Heini Ristavaara

Äänioikeutettu

Heini Ristavaara, millä tietotaidolla aiot olla eduskunnassa päättämässä yhteisistä asioistamme, kun ammattitaitosi ei riitä nykyisen ammattisi perusasioiden hallintaan?

37

1591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heinionparastaaaryhmää

      "- -Sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja Tapio Vekka on lähettänyt Ristavaaralle ja sairaanhoitopiirin johdolle asiasta sähköpostia, jossa hän pyytää johtavia virkamiehiä tarkistamaan, millaisia mahdollisuuksia sairaanhoitopiirillä työnantajana on puuttua Ristavaaran toimintaan. Vekka kirjoittaa, että yksityisessä yrityksessä tällainen toiminta johtaisi varoitukseen. - -"

      Herää kysymys, Vekkako se ei osaa lopettaa sote- ja somesekoilujaan?


      Ks.

      "Työnantajansa toimintaa kritisoineelle sosiaalityöntekijälle harkitaan kurinpitotoimia

      Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä halutaan vaientaa julkista keskustelua sairaanhoitopiirin sisäisistä asioista. Viime viikolla johtava sosiaalityöntekijä kritisoi sijaisuuksien täyttämiseen vaadittavaa menettelyä julkisesti. Sairaanhoitopiiri pohtii nyt, rikkoiko virkamies puheillaan lojaalisuusperiaatetta työnantajaansa kohtaan. Hallinto-oikeuden professorin mukaan kunnallisen toimijan avoin päätöksenteko on tärkeää.


      Yle Häme kertoi viime viikolla niin sanotusta täyttölupamenettelystä, jossa sairaanhoitopiirin johdosta koostuva työryhmä päättää pidempien sijaisuuksien ja toimien täyttämisestä.

      Johtava sosiaalityöntekijä Heini Ristavaara kritisoi menettelyä julkisesti. Ristavaaran mukaan toimintatapa ei välttämättä tuota säästöjä: vakanssien täyttämättä jättäminen voi johtaa siihen, että asiakas ei saa riittävästi apua, mikä taas voi tuottaa myöhemmin suuren laskun.

      Ristavaara kertoo, että sairaanhoitopiirissä ei arvioitu, miten resurssin poisto vaikuttaa potilaan kokonaistilanteeseen ja hoitoprosessiin.

      Heini Ristavaara on ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa Suomen Keskustan listalla.

      Epäkohdat käsitellään sairaanhoitopiirin sisällä

      Nyt sairaanhoitopiirissä mietitään, onko virkamies rikkonut ulostulollaan lojaalisuusperiaatetta työnantajaansa kohtaan ja onko hänelle syytä antaa esimerkiksi varoitus.

      Minun mielestäni nämä epäkohdat ovat sairaanhoitopiirin sisäisiä.
      – Tapio Vekka


      Sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja Tapio Vekka on lähettänyt Ristavaaralle ja sairaanhoitopiirin johdolle asiasta sähköpostia, jossa hän pyytää johtavia virkamiehiä tarkistamaan, millaisia mahdollisuuksia sairaanhoitopiirillä työnantajana on puuttua Ristavaaran toimintaan. Vekka kirjoittaa, että yksityisessä yrityksessä tällainen toiminta johtaisi varoitukseen.

      Vekka kertoo kannattavansa avointa keskustelua, mutta hänen mielestään epäkohdat tulisi käsitellä sairaanhoitopiirin sisällä.

      – Minun mielestäni nämä epäkohdat ovat sairaanhoitopiirin sisäisiä. Meillä on sovitut säännöt siitä, kuka näistä asioista tiedottaa, ja minun mielestäni tiedottaminen hoidetaan sitä kautta.

      Toimintaa ei voi kehittää, jos ongelmista vaietaan

      Sairaanhoitopiirin täyttölupamenettelyä julkisesti kritisoinut johtava sosiaalityöntekijä Heini Ristavaara on asiasta toista mieltä.

      Lojaalius on myös sitä, että nostetaan esiin heikomman eli asiakkaan asia.
      – Heini Ristavaara


      – Minusta avoimuudesta ja erilaisesta näkemyksestä ei pidä rangaista, mikäli sillä pyritään parantamaan asiakkaan saamaa hoitoa ja palvelua. Mutta johdolle näyttää olevan tärkeämpää imagokysymykset kuin se, että miten kokonaisuus näyttäytyy työntekijöiden ja lähiesimiesten silmin.

      Ristavaaran mielestä toimintaa ei voi kehittää, jos epäkohtia ei voi tuoda julkisesti esiin, varoituksen pelossa.

      – Lojaalius on myös sitä, että nostetaan esiin heikomman eli potilaan, asiakkaan asia. Organisaatiossa muut eivät välttämättä allekirjoita tätä huolta. Minä näen, että hiljaiselle potilaalle pitää antaa ääni organisaation läpi.

      Olen varmaan elävä esimerkki siitä, että kritisoija halutaan vaientaa.
      – Heini Ristavaara


      – Minun mielestäni vaientamisen kulttuurista tulisi puhua julkisesti. Olen varmaan elävä esimerkki siitä, että kritisoija halutaan vaientaa.

      "On kunnallisen toimijan oma etu, että avoimuus toimii"

      Hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpää Helsingin yliopistosta tukee Heini Riistavaaran näkemystä. Avoin päätöksenteko on tärkeää monestakin syystä.

      – Ehkä tässä on unohtunut julkisen toiminnan perusidea. Kunnat ja kuntayhtymäthän toimivat nimenomaan yleisen edun toteuttamiseksi. Siinä mielessä on ihan paikallaan, että meillä veronmaksajillakin on mahdollisuus saada tietoa ja kriittisiä arvioita kunnallisen toimijan menettelyistä ja toimintatavoista. Minusta se on myös kunnallisen toimijan omaksi eduksi, että avoimuus toimii."

      Kotimaa 16.12.2014 klo 12:50
      http://yle.fi/uutiset/tyonantajansa_toimintaa_kritisoineelle_sosiaalityontekijalle_harkitaan_kurinpitotoimia/7690233

    • HeiniÖmappiin

      Ristavaara ajaa monilla rattailla kohti omaa etuaan. Onko Ristavaara sairaanhoitopiirin virkamies, johtava sosiaalityöntekijä esimiesasemassa vaiko Talentian jäsenistön etuja ajava ay-jyrä?
      Varsinaista tointaan sosiaalityöntekijänä Ristavaara ei kuitenkaan hallitse ja hänen asiakkaansa - potilaat, joiden aseman puolesta hän kovasti näin vaalien alla puhuu - jäävät heitteille sosiaaliturvansa kanssa.
      Potilaan paras etu ei ole kiinni sijaisista vaan osaavasta vakinaisesta hoito- ja sosiaalialan henkilökunnasta, josta valitettavasti näyttää olevan Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä puute.

    • järkihoiälyäläjätä

      "Potilaan paras etu ei ole kiinni sijaisista vaan osaavasta vakinaisesta hoito- ja sosiaalialan henkilökunnasta, josta valitettavasti näyttää olevan Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä puute."

      Josko noin on tunnetusti Kanta-Hämeessä päässyt käymään, sekinkö - siis "vakinaisen hoito ja sosiaalialan henkilökunnan puute" - muka on Heini Ristavaaran vika?!

      "HeiniÖmappiin" mappiin ÖÖÖÖ!

      • HevoselleHeiniä

        Ristavaaraan sinänsä en näe tarpeelliseksi ottaa kantaa, mutta sen verran pitää sanoa, että ehdottomasti on oltava sananvapaus - vaikka se työnantajaa ei miellyttäisikään. Muistattehan Antti Korven tapauksen?


      • Jättiseälyvaikkahuutelit

        Huomaa kyllä, että Ristavaaran kannattajat eivät ole penaalin terävämpiä kyniä. Siinä mielessä onkin ihan asiallista huudella jättävän älyn perään. Mutkat suoraksi luetun ymmärtämisen kanssa. Tai sen puutteen kanssa, mikä kenties korreloi älyn puutteen kanssa.

        Kappalejako tekstissä on suotavaa, että asia pysyy ymmärrettävänä, mutta aina se näytä riittävän. Jos kenties tämä älykkö-kommentoija selventäisi, miten viimeinen kappale, näkemys potilaan parhaasta edusta ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin henkilöstöstä ja sen pätevyydestä - tai pätevyyden puutteesta - liittyy muulla tasolla Ristavaaraan, kuin mitä hänen henkilökohtaista pätetvyyttään kritisoidaan?


    • sekoirakoälähti

      Parahin "Jättiseälyvaikkahuutelit"!

      Jos on noin kovin tiukkaa käsitystä morkkaamansa ihmisen tiedoista ja taidoista, kohtuullista olisi kertoa myös, milla tavalla osaamisessa ja toiminnassa on moititttavaa.
      Ja miiten ko. "oman edun tavoittelu" on ilmennyt tai ilmenee.

      "Kappalejako tekstissä on suotavaa" aina ja kaikkialla.
      Myös itseään kai sitten teräväkynäisimpänä pitävällä,
      jolla ei inttämisestään päätellen ole
      "ullakolla kaikki matot suorassa"...

      Muuten: Heini Ristavaara on oikeassa:

      "Ristavaaran mielestä toimintaa ei voi kehittää, jos epäkohtia ei voi tuoda julkisesti esiin, varoituksen pelossa.

      – Lojaalius on myös sitä, että nostetaan esiin heikomman eli potilaan, asiakkaan asia. Organisaatiossa muut eivät välttämättä allekirjoita tätä huolta. Minä näen, että hiljaiselle potilaalle pitää antaa ääni organisaation läpi."



      Hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpää Helsingin yliopistosta tukee Heini Riistavaaran näkemystä. Avoin päätöksenteko on tärkeää monestakin syystä.

      – Ehkä tässä on unohtunut julkisen toiminnan perusidea. Kunnat ja kuntayhtymäthän toimivat nimenomaan yleisen edun toteuttamiseksi. Siinä mielessä on ihan paikallaan, että meillä veronmaksajillakin on mahdollisuus saada tietoa ja kriittisiä arvioita kunnallisen toimijan menettelyistä ja toimintatavoista. Minusta se on myös kunnallisen toimijan omaksi eduksi, että avoimuus toimii."

      Kotimaa 16.12.2014 klo 12:50
      http://yle.fi/uutiset/tyonantajansa_toimintaa_kritisoineelle_sosiaalityontekijalle_harkitaan_kurinpitotoimia/7690233

      • Suoltakaaselkotekstiä

        Miten joku voi jättää noin epäselvän kirjoitelman jälkeensä? Oletko läpäissyt edes apukoulua? Ymmärryksen kanssa näyttää olevan myös suuria vaikeuksia, kun asiat on sanottu useampaan kertaan, mutta ei mene jakeluun.

        Oman edun tavoittelu ilmenee mm. änkeämällä poliittisilla suhteilla saatuihin virkoihin, järjestöihin ja nyt vielä olemalla pyrkyrinä eduskuntaan. Vaikka taidot ei riitä näistä mihinkään. Onko kyseessä kenties narsismin ilmenemismuoto, pakko olla koko ajan esillä?

        Osaamisessa sosiaalityöntekijänä moitittavaa on se, että Ristavaara ei ole perillä edes sosiaaliturvan perusasioista. Toisekseen, sairaanhoitopiirin johtava sosiaalityöntekijä on esimiesasemassa oleva virkamies, sairaanhoitopiirin eli työnantajan edustaja, eikä voi puhua Talentian suulla. Niin käy kun oma etu edellä haetaan itselle vain titteleitä.


    • nojopaontalenttia

      "Oman edun tavoittelu ilmenee mm. änkeämällä poliittisilla suhteilla saatuihin virkoihin, järjestöihin ja nyt vielä olemalla pyrkyrinä eduskuntaan. Vaikka taidot ei riitä näistä mihinkään. Onko kyseessä kenties narsismin ilmenemismuoto, pakko olla koko ajan esillä?

