4SMILE Mitä kortit näyttävät

Täti-Monika

Kerro naisihmiselle joko se todellinen rakkaus saapuisi kaikkien pettymysten jälkeen.Tai mitä sinun korttisi näyttää?!Ja entä talouteen,vieläkö kituuttamista jatkuu vai onko onni kerranki puolella?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Täti-Monika

   Nostan

  • Täti-Monika

   Nostan vielä.

  • 4Smile

   On ollut ahdistusta, mutta sitten tullut jotain tietoo, että oot kutakuinkin saanut kotisi oikeinpäin. Jokin yllättävä tieto/kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan, on saanut sinut peräti onnellseksi ja on herännyt uusi toivo ja oot syystäkin saanut olla onnellinen siitä, mitä olet jo saavuttanut.

   Nyt
   Vaikka vipellätkin kevein mielin eteenpäin, kurkkaa välillä jalkoihisikin ettet kompastu. Täällä on joko virkamies tai sitten arvovaltainen henkilö, jolla on tekemisiisi suuri valta, tämä saattaa pikkusen aiheuttaa levottomuutta ja saattaa olla sinulle erittäinkin ravisteleva kokemus, mutta nyt pitää tarttua hetkeen - Carpe Diem.. Itekses fundeeraat paljon asioita ja ajattelet, onko kohtalolla sormensa pelissä - teit mitä tahansa..

   Tulee
   Jotakin on paljastumassa ja tässä sun on luotettava vain tosi asioihin ja luotettava vain itseesi. Tulossa on, vääjäämättä jotakin, joka jotenkin liittyy johonkin läheiseesi TAI hänestä saattaa sellainen sinulle tulla, kuitenkin nyt on pidettävä matalaa profiilia, sillä valintojakin joudut tekemään.
   Joku juttu tässä on, jota et millään suostu uskomaan todeksi ja sun pitää joko osata jättää tämä kannattamattomana taaksesi tai osata ratkaista jotenkin muuten, et tykkää tästä ollenkaan ja tilanne voi olla aika haastavakin. Sit täällä on joku ystävä, jonka kanssa ajatukset sulla on aika pitkälle samoilla linjoilla ja tässä on vaalea aikuinen mies ja jollain tapaa työhön liittyvät asiat TAI joku asia, joka vaatii paljon työtä.
   Koti/perheasiat ja siinä joku nainen, joka sotkee näppinsä joka asiaan. Tässäkin, kun suunnittelet tulevaisuuden suunnitelmiasi, haluaisit niin päästä jo eroon asioista, jotka eivät muille kuulu, kuitenki joudut taas - pistämään arvojasi uusiksi.- saat nimittäin kuulla selkäs takana puuhasteluista.
   Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja sinulla on taipumusta vaipua ajatuksiisi ja .., unohtua niihin. Näin ollen, et välttämättä huomaa, mitä ympärilläsi tapahtuu. Täällä on harmonian ja uuden mahdollisuuden/tilaisuuden kortti. Jotakin eri paikkakunnalta TAI jonkun ajan kuluttua - asioisa tapahtuu oikeus. Sinulee ehdotellaan ties mitä ja se vaatiikin sinulta jonkun verran rohkeutta. Sinunkin vierelläsi murisee leijona ja näyttelee hampaitaan, mutta sinä olet sen yläpuolella ja rauhoitat tilanteen.
   Ristiverisestä naisesta kuulet jotain ja se alkaa hallita ajatuksiasi ja kiukuttaakin sinua jonkun verran, tässä on vaalea nainen?? ja sitä että on löytynyt vakaus edetä, vaikka ympärillä kuinka myrskyää. Rahasopimusasioita.., menestystä - mutta se vaatii myös teräväpäisyyttä ja lujaa tahtoa. Tässä on jokin jo pitkään jatkuneen tilanteen kortti TAI sitten tämä ei tu menemään ohi päivässä tai kahdessa. Menestystä, mutta myös stressiä. Kaikenlaisia voittoja ja alkaa tuo iso keltanen mollukkakin asioihisi viimein lämmön säteitään luoda.
   Kaikki onnistumisen avaimet ovat hyppysissäsi ja alat jopa ymmärtää asioita, joissa ennen ajattelit, että sut on jätetty ulkopuoliseksi. Tämä voi myös olla työttömyyden kortti, tarkoittaa että kun ennen olet ollut työtön/osaton.. Tässä on ristiverinen aikuinen mies ja balanssi. Sopusointua ja anteeksiantoakin ehkä.. ja saat tilaisuuden vetää välillä henkeäkin.
   Uutisia tulossa, jotka vievät sinua kohti muutosten tuulia. Kaikki syy iloon ja juhlaan. Aineellisissa asioissa pikkusen keräät hartioilles turhan paljon kannettavaa. On tulossa tai sitten pelkäät että tulossa joku tieto, joka vie sinut keskelle kilpailutilannetta.
   Joku vaikea asia täällä on ja liittyy johonkin harvemmin tapaamaasi ystävään, vaaleahko aikuinen mies ja tässä tapahtuu nyt joku iso muutos ja tää tulee sulle kyllä täysin puskista, sillä tässä on myös vaaleahko nainen ja ylitsepursuavaa onnea, jolle sinä et voi mitään

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   428
   6030
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   3959
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2559
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2411
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2337
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2133
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1655
  8. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1211
  9. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   86
   1194
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   55
   1116
  Aihe