runkkauksesta kiinni jääminen

nolo_leikkimökissä

Nii eli ite oon 14v tyttö ja kiinnostais tietää et ootteko koskaa jääny kiinni runkkauksesta? Jos ootte nii kuka näki? Ja missä olitte? Ite oon kerran jääny kii sormituksesta. Olin kesällä kotona yksin ku porukat oli kaupassa. Sit mua alko panettaa iha hirveesti ja menin meijän takapihalla olevaan leikkimökkiin (jossa 2 ikkunaa) ja otin kännykkäni mukaan. No,siel mä sit rupesin kattoo jotai pornovideoita ja sormittaa iha kunnolla ja olin ottanu housut pois. En huomannu ajan kulua ja olin just saamassa orkkua ja nytkähtelin siel nii huomasin ikkunasta et äiti kattoo mua vihasesti.. Mä olin niiiiin nolona ja häpesin iha hirveesti... Sit jäin sinne ku se lähti ja laitoin housut takas jalkaa ja menin iha paniikissa sisälle ja äiti oli ilmeisesti kertonu iskällekki mun touhuista koska seki oli vähä vihasen näköne. En kyl tiiä miks ne näytti vihasilta ku sehän on aika normaalii et teini-ikänen tyydyttää itteensä mut kuitenki.. Sit loppupäivän olin vaa iha nolona omassa huoneessa ja sen jälkee ei olla puhuttu siitä mitää.. Onneks :D Vieläki näin jälkeenpäin nolottaa iha hel*etisti koko juttu muy minkäs teet ku panetti.. :D

No mut olis kiva kuulla teijän kokemuksii kiinni jäämisestä nii olis kivaa jos kertoisitte :3 Jaja sit jos ette oo jääny koskaa kii nii sanokaa mitä tekisitte jos jäisitte kii

41

15860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 16weerunkkari

      ois kannattanu mennä vessaan tekee sitä, ovi lukkoon ja suu kiinni ni ei huomata ;). ite teen näin joka päivä on vanhemmat koton tai ei.
      ja niin tosiaan kerran jäin ehkä kiinni kun suihkussa vedin hanskaan (oon poika mut silti) ja sit puolfaija tuli sinne suihkuhuoneesee hoputtaa ku olin liian kauan suihkus D: . sit vaa käännyin selkä siihenpäin ja odotin et se häipy. Tästäkään ei oo jälkeenpäin puhuttu tai mitää ni siks en oo varma et näkikö vai ei et mitä tein :/

    • Joka-päivä-ja-yö

      En oo jääny kii, enkä aiokaan.


      Miltei joka päivä avautuu täydellinen hetki, vaik vaan just 5min, tumppuun vetämiselle.

      Jos jäisin niin en kyllä tiiä mitä tekisin. Isä taitaa tietää mut heitän muutenki sen verran sairasta läppää et ehkei se ymmärtäny, on niin hidas nääs.

    • viemärirunkku

      Oon jääny kiinni viemärikn:(

    • yhterhhwsthg

      Aika sairasta vetää pultit tollasesta. En tiä mitä ihmeen tynnyrissä kasvatettuja vanhempia teille on siunaantunu kun runkkauksesta pitää vetää herneet nenään.. uskomatonta sakkia.

    • peteNolous

      Kerran runkkasin meidän suihkuhuoneessa ja siel on semmonen sauna mihin pistetään kaikki märät lakanat niin äiti laitto lakanoita sinne ja menin sinne suihkuhuoneseen en tienny että mun äiti oli siellä niin runkkailin siinä joku pari min äänet tosi kovalla että se kuuli aika hyvin ne videot sit kuulin sen lauteiden äänen mikä yleensä tulee kun astuu pois, sit säikähin ja tiputin puhelimen vielä vessan pönttöön oli aika noloa sit äiti otti sen tason mistä noustaan niihin kiinteisille lauteille ja hakkas mut ihan paskas siihen vessan pöntölle ja sano että selvästi isääs tullu kun tommonen vitun katkarapu sulla. Se oli aika noloo arvaa vaan.

    • Kekemulkutaja

      Oulun keskustassa aleksis kiven patsaan kun kaveri tönäs alas nii huusin ja kaikki näki kun oli käsi munas kii

      • Oululaine

        Oulu mainittu torilla tavataan :D


    • Anonyymi

      Kerran jäin kiinni olin vessassa ja unohtanu lukitata oven

      • Anonyymi

        Sama


    • Anonyymi

      Olin saunassa ja alko sit siinä kivoja tyttöjä miettiessä seisoa ja aloin siinä sit runkkaamaan ja heti ku päässy kunnolla vauhtiin huomaan mutsin kysyvän jotain jostain aika turhanpäiväisestä ja kattovan mua saunan oven lasin läpi, eiköhän se tainnu huomata mitä tein. Ei tosin asiasta koskaan mitään sanonut eikä kyllä nyt sinällään nolottanutkaan ainakaan hirveesti XD

      -poika 16v

      • Anonyymi

        Viisas äiti. Jos nuori tekee sitä, ja huomaatte. Siitä ei saa edes mainita. Jos haluatte, että lapsenne ei saa koko elämän aikaista häpeää aivan luonnollisesta aineenvaihduntaan kuuluvasta ilmiöstä. Saattaa tuloksena olla impotentti, ja siitä kun et koskaan pääse eroon. Runkkailin aikoinaan, ja jälkeen vuoti lakanalle spermaa. Äiti totesi vain, että koita olla sotkematta lakanoita. Kymmeniä kertoja äiti tuli makuuhuoneeseen kun vedin käteen- joo on kasvanut komea on !


    • Mä olen runkannut joskus rantasaunalla kun olen rapinasta arvannut jonkun katselevan.

    • Kerran jäin runkkaamisesta kiinni (oon siis poika), kun olin runkkaamassa kotona meijän keittiössä. Kämppä oli tyhjänä ku vanhemmat oli vielä töissä ja kävelin stondis päällä ympäri kotia, mut kun kuuntelin kuullokkeista musaa, mun huomaamatta iskä tuli tavallista aiemmin töistä ja näki mut keittiössä stondis päällä runkkailemassa, ja nolotti aika paljon kun ehin olla siinä huomaamatta kymmenisen sekuntia ja olin just laukeamassa, ennen kun iskä sano jotain, mut oli jo myöhästä ja laukesin lattialle. Nolotti aika helvetisti

    • Anonyymi

      Ite jäin kerran kiinni runkkaamisesta , kun olin saunassa runkkaamassa ja äitini ja pikkusiskoni olivat olohuoneessa ja uskoin , ettei kukaan tuu paikalle. Sitten äitini kuitenkin saapuu hakemaan kännykkää joka oli jäänyt siihen suihkun lähelle ja näkee mitä teen ennen kuin ehdin tehdä mitään. Yritin peitellä , mutta tuntu jo muutenkin mahdottomalta , mutta sitten äiti käskee tulemaan pois saunasta , että se ja pikkusiskokin pääsevät. Siinä sitten kulli jäykkänä piti kävellä pyyhkeelle asti. Ei oo äiti mitään maininnut tapahtuneesta eikä toivottavasti mainitsekaan.

    • Anonyymi

      No jäin kerran kiinni. Tosin vuos tais olla 1979 ja olin 14v. Oltiin kaupassa ja mä jäin oottaa, kun äiti ja isä meni kauppaan. Päätin sitte runkata ja just, kun laukesin niin katoin, että meidän koulun ope kattoo ikkunasta sisään. Säikähin niin et laitoin seisovan kalun pöksyihin ja sattu perkeleesti. Ope huus jotai mut ladan ikkunat vaimensivat sen verran etten saanut selvää. Nolotti todella kovasti. Tilannetta pahensi se, et kouluni oli kyläkoulu ja tää ope oli melkoinen juoruämmä. Vaimo oli 90luvulla töissä vanhusten jossain talossa ja oli samas luokas, kun mä ja kuulemma se ope oli sielä vanhainkodis. Tunnistikin minut hyvin ja ihan sopuisa tapaaminen oli lähes 20vuoden jälkeen. Kuoli 2005 ja oli jo todella vanha. Jaksoi kuitenkin jauhaa siitä mun mokasta elämänsä viimeiseen vuoteen asti, mutta ei se enää nii ärsyttävä ollut kuin kouluaikana.

    • Anonyymi

      Siis nyt on pakko kirjoittaa tänne. Meinasin jäädä kiinni isälle just 5min sitte. Tuli tuomaan puhelintaan lataukseen, kun mä oon runkkaamassa tietsikkatuolilla puhelin pöydällä. Tää kämppä on sellane et ulko-ovelta näkee melkein koko kämpän joten oli vaikee piilotella mut onnistuin menee nii et paljas alapää jäi tietsikkapöydän alla piiloon ja jopa siemennesteet lensi sinne :)
      Tosin mulla ei vielä paljon tuu, mutta kuitenki vähä.

      Oli vaan jostain syystä pakko ny kirjoittaa tää tänne.

      • Anonyymi

        Tämä niin vitusti


    • Anonyymi

      No tää on ihan totta, mutta en tietenkään voi sitä todistella eikä toisaalta kiinnostakaan. Eikä tässä paljon etsimistä ollut et tää löyty. Päätin vain aikani kuluksi kertoo sen tänne.

      • Anonyymi

        Kasvata karvoja


    • Anonyymi

      Jäin kerran kii runkkaamisest ku runkkasin meidän koulun liikuntasalin näyttämön sisäl sellasen liikuntavälinetavarapinon takana ja liikkunnan ope tulee :( vedin housut alas ja meinasin mennä pois mut ope käskee auttamaan tavaroiden kantamisessa saliin näyttämöltä ja mä sit kannoin tavaraa muna viel jäykkänä farkuissa :(

    • Anonyymi

      Runkkasin kerran uima-altaassa ilman ala-osaa, ja sit tunsin ku joku kosketti mun pilliä ja se oli joku mies joka sano: "Kuuma babe ".....

    • Anonyymi

      Olin kerran 15 vuotiaana leikkipuiston leikkimökissä, ja työnsin sitte hiekkalapion alapäähän ja vhä nytkytin, just sillo nytkyttämis-vaiheessa kaks 10-vuotiasta tuli sinne ja oli silleen: "öö... Miks toi lapio on sun pillussa?"

      • Hiekkalapioa pimpissä. Kahva vai kauha pää edeltä.
        Poikana en tunne vielä alaa mutta mahtuuko hiekkalapio sisälle?


    • Anonyymi

      kerran runkkasin ku olin menny nukkumaan ja mul oli kuulokkeet päässä ja kuuntelin musaa(oon tythö) sitte huomaan että valo näkyy jostain, ja arvatkaas mitä, äiti oli avannu oven ja tullu sanoo miljoonatta kertaa hyvät yöt. onneks kerkesin laittaa kuulokkeet pois ja mul oli peitto mun päällä:)
      toivon että mutsi ei nähny

    • Anonyymi

      siis kerran sormetin mun sängyllä sellai ihan chillisti ja isä avas sen oven ja ihan varmana näki. No sen jälkeen olin ihan nolona mun huoneessa ja muualla kämpässä oli aika hiljasta ja jotain kuiskintaa😭😭

    • Anonyymi

      Juu olin just pelaamassa ja siin sit vaan rupesin vetelee ja niin olekaan sisko tuleekysymään jotain ei koputa eikä mitään housut kin tuissa ja mina kädessä sanon äänetömästi että mee pois.

    • Anonyymi

      Olisi nii ihanaa yllättää joku tyttö sormettamasss...

      • Anonyymi

        Musta jäbä runkkaamassa


    • Anonyymi

      Itse narahdin erään kerran entiselle naapurillemme, naishenkilö oli kyseessä ja hänellä itsellään oli kyllä osuutta asiaan.
      Hän on todella hyvännäköinen nainen ja naapureina ollessamme olimme joitakin kertoja myöskin saunoneet porukalla yhdessä ja tietysti olin painanut kaikki näkemäni hänestä mieleen. Tietty vielä kun hän ei silloin mitenkään peitellyt itseään noilla saunomiskerroilla, eli sain "silmän täydeltä" katseltavaa aina noilla kerroilla.
      No, kerran he olivat meillä käymässä poismuuttonsa jälkeen ja olimme ulkona koko porukka, kun mulla tuli nämä "saunanäkymät" mieleen ja mua alkoi panettamaan ihan hitosti.
      Painuin kovalla kiireellä sisälle vessaan ja ajattelin ehtiväni ihan hyvin runkkaamaan paineet pois, mutta tietysti himojeni tyhmentämänä en muistanut laittaa vessan ovea lukkoon, vaan heitin kiireellä housut alas, istahdin pytylle ja aloin runkkaamaan.
      Ei siinä mitään, mutta en ollut kuullut yhtään, että joku tuli jossain vaiheessa sisälle ja justiinsa siinä vaiheessa, kun mun siemensyöksy alkoi, tämä ex-naapurinainen tempaisi oven vauhdilla auki ja tietysti mut nähdessään jähmettyi tuijottamaan hetkeksi aikaa.
      Ja mä tietysti katsoin häntä takaisin yllättyneenä mun muna kädessäni, mikä roiski spermaa aika paineella, enkä tajunnut edes yrittää peittää itseäni tai mitään..
      Multa tuli vielä aika helvetisti nestettä ja se lensi vielä aika pitkissä kaarissa.
      Tuijotti mua ja mun spermaroiskivaa munaa ehkä joitakin sekunteja(vaikka tuntui pidemmältä ajalta), ennen kuin paiskasi oven kiinni ja lähti helvetinmoista vauhtia takaisin ulos ja mä jäin siivoamaan sotkuja.
      En mennyt enää ulos heidän seuraansa. Jostain syystä.. Oli ihan helvetin noloa.

      • Anonyymi

        Respect 🫡


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Respect 🫡

        Haluuko joku tyttö tulla munkaa


      • Anonyymi

        Oltiin viikko reissussa jätkien kanssa ja en ollut päässyt runkkaamaan kuin pari kertaa koko viikolla, joten lentokoneessa matkalla Suomeen päätin, että käyn vetäisemässä nopeat lentokoneen vessassa. Koska vessa oli pieni seisoin siellä housut kintussa ja katselin kännykästä oman muijan kuvaa, jossa se on alasti saunassa. Asetin kännykän lavuaarille ja otin paperin johon sperma alkoi lentää kaaressa. Samassa kuulin äänen, kun ovi kävi... ajattelin ensiksi, että viereisestä vessasta joku lähti, mutta parin sekunnin päästä kurkkasin sivulleni ja näin, kun joku nainen löi nopeasti oven kiinni. Oven lukko oli auennut itsestään. Kullini sykki vielä viimeiset spermatipat paperille.

        Tilanne oli todella kiihottava. Tiesin, että nainen oli nähnyt mitä teen. Viimeistelin hommat pyyhkimällä kyrvän ja vedin vessan. Astuin ulos vessasta ja sama nainen katseli varpaitaan oven ulkopuolella. Loin hänelle vienon hymyn, mutta taisi rouva olla aivan shokissa näkemästään. :D Myöhemmin näin saman naisen vielä matkalaukkuhihnalla.


    • Anonyymi

      no jäin kiinni sisarukselle. siskolle. pikku. no olin alkamassa sormittaa mutta en päässyt pidemmälle kuin rinsikat päällä housut puol välis ja käsi pillus. no mulla on usein iso panemisen tunne niin tossa ois voinu käydä pahemminkin.

      • Anonyymi

        Sun ikä?


    • Anonyymi

      Monesti varmaan perheen jäsenet kuullut ja haistanut kun olen hommissa ja kerran ehkä äiti tajus mitä tein vaik olin peiton alla ku se toki mun huoneesee

    • Kyllä kaikki runkkaa. Nuoret ja vanhat sekä sinkut että suhteesdsa olevat.
      Itse kärysin kesällä mökillä. Runkkasin saunassa. Tajusin että katsoivat ikkunasta. En ollut huomaavanikaan.

      • Anonyymi

        Itselle kävi myöskin tuollainen saunakäry, ainoa ero että mä panin mun tyttöystävää.
        Oli meillä kesälomalla käymässä pidemmän aikaa ja meillä kun on ulkosauna, niin oli aika luonnollinen valinta tyttöystävän kanssa panna samalla kertaa kun käytiin saunassa.
        Ajateltiin just silläkin, että siellä saa ainakin rauhassa hoidella asiat ja muutenkin, kun oltiin valmiiksi alasti niin miksi ei senkin vuoksi jo...
        Mutta totta kai sitten joku oli utelias ja tuli kurkkimaan ikkunasta just kun olin tyttöystävän päällä työntelemässä. Vissiin kai sillä, kun oli ihmetelty että mikä meillä kestää.
        Vaikka olisi nyt luullut tajuavan muutenkin koko jutun ja kun ei mua ennenkään ole tultu kurkkimaan kotiväen toimesta, vaikka muutenkin saunon aika pitkään, koska tykkään löylystä.
        Vaikka ei siinä nyt mitään isompaa keskustelua tai saarnaa tullut, mutta olihan se nyt aika pölöä tulla kurkkimaan että "Mikä teillä kestää..??.."
        Ja ohimennen esitetyt pari kysymystä, että kai te siivositte lauteet? ja kai te käytätte ehkäisyä? ym.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Itselle kävi myöskin tuollainen saunakäry, ainoa ero että mä panin mun tyttöystävää.
        Oli meillä kesälomalla käymässä pidemmän aikaa ja meillä kun on ulkosauna, niin oli aika luonnollinen valinta tyttöystävän kanssa panna samalla kertaa kun käytiin saunassa.
        Ajateltiin just silläkin, että siellä saa ainakin rauhassa hoidella asiat ja muutenkin, kun oltiin valmiiksi alasti niin miksi ei senkin vuoksi jo...
        Mutta totta kai sitten joku oli utelias ja tuli kurkkimaan ikkunasta just kun olin tyttöystävän päällä työntelemässä. Vissiin kai sillä, kun oli ihmetelty että mikä meillä kestää.
        Vaikka olisi nyt luullut tajuavan muutenkin koko jutun ja kun ei mua ennenkään ole tultu kurkkimaan kotiväen toimesta, vaikka muutenkin saunon aika pitkään, koska tykkään löylystä.
        Vaikka ei siinä nyt mitään isompaa keskustelua tai saarnaa tullut, mutta olihan se nyt aika pölöä tulla kurkkimaan että "Mikä teillä kestää..??.."
        Ja ohimennen esitetyt pari kysymystä, että kai te siivositte lauteet? ja kai te käytätte ehkäisyä? ym.

        Kuka tuli kurkkimaan aikuiset vai teinit?
        Mulla se yleisö muodostui uskoakseni teineistä.


      • Anonyymi
        kuusnolla kirjoitti:

        Kuka tuli kurkkimaan aikuiset vai teinit?
        Mulla se yleisö muodostui uskoakseni teineistä.

        Porukat kai, olin ainakin siinä temmellyksen ohessa jonkun vilahduksen ikkunassa ja sitten tuo kysely ehkäisystä sun muista.
        Teki mieli kysyä takaisin, että no pesettekö te lauteet panemisen jälkeen, mutta en ilennyt sanoa muuta kuin että joo joo.
        En tiedä, oliko tuo laudepesu-kysymys silläkin, kun tyttöystävällä ei ole ehkäisyä ja kortsut eivät sovi muuten, joten käytetään "ehkäisynä" keskeytettyä.
        Mä joko olen sisässä niin kauan, kun tunnen että alkaa tulemaan ja vedän sen kiireellä ulos ja annan roiskua mihin nyt roiskuukin. Tai sitten hieman aiemmin ja runkkaamalla hoitelen itseni loppuun, tuolla tavoin lauetessa spermat lentää kyllä aina tyttöystävän päälle.


    • Anonyymi

      Olin jotain 16v kun olin kummien kanssa etelän lomalla. Oltiin rannalla aurinkoa ottamassa ja uimassa. Kivasti oli yläosattomia naisia, teinejä ja sekös aiheutti kiihottumista. Myös kummitätini oli ilman yläosaa, ensimmäistä kertaa näin hänen paljaat rinnat.
      Lähdin uimaan ja uidessa otin kaluni esiin ja runkkasin. Kunnes yhtäkkiä tajusin että kummitätini oli myös uimassa ja snorklasi, hyvät näkymät hänellä maskin kanssa oli suoraan kun kaluni oli kädessäni.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe