4SMILE Mitä kortit näyttävät

Täti-Monika

Kerro naisihmiselle joko se todellinen rakkaus saapuisi kaikkien pettymysten jälkeen.Tai mitä sinun korttisi näyttää?!Ja entä talouteen,vieläkö kituuttamista jatkuu vai onko onni kerranki puolella?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täti-Monika

      Nostan

    • Täti-Monika

      Nostan vielä.

    • 4Smile

      On ollut ahdistusta, mutta sitten tullut jotain tietoo, että oot kutakuinkin saanut kotisi oikeinpäin. Jokin yllättävä tieto/kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan, on saanut sinut peräti onnellseksi ja on herännyt uusi toivo ja oot syystäkin saanut olla onnellinen siitä, mitä olet jo saavuttanut.

      Nyt
      Vaikka vipellätkin kevein mielin eteenpäin, kurkkaa välillä jalkoihisikin ettet kompastu. Täällä on joko virkamies tai sitten arvovaltainen henkilö, jolla on tekemisiisi suuri valta, tämä saattaa pikkusen aiheuttaa levottomuutta ja saattaa olla sinulle erittäinkin ravisteleva kokemus, mutta nyt pitää tarttua hetkeen - Carpe Diem.. Itekses fundeeraat paljon asioita ja ajattelet, onko kohtalolla sormensa pelissä - teit mitä tahansa..

      Tulee
      Jotakin on paljastumassa ja tässä sun on luotettava vain tosi asioihin ja luotettava vain itseesi. Tulossa on, vääjäämättä jotakin, joka jotenkin liittyy johonkin läheiseesi TAI hänestä saattaa sellainen sinulle tulla, kuitenkin nyt on pidettävä matalaa profiilia, sillä valintojakin joudut tekemään.
      Joku juttu tässä on, jota et millään suostu uskomaan todeksi ja sun pitää joko osata jättää tämä kannattamattomana taaksesi tai osata ratkaista jotenkin muuten, et tykkää tästä ollenkaan ja tilanne voi olla aika haastavakin. Sit täällä on joku ystävä, jonka kanssa ajatukset sulla on aika pitkälle samoilla linjoilla ja tässä on vaalea aikuinen mies ja jollain tapaa työhön liittyvät asiat TAI joku asia, joka vaatii paljon työtä.
      Koti/perheasiat ja siinä joku nainen, joka sotkee näppinsä joka asiaan. Tässäkin, kun suunnittelet tulevaisuuden suunnitelmiasi, haluaisit niin päästä jo eroon asioista, jotka eivät muille kuulu, kuitenki joudut taas - pistämään arvojasi uusiksi.- saat nimittäin kuulla selkäs takana puuhasteluista.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja sinulla on taipumusta vaipua ajatuksiisi ja .., unohtua niihin. Näin ollen, et välttämättä huomaa, mitä ympärilläsi tapahtuu. Täällä on harmonian ja uuden mahdollisuuden/tilaisuuden kortti. Jotakin eri paikkakunnalta TAI jonkun ajan kuluttua - asioisa tapahtuu oikeus. Sinulee ehdotellaan ties mitä ja se vaatiikin sinulta jonkun verran rohkeutta. Sinunkin vierelläsi murisee leijona ja näyttelee hampaitaan, mutta sinä olet sen yläpuolella ja rauhoitat tilanteen.
      Ristiverisestä naisesta kuulet jotain ja se alkaa hallita ajatuksiasi ja kiukuttaakin sinua jonkun verran, tässä on vaalea nainen?? ja sitä että on löytynyt vakaus edetä, vaikka ympärillä kuinka myrskyää. Rahasopimusasioita.., menestystä - mutta se vaatii myös teräväpäisyyttä ja lujaa tahtoa. Tässä on jokin jo pitkään jatkuneen tilanteen kortti TAI sitten tämä ei tu menemään ohi päivässä tai kahdessa. Menestystä, mutta myös stressiä. Kaikenlaisia voittoja ja alkaa tuo iso keltanen mollukkakin asioihisi viimein lämmön säteitään luoda.
      Kaikki onnistumisen avaimet ovat hyppysissäsi ja alat jopa ymmärtää asioita, joissa ennen ajattelit, että sut on jätetty ulkopuoliseksi. Tämä voi myös olla työttömyyden kortti, tarkoittaa että kun ennen olet ollut työtön/osaton.. Tässä on ristiverinen aikuinen mies ja balanssi. Sopusointua ja anteeksiantoakin ehkä.. ja saat tilaisuuden vetää välillä henkeäkin.
      Uutisia tulossa, jotka vievät sinua kohti muutosten tuulia. Kaikki syy iloon ja juhlaan. Aineellisissa asioissa pikkusen keräät hartioilles turhan paljon kannettavaa. On tulossa tai sitten pelkäät että tulossa joku tieto, joka vie sinut keskelle kilpailutilannetta.
      Joku vaikea asia täällä on ja liittyy johonkin harvemmin tapaamaasi ystävään, vaaleahko aikuinen mies ja tässä tapahtuu nyt joku iso muutos ja tää tulee sulle kyllä täysin puskista, sillä tässä on myös vaaleahko nainen ja ylitsepursuavaa onnea, jolle sinä et voi mitään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe