Kangaspuut mukaan koneeseen?

neuvoakaivataan

Saako kangaspuut ottaa käsimatkatavarana koneeseen? Jos ne ovat puuta eikä ole teräviä kulmia niin luulisi ettei niistä ole harmia. Finavian sivuilta en saanut täsmällistä tietoa asiasta.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riiiiiooooo

      Saa tietenkin ottaa jos ne mahtuu käsimatkatavaralaukkuun("lentolaukku"). Samaan laukkuun voit myös laittaa lahon puisen pääsi jonka pudotat koneen ikkunasta mereen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa lentoa.Ikkunathan aukeaa kyynärpäällä hakkaamalla,tiedoksi vaan.

      PS. Muista Kiinnitää jokin paino siihen päähän että se varmasti uppoaa.

    • paljonmatkustanut

      Moi. Kyllä kangaspuut voi ottaa cabiiniin. Ei ole mitään ongelmaa. Itsellä oli kerran paperikone (Voith PM-324) käsimatkatavarana ja ihan hyvin sekin meni siellä. Otin vielä lavatorystä sähköä siihen niin sain tehtyä paperia koko matkan ajan.
      Palatessani Ranskasta erään kerran minulla oli 19500 kg ydinjätettä käsimatkatavaroissa. Sekin oli muuten ihan ok mutta koska kyseessä oli yölento ja jäteuraani hehkui vihreänä ja häiritsi nukkuvia pyysi purseri josko voisin ensi kerralla kuljettaa uraanin ja plutoniumin ruumaan menevissä matkatavaroissa.

      • sahaanmitävain

        Minulla puolestaan on ollut tukkienlajittelu-ongelma. Masiinahan on lähes sata metriä pitkä ja tukkien laatu vaihtelee maittain-ota siitä sitten selvää mikä puulaatu kulloinkin sopii. Eihän siinä mitään, että lajitellaan mäntyä ja kuusta, mutta Brasiliassa tuli ongelmia terminaalissa, kun eebenholstia aloimme sahata?! Nykyään siis pidän mukana vain siksak-sahaa, jolla mieskapasiteetti noin sata.


    • viispluskolme

      Kyllä voi js kudot mulle poppanan

    • kylläonnistuutämä

      Kyllä voi. Itse valoin mökin betoniset perustukset valmiiksi lennolla Bangkokista Suomeen. Ainoa vaikeus oli saada betonimyllyyn voimavirtaa kun busineksen pistorasiat olivat kaksinapaisia. Vettä sain valmisbetoniin ottamalla vettä letkulla käymälän hanasta. Ihan hyvät tulivat mutta kuivuminen oli hieman epätasaista johtuen koneen vaihtelevasta ilmanpaineesta ja ilmankosteudesta. Jatkossa sain ohjeen sitoa pöly paremmin koska mukana saattaa olla astmaatikkoja.

      • iyutrwsert56y7u89

        lentokoneen ilmanpaine ei vaihtele.eikä myöskään kosteus.12 kilometrin korkeudessa ei ole kosteutta mitä moottorit puhaltaa sisään.sen puhtaampaa ilmaa ei ole.


      • kylläsevaihtelee
        iyutrwsert56y7u89 kirjoitti:

        lentokoneen ilmanpaine ei vaihtele.eikä myöskään kosteus.12 kilometrin korkeudessa ei ole kosteutta mitä moottorit puhaltaa sisään.sen puhtaampaa ilmaa ei ole.

        Olet väärässä, vaihtelee se. Kun juot vesipullon tyhjäksi kymppitonnissa, korkki suljettuna se menee lommolle laskeuduttaessa. Voit kokeilla tätä itse jos et usko.


      • milehighclubb
        kylläsevaihtelee kirjoitti:

        Olet väärässä, vaihtelee se. Kun juot vesipullon tyhjäksi kymppitonnissa, korkki suljettuna se menee lommolle laskeuduttaessa. Voit kokeilla tätä itse jos et usko.

        Hyi, kuka juo vettä koneessa?! meikä ottaa vain tyylikkäästi gintonicin ja iskee lentoemännälle ovelasti silmää. Kymppikerholla tavataan.


    • kysymyksiä_

      Oletko työtön, syrjäytynyt vai jälkeenjäänyt? Saatko suurtakin sisältöä elämääsi tällaisesta tyhjänpäiväisestä paskanjauhannasta?

      • eiffeli

        Kummasti sinua näyttää kuitenkin kiinnostavan tällaiset jutut? Missä itselläsi vikaa tosikkonuija? Lue Parnassoa. ööh, mikä se on...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe