newfoundlandinkoira

julupukki

meillä on puolivuotias nöffi narttu . on itsepäinen , ei usko mitään , karkailee pihasta ,hyppii ihmisten päälle,. voisiko joku ,joka on kasvattanut nöffin vauvasta aikuiseksi asti , kertoa millainen prsessi edessä on .

11

415

  Vastaukset

  • Olisiko kannattanut ottaa selvää rodusta ennen hankkimista. Koira ei ensinäkään tajua puhetta tajuatko mitä tarkoitan:hvfghjkb f gdfhjmbkvcdbxgscdvfbynjnm ei ei EIIII olet hyvin itsepäinen etkä uskomitään! Koira parka! Eikä sen kasvattaja ollenkaan huomannut keille idiooteille on koiraa myymässä vai naapuriltako saitte? Joka tapauksessa anna koira heti parempiin käsiin!

   • Itse olet idiootti. Aloittaja kysyy ihan asiallisesti ja saa tuollaisia vastauksia. Jos ei ole muuta sanomista, niin olisit ollut kirjoittamatta. Ottaa päähän tuollaiset kommentit, joissa ei ole neuvoja, ei järkeä, ei muuta kuin vinoilua ja pilaavat kaikki nämä keskustelupalstat!!


  • Käy sen kanssa koulutuksessa, jospa saisit sen kuuntelemaan itseäsi,ja pitämään itseäsi mielenkiintoisena.Jotta saisit koulutuksen aloitettua.Varmaan pari eka vuotta menee hönöillessä.Mutta kun opetat sille perustottelevaisuutta, niin koirasta saat luotettavan ja hyvän koiran.Eihän se hömelö pentu tiedä mitä siltä halutaa, kokeilee sitten kaikkea.Kun kehut ja palkkaat oikean käytöksen, sille iskostuu ajatus siitä mitä siltä haluat.Ovat mielyttämishaluisia,ja nameilla ja kehuilla opetettavissa.Jos karkailee, laita pitkähkö naru, ja astu sen päälle, jos meinaa lähteä.Kutsu välistä luo, ja namita.Harjoittele luoksetuloa aidatulla alueella.Hyvä siitä tulee, kunhan ensin koulutat sen.Valista koiraa ei heti pennusta saa, sen on ensin kasvettava, ja opittava ymmärtämään mitä haluatte siltä.
   Jos se hyppii,riekkuu holtittomasti.Ota pannasta kiinni, ja odota kunnes pentu rauhoittuu.Katso läheltänne sopiva koulutus, johon voisitte osallistua.Aika nuori viellä, ja työtä se tietysti vaatii.Selvät säännöt,joista ei poiketa.Ei sängyille, jos et sitä kymmeneksi vuodeksi sinne halua.Ei ruokaa koskaan pöydästä, ellet halua siitä kuolaavaa ruinaajaa...jne.

  • Hei!
   Luettiin vasta nyt näitöä keskusteluja. Meillä ollut pennusta vanhaksi nöffe uros. Meillä kasvatettiin samalla metodilla kuin lapsetkin. Tiukasti pidettiin kiinni ohjeista yhtään ei saa löysäillä jos jotain aikoo opettaa. Meidän nöffe oli maailman fiksuin, vieläkin tutut ja puolitutut kyselee, vaikka on ollut oissa jo 8 vuotta. Meillä koira ymmärsi kyllä kaiken puheen, mutta sille puhuttiin alusta asti ja oli lähes aina ihmisten seurassa, ei eristetty. Muuta koiraa en haluakaan, mutta kun oma oli niin ihana niin ei ole vielä hankittu uutta.

  • Voi koira parkaa,isäntä on idjootti !!!!!

  • Tyttärelläni oli nöffi,aivan ihana koira ei karkaillut mihinkään käveli irrallaan vierellä eikä pää kääntynyt vaikka ympärillä olevat koirat haukkua räksytti.Nyffelle puhuttiin hiljaisella äänellä mutta äänen sävyssä käytettiin eri painotuksia, eihän koiralle tarvitse huutaa sillähän on tarkempi kuulo kuin ihmisellä.

  • Katso koirakuiskaajaa ja hae kirjastosta kirjoja koirakoulutukseen tatkoitettuja jos niistä et saa apua ota yhteyttä koirakouluttajaan. Minäkin voisin auttaa mutta missä asut?

   • EI EI koirakuiskaajaa! Kyseisen tyypin koulutusmetodit toimivat sillä hetkellä, mutta tekevät koirasta epävarman ja joissain tapauksessa vielä hankalamman, tosin oireilee sitten vasta myöhemmin, kun sitä on tarpeeksi nöyryytetty, kielletty ja alistettu. Positiivinen vahvistaminen ja palkitseminen toimii paremmin - lähestulkoon aina. Koiralla pitää kuitenkin olla selkeät rajat, ei pelkkää herkkua ja leikkiä.


  • Nöffi on iso ja energinen koira, vaatii paljon tilaa ja lihasvoimia, jotta sen kanssa pystyy olemaan. On ihana perhekoira, kun siitä rauhoittuu, mutta ei ole ihan helpoimmasta päästä. Olen tavannut ihania aikuisia nöffejä, mutta se alku on ollut monella tavalla haastavaa. Kärsivällisyyttä tarvitaan, on muuten ihana luonne sillä koiralla.

   • :) Oma teki jopa reiän seinään ja palasteli sohvan ym. mutta kun seuraavan koiran hommaan niin kyllä se on nöffi <3


  • noffit ihan ihania

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5321
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   89
   934
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   878