newfoundlandinkoira

julupukki

meillä on puolivuotias nöffi narttu . on itsepäinen , ei usko mitään , karkailee pihasta ,hyppii ihmisten päälle,. voisiko joku ,joka on kasvattanut nöffin vauvasta aikuiseksi asti , kertoa millainen prsessi edessä on .

12

3349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haistahome

      Olisiko kannattanut ottaa selvää rodusta ennen hankkimista. Koira ei ensinäkään tajua puhetta tajuatko mitä tarkoitan:hvfghjkb f gdfhjmbkvcdbxgscdvfbynjnm ei ei EIIII olet hyvin itsepäinen etkä uskomitään! Koira parka! Eikä sen kasvattaja ollenkaan huomannut keille idiooteille on koiraa myymässä vai naapuriltako saitte? Joka tapauksessa anna koira heti parempiin käsiin!

      • fddfdfdfdfdf

        Itse olet idiootti. Aloittaja kysyy ihan asiallisesti ja saa tuollaisia vastauksia. Jos ei ole muuta sanomista, niin olisit ollut kirjoittamatta. Ottaa päähän tuollaiset kommentit, joissa ei ole neuvoja, ei järkeä, ei muuta kuin vinoilua ja pilaavat kaikki nämä keskustelupalstat!!


    • treeniäniinhyvätulee

      Käy sen kanssa koulutuksessa, jospa saisit sen kuuntelemaan itseäsi,ja pitämään itseäsi mielenkiintoisena.Jotta saisit koulutuksen aloitettua.Varmaan pari eka vuotta menee hönöillessä.Mutta kun opetat sille perustottelevaisuutta, niin koirasta saat luotettavan ja hyvän koiran.Eihän se hömelö pentu tiedä mitä siltä halutaa, kokeilee sitten kaikkea.Kun kehut ja palkkaat oikean käytöksen, sille iskostuu ajatus siitä mitä siltä haluat.Ovat mielyttämishaluisia,ja nameilla ja kehuilla opetettavissa.Jos karkailee, laita pitkähkö naru, ja astu sen päälle, jos meinaa lähteä.Kutsu välistä luo, ja namita.Harjoittele luoksetuloa aidatulla alueella.Hyvä siitä tulee, kunhan ensin koulutat sen.Valista koiraa ei heti pennusta saa, sen on ensin kasvettava, ja opittava ymmärtämään mitä haluatte siltä.
      Jos se hyppii,riekkuu holtittomasti.Ota pannasta kiinni, ja odota kunnes pentu rauhoittuu.Katso läheltänne sopiva koulutus, johon voisitte osallistua.Aika nuori viellä, ja työtä se tietysti vaatii.Selvät säännöt,joista ei poiketa.Ei sängyille, jos et sitä kymmeneksi vuodeksi sinne halua.Ei ruokaa koskaan pöydästä, ellet halua siitä kuolaavaa ruinaajaa...jne.

    • hsks35

      Hei!
      Luettiin vasta nyt näitöä keskusteluja. Meillä ollut pennusta vanhaksi nöffe uros. Meillä kasvatettiin samalla metodilla kuin lapsetkin. Tiukasti pidettiin kiinni ohjeista yhtään ei saa löysäillä jos jotain aikoo opettaa. Meidän nöffe oli maailman fiksuin, vieläkin tutut ja puolitutut kyselee, vaikka on ollut oissa jo 8 vuotta. Meillä koira ymmärsi kyllä kaiken puheen, mutta sille puhuttiin alusta asti ja oli lähes aina ihmisten seurassa, ei eristetty. Muuta koiraa en haluakaan, mutta kun oma oli niin ihana niin ei ole vielä hankittu uutta.

    • Ouvakkadou

      Voi koira parkaa,isäntä on idjootti !!!!!

    • tumpura

      Tyttärelläni oli nöffi,aivan ihana koira ei karkaillut mihinkään käveli irrallaan vierellä eikä pää kääntynyt vaikka ympärillä olevat koirat haukkua räksytti.Nyffelle puhuttiin hiljaisella äänellä mutta äänen sävyssä käytettiin eri painotuksia, eihän koiralle tarvitse huutaa sillähän on tarkempi kuulo kuin ihmisellä.

    • wilhelmiina99

      Katso koirakuiskaajaa ja hae kirjastosta kirjoja koirakoulutukseen tatkoitettuja jos niistä et saa apua ota yhteyttä koirakouluttajaan. Minäkin voisin auttaa mutta missä asut?

      • Koiratkärsiii

        EI EI koirakuiskaajaa! Kyseisen tyypin koulutusmetodit toimivat sillä hetkellä, mutta tekevät koirasta epävarman ja joissain tapauksessa vielä hankalamman, tosin oireilee sitten vasta myöhemmin, kun sitä on tarpeeksi nöyryytetty, kielletty ja alistettu. Positiivinen vahvistaminen ja palkitseminen toimii paremmin - lähestulkoon aina. Koiralla pitää kuitenkin olla selkeät rajat, ei pelkkää herkkua ja leikkiä.


    • dfdfdfdfdfdf

      Nöffi on iso ja energinen koira, vaatii paljon tilaa ja lihasvoimia, jotta sen kanssa pystyy olemaan. On ihana perhekoira, kun siitä rauhoittuu, mutta ei ole ihan helpoimmasta päästä. Olen tavannut ihania aikuisia nöffejä, mutta se alku on ollut monella tavalla haastavaa. Kärsivällisyyttä tarvitaan, on muuten ihana luonne sillä koiralla.

      • Nöffendaali

        :) Oma teki jopa reiän seinään ja palasteli sohvan ym. mutta kun seuraavan koiran hommaan niin kyllä se on nöffi <3


    • koirasekom223

      noffit ihan ihania

    • Anonyymi

      Koira hakee huomiota voisit toistaa koiran nimeä usein ja antaa huomiota ja kehua kun tekee oikein ja nöffi tykkää tulla syliin ja voi sitä lämpöä kun meilläkin oli rakas Akke (niin jos koira haluaa touhuta touhua mukana)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe