Erektio pois

Stondis

Onko kellään tietoo tämmöseen ongelmaan: Haluaisin erektion pois, mutta libido, eli seksuaaliset halut pitäs jäädä tallelle!
Tiedän, kuulostaa ihan kreisille, mutta mulla on erittäin painavat syyt moiseen ratkaisuun: Olen vaikeastivammainen 36v mies. Kärsin suunnattomasti henkisesti, kun erilaisissa laitoksissa ja myös kotonani minua hoidettaessa riisutaan "alaosasto" paljaaksi, niin silloin mun kikkeli keksii ruveta jököttämään ihan mielettömän kovasti. Ei paljon naurata! Tilanne hävettää niin kovasti, että aivoissa sumenee ja posken olen purrut pahoille arville, yrittäessäni kivulla estää stondista! Tähän ei liity mitään sellasta, että mä fantasioisin, tai jotain vastaavaa. Osaan tyydyttää masturboimalla itteni, enkä haluu, että mun pikkuveli häpäsee mut vieraitten läsnä ollessa. Häpeä on sitä suurempi, mitä enemmän hoitajia on paikalla!!
Tiedän keinoja joilla saa erektion loppumaan kokonaan (kastraatio), mutta siinä taitaa mennä libido samalla kertaa! Libidon säilyttäminen sen vuoksi, että masturbointi on ihan jees, mutta ei siihen kai erektiota tarvii, jos ei vedä tumppuun, vaan antaa vaikkapa vibran laulaa.
Etsikää keino ystävät ja kertokaa mulle, mä alan olla aika epätoivoinen. Mulla on pääkoppa vielä suht ok, mutta mun alapää taitaa sekottaa pian yläpään (on tääkin ongelma, huh). Tää ei varmaan olisi mikään ongelma, jos en olisi niin paljon toisten hoidettavana. Näkisittepä hoitajien ilmeet, kun mulla pojahtaa pystyyn: KAIKKI TASAN LUULEE, ETTÄ MÄ NAUTIN TILANTEESTA JA AIHEUTAN EREKTION, ELI TYMPEITÄ KATSEITA JA SUHTAUTUMISTA!
Enpä olisi terveenä koskaan osannut kuvitella, että mä haluun joskus tulevaisuudessa menettää erektion, oikein kysellä neuvoja moiseen! Haluaisin saada jotain vinkkiä, ennen, kuin meen jonnekin sairaalaan endogrinologian polille, tai vastaavaa. Siellä kyllä tiedetään keinot, mutta pelkään, että lekurit pitää mua vinksahtaneena, jota en vielä mielestäni ole. Tiedän, että sinne se on lopulta mentävä, mutta ekaks käytän yleisön avun tässä: HALUATKO TUHKAMUNAKSI visailussa, (kaverille on jo kilautettu, se ei tienny oikeeta vastausta). Mielellään asiatietoo, eikä MUTU vastauksia. KIITOS KAIKILLE!

13

8675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naekkone

      Siskoni hoiti jonkun aikaa miestä, jolla oli sama "ongelma",(siskoni suhtautui siihen huuumorilla) ja luulisi kyllä, että tuo reaktio ois aika yleistä potilailla? Oletko varma, ettet vain kuvittele ihmistentympeä suhtautumista? Jos jotain asiaa häpeää, niin osaa yleensä nähdä toisissa juuri sen reaktion, mitä pelkää. Ja jos hoitajat todella suhtautuvat niin, niin heidän pitäisi olla jollain toisella alalla. Ongelma on heidän, eikä sinun!

      Tämä on varmaan helpompi sanoa näin ulkopuolisen, mutta toivon ettei sinun tarvitse ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin pelkästään tuon asian takia, vaan pystyt voittamaan häpeäsi !

      • Stondis

        Kiitos neuvoista! Yleisö taitaa olla yks mielisesti mieltä, että antaa pojottaa. OK, mut entä kun ne vääntää seisokkiin päässeen "jopon" niskat nurin, elikkä väkisin vaan housuun ja arvaa sattuuko saamaristi! Luulen että joku päivä menee sijoiltaan, tahi katkee.. joo..
        Kiitos kumminkin sulle ja kaikille. Sanompa lopuksi, että kaikki hoitsut ei sentäs suhtaudu yhtä tympeesti, mutta suuri osa...ikävän suuri saadakseen aikaan lievää masista! Olen toki tavannut yhden hoitsun jonka mielestä "sepäs seisoo uljaana" oli normaalia.


    • sow68

      Eikö tuo ole ihan normaalia, että rupeaa tietyissä tilanteissa seisomaan? Eikö pikemminkin kannattaisi huolestus, jos ei ala?

      Ei kai siinä pitäis olla mitään häpeämistä? Eiköhän ne hoitsut ole tottuneet kaikkeen, ja jos ei ole niin totutelkoot!

    • Endo

      Älä hyvä mies moista pohdi,olet mies ja se seisokki kuuluu miehen elämään.Se että tarvitset muiden apua ja välillä olet "kovana" on vaan kestettävä.Ainahan voi sanoa että sorry vaan, kyllä ammattiihmisten se täytyy tajuta miten asia on.En väitä,että tilanne olisi kaikein mukavin,mutta kyllä se täytyy hoitoväen pystyä ohittamaan ilman mielen ilmauksia.Itselläni on käynyt muutaman kerran vastaavasti ja tilanne on mennyt ohi "siististi"mitä nyt itse olen hehkunut kun paloauto punaisena.Joten älä mieti asiaa liikaa.Joulun odotusta sulle vaan!!

    • Hoitajatar

      Hei Stondis! Ongelmasi ei liene aivan tavaton, varmasti hoitohenkilökunta on kohdannut vastaavia tilanteita ennenkin. Vaikutat terävältä kaverilta jolla on selkeä identiteetti. Mikset siis hyödyntäisi sitä ja sanoisi stondiksen "puhjetessa" mistä oikeasti on kysymys. Rennosti vaan, sanot niinkui asia on, että hoitajat eivät sinua juuri nyt himota mutta et voi tälle mahdottomalle tilanteelle mitään.

      Toisaalta hoitohenkilöstön pitäisi myös osata avata suunsa näissä tilanteissa pikemminkin kun näyttää apeata naamaa. Olen koulutukseltani lähihoitaja ja meillä oli valinnaisena aineena terveydenhuolto-oppilaitoksessa seksuaalisuuden kohtaaminen hoitotyössä. Joten koulutusta myös tällaisen tapauksen käsittelyyn voivat saada sinua hoitavat ihmiset. Opettajana meillä oli seksologi.

      On myös niin että ammattitaitoinen hoitaja näkisi sinun pikemminkin kärsivän kuin nauttivan tilanteestasi, kuten kuvailit. Silloin hänen ammattitaitoaan on myös esim. sanoa sinulle että älä jännitä, ei tällainen tilanne haittaa, se on täysin normaalia. Mutta kokemuksesta tiedän että tänäpäivänä hoitajat vaihtuvat joka käyntikertakerta ja laatua on näinollen mahdotonta ylläpitää, sillä joukossa on niin harjoittelijoita kuin myös sellaisia, jotka eivät oikeastaan hoitoalalle kuuluisi. Suomalaiset ovat lisäksi tällaista tuppisuumulkoilija-kansaa.

      Jaksamista sinulle ja veikallesi.

      • Stondis

        Huomaa kyllä, että olet alan ammattilainen. Olisipa kaltaisiasi hoitajia enemmän kotikonnuillanikin! Kaikkien vastaukset ongelmaani ovat olleet ROHKAISEVIA ja kiitän myös kaikkia kantaa ottaneita, mutta olen kyllä otettu, että alan ihmiseltä sain kuulla nämä mielipiteet. Tuo, että kerroit minulla olevan selkeä identiteetti, kerrottiin vain muutama päivä sitten palaverissa, jossa minun lisäkseni oli terveydenhuollon ammattikuntaa, joten täytyy sanoa, että vaikka et ole minua nähnyt ja tekstistä päättelemään noin tarkkaan pystyt, olet uskottava myös ongelmaani liittyvän mielipiteesi kanssa. Annoit minulle voimia koota itseni palaset ja yrittää vielä ryhdistäytyä. On vain tullut viimeaikoina niin selväksi joittenkin hoitajien puheista se, että vammainen ei tarvitse seksiä, sen missään muodossa, vaan vammaisen kuuluu olla hoidettava ja kiltti sellainen! Vammaista ei pidetä kykenevänä seksiin, eikä vammaista miestä pidetä edes miehenä, pikemminkin tädit lepertelevät, kuin lapselle (tämä siis omakohtainen kokemukseni, en halua yleistää). Ulkomuodoltani olen aivan kuin kuka tahansa, normaali vartaloinen jne, mutta minulla on selkäydinvamma ja siispä jalat eivät toimi, kädet toimivat, mutta eivät kestä rasitusta. Kuitenkin olen useimmille hoitajille lapsi, jolle ei sallita tiettyjä asioita, kuten erektiota ja seksuaalista identiteettiä. Tällainen aivopeseminen on tehokas keino muokata hoidokista mieleisensä (näköjään). Ilmeet hoitajilla, silloin kun kikkeli ei seiso, vaikka mitä tehtäisiin, vaan on impotentti (heillähän on tiedossaan minun olevan impotentti)ovat, niin kuin he olisivat saaneet minut "tottelevaisemmaksi". Ei ole vaikea puheistakaan päätellä, että ollaanpas palattu kiltisti vammautuneelle kuuluvaan asemaan ja nyt taas uskaltaa pestä yms. ronskilla kädellä löysänä lerpottavaa vehjettä. Otteet ovat useammilla heillä aivan toisenlaiset, kun huomaavat, että: Hei sehän ei seiso, ei sitten millään, nyt se on sitten "NORMAALI" peli!! Pahoittelen, että käytän näin värikästä kieltä, en osaa kuvata asiaa muulla tavalla. Lopuksi haluan toivottaa sinullekin HOITAJATAR menestystä alallasi, juuri sinua ja kaltaisiasi hoitajia me vammautuneetkin tarvitsemme, suvaitsevaisia hoitajia, jotka antavat hoivaa ja huolenpitoa (sitä me tarvitsemme, emme tule toimeen omillamme), mutta eivät käsitä antamaansa hoitoon liittyviä kertomiani "ilmiöitä" seksuaalisina ilmentyminä, eivätkä tuomitse sanoillaan, tahi käyttäytymisellään hoidettavaa "ilmiöitten" vuoksi! Tarvitsemme hoitajia, joitten ammattitaito riittää ohittamaan tuollaiset tilanteet, tai vielä parempi kertomasi keino avata suunsa tilanteessa ja kertoa hoidettavalle, ettei tämän tarvitse hävetä ja alkaa suunnitella sitä mitä itsekin olen suunnitellut: SEKSUAALISUUDESTA EROON PÄÄSEMISTÄ!

        KIITOS!


      • PoikaPyörätuolissa
        Stondis kirjoitti:

        Huomaa kyllä, että olet alan ammattilainen. Olisipa kaltaisiasi hoitajia enemmän kotikonnuillanikin! Kaikkien vastaukset ongelmaani ovat olleet ROHKAISEVIA ja kiitän myös kaikkia kantaa ottaneita, mutta olen kyllä otettu, että alan ihmiseltä sain kuulla nämä mielipiteet. Tuo, että kerroit minulla olevan selkeä identiteetti, kerrottiin vain muutama päivä sitten palaverissa, jossa minun lisäkseni oli terveydenhuollon ammattikuntaa, joten täytyy sanoa, että vaikka et ole minua nähnyt ja tekstistä päättelemään noin tarkkaan pystyt, olet uskottava myös ongelmaani liittyvän mielipiteesi kanssa. Annoit minulle voimia koota itseni palaset ja yrittää vielä ryhdistäytyä. On vain tullut viimeaikoina niin selväksi joittenkin hoitajien puheista se, että vammainen ei tarvitse seksiä, sen missään muodossa, vaan vammaisen kuuluu olla hoidettava ja kiltti sellainen! Vammaista ei pidetä kykenevänä seksiin, eikä vammaista miestä pidetä edes miehenä, pikemminkin tädit lepertelevät, kuin lapselle (tämä siis omakohtainen kokemukseni, en halua yleistää). Ulkomuodoltani olen aivan kuin kuka tahansa, normaali vartaloinen jne, mutta minulla on selkäydinvamma ja siispä jalat eivät toimi, kädet toimivat, mutta eivät kestä rasitusta. Kuitenkin olen useimmille hoitajille lapsi, jolle ei sallita tiettyjä asioita, kuten erektiota ja seksuaalista identiteettiä. Tällainen aivopeseminen on tehokas keino muokata hoidokista mieleisensä (näköjään). Ilmeet hoitajilla, silloin kun kikkeli ei seiso, vaikka mitä tehtäisiin, vaan on impotentti (heillähän on tiedossaan minun olevan impotentti)ovat, niin kuin he olisivat saaneet minut "tottelevaisemmaksi". Ei ole vaikea puheistakaan päätellä, että ollaanpas palattu kiltisti vammautuneelle kuuluvaan asemaan ja nyt taas uskaltaa pestä yms. ronskilla kädellä löysänä lerpottavaa vehjettä. Otteet ovat useammilla heillä aivan toisenlaiset, kun huomaavat, että: Hei sehän ei seiso, ei sitten millään, nyt se on sitten "NORMAALI" peli!! Pahoittelen, että käytän näin värikästä kieltä, en osaa kuvata asiaa muulla tavalla. Lopuksi haluan toivottaa sinullekin HOITAJATAR menestystä alallasi, juuri sinua ja kaltaisiasi hoitajia me vammautuneetkin tarvitsemme, suvaitsevaisia hoitajia, jotka antavat hoivaa ja huolenpitoa (sitä me tarvitsemme, emme tule toimeen omillamme), mutta eivät käsitä antamaansa hoitoon liittyviä kertomiani "ilmiöitä" seksuaalisina ilmentyminä, eivätkä tuomitse sanoillaan, tahi käyttäytymisellään hoidettavaa "ilmiöitten" vuoksi! Tarvitsemme hoitajia, joitten ammattitaito riittää ohittamaan tuollaiset tilanteet, tai vielä parempi kertomasi keino avata suunsa tilanteessa ja kertoa hoidettavalle, ettei tämän tarvitse hävetä ja alkaa suunnitella sitä mitä itsekin olen suunnitellut: SEKSUAALISUUDESTA EROON PÄÄSEMISTÄ!

        KIITOS!

        Ajatteletkohan tuota asiaa nyt vähän liikaa,et ole ensimmäinen vammainen mies jolla alkaa seisoo kesken jokun toimituksen.Etkä myös viimeinen,seksi ja seksuaalisuus kuuluu meille kaikille olimme sitten mitä vaan.Ole onnellinen kyvystäsi sillä kaikilla sitä ei ole,mutta halu on ja se joskus rassaa mieltä kun joutuu soveltamaan asiaa.Mieti asiaa näin päin jos se helpottaa!


      • PoikaPyörätuolissa kirjoitti:

        Ajatteletkohan tuota asiaa nyt vähän liikaa,et ole ensimmäinen vammainen mies jolla alkaa seisoo kesken jokun toimituksen.Etkä myös viimeinen,seksi ja seksuaalisuus kuuluu meille kaikille olimme sitten mitä vaan.Ole onnellinen kyvystäsi sillä kaikilla sitä ei ole,mutta halu on ja se joskus rassaa mieltä kun joutuu soveltamaan asiaa.Mieti asiaa näin päin jos se helpottaa!

        Olen kuullut "terveilläkin" miehillä olevan saman ominaisuuden... Sen takia ei esim kehdata mennä lääkäriin, vaikka tarvetta olisi.


      • SynkMaster
        Stondis kirjoitti:

        Huomaa kyllä, että olet alan ammattilainen. Olisipa kaltaisiasi hoitajia enemmän kotikonnuillanikin! Kaikkien vastaukset ongelmaani ovat olleet ROHKAISEVIA ja kiitän myös kaikkia kantaa ottaneita, mutta olen kyllä otettu, että alan ihmiseltä sain kuulla nämä mielipiteet. Tuo, että kerroit minulla olevan selkeä identiteetti, kerrottiin vain muutama päivä sitten palaverissa, jossa minun lisäkseni oli terveydenhuollon ammattikuntaa, joten täytyy sanoa, että vaikka et ole minua nähnyt ja tekstistä päättelemään noin tarkkaan pystyt, olet uskottava myös ongelmaani liittyvän mielipiteesi kanssa. Annoit minulle voimia koota itseni palaset ja yrittää vielä ryhdistäytyä. On vain tullut viimeaikoina niin selväksi joittenkin hoitajien puheista se, että vammainen ei tarvitse seksiä, sen missään muodossa, vaan vammaisen kuuluu olla hoidettava ja kiltti sellainen! Vammaista ei pidetä kykenevänä seksiin, eikä vammaista miestä pidetä edes miehenä, pikemminkin tädit lepertelevät, kuin lapselle (tämä siis omakohtainen kokemukseni, en halua yleistää). Ulkomuodoltani olen aivan kuin kuka tahansa, normaali vartaloinen jne, mutta minulla on selkäydinvamma ja siispä jalat eivät toimi, kädet toimivat, mutta eivät kestä rasitusta. Kuitenkin olen useimmille hoitajille lapsi, jolle ei sallita tiettyjä asioita, kuten erektiota ja seksuaalista identiteettiä. Tällainen aivopeseminen on tehokas keino muokata hoidokista mieleisensä (näköjään). Ilmeet hoitajilla, silloin kun kikkeli ei seiso, vaikka mitä tehtäisiin, vaan on impotentti (heillähän on tiedossaan minun olevan impotentti)ovat, niin kuin he olisivat saaneet minut "tottelevaisemmaksi". Ei ole vaikea puheistakaan päätellä, että ollaanpas palattu kiltisti vammautuneelle kuuluvaan asemaan ja nyt taas uskaltaa pestä yms. ronskilla kädellä löysänä lerpottavaa vehjettä. Otteet ovat useammilla heillä aivan toisenlaiset, kun huomaavat, että: Hei sehän ei seiso, ei sitten millään, nyt se on sitten "NORMAALI" peli!! Pahoittelen, että käytän näin värikästä kieltä, en osaa kuvata asiaa muulla tavalla. Lopuksi haluan toivottaa sinullekin HOITAJATAR menestystä alallasi, juuri sinua ja kaltaisiasi hoitajia me vammautuneetkin tarvitsemme, suvaitsevaisia hoitajia, jotka antavat hoivaa ja huolenpitoa (sitä me tarvitsemme, emme tule toimeen omillamme), mutta eivät käsitä antamaansa hoitoon liittyviä kertomiani "ilmiöitä" seksuaalisina ilmentyminä, eivätkä tuomitse sanoillaan, tahi käyttäytymisellään hoidettavaa "ilmiöitten" vuoksi! Tarvitsemme hoitajia, joitten ammattitaito riittää ohittamaan tuollaiset tilanteet, tai vielä parempi kertomasi keino avata suunsa tilanteessa ja kertoa hoidettavalle, ettei tämän tarvitse hävetä ja alkaa suunnitella sitä mitä itsekin olen suunnitellut: SEKSUAALISUUDESTA EROON PÄÄSEMISTÄ!

        KIITOS!

        >Kuitenkin olen useimmille hoitajille lapsi, jolle ei sallita tiettyjä asioita, kuten erektiota ja seksuaalista identiteettiä.
        Tällainen aivopeseminen on tehokas keino muokata hoidokista mieleisensä (näköjään). Ilmeet hoitajilla, silloin kun kikkeli ei seiso, vaikka mitä tehtäisiin, vaan on impotentti (heillähän on tiedossaan minun olevan impotentti)ovat, niin kuin he olisivat saaneet minut "tottelevaisemmaksi". Ei ole vaikea puheistakaan päätellä, että ollaanpas palattu kiltisti vammautuneelle kuuluvaan asemaan ja nyt taas uskaltaa pestä yms. ronskilla kädellä löysänä lerpottavaa vehjettä. Otteet ovat useammilla heillä aivan toisenlaiset, kun huomaavat, että: Hei sehän ei seiso, ei sitten millään, nyt se on sitten "NORMAALI" peli!!

        Masentavaa. Ehkä se on heille myös jonkinlainen keino käsitellä sitä dominoivaa rooliaan siinä tilanteessa. Miehen objektoiminen ei luonnistu muuten kuin soveltamalla puoliväkisin ainoaa edes jotenkin (mekaanisesti) vastaavia sävyjä sisältävää vuorovaikutustapaansa, sitä mitä käytetään tavallisesti varsinkin suhteessa lapsiin. Siten kun käy ikävän ilmeiseksi, että "objekti" ei leikikään/kykene leikkimään samaa roolipeliä, ahdistaahan se, sillä siinähän joutuu miettimään aivan uusia suhtautumistapoja. Hoitajien puolesta on toki sanottava, että ei kai asia kuitenkaan ole niitä helpoimpia kohdattavia.
        Erektio kun koetaan ilmeisen aina seksuaaliseksi toiminnoksi. Tässä mielessä meistä miehistä useimmat kaiketi voisivat mainita öisistä erektioista, joissa ei useinkaan ole seksuaalisilla mielikuvilla sinänsä juuri mitään, tai ei mitään roolia.

        >Pahoittelen, että käytän näin värikästä kieltä, en osaa kuvata asiaa muulla tavalla

        Kirjoitat varsin hyvin, asiasta, siten kuin se on.


    • SynkMaster

      >Mulla on pääkoppa vielä suht ok, mutta mun alapää taitaa sekottaa pian yläpään (on tääkin ongelma, huh)

      Pääkoppa vaikuttaa tekstin perusteella erittäin OK:lta, eikä ongelma kokonaisuudessaan varmasti ole vähäinen, saati jotenkin outo.

      > Näkisittepä hoitajien ilmeet, kun mulla pojahtaa pystyyn: KAIKKI TASAN LUULEE, ETTÄ MÄ NAUTIN TILANTEESTA JA AIHEUTAN EREKTION, ELI TYMPEITÄ KATSEITA JA SUHTAUTUMISTA!

      Niin, kaipa tuon saattaa kuvitella. Yksinkertainen mieli kuvittelisi kyllä, että ammattilaiset kykenisivät käsittelemään tilanetta (naisille ehkä vaikeata, ...vai liittyikö hoitajien sukupuoli sinänsä tähän mitenkään?). En kyllä ollenkaan usko, että havaitset väärin. Voisiko tilannetta yrittää laukaista yksiselitteisen lakonisella lauseella/viestillä: En aiheuta tätä tahallani. Piste!

      Endokrinologit nyt ainakin pois mielestä!

    • ihme sössötystä sull

      No meikä ainakin nauttii siitä kun mua tullaan pesemään alapäästä ja odotan niitä tilanteita. meitä on moneksi.

    • ihme sössötystä

      Olisit ilonen ku nätit tytöt tulee pesemään kikkeliä. Oot aika onnenpoika joten mitäs sinä valitat turhaan?

    • Pelmis

      Haluaisin päästä eroon myös erektiosta. Ei ole käyttöä sille enää ollut vuosiin. Aikaisemmin hoitelin käsillä homman mutta olen siihenkin kyllästynyt.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe