Israel mailman demokraattisin maa.

israelshalom

Aina kun Israelista esitetään joku dokumentti,on sieltä etsitty israelin kansalainen tai useampi joka arvostelee israelin toimia,kuinka se on mahdollista ovatko nämä täysin isänmaansa vastaisia? Ei kaikille ole selvää ,että israelissa asuu myöskin toista miljoonaa arabia ja osa kansasta on vasemmistoaktivisteja jotka kumma kyllä näyttäisivät aina antavan omasta maastaan kielteisen kuvan.

39

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halla-ahon_äänestäjä

      ISRAEL TÄYTTÄÄ 67 VUOTTA, JUUTALAISVASTAINEN YLE VAIKENEE


      PERUSSUOMALAISET ONNITTELEVAT AINOAA DEMOKRAATTISTA LÄHI-IDÄN VALTIOTA, VAPAATA YHTEISKUNTAA, JOLLA ON LISÄKSI VAHVA TALOUS

      ISRAEL ON VAHVA TIEDEVALTIO JA SILLÄ ON RUNSAASTI YLIOPISTOJA JA TUTKIMUSLAITOKSIA
      http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Israeli_universities_and_colleges

      YHTEISTYÖ SUOMEN KANSSA ON ENEMMÄN KUIN TOIVOTTAVAA


      https://www.google.com/search?q=Israel celebrates 67th Independence Day&biw=1075&bih=495&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zpk6VZe1KsSOsAGRxoE4&ved=0CAcQ_AUoAg

      • Jehova.kun.käski

        Älä huuda!!!!


    • DavidDake

      Ja paskat. Israel on roistovaltio. Perustettu valheelle vuonna 1948, kuten holokaustikin on valhetta.

      KATSOIN ELOKUVAT HAISTAKAA JUUTALAISIA. Jud sus ja ikuinen juutalainen.

      Haluan sotimaan palestiinalaisten puolelle israelia vastaan.

      Amin al-Hussein (1895/1897 – 4. heinäkuuta 1974) oli arabinationalisti ja muslimijohtaja Britannian hallitsemassa Palestiinassa. Hän oli keskeinen sionismin vastustaja ja toimi vuosina 1921–1948 Jerusalemin suurmuftina.

      Amin al-Hussein oli toisen maailmansodan aikana natsi-Saksan liittolainen ja tapasi vuonna 1941 Adolf Hitlerin. Hän auttoi Bosnian muslimien rekrytoimisessa SS-joukkoihin[1] Waffen-SS-vuoristodivisioona Handschariin. Sodan päätyttyä hän pääsi Ranskan suojeluksessa Kairoon ja säästyi oikeudenkäynneiltä.

      Jerusalemin suur mufti vieraili monta kertaa Hitlerin luona. Tämä suur mufti ohjasi juutalaisia Israelin sijasta kassukammioihin. Hänen seuraajakseen tuli hänen sukulaisensa ja aateveljensä, joka tunnetaan paremmin nimellä Jasser Arafat. Hitlerin henki elää Palestiinalaisissa, mutta onneksi ei enää tällä hengellä saada muuta aikaan kuin muutamia raketteja ja itsemurhapommittajia

      Jasser arafat oli hieno mies hän oli muslmi ja antisemitisti.

      Minä olen Kansallissosialisti ja antisemitisti.

      • Anto.mennä.vaan

        Sen kun menet. Kukaan ei jää kaipaamaan. Eiköhän ne ota sinut miinanpolkijaksi tai joksikin muuksi syötiksi


      • jasserin.keittiöpyyhe

        "Jasser arafat oli hieno mies hän oli muslmi ja antisemitisti.

        Minä olen Kansallissosialisti ja antisemitisti."

        Ei lopu kahelit, ei! Ai, että myö nauretaan täällä ihan kuorossa! :D:D:D Että olipas se Jasser hieno mies! Yhtä hieno tosin oli Ariel Sharonkin. Sillä maapläntillä tappelupukareita riittää !!!
        Totta puhuen, mieletöntä sotimista siellä ja paljon invalideja tulee joka päivä.


      • läpinäkyvää

        Sionisti historiaa opettaa.


    • sairaitajaväkivaltaisia

      Eikö aloittaja todellakaan tiedä Israelin kauheuksista mitä tekevät??? HIRVIÖITÄ! Kauheampia kuin natsit koskaan. Raiskaa, tappaa, kiduttaa, ottaa panttivangeiksi naisia ja pieniä viattomia puolustuskyvyttömiä lapsia. Ja väittävät vielä olevansa jotain "jumalan valittua kansaa"...

      • pysytään.totuudessa

        Suomessa on myös oma uskonlahkonsa "Israelin ystävät". He matkustavat vain ja ainoastaan tuonne unelmiensa kohteeseen joka kevät ja syksy. He eivät koskaan kerro tosiasioita matkansa jälkeen. Olen käynyt joskus heidän tilaisuudessaan kuuntelemassa "Israelin kuulumisia". Se on puolueellista ja paksua potaskaa, keksittyä tekopyhää hömppää. Ihmettelen, miksi nämä "ystävät" eivät voi puhua rehellisesti maan asioista.
        Olin itse juuri ollut kuukauden Jerusalemissa ja tiesin miten asiat siellä oikeasti menevät.
        Palestiinalaiset ovat pieni köyhä ja alistettu kansa. Heitä ei pidä sekoittaa raakaan tappajajärjestö Isisiin.


      • pysytään.totuudessa

        P.S. Sekä juutalaiset, muslimit, että kristityt (kaikkine variaationeen) väittävät olevansa jotain "jumalan valittua kansaa"...


      • Olet.uskollinen.asialles

        Juha Kärkkäisen Magneettimedia on sinulle parempi kanava kertoa näkemyksiäsi. Siellä on uskollinen lukija/luulottelijajoukko


      • pysytään.totuudessa
        Olet.uskollinen.asialles kirjoitti:

        Juha Kärkkäisen Magneettimedia on sinulle parempi kanava kertoa näkemyksiäsi. Siellä on uskollinen lukija/luulottelijajoukko

        En ole edes kuullut henkilöstä Juha Kärkkäinen, mikä lie heppu.
        Viemme täältä vaateapua Israelin köyhille. Meillä on siellä sekä israelilaisia, että palestiinalaisia ystäviä. 12 vuoden aikana on tullut aika selkeä kuva sen maan oloista. Kannatan rehellisyyttä myös - ja etenkin uskovien piireissä!


      • sairaitajaväkivaltaisia, sellaisia ne muslimit vaan tuppaa olemaan, oli ne vaikka sitten Suomessa. Muslimeilla on, ei nyt niin kivana, tapana leikata toisilta ihmisiltä kaulan poikki.

        Muslimeilla on jokseenkin eksoottinen naiskauneus näkemys, kasvojen happokäsittely ja huuhtelu on suosittu. Tällaiset naiset varmaankin menestyisivät missä missikisoissa tahansa eksoottisina muslimi prinsessoina.

        Joukkue raiskaus, eksoottisena itämaisena urheilulajina, oli ne sitten lapsia, teinejä tai vanhempia riippumatta sukupuolesta ja iästä on kovassa kurssissa, toopinkia (viagra) saa syyä.

        Hallituksella ei ole minkäänlaisia takeita muslimeista. Miksi vasenoikeasosialistit haalaavat niitä Suomeen?


      • Anonyymi

        Sinä et ainakaan näytä tietävän.


      • Anonyymi
        pysytään.totuudessa kirjoitti:

        Suomessa on myös oma uskonlahkonsa "Israelin ystävät". He matkustavat vain ja ainoastaan tuonne unelmiensa kohteeseen joka kevät ja syksy. He eivät koskaan kerro tosiasioita matkansa jälkeen. Olen käynyt joskus heidän tilaisuudessaan kuuntelemassa "Israelin kuulumisia". Se on puolueellista ja paksua potaskaa, keksittyä tekopyhää hömppää. Ihmettelen, miksi nämä "ystävät" eivät voi puhua rehellisesti maan asioista.
        Olin itse juuri ollut kuukauden Jerusalemissa ja tiesin miten asiat siellä oikeasti menevät.
        Palestiinalaiset ovat pieni köyhä ja alistettu kansa. Heitä ei pidä sekoittaa raakaan tappajajärjestö Isisiin.

        Olet nähnyt Israelia niin vähän, ettet edes tiedä kuinka vähän olet nähnyt. Yleensä yksi kuukausi Jerusalemissa riittää juuri ja juuri siihen, että ihminen ymmärtää, ettei tiedä ja ymmärrä alueesta ja sen asioista juuri mitään.

        ISIS ja Hamas ovat samaa juurta, eli Muslimiveljeskuntaa. Hamas hallitsee Gazaa ja on melko voimakas myös Juudeassa ja Samariassa. ISIS:illä ja Hamasilla on aika pitkälti samat tavoitteet ja keinot.

        "Palestiinalaiset" ovat kyllä pieni, köyhä ja alistettu joukkio, mutta heidän johjajansa ovat erittäin rikkaita. Lähinnä heitä alistaa ja pitää köyhänä heidän johtajansa ja YK.


      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa. Mutta israelin kimppuun on hyvä hyökätä lasten ja naisten jalkojen välistä sekä käyttää mahdollisimman paljon ihmiskilpiä. Jos arabeja vituttaa israelin olemassaolo, niin niiden vajaan kahden miljoonan arabin kannattaisi läpsytellä vaikka jordaniaan tai muihin arabimaihin. Ei kuitenkaan Suomeen, vaikka olisivatkin tehokkaita työntekijöitä ja veronmaksajia. Kannattaa panostaa sinne oman kulttuurin ja kielen alueeseen, nostaa yksi muslimimaa maailmassa kehittyvien sivistysmaiden top 150 joukkoon.


    • evankelioisitte

      Mikä demokratia. Kokeile puhua Jeesuksesta siellä vaikka Jeesus syntyi Betlehemissä. Vietiin kiinalaisille tel aviviin uusia testamentteja eivät olleet koskaan kuulleetkaan Jeesuksesta.

    • Että.näin

      "eivät ollet kuulletkaan Jesuksesta".

      Joshuan nimellä olisivat saattaneet tuntea.

    • Mooses.Pessi

      Joshua eli satoja vuosia ennen Jeesusta. Oli vanhan testamentin profeetta.

    • MoosesPässi

      Israel on pahimpia terrorivaltioita maailmassa. Silti se on joillekin ufoihin uskoville maanpäällinen Taivas.

      • ttgtgtgtg

        Tiedän muutaman vielä pahemman: palestiinalaiset(ei valtiota koskaan)Iran, Syyria, saudi-Arabia, Sudan, Somalia, kaikki muslimimaat ja Pohjois.Korea


      • Anonyymi

        Israel eiole terroristivaltio, vaikka siellä terroristeja lähellä pyöriikin.


      • Anonyymi

        Miten muutama miljoona ihmistä voi olla terroristivaltio? Israelia ympäröi koko arabimaailma, tehokkaat armeijat moderneine sotakaluineen ja yli 60 milj väestö. Jos israelia pidettäisi terroristvaltiona, niin arabit olisivat hyökänneet israeliin jo useita kertoja, tappaneet koko kansan hukuttamalla välimereen.


    • Ybivonknobi

      Maailman demokraattisin maa ei koskaan säätänyt edes perustuslakia vaikka Ben Gurion valtioksi julistamistilaisuudessa niin lupasi. Tilaisuus oli toukokuussa 1948 ja lokakuuhun 1948 mennessä Ben Gurion lupasi perustuslain. Ei ole valmistunut vieläkään.

      Kaikille yleisen ja yhtäläisen perustuslain sijasta toteutetaan kaikille eri kansanryhmille eri lakeja. Esim. juutalaisille toteutetaan rauhanajan lakeja ja oikeuksia, kun taas Palestiinalaisalueilla sota-ajan lakeja ja kieltoja ja rangaistuksia. Se on maailman demokraattisinta demokratiaa.

      • dedededeeeee

        Palestiinalaisten tekojen takia heitä pitääkin valvoa tiukemmin ja valppaasti.
        Gaza on käytännössä julman diktatuurin vallassa jota tukee muut diktatuurit esim.Iran.


      • Anonyymi

        Suomi oli ollut itsenäinen 83 vuotta, ennen kuin Suomi sai perustuslain. Israel on ollut itsenäinen vasta 73 vuotta. Tuona aikana on kyllä johdolla ollut aika paljon puuhaa monen muunkin asian kanssa kuin perustuslain.

        Ei ole kyllä perustuslakia esim. Saksassa eikä Britanniassakaan. Israelissa on kyllä ns. peruslakeja, joista mahdollisesti vielä kootaan perustuslaki.


    • arabeja.ovat.itsekin

      Hirveä terroristivaltio. Jokainen saa tapaa palestiinalaisen jos huvittaa, siitä ei rangaista kun sanoo vaan että se oli arabi.ara

      • eededeee

        Totta kai saa tappaa hyökkääjän ,hullun koiran. Ei juutalaisuudessa kielletä puolustusta eikä sodassa tappamista.
        Näin myös esim.Libanonin kristityt tekevät vaikka uskonto kieltää puolustautumisen.


      • Anonyymi

        Tuo viestisi kertoo kyllä vain sinusta, mutta ei lainkaan Israelista.


    • kmam

      israel on ainoa valtio lähi-idässä jossa ihmisarvo toteutuu ja joka on edes kehittynyt sen verran että siellä voi elää hyvää elämää huolimatta esim uskonnollisesta vakaumuksesta tai seksuaalisesta suuntauksesta. naisena en todellakaan haluaisi asua iranissa, irakissa, jordaniassa tmv. siellä minut olisi todennäköisesti hakattu ja raiskattu useasti. miettikää ja hävetkää tietämättömät ihmiset mitä tänne kirjoittelette.

    • kuollut.arabi

      Maailman julmin terroristivaltio. Ottivat mallia Hitlerin Saksasta. Ainoa ero taitaa olla se, että Israel ei käytä kaasua tappamiseen.

      • Mondonen

        Taisit itse ottaa mallia Hitlerin Saksan propagandapäälliköltä.


      • Anonyymi

        Eli ottivat oppia hitlerin arabijoukoista sillä erolla, että ovat kaikessa sotilaallisessa toiminnassa tehokkaampia, kuin yksikään israelin olemassaoloa uhkaava järjestö tai valtio.


    • 35683

      Israelissa on tosiaan onneksi sananvapaus. Jos Gazassa arvostelee Hamasia, joutuu muitta mutkitta hirtettäväksi.

      • Anonyymi

        Maailman demokraattisimmassa maassa vallitse rotuerottelu apartheid, vääräuskoiset ovat kamelista seuraavia alenevassa polvessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailman demokraattisimmassa maassa vallitse rotuerottelu apartheid, vääräuskoiset ovat kamelista seuraavia alenevassa polvessa.

        Kovasti koetat levittää propagandaa, mutta uskottavuuttasi lisäisi se, jos tietäisit aiheesta edes sen verran, että pysyisit kirjoittamaan uskottavasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailman demokraattisimmassa maassa vallitse rotuerottelu apartheid, vääräuskoiset ovat kamelista seuraavia alenevassa polvessa.

        Silti niillä menee paremmin, kuin muilla vääräuskoisilla.


    • Anonyymi

      Suomessa myös. Syksy Räsänen on Suomen tunnetuin antisemitisti, joka on ollut julkisuudessa lähinnä muutamista juutalaisvastaisista populaarijulkaisuistaan. Jollain tavalla pitää hakea halpaa julkisuutta, kun ei tieteen tekemisellä pärjää. Tutkijana täysi nolla.

    • Anonyymi

      Israel ei ole niin demokraattinen maa kuin Afganistan. Molemmat ovat jonkun muinaisen avaruusolion palvonnan alaisia mutta Israel elää vieläkin sitä ihmiskunnan pimeyden aikaa. Valitettavasti.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe