Pulmia rakkaudessa

Voikoolla

Olen nuori poikamies ja kahden vaiheilla..

Kaksi naista, molemmat kai kiinnostuneita.

Mitkä ovat korttien neuvot tähän? Kummassa on sielun yhteyttä?

Toinen räiskyvä ja aurinkoinen mutta kovin ujo lähelläni, toinen ymmärtävä, haavoittunut sydämeltään menneisyydessä.

Kiitos jo etukäteen.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voikoolla

      Ei ketään joka olisi valmis tulkitsemaan?

    • Ennustan että pääset rahoistasi ennustajalla ja valitsit kumman vain, se ei tule onnistumaan. Yksinkertaista, rakas Watson, olet liian tyhmä lisääntymistä ajatellen. Darwinin lait pakottavat nämä tyttöset huomaamaan asian ja se siitä sitten.

      Mihin voin lähettää laskun?

    • 4Smile

      he-ma:lle, en veloita katsannoistani latin latia - koska minulle tää on enemmän harrastus, kun vakavammin otettava juttu, joten äläpä ala nokkeluuksissasi jakamaan väärää tietoa.

      Voikoolla:
      Mennyt
      Joku aineellisiin asioihin liittynyt asia, joka on saanut sut miltei riemusta pomppimaan, sit taas toisaalla, jokin asia jossa oot saattanut jopa joutua tilille aiemmista valinnoistasi ja niissä sun on pitänyt huomioida vain faktat ja sekös on kasannut hartioilles turhan paljon taakkaa. Itekses oot paljon asioita fundeerannut ja ihan hyvä on ollutkin - ottaa se jäjen lamppu käteen, eikä olla tarpeettoman huoleton.

      Nyt
      Jokin asia, joka on kestänyt jo pidemmän aikaa, liittyy ristiveriseen aikuiseen naiseen ja jonkun asteinen vakaus tässä on syntynyt, mutta sitten on ilmaantunut jotain, jonka takia oot joutunut miettimään arvojas uusiksi ja niin ollen, on myös muutosten tuulet alkaneet puhaltaa. Tässä on myös vaalea nainen ja sitä, että nyt on taottava, kun se rauta on kuuma.

      Tulee
      Kaikki syy iloon ja juhlaan, mutta on osattava olla myös päättäväinen. Sun ajatuksias kumminkin velloo luottamus tai luottamuspula. Kaikki onnistumisen avaimet, on omissa hyppysissäsi, mut sua taitaa enemmänkin kiukuttaa se, uskallatko 'hypätä tuntemattomaan.'
      Tasapainoa ja koti oikeinpäin. Saat olla ylpeä siitä, mitä olet jo saavuttanut - olkoonkin, että se sua auttamatta kumminkin nyppii. Lepo aiemmista ponnisteluista, mutta kuitenkin oot varautunut johonki, joka tulee sulle täysin puskista ja niinollen saattaa hiorjuttaa tämän hetkistä sopua.
      Jokin viesti tulossa, liityen tulevaisuuden suunnitelmiisi ja otat sen aika raskaasti. Romanssiin/harmoniaan liittyvissä asioissa jokin tulossa auttamatta, vaalea aikuinen mies ja armoton kilpailutilanne.
      Tilanne on haastava, kun välität tuosta ihmisestä ja haluaisit jopa rakastuakin, mutta nyt on pidettävä jalat maassa, sillä ulla on vielä jonkin aikaa pikkusen paha olo ja sua stressaa ja ahistaa.
      Työhön liittyvät asiat ja vaaleahko aikuinen mies, ehdottelee sul ties mitä. On joku, jota harvemmin tapaat, mutta jotakin tässä on, jota sun on hirveen vaikea sulattaa. Saat kuitenkin uuden tilaisuutesi ja jopa oot vielä vahvemmilla ku toi kaveri.
      Tiedonantoa menestymisestä ja jollain tapaa tähän liittyy joko virkamies TAI henkilö, jolla on tekemisiisi suuri valta. Tässä on joku nainen.. ja rahasopimusasioita, kotiin liittyvissä asioissa.
      Maailmalta kiirii uutisia, jotka koet selkäänpuukotuksena. Lisää uutisia ja niitten myötä alkais, jo valokin asioihisi pilkahdella. Jokin rankka juttu tässä vielä on ja saatat kokea sen peräti uhkaavana/pelottavana, mutta tämän myötä - sun on tehtävä omat valintasi.
      Tilanne pikkusen elää ja vääjäämättä kuljet, kohti yhden vaiheen loppua ja tähän liittyy ero/eroon pääseminen jostakin, vaaleahko aikuinen nainen jonka kanssa koit/koet voimaksata yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, saat tietää jotakin, jonka takia, oot täysin tilanteitten armoilla.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja muutos on iso. Uusi toiveikas aika, ristiverinen aikuinen mies ja jokin juttu jossa koettu itsensä pikkusen ulkopuoliseksi. Rakkauden asiossa tapahtuu oikeus, kun sinulle selvenee joitakin asioita..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3471
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1538
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1287
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      146
      1154
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      825
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      789
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      47
      782
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe