Lapsuudenystävät kesämökillä

Urho Kaleva

Oli poikkeuksellisen lämmin kesä, ja olin viettänyt jo muutaman päivän aikaa vanhempieni kesämökillä. Vanhempieni loma alkaisi vasta viikon kuluttua, ja siihen asti saisin nauttia yksin kesämökin rauhasta, en ollutkaan viettänyt täällä mökillä lomaa moneen vuoteen opiskelukiireiden painaessa päälle. Siksi jopa hieman harmistuin kun puutarhatuolissa lekotellessani kuulin auton lähestyvän mökkiä. Tulijat eivät olleet kuitenkaan vastenmielisiä: mökkimme sijaitsi syrjäisen järven rannalla, ja siellä sijaitsi ainoastaan yksi muu kesämökki, jonka omistajaperheen kanssa olimme aina olleet hyvissä väleissä. Autosta nousi ylös tuttu mökkinaapuriperhe, vaikka en ollutkaan nähnyt heitä vuosiin. Vanhemmat, noin nelikymppiset Kari ja Sonja sekä heidän tyttärensä Laura. He ilahtuivat selvästi nähdessään minun olevan paikalla. "Kuinkas kauan siitä onkaan kun ollaan tavattu, taisit olla silloin vielä lukiossa?" Kari, ison firman varatoimitusjohtaja, naurahti tullessaan kättelemään. Huomasin, että hän oli lihonut aika lailla sitten viime tapaamisemme. Sonja sen sijaan näytti oikein hyvältä vaikka alkoikin jo hiljalleen lähestyä keski-iän lukemia, ja hymyili aurinkoisesti tervehtiessämme. Heidän tyttärensä Laura oli viimeksi tavatessamme ollut vielä peruskoulussa, huomasin että hän oli kasvanut sen jälkeen paljon ja saanut naisellisia muotoja. Olimme monena kesänä leikkineet täällä yhdessä, olimmehan perheidemme ainoat lapset. Nyt oli kuitenkin kulunut jo vuosia viime tapaamisestamme, ja Laura kätteli minua ujon oloisesti. Autoin heitä kantamaan matkatavaransa omaan mökkiinsä. Jätin heidät sitten asettumaan taloksi ja vietin loppuillan omalla mökilläni.

Illalla kävin saunomassa ja seisoin sen jälkeen pyyhe lanteillani mökin kuistilla ja nautiskelin luonnon rauhasta ja hiljalleen pimenevän illan tunnelmasta, kun silmäni osuivat kuistin nurkassa lojuvaan haljenneseen ikkunalasiin, jonka olin joutunut poistamaan keittiöstä ja vaihtamaan uuteen. Lasi toimi ikään kuin peilinä, ja siitä heijastuksesta näin Lauran seisovan oman mökkini seinän vierellä ja katselevan minuun päin. Tyttö oli ollut ilmeisesti kävelyllä mökkiemme välisellä pienellä polulla kun oli huomannut minut kuistilla. Hän ei selvästikään tiennyt tulleensa huomatuksi, olinhan koko ajan selin hänen suuntaansa, vaikka tarkkailinkin tilannetta ikkunalasin kautta. Ihmettelin hetken hänen käytöstään, mutta tajusin sitten mistä oli kysymys. Laura ei enää ollut se saparopäinen tytöntyllerö jonka olin muistanut, vaan nuori nainen nuoren naisen haluineen. Lauran katse vaelsi paljaalla, lihaksikkaan jäntevällä selälläni ja vain tiukan pyyhkeen peittoamalla takamuksellani. Tilanne tuntui todella kiihottavalta ja tunsin kaluni alkavan jäykistyä pyyhkeen alla. Kumpikaan meistä ei voinut omilla käsillään tyydyttää himoaan tulematta huomatuksi. Lopulta, kun paine kaluni kohdalla alkoi tuntua sietämättömän suurelta, minun oli poistuttava sisälle mökkiin. Käännyin tarpeeksi hitaasti ympäri, niin että Laura varmasti ehtisi siirtyä pois mökin vierustalta ilman että tulisi nolosti "yllätetyksi", ja astuin sisään. Sinä iltana tyydytin itseni Laura mielessäni, ja olin melko varma että Laura teki samoin heidän mökillään minua ajatellen.

Seuraava päivä oli jälleen lämmin kuten koko se kesä. Aamulla tapasimme Karin kanssa postilaatikolla. Hän totesi isällisellä äänensävyllä: "Turha sinun on yksin siellä mökillänne olla kun meidänkin porukkaa on nyt täällä, tule päivällä ottamaan aurinkoa ja käymään vaikka uimassa. Sonja ja minä joudumme lähtemään kaupunkiin, mutta sellaista se on kun johtajan tehtäviin lähtee. Edes lomaa ei voi viettää rauhassa. Sinähän tulit aina ihan hyvin toimeen Laura-tyttösemme kanssa". Kari näytti ajattelevan yhä tytärtään pikkutyttönä pikemminkin kuin aikuistuvana naisena. Suostuin mielihyvin ehdotukseen, koska omalta mökiltämme puuttui kokonaan siedettävä uimapaikka, ja olin koko lomani käynyt uimassa heidän mökkinsä puolella sen ollessa tyhjillään. Myöhemmin päivällä auringon helottaessa näinkin miten Laura saapui järvenrannalle bikineissä vanhempiensa lähdettyä takaisin kaupunkiin. Päätin liittyä hänen seuraansa.

Minulla oli mukana mökillä kahdet uimahousut, tavalliset sekä pienet ja joustavat tanga-malliset, joita en koskaan ollut kehdannut käyttää julkisilla rannoilla vaan ainoastaan yksin ollessani täällä mökkirannalla. Aioin ensin vetäistä jalkaan normaaliuikkarit, mutta sitten mieleeni hiipi Lauran edellisiltainen, hänen salaiseksi luulemansa katselutuokio kuistin takana. Oloni tuntui äkkiä hieman kuumalta. Heiluttelin uimahousuja käsissäni kuin niitä punniten. Kari ja Sonja olisivat poissa...eikä pieni silmänruuan tarjoaminen varttuvalle tytölle pahaa tee. Eihän minulla ollut mitään aikomuksia Lauran suhteen, joka oli minua kolme tai neljä vuotta nuorempikin. Vilkaisin peilistä vartaloani. Jäntevä, sopusuhtainen ja lihaksikaskin, varmasti nuoren naisen mieleen. Vetäisin äkkiä tangat jalkaani ja lähdin Lauran luokse ennenkuin päähänpisto menisi ohi.

Saapuessani hänen luokseen koko ajatus oli jo alkanut hiukan kaduttaa. Kyseessä oli sentään tutut mökkinaapurit, pitkäaikainen ystäväperhe, ja Laura oli heidän tyttärensä. Tangat alkoivat äkkiä tuntua vielä pienemmiltä kuin hetki sitten jalkoihin laitettaessa. Laura oli rannassa istumassa ja ottamassa aurinkoa. Hän oli todella puhjennut kukkaan, hänellä oli yllään sorjan vartalon peittona pienet narubikinit, jotka vain niukasti peittivät kiinteät nuoren naisen rinnat ja takapuolen, hänen selkäänsä pitkin laskeutui pitkä tumma tukka. Laura hämmästyi selvästi saapuessani paikalle ja olisi varmaankin vetänyt jotain peitokseen, mutta hän ei ollut ottanut edes pyyheliinaa mukaansa rannalle. Huomasin miten tytön silmät kiinnittyivät minuun saapuessani hänen luokseen, ne hivelivät käsivarsieni ja ylävartaloni sopusuhtaisia lihaksia, tiukkaa vatsaani, reisiäni ja tangojen vain ohuesti verhoilemaa kaluani. Tietoisena hänen katseestaan yritin liikkua huolettomasti kuten yleensä. Hymyilin arkipäiväisesti ja toivotin hyvät huomenet. Laura ei voinut olla avoimesti tutkiskelematta vartaloani. Näin hänen silmistään miten hän riisui minut mielessään alastomaksi, ei sillä että siihen olisi paljon mielikuvitusta tarvittu, koska ainoa vaatekappaleeni ei paljoa peittänyt. Jatkoin melkeinpä suoraan matkaani hänen ohitseen rantaveteen saakka lähes tuntien pakaroillani viipyvän nuoren naisen katseen, ja pulahdin hetkeksi uimaan.

Lämpimässä vedessä sain ajatukseni rauhoittumaan.Laura ei ollut kommentoinut asuani eikä tuntunut pahastuneen, vaikkakin vähän hämmentyneen. Hän oli hieman ujo tyttö eikä varmaankaan ollut kovin kokenut poikien kanssa. Tuskin hän olisi edes laittanut noita pikkubikineitä ylleen vaan jotain peittävämpää jos olisi tiennyt minun tulevan seurakseen, ilmeisesti hänen vanhempansa eivät olleet maininneet asiasta. Silloin ennen, kun minä ja Laura olimme leikkineet täällä vanhempiemme mökeillä se olikin ollut aivan tavanomaista. Mutta ajat olivat muuttuneet, poika ja tyttö olivat muuttuneet mieheksi ja naiseksi. Nyt oli joka tapauksessa myöhäistä enää katua. Nousin pian takaisin rannalle, järven vesi kimalteli vartalollani ja sai lihakseni kiiltelemään kuin toimintaelokuvan sankarilla. Laura loi minuun pitkän ihailevan katseen, minä vastasin samanlaisella avoimen ihailevalla katseella hänen suuntansa, mikä nostatti värin hänen kasvoilleen ja sai hänet puraisemaan huultaan. Tunsin kiihottuvani tästä tilanteesta, katselusta ja katsottavana olemisesta, ja miehinen elimeni alkoi kovettua ja paisua, se nousi hiljalleen täyteen mittaansa kunnes kalun iso ja kova varsi nosti tangojen tiukan etumuksen koholle niin että ne tuntuivat olevan melkein repeämässä, ja kullini muodot olivat selvästi nähtävissä ohuen kankaan alta. Laura ei tiennyt mitä tehdä, toisaalta hyvin kasvatetun tytön tapoihin ei kuulunut naapurin pojan tungetteleva tuijottelu, toisaalta taas pullistuma jonka jäykkänä seisova kalu nosti pikkuisiin uimahousuihini kiehtoi häntä selvästi. En halunnut tehdä hänen oloaan epämukavaksi, joten katselin muka kiinnostuneena järvelle päin niin että hän saattoi estoitta tutkiskella vartaloani ja tangojen verhomaa kaluani katseellaan.

Lopulta istahdin hänen vierelleen maahan. Laura käänsi kainosti katseensa poispäin minusta, mutta pian se kääntyi takaisin suuntaani kuin jonkin salaperäisen voiman vetämänä. Jutustelimme niitä näitä, kerroimme viime vuosien kuulumiset ja muistelimme lapsuuden leikkejämme täällä mökkirannassa. Kaikki ei kuitenkaan enää ollut kuten lapsuudessa, sillä vaikka juttelimme näennäisen rennosti kuten joskus ennen, meidän kummankin silmät viipyilivät toisen vartalolla hieman liian pitkään. Huomasin hänen bikineihinsä rintojen kohdalla nousseet pienet kovat nänninnypykät, mikä ei varmasti johtunut sään kylmyydestä tässä kesähelteessä. Havainto ei saanut tiukkojen tangojen sisällä kovana seisovan kullini painetta ainakaan vähenemään.

Minusta alkoi tuntua siltä että tilanne oli karkaamassa käsistä. Vierelläni on Laura, se pieni naapurimökin tyttö muistoistani, yritin sanoa itselleni. Nousin äkkiä ylös aikomuksenani lähteä takaisin uimaan ja hieman viilentämään tunteitani. Samassa kuitenkin Laurakin nousi ehkä hiukan pelästyneenä äkillisestä liikkeestäni, ja noustessaan hänen kätensä liikahti, heilahtaen suoraan jalkoväliini. Tunsin hetken ajan tytön kämmenselän kosketuksen tangoja ja niiden hädintuskin kätkemää kulliani vasten. Vielä tänäkin päivänä olen vakuuttunut siitä että se oli vahinko, että Laura ei ylös noustessaan katsonut mihin hänen kätensä heilahti. Hänkin kuitenkin tunsi sen ja karahti kasvoiltaan tummanpunaiseksi laskien katseensa maahan päin. Se oli niin herttaista, viatonta, ja samalla seksikästä. Halusin osoittaa hänelle että en pannut asiaa pahakseni ja annoin hänelle pienen lohduttavan pusun otsalle. Laura nosti hitaasti kasvonsa ylös ja katsoi suoraan minua kauniilla silmillään. En enää ajatellut selkeästi vaan toimin vaistonvaraisesti. Nostin käteni hänen harteilleen, kasvot vasten kasvoja, kummarruin ja suutelin häntä huulille. En pientä pusua, vaan pitkän, lämpimän ja kiihkeän suudelman.

Tunsin Lauran jäykistyvän mutta vain pieneksi hetkeksi. Sitten hän rentoutui ja vastasi suudelmaan. Hänen silmänsä olivat kiinni, minäkin suljin omani. Suudelma oli pitkä, ja kuuma kuin meitä ympäröivä kesäpäivä. Laskin käsiäni alaspäin, vedin Lauran vartalon itseäni vasten. Hän ei vastustellut vaan painautui tiukasti minuun, tunsin hänen lämpimän vartalonsa, sen hengityksen tahdin omaani vasten ja vienon kesäisen tuoksun. Uimahousuissa jäykkänä seisova kullini painautui häntä vasten. Sitten Laura kietoi omat kätensä ympärilleni. Laskin käteni hänen bikiniensä yläosalle, aloin irrottaa niitä hiljakseen, niin että hän voisi pyytää minua lopettamaan jos haluaisi. Hän ei pyytänyt. Irrotin ne, ja kun irtauduimme hieman toisistamme, ne putosivat maahan väliimme. Lauran kiinteiden rintojen pienet nännit olivat terhakkaasti pystyssä. Hän oli taas hieman hämillään, joten annoin hellän suudelman molemmille rinnoille, mikä sai Lauran hymyilemään. Sitten polvistuin hänen eteensä, pujotin sormeni hänen uimahousujensa sivulle ja aloin vetää niitä alaspäin. Laura seurasi vakavan näköisenä kun pujotin housut hänen polviensa tasolle. Siinä pysähdyin hetkeksi ja suutelin hänen häpykumpuaan, leikittelin siellä hetken kielelläni, tunsin Lauran kostuneen. Hän huokaisi syvään hyväillessäni hänen häpyään. Sen jälkeen vedin hänen housunsa nilkkoihin, josta hän ravisti ne irti. Nousin uudelleen ylös häntä vastapäätä.

Laura oli nyt edessäni alasti, kauniina ja kiihottavana, vielä hieman tyttömäisenä mutta samalla jo naisellisena. Aioin ottaa uimahousuni pois, mutta samassa Laura polvistui eteeni samoin kuin minä äsken hänen, ja alkoi vetää tangoja alaspäin. Ne olivat tiukat ja pystyssä seisova kaluni hieman vaikeutti tehtävää, mutta pian se vapautui vankeudestaan. Laura veti tangani polviin saakka, sitten hän seurasi esimerkkiäni ja suuteli hellästi kaluani, kuljetti kielenkärkeään kerran hitaasti kalun kovalla pinnalla tyvestä aina kärkeen asti. Sitten hän laski uimahousut maan tasalle saakka ja pudotin ne jaloistani.

Laura asettui makuulle, minä laskeuduin rauhallisesti hänen jalkojensa väliin, ja ohjasin kullini hänen sisäänsä hitaasti mutta voimakkaasti. Aloin liikkua hänen sisällään, kaluni työntyi syvälle hänen lämpimän kosteaan vakoonsa, syvemmälle, sitten ulos ja taas sisään kuumana sykkivän lihan syvyyksiin. Tunsin kuinka koko vartaloni, ei pelkkä kulli liittyi yhteen Lauran kanssa. Kuljetin käsiäni hänen ihanalla vartalollaan. Hän voihki kovan elimen työntöjen tahdissa. Laura painoi selkänsä kaarelle, työnsi vartaloaan ylöspäin minua kohti. Tunsin hänen rintojensa painautuvan minua vasten, kovien nännien raapivan ihoani, ja ympärilleni kietoutuneiden säärien tiukan otteen, hänen kantapäänsä olivat painautuneet pakaroitani vasten kuin yrittäen pakottaa minut vielä enemmän sisäänsä. Lauran sisällä kuumat poimut tuntuivat imevän kaluani aina syvemmälle, lantiomme työntyivät ylös ja alas, nousivat ja laskivat samassa rytmissä. Hyväilin häntä käsilläni ja kielelläni samalla kun kaluni koko kivenkova varsi työntyi syvälle Lauran sisään yhä uudelleen. Minä tunsin laukeamiseni hetken lähestyvän ja halusin sen tapahtuvan yhtä aikaa Lauran kanssa joten yritin hiukan rauhoittaa rytmiä hitaammaksi. Lauran voihkaisut kävivät silti yhä kiihkeämmiksi, hän värisi ja käänteli päätään puolelta toiselle seivästäessäni hänet kalullani. Lopulta en voinut enää pidätellä, työntöni muuttuivat kiivaammiksi kun tunsin paineen kasvavan kiveksissäni ja sitten kaikkialla, painoin kasvoni vasten Lauran rintoja ja ähkäisin hänen nimensä valtavan orgasmin vavisuttaessa minua, samalla kuullen hänen oman huutonsa.

Makasimme siinä pitkän aikaa auringon lämmittäessä meitä, hyväilimme ja suutelimme toisiamme onnellisina. Sitten Laura nousi istumaan ja sanoi hymyillen: "Vanhemmat tulevat varmaankin pian takaisin, minä taidan mennä sisään odottamaan. Onhan meillä vielä lomaa jäljellä." Minäkin nousin, laitoimme uima-asumme takaisin yllemme ja kävimme vielä yhdessä järvessä huuhtelemassa itsemme. Sitten hän lähti heidän mökilleen. Katselin hänen kävelyään, pienten bikinien alaosa oli jäänyt pyllyn vakoon. Laura kääntyi mennessään katsomaan taakseen, hymyili säteilevästi ja heilautti vielä kättään. Tunsin miten kaluni reagoi, alkoi taas nousta vastustamattomasti. Lähdin kohti omaa mökkiäni.

Kun saavuin mökilleni kuulin iloisen naisäänen tervehtivän minua. Yllätyin aika lailla nähdessäni Sonjan siinä mökin pihalla. "Siinähän sinä oletkin, minä tulin jo kaupungista, Kari joutui vielä jäämään työasioiden takia sinne pariksi päiväksi. Ajattelin tuoda ensin sinulle pikku lahjan, jätin sen tuonne kuistille kun et ollut paikalla". Sonja silmäili minua puhuessaan. Tajusin äkkiä hyvin selvästi että minulla oli ylläni vain pienenpienet uikkarit ja kaluni seisoi vieläkin komeasti äskeisten tapahtumien jälkeen. Sonja oli yhä hyvin kaunis nainen vaikka olikin minua reilusti vanhempi. Toisin kuin tyttärensä, hän katseli minua ja erityisesti uimahousuissani nousevaa kohoumaa täysin avoimesti ja häpeilemättä. "Nyt vasta kunnolla huomaankin miten naapurin poika on kasvanut sitten viime näkemän, ihan tässä silmä lepää. Mennäänkö katsomaan sitä lahjaa mikä tuolla mökissä olisi tarjolla...?" Lähdimme yhdessä mökkiä kohti.

Mutta se olisikin jo toinen tarina....


[email protected]

10

29711

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • poju

   Tuo ol hyvä tarina. Miehen kirjoittamaksi. ;)

  • LukijaMies

   "Voih, tätä pappis vihaa,
   enää en voi saada mä nuorta lihaa..."

   Olet Urho Kaleva oikeasti hyvä kirjoittaja.
   Tuo oli sopivan herkkää ja niin kaunista.

   Kirjoitathan lisää tuollaisia ?
   Vaikka samoilla henkilöillä, jookos ?

  • Millamagia

   lisää vaan

   • candy

    Tosi loistava tarina! Aivan tässä rupeaa seisomaan.. ;) Mielettömän hyvä tarina miehen kirjoittamaksi.
    Tosi kiihottavaa teksiä kannattaa kirjoittaa lisää, sillä sä osaat kirjoittaa hyvin
    tanga mies
    Poika 85


   • Ihailija
    candy kirjoitti:

    Tosi loistava tarina! Aivan tässä rupeaa seisomaan.. ;) Mielettömän hyvä tarina miehen kirjoittamaksi.
    Tosi kiihottavaa teksiä kannattaa kirjoittaa lisää, sillä sä osaat kirjoittaa hyvin
    tanga mies
    Poika 85

    We wan't more! We wan't more! Oot tosi hyvä kirjottaa. Teksti oli tosi mukavaa luettavaa. Kirjotteleppas lisää!!


   • Nimetön
    Ihailija kirjoitti:

    We wan't more! We wan't more! Oot tosi hyvä kirjottaa. Teksti oli tosi mukavaa luettavaa. Kirjotteleppas lisää!!

    Ihan tosi? Tarkoitit varmaan kommentoida itse teksiä? Jos kommentoit mun juttua niin voi olla että mä kirjoitan lisää ;)


  • candy

   Vai että piti joku mun kommentista! Kiitos! ;) Voisin joskus kirjoittaa jonkun tarinan..
   Urho Kaleva sun kannattaa jatkaa kirjoittamista ;)

  • Pekka

   Oikein hyvin kirjoitettu kertomus. Tarinan henkilöt eivät kyllä paljoa puhuneet, mutta ei kai niitten näissä tarinoissa niin tarvitsekaan =)

  • Kalepii

   Hyvä tarina. Mulla oli todellisuudessa vastaava rantatilanne, mutta emme kerinneet pettingiä pitemmälle ko rannalle tuli auto :( Tuli kova kiire kiskoa uikkarit jalkaan ja totta kai oli kova seisokkiki. Sitä koitti sit peitellä siinä ko muuta porukkaa tuli rannalle. Harmittaa kyllä kovasti ko jäi kokematta se rannalla, mutta jatkettiin sit kämpillä siitä mihin rannalla jäätiin.

  • Nostoa

   Oli ihan pakko kaivaa tämä arkistojen aarteista; yksi kaikkien aikojen suosikkinovelleistani. Ihanasti kirjoitettu

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   150
   6827
  2. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2659
  3. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2644
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   179
   1961
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1791
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1680
  7. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   25
   1217
  8. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1177
  9. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   14
   1147
  10. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1136
  Aihe