Kokemuksia Homemap Oy:stä

Sinisara

Soittelivat kotiin ja tuli tilattua ilmanvaihtosysteemin säätö hulppeaan hintaan 220€, kun tiedossa oli, että jotain vikaa on, kun etenkin jälkikasvun huoneessa ei ilma vaihtunut, ja kovaa kohinaa oli yhdessä luukussa. Putsaus ja säätö oli tehty reilut 2 vuotta sitten. No säätöä vaadittiin vain hivenen, työ kesti puoli tuntia, josta osa kevyttä keskustelua. Ja koska oli sovittu tuo urakkahinta, niin mitään alennusta ei tullut.

Että älkää nyt muut erehtykö tällaiseen hullunkauppaan. Ilmeisesti olisi ollut mahdollista sopia myös tuntiperusteinen veloitus, mutta ei sitä esitetty, enkä osannut alunperin vaatia. Ja olin siinä luulossa, että säätöä kovastikin tarvitaan.

Ammattitaitoansa en arvostele, osasivat hommansa, kivat pojat.

7

6973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jonne.joo

      Voi hesus taas yhtä tyhmää kusetettiin...

    • Hammaspeikkonen

      Lyhyesti. Poijjat kävi. noin 3-4 valitusta ja sain poijjat tekemään hommat niin miten ne kuulluukin tehdä ... Myyjä jopa myönsi poikien virheen.... Eli ei se ihan läpi mätä firma ole.

    • Pohojanmaalainen

      Meillä kävi Homemapin asentajat vuoden alussa ilmat säätelemässä kun meillä ei edellinen firma niitä säätäny, hinta oli 200e mutta kuulemma puhdistuksen yhteydessä halvempi. Kaikki tuli kuntoon ja oli mukavat pojatkin. Huvikseen kysyin muilta firmoilta niin halvin taisi olla 150e.

    • Anonyymi

      Kehnot Google arvostelut tällä firmalla

    • Anonyymi

      Meillä kävi tänään tuosta firmasta kanavat putsaamassa ja huolsi koneen. Hyvää ja siistiä työtä ja tuli ihan niinkuin sovittiin.

    • Anonyymi

      Meillä myös ja samalla korjasivat hyvin keittiön liesituulettimen poiston, Oli hormin putki irronnut. Alkuaan huonosti kiinnitetty.

      Tilaan ensi kerralla myös tuolta puhdistustyön.

    • Anonyymi

      Ei oikein natsaa. Huolsivat liesituulettimen ja olivat rikkoneet valaisimen suojalasien,koska eivät olleet ottaneet selville,kuinka se oikea oloisesti avataan, siihen olisi ollut ohjeet valmistajana ja sivuilla. Itse ilmastointikoneen huolto pyörivän kennon pesu aiheutti viikon käytön laakeri vaurion koska vesi oli päässyt laakerin sisään.
      Ilmastointikoneen ohjelmisto oli mennyt sekaisin . Huollon jälkeen ihmettelin ilmanvaihto koneen suurehkoja ääntä,syyksi paljastui ettei ilmanvaihto koneeseen oltu laitettu suodattimia ollenkaan vaan ne suodattimet oli viereisellä pöydällä pussissa yms. Mitä tästä oppii,ainakin sen ettei meidän talon ilmanvaihto koneisiin koske ulkopuoliset se ainakin on varmaa. Kun olin yhteydessä kyseiseen firmaan myönsivät virheet ja lähettivät liesituulettimen valaisimen suojalasien samoin uudet suodattimet veloituksetta. Kerroin heille myös tuosta laakeri vauriosta,heidän mielipide oli se,että 9vuotta käytössä ollut IV kone on vaihtokuntoinen ja meidän mielestä IV koneen käyttö ikä on vähintään 25vuotta. Heti alkoivat kauppaan ilmanvaihto konetta 6500€ hintaan googlettelin koneen todellista hintaa,kun kuulosti hurjan hintaiselta ja taloon.com myy kyseistä mallia josta tekivät tarjouksen 2450€. Perustelivat myös että saan kotitalousvähennys verotuksessa ettei se kallista heidän mielestään ollut.
      Se olikin se viimeinen vinkki joka tuosta firmasta paljasti luotettavuudesta. Jokainen tekee itse päätökset kenen kanssa asioi👍

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe