntaroimaan asioitas uusiksi, mitä tulee sydämen asioihin ja se pikkusen aiheuttaa levottomuutta, mutta sun pitää olla ylpeä kaikesta siitä, mitä sinulla jo on ja mitä olet saavuttanut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe