Kuskin palkasta

Kuljetusparooni

Te kuskit vaan jaksatte murehtia siitä palkastanne, no se on isännän murhe. Ei teidän. Juu. Se on semmonen juttu että kun laitan kuskin matkaan niin se ajaa kuorman kuten käsketään ja noudattaa aikataulua jonka käsken. Se on semmonen juttu. Se palkka voi olla 8 euroa tai se voi olla 9 euroa, tai se voi olla 7 euroa tunnille. Riippuu tilanteesta ja auton tuotosta. Jos auto ei tuota niin millä minä siitä kuskillekaan mitään maksan!! Meneekö jakeluun? Muuten, sen atk ja palkkaturvan kanssa pelleilyt voitte lopettaa samantien, ei ne siellä teitä usko. Nauravat vain tarinoillenne! Kun laitan kuskin pohjoisen keikalle niin se ottaa sen 14 tuntia, itse ajan 12 tuntia. Keikka tuottaa autolle sen pauttiarallaa 700 euroa. Paha siitä kuskille mitään johtajan palkkaa mennä maksamaan, hyysäämiset on hyysäilty. Se olen kyllä kokenut että kun hääsäämään alkaa niin saa olla hyysäri lopun ikäänsä. Tässä on elätetty kuskit perheineen, sukulaiset ym. Kaikki käsi ojossa, juu. Edelleenkään minä en ole ollut atk n kanssa mitään palkkoja sopimassa eli häviätte käräjillä jos sinne mennään!

11

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hauhh

      Jatka vaan niitä Lervo juttujasi, niissä olet hyvä, mutta jätä tuon tyyliset provot niille, jotka taasen ovat näissä hyviä.

      • Kuljetusparooni

        Kuskit voi kirjoitella lervoja mielensä mukaan, niillä sitä luppoaikaa on runsaasti. Vapaat menee lähikuppilassa ja omalla datsunillaan tai sierrallaan ajellessa jos ovat selvin päin. Nooo, kohta koittaa rengeillekin kovat ajat, kun on ajettava mitä käsketään. Uusia kuskeja on tulossa vaikka kuinka. Kun vain kerkeää vanhoja vetelyksiä ulos potkia. Juu, se on sillä lailla rengit!


      • feikkiheikki

        Kuten jo mainittiin, niin et ole tossa hyvä. Eli jatka vaan niitä Lervo ketsejä, ne menettelee.


    • Kapitalistiriistäjä

      Minun kuljetusliikkeeni kaikki kuljettajat ovat nöyrääkin nöyrempiä, itsetunnon rippeet omaavia, mustahampaisia hamppeja, jotka puhaltavat suolen tyhjäksi kolitsihousuihin välittömästi, kun MINÄ käsken. Jokainen apina saa n 5 euroa tunnilta siitä hyvästä, että saavat ajaa MINUN kuljetusliikkeeni valtavaa soramoduuli kaniaa. Piste.

    • Isofyrkka

      Minua taasen kummastuttaa kuskirenkien omat autot, on kartanovolvoa ja väyrysmersua jotka yleensä luetaan paremman väen autoiksi. Haluaisin vaan tietää millä rahalla kuskijullit niitä pieree vai onko nyt niin että palkat on karanneet aivan lapasesta? Siinä miettimistä kaikille.

    • KalleKapitaali

      Kuski on sitä varten että lihottaa jo entisestään lihavaa isäntäpomoa. Kuski veivaa vaan sitä rattia naama virneessä ja isännän lompsa pulskistuu mukavasti ja röhönauruisäntäpomo myhäilee irstaasti.

    • Kuljetusparooni

      Joo ja se on sitte semmonen jutta että kun käsken kuskin keikalle niin se on lähdettävä! Renki osaa venkoilla ja lutvia mutta se touhu loppuu! Juu, se loppuu.

    • Miksi poljet hintoja??? Kuljettaja ei ole yrittäjä, vaan tekee arvokasta työtä, mutta joutuu tekemään sitä yleensä liian halvalla = lue liitontaksalla, tällaisten Laskutaidottomien "isäntäpatruunoiden" takia.

      Palkanmaksu tosiaankin on isännän murhe,juuri niin kuin mainitsit, mutta minimipalkka ei kuitenkaan ole sinun päätettävissä, se on määritelty te-sopimuksessa.
      On myös yrittäjiä jotka ymmärtävät, kuka pöytään leivän tuo, edellyttäen että yrittäjä on onnistunut tekemään sopimuksia kuljetuksista jotka on kannattavia ja toteuttamiskelpoisia kannattavasti.

      • Kuljetusparooni

        Enemmän ajoa niin mahdollisuus isompaan tuottoon. Autojen käyttöaste myös pysyy hyvänä eikä kyläläisten silmiä kirvele niin rankasti jos autot seisoo pihassa. Aina hintojen polkeminen on ollut nopein konsti ajojen lisäämiselle. Kerro miten sen muuten saisi onnistumaan? Kyllä kuskeja on tulossa vaikka kuinka pienelläkin palkalla ajoon!


      • Kuljetusparooni kirjoitti:

        Enemmän ajoa niin mahdollisuus isompaan tuottoon. Autojen käyttöaste myös pysyy hyvänä eikä kyläläisten silmiä kirvele niin rankasti jos autot seisoo pihassa. Aina hintojen polkeminen on ollut nopein konsti ajojen lisäämiselle. Kerro miten sen muuten saisi onnistumaan? Kyllä kuskeja on tulossa vaikka kuinka pienelläkin palkalla ajoon!

        Toi opitaan tyhjänpäiväisellä liikennelupakurssilla, osiossa talous, mutta jos mettää riittää myyntiin, niin käytäntö opetaa kyllä talouspuolen asioita, ja niiden hallintaa.


    • Anonyymi

      Lervoista on pulaa aina. Kunnon kolitsihousuinen paskaperse kojootti. Ajaa ja kelkkoo kuormat aina armottomasti mylvien ja maksa viheltää. Ällaas morijestaa kaikkia ajukelmejä ja rahtiniiloja. Lervo pystyy ajamaan ilman palkkaakin koska aju on tärkein. Mitä enemmän ajua, sitä enemmän brojoa. Takuumurea taskulämmin mukava broikkeli valuu kollarimpulttuun kivasti. Heleä mylvintä lähtee C-duurissa kun Lervo kelkkoo tuiskeissa meneen ja on aina kivassa pikku pätkässä, takatuupparissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe