Karoliina Kesti. Tesoman surma, Nyt Etelä-Afrikkal

Maijastiinan

Varmaan kaikki henkirikoksen uhreja.

29

782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maurits

      Niin uskoisin

      • Santtuk

        Tampereen seudulla sattuu oudon paljon selvittämättömiä katoamisia ja henkirikoskia, sekä noita outoja onnettomuuksia.
        Viimmeinen onnettomuus koskee tuota Metson palkkalistoilla ollutta henkilöä, jolla olisi aamukoneella ollut lähtö kotimaahansa. Tietoni mukaan mies ei ollut mitenkään humalassa ja sen ymmärttkin siinä valossa kun seuraavana aamuna oli lähtö kotimaahansa.
        Tekijät pitäisi saada kiinni, jotta seudun turvallisuus kasvaisi


      • Uskomatonuskonjuttu

        Mitähän Jukka S Lahti saikaan selville, mies sukkuloi yritysmaailmassa ja muuallakin. Tunsi sen alan vaikuttajia.
        Jotakin kautta varmasti tullaan Tampereelle vuoteen 2011 ja sen ajan kovaan meininkiin.
        Tiedossa on myös se mitä jengiä on annelin takana niin näitä ei voida olla yhdistelemätttä.
        Mielestäni tässä on jokin isompi keissi meneillään.


      • terapeuttiStråle
        Uskomatonuskonjuttu kirjoitti:

        Mitähän Jukka S Lahti saikaan selville, mies sukkuloi yritysmaailmassa ja muuallakin. Tunsi sen alan vaikuttajia.
        Jotakin kautta varmasti tullaan Tampereelle vuoteen 2011 ja sen ajan kovaan meininkiin.
        Tiedossa on myös se mitä jengiä on annelin takana niin näitä ei voida olla yhdistelemätttä.
        Mielestäni tässä on jokin isompi keissi meneillään.

        Minun fibraatiot kertovat että tämä on niin iso juttu että AA:ta siihen on turha edes ajatuksissa yhdistää. Hyppää yli AA: n perhekerhokin, se on askartelua ja ympäristöoppia kotipiirissä.
        Hyppää suoraan tuonne kaikkiliittyykaikkeen!


      • vitsinniekka

        Viikon paras vitshi, buaaahhahahhahahhaaa


    • eilöydytietoaei

      Älkää unohtako Teemu Puumalaa. Miksi häntä ei mainita kertaakaan missään näissä mystisistä Tampereen katoamisista kertovassa artikkelissa? Onko ruumis löytynyt, mutta tarina ei kestä päivänvaloa, vai?

      • jooojaaaaeeii

        Löytyykö tietoo, kuinka kauan Paukkujat ehti toimia espanja kytköskineen? isukki piti ainakin jotakin kahvilaa jonkin aikaa ja oli jotakin mopobisnestä. Isukki kuului ravintolabisnekseen tampereella kuinka laajasti? Tiesi porukkaa siltä alalta ja urheilupiireistä kuten pojatkin.


      • nimissälöytyy

        Onko Tuomo Puumala Teemu Puumalalle sukua, kun menee nimet niin lähelle?


    • kaikkiliittyykaikkeen

      Teemu katosi keväällä 2007, samoihin aikoihin löytyi mystinen vainaja Orivedeltä; nainen kyykyssä metsästä kuin olisi kuollut ja jäykistynyt auton tavaratilassa. Poliisilla meni kuukausia ennen kuin Teemun katoamista suostuttiin edes tutkimaan, tai ilmoitus katoamisesta ilmestyi edes tiedotusvälineisiin. Silloin oli jo myöhäistä.

      Pian tämän jälkeen ammuttiin huumekuuriria jalkaan lähellä Tamperetta, joka oli tuomassa huumelastia Espanjasta. Tämä liittyi Suomen rikoshistorian suurimpaan (laajimpaan?), vain vuoden (!) toimineeseen virolaisjohtoiseen rikollisorganisaatioon, jonka keväällä 2009 käyty oikeudenkäynti vaatimattomasti ylitti uutiskynnyksen. Montako poliisia oli tuossa oikeudenkäynnissä tuomittavana siviilipersoonana?

      Rikollisorganisaation toiminta-ajaksi manittiin toukokuu 2007- toukokuu 2008, vaikka jengi oli pessyt jo mittavan omaisuuden kiinteistöihinkin.

      Samoihin aikoihin alkoi Suomen huumepoliisitutkinta - siis vuonna 2007 - väitteellä, että Suomen huumepoliisi johtaa Suomen huumekauppaa, ja tuomittiin Viron KRP:n päällikkö huumekaupasta ja vehkeilystä järjestäytyneen rikollisuuden kanssa.

      Talvella 2008-2009 oli nämä kaikista korkeimpien poliisivalvontaviranomaisten kuolemat (väitetyt itsemurhat) sekä laajennettuja rivipoliisikuolemia sekä valtioneuvosto ainakinn kahden autonkuljettajan kuolemat (väitetyt itsemurhat).

      Vuonna 2007 kerrottiin jo tulleen Italian poliisilta tutkintapyyntö liittyen Suomen poliisin toimiin, ja saman vuoden kesältä on uutinen Thaimaan poliisin ensimmäisestä yhteydenotosta koskien WinCapita -tutkintaa.

      Tai siis alunperin kyseessä oli Virosta lähtöisin olevan laukkavedonlyöntijuttu Giiclub ja sittemmin Winclub. Nimi Wincapita otettiin käyttöön vasta syksyllä 2007, kun aikaisemmin sisäpiirissä toimineesta raha(npesu)koneesta tuli julkinen, massiivinen jäsenhankinta, jotta saatiin selitys rahojen alkuperälle (=tileille maksetut pelivoitot olivat uusien jäsenien sijoitusrahoja), ja määriteltyä pelikone pyramidihuijaukseksi.

      Wincapitan pelimiehet väittivät heillä olevan korkea-arvoisia suojelijoita sisä(poliisi)ministeriössä ja syyttäjän kertoman mukaan Wincapitasta löytyi myös ex-pääministeri Kaitasen nimin.

      Tässä nyt vain osa tapahtumista, jotka aivan ilmeisesti - ottaen tapahtumien mittakaavan huomioon - liittyvät kokonaiskuvioon.

      Jukka S. Lahti toimi niin Virossa kuin Suomessakin vankilatyössä, firmansa liittyi yrityskouluttamiseen, hänellä oli yhteytensä politiikkaan ja hänen kerrottiin matkustelleen usein Brysseliin ja ulkomaille,kerrottiin myös puhuneen sujuvasti useampia kieliä - mm. viroa.

    • politiikkkahuumetaseet

      Edellä olevaan listaan ja tuohon huumeorganisaation oikeudenkäyntiajankohtaan keväällä 2009 ajoittuu myös ns. vakoilulaki Lex Nokian hyväksyminen, joka laki ylitti poliisin valtuudet vakoilullaan. Eduskunnassa käsitellyn lain hyväksynnän aikana oli Suomessa koolla EU:n korkeimman oikeuden tuomaristo. Aarnion oikeudenkäyntiä koskeva Trevoc vakoili myös EU-rahoitteisesti. Aarnion nimi esiintyy vastaavasti Joutsenlahden kirjeessä. KRP ei ollut mukana Trevocin laitehankinnoissa. Ketä Trevoc vakoili? Mitä sai selville?

      • jännäkmennööpi

        Jotain trevoc vakoili, oliko myös kiinalaisen tapauksessa tai firman edeltäjä? Jokuhan hoksasi valvontakameran ajan ja poliisilla meni etsinnät mönkään. Edelleen kannattaisi sitä ontuvaa eriksonnia etsiä. Vakoilu on yksi konsti millä ollaan poliisia edellä, trevocissa mitään tyhmiä olleet.


      • kukaolisityhmä

        Oletko varma, ettei Trevoc vakoillut omiaan, eli poliiseja ja yhteyksi politiikkaan ja rikollisuuteen ja näiden välisiä kytköksiä?


    • onmontaamoneksi

      Ja mitä tulee tähän Tampereella kadonneeseen, sittemmin kuolleena löytyneeseen Etelä-Afrikasta kotoisin olevaan tietokonehenkilöön, niin on outoa, että valelääkärijupakat liittyvät myös ja nimenomaan Tampereeseen (vanhus- ja kehitysvammatyö), ja Pirkamaan sairaanhoitopiiri halusi samoihin aikoihin siirtää koko potilasarkistonsa Etelä-Afrikassa sijaitsevalle serverille. Onko yhteyttä, vai ei - ei tietoa, mutta merkillinen paikkakunta tältäkin osin.

      Siinä, aivan lähinaapurikunnassa oli myös tämä teinien hyväksikäyttöjuttu, jossa sosiaalitoimenjohtaja koitti puuttua turhaan tilanteeseen - hänet teilattiin kerrotun mukaan nimenomaan Tampereen poliisin toimesta. Sitten oli tuo salsakoulun nuorten hyväksikäyttö ja huumaamisjuttu.

      Älkääkä unohtako myöskään Kuninkaankatu 13 sijaitsevaa huoneistoa, jossa väitettiin niin ikään samoihin aikoihin kuvatun ja huumatun naisia (YK-joukoissa palvellut sarjamurhaaja Haapala, joka kuoli poliisikuulustelujen aikana), jonka osoitteen kohdalla Raisa Räisänen väitettiin viimeksi nähdyn. Nyt sanotaan viimeiseksi havaintopaikaksi tuo sama osoite.

      Kuninkaankatu 13 tuli alunperin uutisiin, koska Haapala -nimisen sarjamurhaajan väitettiin tappaneen siellä keskustapoliitikkonaisen, joka oli kotoisin Isojoelta - samalta paikkakunnalta kuin Kyllikki Saari oli. Kyseisessä asunnossa oli siis kuvattu ja huumattu useita uhreja.

      Raisa Räisäsen kohdalla uutisoitiin nimenomaan lääkärin(reiden) puhelinten kuuntelusta.

      Samassa osoitteessa on myös Tampereen kokoomuksen toimitilat, ja Karoliina Kestin isähän toimi/on toiminut aktiivisesti kokoomuspolitiikassa mukana.

    • nojohanonsuhteet

      Ja siellä edellä otetaan esille Tampereelta (Pirkkalasta) koneeseen nouseen - samana kesänä kuin Karoliina Kesti katosi - Jenna Lepomäen katoamistapaus Espanjan Fuengirolasta, jota Suomen poliisi ei alunperin suostunut tutkimaan.

      Ruumiin löytymisen jälkeen kerrottiin, että tappo liittyi siihen, ettei Jenna suostunut toimimaan kokaiinihuumekuriirina. TV-uutisten mukaan jo sadat tytöt olivat heittäneet näitä kyseisiä huumekeikkoja. Poliisi tunnusti lehtiuutisessa vain muutaman. Samoihin aikoihin Costa del solilla uutisoitiin perheestä, joka paritti alaikäisiä nuoria, huumattuja, jotka oli tehnyt riippuvaisiksi huumeista. Perheen nimeksi sanottiin Turcu.

      Jenna katosi samalla paikkakunnalla, kun katosi 1.1.2008 Amy Fitzpatric niminen irkkuteinityttö, jonka väitettiin toimineen Portugalissa vain paria kuukautta aikaisemmin ratkaisevana todistajana Madeleinen katoamisasiassa, ja joka tyttö merkillisellä tavalla liittyi Suomeen/suomalaisiin - kuten Madeleinen katoamistutkinnan väitettyyn tutkinnan manipulointiin Suomen KRP:n antamin lausunnoin - englannin kielinen uutisointi).

      Amyn viimeinen havaintopaikka oli vuosikausia pidetty salassa, kunnes hänen tätinsä vuoti julkisuuteen Irlannista salaisia Espanjan poliisin asiakirjoja, joista selvisi, että tyttö oli viimeksi nähty erään etsintäkuulutetun kokaiinikauppiaan ravintolan edessä, ja häneltä takavarikoitiin tuhansia kiloja kokaiinia. Miehen pidätys tapahtui viikko sen jälkeen, kun Malagan alueen johtavat huumetutkijat oli itse pidätetty.

      Edellä mainitut pojat, joiden sanotaan tappaneen Jenna Lepomäen, jotka olivat kotoisin Tampereelta pakenivat nimenomaan Irlantiin tekonsa jälkeen. Kyseisellä perheellä on vastaavasti yhteyt Itä-Suomeen, eikä todennäköisesti tarvitsisi paljoakaan pöyhäistä, kun löytyisi yhteys myös Wincapitaan, jonka toiminimi oli hankittu espanjalaisvoimin (espanjalaisia naisten nimiä) ja päätekijän toimesta peliä pöyritettiin paikasta, joka liittyy niin Jennan kuin Amynkin katoamiseen, mutta myös suomalaisen nimissä olevaan Espanjan rikoshistorian suurimpaan rahahuijaukseen mittakaavaltaan 2800 miljoonaa euroa.

      Kyseinen suomalaisnimi yhdistyy italilaiseen kokaiinihuumemafioosoon paikkakunnan nimen lisäksi myös kuntosalitoiminnan kautta Amyn isäpuoleen.

    • eräsnettikirjoitus

      Jukka S. Lahden kerrottiin eräässä kirjoituksessa kaupanneen Wincapita peliä Itä-Suomessa.

    • ksjla-ddkd2

      Miten poliisille voisi ilmoittaa epäilyttävistä henkilöistä?
      Tutustuin netin kautta hyvin outoon tapaukseen. Kuva oli alkuun väärä ja veikkaan tarinoiden itsestäänkin olevan väärä.
      Halusi tavata keskellä yötä. Kieltäydyin.
      Tavattiin päivällä kauppakeskuksessa. Kommentoi sitä, "tiedän sun haluavan nähdä julkisella paikalla, jotta kameroihin jää kuva meistä"
      Henkilö puhui siitä vitsinä kuinka varastaisi/kaappaisi minut italiaan. Oli hyvin outo!
      Hänestä jäi sellainen kuva, että olisin halunnut tehdä poliisille ilmoituksen, jotta he olisivat voineet hieman tarkkailla tyyppiä.

      • emanuelantapaus

        Mistä yhteys tähän tyyppiin, miksi halusi kaapata juuri Italiaan? Oletko nuori ja nätti?

        Totta on, että nuoria on väitetty kaapatun poliisien ja diplomaattien orgioihin Vatikaaniin. Tiedottajana on toiminut katolisen kirkon Vatikaanin tiedottaja liittyen Emanuela Orlandin tapaukseen, jossa väitettiin Vatikaanissa katolisella kirkolla olevan "luuranko kaapissa" mafioson haudassa.

        Myös poliisiministeri Räsänen vieraili kohun aikana Vatikaanissa.


    • luojamikäkuvio

      Ja mitä tulee uskontoon, niin se liittyy Wincapitan taustoihin, myös valalääkärin firmojen nimet on selvästi otettu Raamatusta - hänen kerrottiin tulleen Yhdysvalloista Suomeen ns. Pietari-papereilla, sekä tietysti "Anneli Auer" -tutkintaan - hänen väitettiin olleen saatananpalvoja ja Jukka Lahteen numeron 666 kautta. Tietysti myös syyttäjien todistajiin lasten hyväksikäyttötapauksessa, joka todistaja taas liittyy Karoliina Kestin katoamispaikkaan.

    • venematkat

      Ai niin, muuten tuolla kaiken yhdistävällä, edellä mainitulla suomalaisliikemiehellä Costa del Solilta on ollut tosi hulppea vene.

    • lisäävettämyllyyn

      minfon ylläpito Costa del Solilla

    • MAOFENG

      entäs hervannnan kiinalaisnainen 2011

    • useampiakuolemia

      Oliko nainen töissä Nokialla? - Jos oli, niin miten sitten oli pizzeriapalo Tampereella, jossa oli kärähtää parikymmentä - muistakaseni Pakistanista tai Intiasta kotoisin olevaa - Nokian työntekijää?

    • PIRJOJAUHIAINEN

      OLI........ MUT JÄI EPÄSELVÄKS ET KUKA OLI HAAPALA

      • 4444444magikbullet

        Söi monesti tuolla (pitseria palo)


    • Heumälä

      Kuka ihmeen Haapala edes minfo ei kerro mitään

    • tätäköetsitään

      Haapala tuntuu esiintyvän joka puolella - kerrotaan, että henkilö (poliisi), joka pysäytti Pia-surmista omituisin aihetodistein tuomitun, nuoren kaverin oli ko. niminen liikennepoliisi, ja tästä sitten tyypin nimen sanotaan jääneen haaviin. Tosin, ei tainnut poliisi katsoa auton perään, että oliko siellä ruumista, antoi kait vain ylinopeussakon. Tämän polisi ehti tutkia, mutta sitä ei, että Piasta viimeinen silminnäkijähavainto oli, kun hän nousi valkoiseen, amerikkalais -malliseen pakettiautoon. Kerotaan myös, että Järvenpään alueella toimi poliisi Haapala, kun näitä sarjamurhajuttuja tutkittiin siellä, ja sitten tietysti on tuo KRP:n väkivaltayksikön poliisijohtaja Haapala, joka oli kiivaasti kiistämässä, että Aurin asiasta on olemassa mitään kuvatallennetta. Kiistäjinä oli myös mm. poliisiylijohtaja Paatero.

      Ja Haapala oli tämä sarjamurhaajaksi väitetty Kuninkaankatu 13 ollut kaveri, jonka esitiedot sopivat kuin nenä päähän tähän Pia-surmista tuomitun kaverin tietoihin, mutta ei ole sama, ja tämän sanottiin kuolleen poliisitutkinnan aikana. Tätäkö Haapalaa täällä nyt etsitään. Linkki on tässä.

      Ehkä minfon google on jemmannut koko nimen, kun siihen liittyy aina jotakin niin ikävää?

      http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=12329&start=150

      Kannattaa lukea koko ketju.

    • olikopeitesepi

      Mutta tuollainen tiivistetty koste sivuista:

      Surmasta ja rikoksista epäilty tamperelainen, vuonna 1965 syntynyt mies kuoli putkassa.

      Sivu 11.

      "Kokoomuksen Tampereen Aluejärjestö ry.

      toimisto: Kuninkaankatu 13 B, 33210 Tampere"

      Sivu 14.

      "Poliisi toivoo, että Kuninkaankatu 13 B 31:ssä rikosten kohteiksi joutuneet naiset ilmoittautuisivat poliisille puhelinnumeroon 071 874 5589."

      sivu 15.

      "Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos käy läpi selvittämättömiä tyrmäystippaepäilyjä 2000-luvun alusta, koska Tampereen sarjaraiskaajaksi epäilty Harri Andreas Haapala asui ainakin vuosina 1987–2003 Etelä-Pohjanmaalla."

      sivu 17.

      Lainaus Aamulehdestä:

      Naisen tappaneen sarjaraiskaajan outo käytös YK-joukoissa toi lempinimen ”Kapteeni Tupakka” Kuninkaankadun sarjaraiskaajaksi epäilty Harri Andreas Haapala (s. 1965) palveli ainakin kolmesti rauhanturvaajana.

      Aamulehden tietojen mukaan Haapala palveli ensimmäisen kerran rauhanturvaajana YK-operaatiossa Libanonissa 1990-luvulla. Vuosina 1993–1994 hän palveli joukkueenjohtajana YK-johtoisessa Makedonian rauhanturvaoperaatiossa. Vuonna 1996 hän osallistui Nato-johtoiseen Bosnian rauhanturvaoperaatioon toimistoupseerina."

      sivu 21.

      "IS: Sarjaraiskaajan uhri oli lentoemäntä
      Tampereella sarjaraiskaajan uhrina kuollut nainen oli Finnairin lentoemäntä, kertoo Ilta-Sanomat.

      Lehden mukaan uhri oli 42-vuotias nainen, joka oli mukana kunnallispolitiikassa."

      "Haapala oli kalju eikä hänellä ollut viiksiä tai partaa. Hänellä oli lukulasit, mutta yleensä hän ei käyttänyt silmälaseja. Hän oli poliisin mukaan hyväkäytöksinen. Poliisin tiedossa ei ole, että hän olisi valehdellut nimeään. Hän antoi oman puhelinnumeronsa useille naisille."

      Mihin ketjusta on kadonnut tieto, että nainen oli nimenomaan keskustapoliitikkoja se, että hän oli kotoisin Isojoelta. Onko tietoja sensuroitu?

      Viimeinen huomautus ketjussa:

      "Monta kaljua Hartsaa Kuukkeli löytää, muttei kukaan taida olla "se" oikea... :?"

      Miten olisi Anneli Auerin peiteseppo? Sopisi kuoleman ajankohtakin kuin nenä päähän puolustuksen kyselemään, etteikö Sepi enää eläkään?

    • mitätapahtuibosniassa

      Mitä Haapala tiesi Nato-operaatiosta - ja ylipäätänsä siitä, että mitä tapahtui Bosniassa?

      Nyt Välimeren paattionnettomuuden Uuden Suomen uutisoinnista tänään:

      "Valtaosa Pohjois-Afrikan siirtolaisuudesta kohdistuu Italiaan, jonka pääministeri Matteo Renzi vertaa nyt Välimeren tilannetta ja Libyan ihmissalakuljettajia Bosnian sodan joukkomurhiin. -– 20 vuotta sitten suljimme silmämme Srebrenicalta. Emme voi sulkea silmiämme uudelleen, Renzi sanoi FT:n mukaan."

      Mitä sarjamurhaaja Haapala tiesi Bosnian sodan joukkomurhista? Mitä siellä tapahtui - meidän silmät on suljetut edelleen.

    • säteilyonsejokakannattaa

      Peite-Seposta ja Bosniasta tuli mieleen, että Ulvilan murhatapauksen veriasiantuntija Mika Tauru on ollut tukimassa joukkomurhahautoja niin Irakissa kuin Bosniassakin, ja on Haagin sotarikostuomioistuimen asiantuntijoita. Olen ymmärtänyt, että kyse olisi ollut nimenomaan säteilystä.

      http://www.stuk.fi/ihminen-ja-sateily/sateilyn_terveysvaikutukset/uraanin_terveysvaikutukset/fi_FI/koyhdytetty_uraani/_print/

      Siitähän levisi maailmanlaajuinen skandaali Olkiluodosta, kun siellä hieman säteili enemmän kuin tiedettiinkään ja eräs henkilö, Arto Lauri, vuoti tietoja julkisuuteen, että tuutteihin lyödään ainetta ... Oottakaan, pengon faktaa, se on minfossa Alppien joukkomurha -ketjussa, siis siinä kun pyöräilijä löysi ruumiit - (ei lentokonejutussa, vaikka varmaan liippaa liki tätäkin) - ja liittyi Olkiluodonkin rakentamishankkeen Arevaan. Surmattu oli Irakin ydintutkijoita, ja tässä Ulvilassahan tämä nainen, joka väittää tietävänsä murhaajan on kirjoittanut kaksikin kirjaa Irakista. Ja Mika Tauru liittyy Irakiin. Säitelevät Pietarsaari-alukset ja Artic Sea sitten liittyvät samaan suuntaan, joista toinen kaapattiin kansainvälisen skandaalin myötä.

      "Känny pirahti kotonani. Olli H. kyseli 5.9.2012 älyä vaativaa, niin tietty atomivoimasta. Tästä keskusteltiin. Hän halusi tietää mitä tekee 1000MW reaktorin 100 tonnin uraanilastinsa 96 % osuus? . Heti muistui muilla mieleen vanha TVO:lla jo mieleeni tullut ajatus siitä, miksi i h m e e s s ä reaktoriin pannaan ihan t u r h a n panttina 96 tonnia U- 238 aineet, jotka ei käytännössä siellä tee yhtään m i t ä ä n ! Kuulitte muuten ihan oikein. 95 % Perusydinvoimalan sisuksiin mätkitystä U- 238 ei tee mitään muuta kuin muunnetaan vapaasti paljain käsin kosketeltavasta aineesta näkemällä tuhannet vuodet tappavaksi ihmiskunnan ongelmajätteeksi. . !

      Hetkin, hetkinen, siis m i t ä tulin selittäneeksi!? Ydinvoimaloitten keskeisimpinä ongelmina pidettävät ydinjätevuoret voitaisiin 100 % e s t ä ä ä varsin helposti ja yksinkertaisin peruskikoin. Kerrataan siis. Olkiluodon liki 1000MW ydinvoimalan vuosilataukseen nyt laitetaan 100 000kg erä. Mutta reaktori toimisi 100 % samalla tehollaan, jos sinne laitettaisiin sisään v a i n 5tonnia U- 235 latausta!

      Juu ymmärrän kyllä että viimeistään n y t alkaa faktat tökkiä. Sanotte: "Ei ole millään särmin mahdolista Arto!" Mutta hei kun vaan ON! Nyt reaktoriin pannaan täyteen 500kpl uraanitankoja. Mutta jos sinne laitettaisiin vain 5 %, eli 25kpl tavallista ydinaseteollisuudessa käytettyä U-235 tankoa. Toimisi reaktori kuin ei mitään! Eikä tässä kaikki! Koska U- 235 palaa 1000- kertaa puhtaammin kuin plutoniumpitoinen U- 238 ydinjäte. Säästyttäisiin merellisistä ydinvoimateollisuuden nykyongelmista."

      http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=3&t=13512&start=195

      Aine, uraani on siis U-238.

      Eli tuosta aseiden säteilystä:


      "Köyhdytetty uraani

      Köyhdytetty uraani on uraanipolttoaineen valmistuksessa syntyvä sivutuote, joka sisältää pääasiassa uraani-238 isotooppia. Uraani-238:n puoliintumisaika on hyvin pitkä, 4,5 miljardia vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että radioaktiivisia hajoamisia tapahtuu hyvin harvakseltaan eli aine on vain lievästi radioaktiivista. Uraanipolttoaine on rikastettu luonnon uraanista sen fissiokelpoisen uraani-235 isotoopin suhteen. Rikastusprosessi poistaa sekä rikastetusta että köyhdytetystä uraanista luonnon uraaninsarjan muut radioaktiiviset aineet kuten radonia tuottava radiumin sekä toriumin. Köyhdytetty uraani on siis vähemmän radioaktiivista kuin luonnon uraani tai rikastettu uraani.

      Köyhdytettyä uraania käytetään suuren painonsa ja lujuutensa vuoksi esim. ammuksissa, tankkien suojamateriaalina, sairaaloissa säteilylähteiden suojamateriaalina, lentokoneissa ja laivoissa painoina.

      Köyhdytetty uraani sodassa

      "Köyhdytettyä uraania käytetään ammuksissa sen hyvien läpäisyominaisuuksien takia, ei säteilyominaisuuksien takia. Köyhdytettyä uraania on käytetty ammuksissa 1990-luvulla Balkanilla ja Persianlahden sodassa, 2000-luvulla Afganistanissa, Irakissa ja luultavimmin myös Libanonissa."

      http://www.stuk.fi/ihminen-ja-sateily/sateilyn_terveysvaikutukset/uraanin_terveysvaikutukset/fi_FI/koyhdytetty_uraani/_print/

      Ja tuo aine valmistetaan Suomessa Olkiluodossa, ja kun tiedetään, että miten mittaamattoman arvokasta ja kallista se on, niin täytyisihän saada Suomeen viisi uutta ydinvoimalaa tuottamaan lisää säteilevää ainetta sotateollisuuteen. Minkä verran Suomi muuten on rikastunut tällä toiminnalla? Ei euroakaan, mutta jotkut ovat, koska Espanjan syyttäjä ilmoitti, että mafialla on yhteydet asekauppaan kuin myös poliittisiin puolueihin. Vahinko, että Haapala kuoli - hän varmasti olisi osannut kertoa, että mitä poliittista puoluetta (yhteistyössä tietysti venäläisten kanssa) Espanjan syyttäjä mahtoi tarkoittaa.

      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7949
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4522
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2210
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2109
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1795
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1689
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe