tanssilavan taikaa

katujen kuningatar vuonna 77

Ystävättäreni oli saanut minutkin lähtemään mukaansa lavatansseihin. Oli kaunis kesäinen ilta ja ystävättäreni oli himotanssija, joten hän asui parketilla. Minä viihdyin paremmin baarin puolella, jossa siemailin siideriä ja katselin ihmisiä. Asuni oli ehkä hieman liian paljastava tanssilavalle, mutta olinhan aloittelija näissä jutuissa. Minihameeni paljasti reittä pitkälti ja jakkuni alla oleva toppikin oli aika antelias.

- Saisikos neidiltä luvan? viereeni ilmestyi vanhempi, tyylikäs mies. Arvioin miehen iäksi noin 40 - 50, eli melkein puolet vanhempi hän taisi minua olla. Vatsaa oli jo tullut, mutta muuten hän vaikutti moitteettomalta. Hymyilin, nousin ja lähdimme tanssilattialle.

Tanssi oli tango. Mies oli loistava tanssija. Olimme ystävättäreni kanssa keskustelleet asiasta ja hän oli sanonut, että hyvät tanssijat olivat hyviä rakastajia. Liu'uin lattialla ja mies tiukensi otettaan. Hänen kätensä lepäsi puolittain takapuolellani ja kuin vahingossa se liukui vielä hieman alemmas. Käsi pyörähti takapuolellani kuin arvioiden...

Tanssimme kaksi tanssia ja mies lähti saattamaan minua ulos. Hänen kätensä oli edelleen takapuolellani ja lähetti pieniä sähköiskuja keholleni. Outs!

- Mitäpä tuumisit, jos menisimme jatkamaan juttua tähän läheiselle huvilalle? mies kysyi. - olemme työkavereideni kanssa siellä yötä ja sinä olet kiinnostava nainen.

Hymyilin miehelle ja sanoin, että sopii minulle. Kävelimme parkkipaikalle päin ja miehen käsi siveli uumaani. Olin tahtomattani kiihottunut...

Parkkipaikalla seisoi hopeinen Mersu. Kuljettajan paikalla istui noin 40 vuotias mies ja hänen vierellään samanikäinen mies. He naureskelivat ja katselivat meitä kiinnostuneina.

- Vai naisseuraa? No, ei panna vastaan.

Menimme takapenkille. Istuuduin seuralaiseni syllin ja lähes samantien hänen kätensä nousivat rinnoilleni. Hän riisui jakkuni ja alkoi hieroa rintojani topin läpi. Etupenkillä istuvat miehet katselivat taustapeilistä. Levitin kokeeksi jalkojani ja apukuskin paikalla istuvalle miehelle avautui näkymä jalkoväliini.

Seuralaiseni riisui toppini ja otti rintani esille niukoista rintaliiveistä. Hän tuntui käyvän jo kuumana. Hän avasi housujensa vetoketjun ja otti esille suonikkaan kalunsa. Samantien nousin sen päälle siirtäen pikkupöksyjäni hiukan syrjään ja se liukui sisääni. Mies otti minua lanteista kiinni. Kumarruin hieman eteenpäin, niin paljon kuin pääsin. Apukuskin paikalla istuva mies ei enää voinut hillitä itseään, vaan alkoi hyväillä toisella kädellä toista rintaani ja samalla hieroa toisella kädellään housujensa edustaa. Suutelin miestä samalla, sain upean orgasmin ja kiljuin haltioissani samalla kun seuralaiseni alkoi murahdellen purkautua sisälleni.

Olimme perillä mökillä. Nousin autosta ja sperma valui reisilleni. Seuralaiseni saatteli minut sisälle ja tarjosi juotavaa. Istuin juomaan olutta sohvalle. Viereeni istahti kuski olutpullo kädessään.

- Saakos kuljettaja palkkansa nyt?

Nousin konttausasentoon ja kaivoin miehen puolikovan kalun housuista. Otin sen suuhuni ja välittömästi sen koko kasvoi huimasti. Mies tarttui hiuksiini ja kyyneleet kohosivat silmiini, kun hän alkoi rytmikkäästi hiuksista kiinnipitäen työnnellä penistään suuhuni. Apukuskin paikalla istunut mies oli heittänyt housunsa ja tuli taakseni. Hän hieroi terskallaan pilluani hetken ja äkkiarvaamatta painoi kullinsa sisääni. Seuralaiseni istui sivummalla ja yritti toipua automatkasta meitä katsellen.

Miehet vaihtoivat pian paikkoja. Kuski oli selvästi brutaalimpi, mutta tässä tilanteessa nautin siitä, sillä hänellä oli myös kaikista suurin elin. Apukuljettaja pisti elimensä suuhuni samalla kun toinen mies työnsi sormensa yhdellä työnnöllä pilluni pohjaan asti. Hän kasteli sen ja siveli sormella hetken peppureikäni ympärystä, kunnes työnsi sormensa sinne. Aivan yllättäen sain orgasmin tuosta äkillisestä tempauksesta, vaikka olinkin sitä koko ajan pidätellyt, jotta se tuntuisi paremmalta. Silmissäni näkyi tähtiä, mutta samalla mies työnsikin suuni eritteistä märän kullinsa pyllyyni. Samantien hän alkoi tahkoamaan kovaa tahtia, vaikka hän näki, että minuun sattui. Hän otti taas hiuksistani kiinni ja samalla toinen mies runkkasi kaluaan huuliani vasten. Kolmas mies oli noussut seisomaan ja puristeli rintojani samalla hokien kuinka herkkua oli katsella nuorta naista pitkästä aikaa. Suuhuni nainut mies sai ensin tarpeekseen ja roiski spermat naamalleni. Peppuuni naiva mies lennätti lastinsa selälleni hiuksistani kiinni pitäen. Kolmas mies runkkasi kaluaan puristellen samalla rintoja ja roiski mällinsä rinnoilleni. Hän levitti ne hellävaroen tisseilleni.

- Lähdetään saunaan, kuljettaja sanoi ja iski minulle irstaasti silmää. Tiesin viettäväni ensi yön hänen vuoteessaan, vaikka minun sitten pitäisikin mennä sinne salaa muilta. Hän osaisi minut kaikkein parhaiten tyydyttää...

0

7649

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Tiedätkö autereen?

    Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
    Tunteet
    13
    2077
   2. Mikä tekee kaivatustasi

    haluttavan?
    Ikävä
    109
    1873
   3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

    Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
    Sinkut
    136
    1509
   4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

    Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
    Maailman menoa
    153
    1108
   5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

    Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
    Maailman menoa
    96
    1092
   6. Olit kiinnostunut mutta

    varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
    Ikävä
    76
    1064
   7. Joonas Rask viettänyt omasta

    mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
    Maailman menoa
    2
    851
   8. Yksi syy miksi kaipaan sua

    On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
    Ikävä
    56
    801
   9. Olet hyvin

    rakastettava ja kaipaan sinua.
    Ikävä
    39
    791
   10. No oletko miten paljon miettinyt

    Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
    Ikävä
    67
    789
   Aihe