Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pentu ja aikuinen koira.

34567890

Meillä on laumispentu ja labbis narttu 8-vuotias. Pentu koko ajan kiusaa tuota vanhempaa koiraa. Milloinhan tää oikein loppuu?

8

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaukaasialaisia

      se on ihan normia. kyllä pitäisi miettiä mitkä rodut sopii keskenään,mitkä taas ei. labbis kun kuuluu niihin rauhallisimpiin. laita välillä eri huoneeseen pentu rauhoittumaan ,tai ulos. siellä sen paikka on muutenkin. mikä laumanvartija sinulla mahtaa olla? niitä ei kannattaisi ottaa kokemattoman ihmisen,ja kokenut ei täällä asioita kyllä kyselisi... anteeksi vaan.

      • pätee

        JUMALAUTA kun jotkut tykkää pätee...


    • Pentu on opetettava olemaan kiusaamatta vanhempaa koiraa, ei se itse sitä lopetata ja pahimmassa tapauksessa saattaa kasvettuaan tappaa lapukan. Laumispentu tarvitsee tiukan, mutta lempeän kurin, ilman hyvää tapakasvatusta, joka on aloitettava välittömästi kun pentu tulee kotiin, voi laumiksesta tulla todella hankalasti käsiteltävä aikuinen koira.

      Hieman riippuu laumis rodusta, mutta pääsääntöisesti noutajan ja laumiksen energiatasot ovat aika lähellä toisiaan. Eli näistä kahdesta saa helposti hyvän parivaljakon.

    • Kuiskuis

      Sinun tehtäväsi laumanjohtajana on lopettaa kiusaaminen. Ojenna pentua, samalla luot itsestäsi auktoriteetin. Eikä sitten mitään niskasta repimisiä eikä lyömisiä, niillä saat vain käytöksen huononemaan.

    • Liianlempee

      Labbikset on todella lempeitä ja alistuvia toisia kohtaan aikuisena. Siitä johtuu se että pentu saa riepotella aikuista eikä toinen sano vastaan. Olen nähnyt useasti labbis-labbis parivaljakoita joissa pentu riepottaa aikuista joka ei sano vastaan. Eli kovapäinen laumis tulee riepottelemaan labbista vaikka kiellettäisiin. Meillä husky aikuinen malamuutti pentu, husky osaa heti näyttää mistä ei pidä ja malamuutti uskoo. Mikä laumanvartija kyseessä?

    • Rääkkäystäkö

      Loppuu kun viet piikille laumiksesi. Sinne ne kuuluvat muutenkin, jos eivät ole rodunomaisessa käytössä karjanvahteina laitumella. Montako lammasta sulla on?
      Miksi *#¤%& kukaan ottaa laumiksen kiusaamaan kilttiä noutajaa???

      • 456uiuy

        Sut pitäs viedä piikille vitun ääliö.


    • tapakasvatusta

      suosittelen nsikasta napakasti pikaisesti kii ja "EI!" Ja kun irrottaa,niin rauhallisesti silität ja annat lelun

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe