Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

USB-laitteet sekoilee

eitoimi

Koneessani on ongelmia USB-oheislaitteiden kanssa, olisko kellään valistunutta arvausta että mistä voisi johtua/miten korjata? Pahaa aavistelen että tää on joku laitteistovika mistä selviää vaan ostamalla parempaa rautaa mutta mitähän tässä pitäis sit hankkia?

Ongelmat:

- jos kuuntelen musiikkia niin jos liikutan hiirtä tai käytän näppäimistöä, niin ääni menee hetkeksi sekaisin eli tulee sellainen särinä-ääni. Tätä ei kuulu jos pistän äänenvoimakkuuden nollaan tai jos en kuuntele mitään ääntä, joten ei oo oheislaitteista itsestään tulevaa ääntä. Ongelma alkoi pari päivää sitten.

- silloin kun äänihäiriöitä esiintyy niin hiiri on myös hidas eli toimii pienellä viiveellä. Nää ongelmat menee yleensä hetkeksi pois kun irrotan hiiren usb-portista ja pistän takas samaan tai eri usb-porttiin, mut ongelma palaa hetken päästä.

- joskus kun käynnistän konetta niin näppis ei toimi eli ei voi kirjoittaa salasanaa; kun irrotan näppiksen usb-portista ja pistän takas, niin toimii taas. Tää ongelma on ollut jo kauemmin, en tiedä liittyykö edellämainittuihin jotka siis esiintyy selvästi yhdessä.


Ongelmat toistuu eri hiirillä, ja riippumatta siitä miten kuuntelen musiikkia (kajarit kuulokkeet kiinni kajareissa, kajarit ilman kuulokkeita, tai ei kajareita vaan pelkät kuulokkeet koneen kuulokeliitännässä). Myöskään sillä ei ole merkitystä mihin laitteet on kytketty eli esim. se ei auta että siirtää hiiren tökkää mahd kauas muista käytössäolevista porteista. Myöskään seinästä omaa virtaa ottavan usb hubin hankkiminen ei auttanut, eikä se että yritin päivittää hiiren ja äänikortin ajurit. Kone on valmis paketti pöytäkone Acer Aspire TC-120 eli on varmaan joku emolevylle integroitu äänikortti(?).

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ljjfuh

      Samat ongelmat lienee nyt monella!! Täälä ainakin!! Kannattaa nyt odotella että viisaammat hoitaa korjauspäivituksen tms...eipä asiasta ole pahemmin acerin saatika microsoftin osalta missään mainittu!! Se kun on negaa...ensiksi katsovat missä vika jne...sen huomasin ainakin että aamulla ei mennyt enään suositeltupäivitys koneelle vaikka yritin ja liuta muitakin sielä oli epäonnistuneina päivityksinä. Ja taitaa koskea siis vain acer koneita joissa uusin käyttis...siis kai..

      • eitoimi

        Hmm, voi kyllä olla että jostain tuollaisesta on kyse. Katsoin että 11.3. oli tänne tullut joku Windows Update asennus ja juurikin noihin aikoihin alkoi ongelmat. No, ehkäpä odottelen ainakin seuraavaan päivitykseen asti ja katon miten käy, toivottavasti lähtis pelaan... sinänsä kyllä hyvä jos vika on softapuolella eikä laitteistossa.


      • jhuikjh

        Softavika kuulemma 10pv koneelle tulleesta päivityksestä johuva. Vikaa siis etsitään ja korjataan...mutta toki hieman vie aikaa..eli koneessa ei varmaan vikaa! Vika päivityksessä siis.


      • Jakkelii

        Laittaisivat nyt jotakin infoa asiasta ihan mielenkiinnon takia. Ja sit ku tulee se ns. korjauspäivitys niin toivottavasti se on on erikseen nimetty et sen erottaa muista "windows käyttöjärjestelmä" nimisistä :D


      • eitoimi
        jhuikjh kirjoitti:

        Softavika kuulemma 10pv koneelle tulleesta päivityksestä johuva. Vikaa siis etsitään ja korjataan...mutta toki hieman vie aikaa..eli koneessa ei varmaan vikaa! Vika päivityksessä siis.

        Kiitos tiedosta, hyvä kuulla, ei sit muuta kun korjausta odotteleen!


    • Jakkelii

      Mitenköhän mahtaa olla sit se "korjauspäivitys" mainittu erikseen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe