tanssilavan taikaa

katujen kuningatar vuonna 77

Ystävättäreni oli saanut minutkin lähtemään mukaansa lavatansseihin. Oli kaunis kesäinen ilta ja ystävättäreni oli himotanssija, joten hän asui parketilla. Minä viihdyin paremmin baarin puolella, jossa siemailin siideriä ja katselin ihmisiä. Asuni oli ehkä hieman liian paljastava tanssilavalle, mutta olinhan aloittelija näissä jutuissa. Minihameeni paljasti reittä pitkälti ja jakkuni alla oleva toppikin oli aika antelias.

- Saisikos neidiltä luvan? viereeni ilmestyi vanhempi, tyylikäs mies. Arvioin miehen iäksi noin 40 - 50, eli melkein puolet vanhempi hän taisi minua olla. Vatsaa oli jo tullut, mutta muuten hän vaikutti moitteettomalta. Hymyilin, nousin ja lähdimme tanssilattialle.

Tanssi oli tango. Mies oli loistava tanssija. Olimme ystävättäreni kanssa keskustelleet asiasta ja hän oli sanonut, että hyvät tanssijat olivat hyviä rakastajia. Liu'uin lattialla ja mies tiukensi otettaan. Hänen kätensä lepäsi puolittain takapuolellani ja kuin vahingossa se liukui vielä hieman alemmas. Käsi pyörähti takapuolellani kuin arvioiden...

Tanssimme kaksi tanssia ja mies lähti saattamaan minua ulos. Hänen kätensä oli edelleen takapuolellani ja lähetti pieniä sähköiskuja keholleni. Outs!

- Mitäpä tuumisit, jos menisimme jatkamaan juttua tähän läheiselle huvilalle? mies kysyi. - olemme työkavereideni kanssa siellä yötä ja sinä olet kiinnostava nainen.

Hymyilin miehelle ja sanoin, että sopii minulle. Kävelimme parkkipaikalle päin ja miehen käsi siveli uumaani. Olin tahtomattani kiihottunut...

Parkkipaikalla seisoi hopeinen Mersu. Kuljettajan paikalla istui noin 40 vuotias mies ja hänen vierellään samanikäinen mies. He naureskelivat ja katselivat meitä kiinnostuneina.

- Vai naisseuraa? No, ei panna vastaan.

Menimme takapenkille. Istuuduin seuralaiseni syllin ja lähes samantien hänen kätensä nousivat rinnoilleni. Hän riisui jakkuni ja alkoi hieroa rintojani topin läpi. Etupenkillä istuvat miehet katselivat taustapeilistä. Levitin kokeeksi jalkojani ja apukuskin paikalla istuvalle miehelle avautui näkymä jalkoväliini.

Seuralaiseni riisui toppini ja otti rintani esille niukoista rintaliiveistä. Hän tuntui käyvän jo kuumana. Hän avasi housujensa vetoketjun ja otti esille suonikkaan kalunsa. Samantien nousin sen päälle siirtäen pikkupöksyjäni hiukan syrjään ja se liukui sisääni. Mies otti minua lanteista kiinni. Kumarruin hieman eteenpäin, niin paljon kuin pääsin. Apukuskin paikalla istuva mies ei enää voinut hillitä itseään, vaan alkoi hyväillä toisella kädellä toista rintaani ja samalla hieroa toisella kädellään housujensa edustaa. Suutelin miestä samalla, sain upean orgasmin ja kiljuin haltioissani samalla kun seuralaiseni alkoi murahdellen purkautua sisälleni.

Olimme perillä mökillä. Nousin autosta ja sperma valui reisilleni. Seuralaiseni saatteli minut sisälle ja tarjosi juotavaa. Istuin juomaan olutta sohvalle. Viereeni istahti kuski olutpullo kädessään.

- Saakos kuljettaja palkkansa nyt?

Nousin konttausasentoon ja kaivoin miehen puolikovan kalun housuista. Otin sen suuhuni ja välittömästi sen koko kasvoi huimasti. Mies tarttui hiuksiini ja kyyneleet kohosivat silmiini, kun hän alkoi rytmikkäästi hiuksista kiinnipitäen työnnellä penistään suuhuni. Apukuskin paikalla istunut mies oli heittänyt housunsa ja tuli taakseni. Hän hieroi terskallaan pilluani hetken ja äkkiarvaamatta painoi kullinsa sisääni. Seuralaiseni istui sivummalla ja yritti toipua automatkasta meitä katsellen.

Miehet vaihtoivat pian paikkoja. Kuski oli selvästi brutaalimpi, mutta tässä tilanteessa nautin siitä, sillä hänellä oli myös kaikista suurin elin. Apukuljettaja pisti elimensä suuhuni samalla kun toinen mies työnsi sormensa yhdellä työnnöllä pilluni pohjaan asti. Hän kasteli sen ja siveli sormella hetken peppureikäni ympärystä, kunnes työnsi sormensa sinne. Aivan yllättäen sain orgasmin tuosta äkillisestä tempauksesta, vaikka olinkin sitä koko ajan pidätellyt, jotta se tuntuisi paremmalta. Silmissäni näkyi tähtiä, mutta samalla mies työnsikin suuni eritteistä märän kullinsa pyllyyni. Samantien hän alkoi tahkoamaan kovaa tahtia, vaikka hän näki, että minuun sattui. Hän otti taas hiuksistani kiinni ja samalla toinen mies runkkasi kaluaan huuliani vasten. Kolmas mies oli noussut seisomaan ja puristeli rintojani samalla hokien kuinka herkkua oli katsella nuorta naista pitkästä aikaa. Suuhuni nainut mies sai ensin tarpeekseen ja roiski spermat naamalleni. Peppuuni naiva mies lennätti lastinsa selälleni hiuksistani kiinni pitäen. Kolmas mies runkkasi kaluaan puristellen samalla rintoja ja roiski mällinsä rinnoilleni. Hän levitti ne hellävaroen tisseilleni.

- Lähdetään saunaan, kuljettaja sanoi ja iski minulle irstaasti silmää. Tiesin viettäväni ensi yön hänen vuoteessaan, vaikka minun sitten pitäisikin mennä sinne salaa muilta. Hän osaisi minut kaikkein parhaiten tyydyttää...

0

7538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En ole rakastunut

        Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
        Ikävä
        413
        4425
      2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

        Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
        Maailman menoa
        240
        2184
      3. Olen ärtynyt koska

        minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
        Ikävä
        68
        1610
      4. Suomalaiset marjat loppuvat

        Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
        Maailman menoa
        157
        1411
      5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

        Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
        Perussuomalaiset
        270
        1227
      6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

        Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
        Suomussalmi
        67
        1107
      7. Mitä teen väärin?

        Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
        Sinkut
        137
        1074
      8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

        ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
        Maailman menoa
        167
        1055
      9. Haluaisin tietää

        mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
        Ikävä
        54
        969
      10. Puhutko toisista ihmisistä

        pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
        Ikävä
        117
        953
      Aihe