Tuulilasin kunto?

kokemustaomaava

Missä kunnossa olette vastaanottaneet Tuulilasi-lehtiä? Viimeisin oli todella surkea. Kannet rypyssä, sivut repeytyneet ja paloja puuttui reunasta. Sen verran otti päähän, että lopetin tilauksen välittömästi.

5

66

Vastaukset

 • Postihan se niitä lähetyksiä repostelee jos ollenkaan muistaa tuoda perille.

 • Lehteni on tuulilasissa. Lasini vaihdossa.

 • Tuulilasin tämän vuoden (2018) ensimmäinen numero saapui pahasti väärin taitettuna, samoja artikkeleita oli moneen kertaan ja joitain artikkeleita puuttui kokonaan. Tein reklamaation ja sain piakkoin oikein tehdyn lehden veloituksetta joten asia ok.

 • Useasti vanhat tuulilasit on melkolailla naarmuilla ja varsinkin aurinkoa vasten katsottaessa sen erityisesti huomaa ja monesti myös likaisia pahimmassa tapauksessa rikkonaisiakin.

  • Etumies Einari taitaa olla katsastusmies. Jos lehdessäsi on ruttu, lähteekö toimitukseen korjauskehotus, hylkäys vai peräti ajokieltomääräys?


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3417
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  96
  3181
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  64
  865
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  19
  728
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  36
  634