Astral-TV huijausta !

uhrit

Järkyttävää, miten ohjelmaa ylipäänsä esitetään.Pahimmanlaatuista huijausta. Vanhukset, sairaat ja yksinäiset helppoja uhreja moiselle rahastukselle.

8

60

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Icross

      Niin yksinäiset ihmiset ja vähän yksinkertaisemmat horoskooppeihin/yliluonnolliseen uskovat porukat sinne soittelee. Voisivat perustaa näille yksinäisille ihmisille juttelu-linjan, jollain 10senttiä/per minuutti taksalla. Eikö tuollaisia höpöhöpö-juttuja.

      • kurjaa

        Vaikkapa niin.Nämä ns.ennustajat puhuvat samoja asioita päivästä toiseen ja lupailevat kaikenlaista. Yhtä palturia kuin astrologiakin.Kyllä ihmisiä huijataan.


    • Juudas

      Katsoitteko tätä tummaa naista joka on mukamas meedio? Näkee eri aikakausilta asioita lampaista pieksuihin ja on todellakin enemmän näyttlelijän ammattiin sopivampi huijari. Eihän ne asiakkaatkaan ole sen kanssa samaa mieltä. Ja mikä hinta !!!!
      No entä se mainos, missä joku kertoo tunnustelevansa käsin jotain!!!???

    • noitana

      Uskomatonta että laillinen tv-ohjelma ja pitävät itseään kai lääkärin vertaisina. Useimmiten soittaja on nainen, mielenterveysongelmissa painiskeleva juopuneen oloinen tai niin lääkkeissä että kuulostaa siltä. Vanhemmille naisille, jo 80 ikävuotta lähestyvälle povataan uutta rakkaussuhdetta röyhkeästi kun povari ei kuuntele vanhuksen kertomaa tarkasti. Eräs useimmin tv-ruudussa säveltävä tyyppi ei vastaa soittajan suoraan kysymykseen joka heti esitetään vaan alkaa puhua niitä näitä, samoja mitä jokaiselle muullekin, näin hän saa aikaa kulumaan parikymmentä minuuttia ja vastausta ei saanut soittaja. Hinta lähes neljä euroa minuutilta ei sisältäne arvonlisäveroa joten laskua ropsahtaa jo tervehdyksen sanomisesta melkoisesti. Yölähetyksessä lienee kaikki onnettomat ja juopuneet joilla ei ole vastuuta laskun maksusta vaan perikato odottaa, ennustan minä.

    • JokuRajaSentään

      Joku kertoi, että oli elämän potkiessa päähän masentunut, ja masennuspäissään soittanut tuonne. Mikään ennustettu ei ollut toteutunut. Luukusta oli kolahtanut satasen lasku, jota tämä masennuspotilas ei pystynyt maksamaan. Diakonissatyöntekijät riensivät apuun, ilmaiseksi. Varsinaisia "auttajia" joo noi tv-rahastajat. Ettäs kehtaavat!! Ohjelma pitää saada loppumaan!!

    • mistä_juteltais

      Olet seksuaalinen nainen ja tapaat hänet, joka on tumma rikas komea ja tulinen. Tulee vastaan ulkomailla matkustaessasi. Saat talosi myytyä ja vaivasi paranevat. Säästösi hupenevat mutta saat töitä. Poisnukkuneet ovat onnellisia.

    • Anonyymi

      I have always understood that fraud is a criminal offense in Finland, so why is this blatant fraud permitted? Someone told me that it is a form of entertainment for lonely people. That is bullshit! It is a way of deceiving gullible people and getting them to part with a large part of their pensions. Disgusting non-action by the Finnish authorities!
      Geoff

    • Anonyymi

      Eihän näiden tarkoistus ole kuin vilpittömästi tehdä voittoa ja kääriä hyväuskoisilta rahat. Näitä huijareita jotka kutsuvat itseään asiantuntijoiksi on tuolla noin 40 kpl. Ilmeisesti hyvää bisnestä tuo paskan puhuminen. Jo sen terve järkikin sanoo ettei kukaan tai mikään voi puhelimen välityksellä tehdä sellaista joihin nämä huijarit sanovat pystyvänsä. Lähetellään energioita puhelimen välityksellä ja kutsutaan enkeleitä soittajan avuksi (ymmärtääköhän nämä enkelit hyvinkin Suomen kieltä) ja parantelemaan vaivan kuin vaivan. Ainakin tv-lähetyksissä olevat idiootit kyselevät paljon ja kun sitten arvailevat asioita, kyselevät perään että onko näin. Yksi huitoo käsillään ja kaikki soittajat ottavat niin ihanasti vastaan hoitoa ja ovat kaikki niin kauniita ja ihania ihmisiä. Yksi jättää kahdeksi viikoksi hoitavaa energiaa virtaamaan. Yksi lupaa työtä ja kaikkea mitä soittaja haluaa. Kannattaisi mennä työkkäriin töihin.

      Olisi eri asia että tämä olisi tietynlainen auttava taho joka ohjaisi elämässä eteenpäin ja pysyisi esim. kuuntelijan roolissa vailla mystisyyttä tai uskonnollista taustaa ihmeineen ja parannuksineen. Mutta nämä käyttävät julkeasti ja häikäilemättömästi hyväkseen hyväuskoisia ja hädässäkin olevia joilla ei välttämättä ole muuta tahoa jolle puhua.

      Nämä "asiantuntijat" näkevät itsensä lääkäreinä, psykologeina, vapahtajina ja jumalina, yli-ihmisinä.
      On ihmeellistä että tämä sallitaan ja tätä saadaan näyttää ihan julkisesti ja julkisella tv-kanavalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2022
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      146
      1475
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      126
      997
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      111
      976
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      812
    Aihe