      Osaamisessa sosiaalityöntekijänä moitittavaa on se, että Ristavaara ei ole perillä edes sosiaaliturvan perusasioista. Toisekseen, sairaanhoitopiirin johtava sosiaalityöntekijä on esimiesasemassa oleva virkamies, sairaanhoitopiirin eli työnantajan edustaja, eikä voi puhua Talentian suulla. Niin käy kun oma etu edellä haetaan itselle vain titteleitä."

      Vaikuttaa aivan henkilökohtaisen - omasta mielestään talentin - vihaihmisen se(l)kokieliseltä tekstiltä?


      Tästäkö rahvaan etujen ja oikeuksien puolustamisesta "Suoltakaaselkotekstiä" -urputtajalle tullut paha mieli?



      "Työnantajansa toimintaa kritisoineelle sosiaalityöntekijälle harkitaan kurinpitotoimia

      Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä halutaan vaientaa julkista keskustelua sairaanhoitopiirin sisäisistä asioista. Viime viikolla johtava sosiaalityöntekijä kritisoi sijaisuuksien täyttämiseen vaadittavaa menettelyä julkisesti. Sairaanhoitopiiri pohtii nyt, rikkoiko virkamies puheillaan lojaalisuusperiaatetta työnantajaansa kohtaan. Hallinto-oikeuden professorin mukaan kunnallisen toimijan avoin päätöksenteko on tärkeää.

      Yle Häme kertoi viime viikolla niin sanotusta täyttölupamenettelystä, jossa sairaanhoitopiirin johdosta koostuva työryhmä päättää pidempien sijaisuuksien ja toimien täyttämisestä.

      Johtava sosiaalityöntekijä Heini Ristavaara kritisoi menettelyä julkisesti. Ristavaaran mukaan toimintatapa ei välttämättä tuota säästöjä: vakanssien täyttämättä jättäminen voi johtaa siihen, että asiakas ei saa riittävästi apua, mikä taas voi tuottaa myöhemmin suuren laskun.

      Ristavaara kertoo, että sairaanhoitopiirissä ei arvioitu, miten resurssin poisto vaikuttaa potilaan kokonaistilanteeseen ja hoitoprosessiin. --

      - - Lojaalius on myös sitä, että nostetaan esiin heikomman eli potilaan, asiakkaan asia. Organisaatiossa muut eivät välttämättä allekirjoita tätä huolta. Minä näen, että hiljaiselle potilaalle pitää antaa ääni organisaation läpi. - -

      - - Hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpää Helsingin yliopistosta tukee Heini Riistavaaran näkemystä. Avoin päätöksenteko on tärkeää monestakin syystä.

      – Ehkä tässä on unohtunut julkisen toiminnan perusidea. Kunnat ja kuntayhtymäthän toimivat nimenomaan yleisen edun toteuttamiseksi. Siinä mielessä on ihan paikallaan, että meillä veronmaksajillakin on mahdollisuus saada tietoa ja kriittisiä arvioita kunnallisen toimijan menettelyistä ja toimintatavoista. Minusta se on myös kunnallisen toimijan omaksi eduksi, että avoimuus toimii."

      Yle Häme Kotimaa 16.12.2014
      http://yle.fi/uutiset/tyonantajansa_toimintaa_kritisoineelle_sosiaalityontekijalle_harkitaan_kurinpitotoimia/7690233


      Kateus tuntuu ilmiselvästi vievän kalatkin vedestä...

      • Jokotyhmätajuaa

        Olet kolme kertaa jakanut tänne Yle:n uutisen. Tosin, tekstipötköstä ei tule selkeästi esille, mikä on Yle:n uutistekstiä ja mikä Sinun tekstiäsi. Ole selkeämpi, mikäli vielä lainaat sitä tähän ketjuun.

        Niin, kolme kertaa olet tuonut tänne tuon uutistekstin, mutta edelleen Sinulta puuttuu medialukutaito. Mediakriittisyys olisi myös suotavaa omata.

        Uutisessa on siteerattu professori Olli Mäenpäätä, joka toteaa olevansa Ristavaaran kanssa samaa mieltä avoimen päätöksenteon tärkeydestä. Kyllä, itse olen myös samaa mieltä tästä asiasta. Mutta se ei ole uutisen ydin, vaan ydin on se, oliko sopivaa, että sairaanhoitopiirin virkamies, esimiesasemassa oleva Johtava sosiaalityöntekijä tulee asiassa ulos ja tulee ulos työnantajaansa moittien. Mielestäni Ristavaaralle pitää antaa asiasta vähintäänkin kirjallinen varoitus tai jopa purkaa työsuhde.

        Yle:n uutinen on siis käsitelty, älä turhaa jaa sitä tänne neljättä kertaa. Mitä tulee henkilökohtaisiin antipatioihini Ristavaaraa kohtaan: en ole ollut Ristavaaran asiakkaana, mutta olen joutunut käyttämään kaiken ammattitaitoni pystyäkseni auttamaan Ristavaaran ammattitaidottumuuden vuoksi sosiaaliturvaa vaille jääneitä henkilöitä.


    • haiskahtaavekkamaiselta

      Sinun ammattitaidostasi en kyllä kirjoittelusi perusteella pysty vakuuttumaan.

      Sen sijaan olen kyennyt vakuuttumaan siitä, että ymmärrä alkuunkaan professori Olli Mäenpään lausuntoa; ja hänen asiantuntevuudestaan olen kyllä vakuuttunut.

      Käsityksesi, että virkamiehellä - olipa johtava tai johtamaton - ei olisi ns. sananvapautta eli osallistua organisaationsa johtamista koskevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun on suorastaan kammottava!

      Ja juuri siitä asiastahan professori Mäenpääkin Ylen uutisen loppukappaleessa näkemyksensä ilmaisee. Ja kutakuinkin yksiselitteisesti Ristavaaran perusteluja arvostaen.

      Jos olet joutunut käyttämään jo "kaiken ammattitaitosi" kertomaasi asiaan, tuskin "kaikesta ammattitadostasi" voi todeta muuta kuin että se on varmaan aika vähäinen.

      Kaiken esille tuomasi perusteella on mahdoton uskoa, että Sinun näkemykselläsi varustettu henkilö olisi omiaan auttamaan yhtään ketään, ei ainakaan saamaan hänelle kuuluvaa sosiaaliturvaa. Ja muuta oikeusturvaa vieläkin vähemmän.

      Aiheetta enempään!

      • Mokaatkokoajanidiootti

        Hienosti petrattu kirjoittamisen kanssa, mutta sanapuutokset ja muut kirjoitusvirheet vievät tekstiltäsi tehon. Mutta jatka toki harjoituksia.

        Suosittelen Sinua ottamaan yhteyttä Yle:n toimittajaan, joka pyörittämäsi uutisen on kirjoittanut. Hän voi halutessaan kertoa Sinulle, mistä uutisessa on kyse ja mikä on kenenkin rooli. Minun kantani voit lukea edellisestä kommentistani.

        Olen ilmoittanut näkemyksenäni, että olen tässä eräässä asiassa samaa mieltä Ristavaaran ja professori Mäenpään kanssa. Sinun näkymyksesi lienee sama, koska olet tätä koko ajan esille tuonut. Ja nyt Sinun on mahdoton uskoa, että niin Ristavaaran, niin Mäenpään, niin minun ja niin myös Sinun näkymykselläsi varustettu henkilö olisi "omiaan auttamaan yhtään ketään, ei ainakaan saamaan hänelle kuuluuvaa sosiaaliturvaa. Ja muuta oikeusturvaa vieläkin vähemmän.". Vedit juuri maton Ristavaaran alta. Onnittelut.


    • thjjhyy

      Hjjjvvg

    • psykoterapiastakoapua

      "Mokaatkokoajanidiootti" on jo aloituskirjoituksellaan osoittanut, että jokin hyvin henkilökohtainen asia - sanottaisiinko peräti trauma - painaa syvästi hänen mieltään.

      Verkkokirjoittelusta siihen vaivaan tuskin löytyy apua, vaikka tuskaisissa parahduksissa saisi kirjoiteltua sarakkeet ja kappaleet kuinkakin suoraan.

      Kirjoituksissaan olisi paljonpuhuvalla nimimerkillä syytä panostaa enemmän sanottavansa asiasisältöön kuin muotoon; panettelu ja ns. henkilökohtaisuuksiin meneminen helpottaa ehkä sen hetken, kun viestiään rustaa, mutta tuskin auttaa edes paranemisen alkuun...

      Jotenkin "Mokaatkokoajanidiootti" -nimimerkin raivoaminen alkaa muistuttaa haavoittuvuudeltaan/haavoittavuudeltaan muuatta pohjoissuomalaista tapausta?

      "Sosiaalivirkailijan piina - uhkailuviestejä vuosien jälkeen"

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015032819437263_uu.shtml

      Toivottavasti hiljainen viikko on omiaan auttamaan superskribentin pois paitsi Heini Ristavaara -nimisen ihmisen olemassaolon synnyttämästä tuskasta myös kaikesta muusta piinasta!


      Yle Häme Kotimaa 16.12.2014
      http://yle.fi/uutiset/tyonantajansa_toimintaa_kritisoineelle_sosiaalityontekijalle_harkitaan_kurinpitotoimia/7690233

    • cityjorma

      Ristavaara on kunnon soheltaja ja ahterinnuolija, että hulluja olette jos äänestätte tota akkaa..

    • cityjormapanisiparastaan

      jos ymmärtäisi rauhoittua edes pitkäperjantaina pieneksi ajaksi?

      Verkkokirjoittelusta cityjorman ahdistukseen ja vaivaan tuskin löytyy apua!

      Kirjoituksessaan olisi paljonpuhuvalla cityjorma-nimimerkillä syytä panostaa enemmän sanottavansa asiasisältöön kuin muotoon kuin panetteluun ja ns. henkilökohtaisuuksiin menemiseen. Se helpottaa ehkä sen hetken, kun viestiään rustaa, mutta tuskin auttaa edes paranemisen alkuun.

      Jotenkin "Mokaatkokoajanidiootti" & "cityjorma" -nimimerkkien raivoaminen alkaa muistuttaa haavoittuvuudeltaan/haavoittavuudeltaan muuatta pohjoissuomalaista tapausta?

      "Sosiaalivirkailijan piina - uhkailuviestejä vuosien jälkeen"

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015032819437263_uu.shtml

      Toivottavasti hiljainen viikko on omiaan auttamaan panettelijan/-t pois paitsi Heini Ristavaara -nimisen ihmisen olemassaolon synnyttämästä tuskasta myös kaikesta muusta kärsimyksestä ja piinasta!

      Yle Häme Kotimaa 16.12.2014
      http://yle.fi/uutiset/tyonantajansa_toimintaa_kritisoineelle_sosiaalityontekijalle_harkitaan_kurinpitotoimia/7690233

      • 3qt3t

        Miksi tuota Ylen linkkiä pitää jakaa koko ajan?
        Kirjoitetaan vaikka golfkentistä ja niiden rakennuttamisista?


      • Tiipiitoiseen
        3qt3t kirjoitti:

        Miksi tuota Ylen linkkiä pitää jakaa koko ajan?
        Kirjoitetaan vaikka golfkentistä ja niiden rakennuttamisista?

        Et kai vihjaile, että Ristavaaran politikoinnin ykkösprioriteetti on perheyrityksensä boostaaminen?


      • möööö

        Sinne kaltaistensa joukkoon vaan soheltamaan.


    • GodHelpUs

      Älkää olko huolissaan, sillä eihän tämä sohlaaja pääse eduskuntaan !!

    • Varsin_varteenotettava

      ja erityisesti sosiaali- ja terveyssektorin asioita tunteva ehdokas näyttää olevan tuo Heini Ristavaara!

      "GodHelpUs" ja "Tiipitoiseen" ovat kirjoituksillaan osoittaneet, että jokin hyvin henkilökohtainen asia - sanottaisiinko peräti trauma - painaa syvästi heidän (= hänen) mieltä(än)?

      Verkkokirjoittelusta edes eduskuntavaalien tunnelmissa siihen vaivaan tuskin löytyy apua, vaikka tuskaisissa parahduksissa saisi kirjoiteltua sarakkeet ja kappaleet kuinkakin suoraan.

      Kirjoituksissaan olisi paljonpuhuvilla nimimerkeillä syytä panostaa enemmän sanottavansa asiasisältöön kuin muotoon; vihjailu puskista, suoranainen panettelu ja ns. henkilökohtaisuuksiin meneminen helpottaa ehkä sen hetken, kun viestiään rustaa, mutta tuskin auttaa edes paranemisen alkuun.

      Jotenkin "Mokaatkokoajanidiootti" -nimimerkin tavoin näiden viimeisimpien innovatiivisten nimimerkkien raivoaminen alkaa muistuttaa haavoittuvuudeltaan/haavoittavuudeltaan muuatta pohjoissuomalaista tapausta?

      "Sosiaalivirkailijan piina - uhkailuviestejä vuosien jälkeen"

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015032819437263_uu.shtml

      Toivottavasti vaaliviikonloppu on omiaan auttamaan superskribentin pois paitsi Heini Ristavaara -nimisen ihmisen olemassaolon synnyttämästä tuskasta myös kaikesta muusta pahasta olosta ja piinasta!

      Yle Häme Kotimaa 16.12.2014
      http://yle.fi/uutiset/tyonantajansa_toimintaa_kritisoineelle_sosiaalityontekijalle_harkitaan_kurinpitotoimia/7690233

      JK. Heini Ristavaara vaikuttaa uusista ensikertalaisista ehdokkaista - kaikki ehdokkaita asettaneet puolueet mukaan laskien - hyvinkin osaavalta, innostuneelta, sosiaaliselta, rohkealta ja valovoimaiselta. Se kai joitakuita nyt tuntuu kovasti riivaavankin?

      http://www.heiniristavaara.fi/

      • Sisulla_ja_taidolla

        Olen vakuuttunut, että tämä ketjussa esiintyvä Ristavaaran kannattaja on mieleltään järkkynyt ihminen. Toivoisin hänen olevan jatkossa hiljaa, sillä hän vain nolaa sekä itsensä että Ristavaaran.

        Luin Ristavaaran tekemän adressin "Sairastuneen sosiaaliturvaa parannettava ja hakemista helpotettava" ja olen hieman ymmälläni. Hirvittää suomalaisen koulutuksen taso, kun korkeasti koulutettu ihminen tuottaa noin töksähtelevää tekstiä. Alansa ammattilainen. Toisekseen, jään pohtimaan, miksi Ristavaara ei itse toimi vaatimuksiensa mukaisesti eikä edistä tällaista toimintaa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä ja kuntayhtymissä.

        Mutta kuten ketjussa jo todettiin, Ristavaaraa ei valita.


    • Psykoterapia_vaikkakin

      varmaan hyvin pitkäaikainen saattaisi auttaa nyt "Sisulla_ja_taidolla" kirjoittavaa nimimerkkiä löytämään itsensä. Siis muustakin kuin alati arvioimasta milloin kenenkin kirjoittajan - hänen mielestään - "töksähtelevää tekstiä".

      Terapeutin lempeä myötäote saattaisi sitten jo ehkä seuraaviin eduskuntavaaleihin mennessä palauttaa kenties äidinkielenopinnoissaan ym. -askareissaan syystä tai toisesta epäonnistuneen verkkokirjoittajan
      tähän maailmanaikaan, jossa ihmisillä kautta maailman on muunlaisiakin syitä "olla hieman ymmällään" tai joutua "hirvityksen" valtaan.

      Mieleltään tervehtyneenä ja toivon mukaan myös ns. sosiaalisilta taidoiltaan aikuistuneena saattaisi jo vaikka seuraavissa vaaleissa jokin ehdokkaita asettava taho pyytää kielentaitajaa itseään ehdokkaaksi!


      JK: Heini Ristavaara vaikuttaa uusista ensikertalaisista ehdokkaista - kaikki ehdokkaita asettaneet puolueet mukaan laskien - hyvinkin osaavalta, innostuneelta, sosiaaliselta, rohkealta ja valovoimaiselta. Se kai nyt tuntuu Sisulla_ja_taidolla -nimimerkkiä kovasti riivaavankin?

      http://www.heiniristavaara.fi/

      Ja ei kun äänestämään!

      • prööttuuttuut

        Narsisti mikä narsisti. Surkeeta kun kukaan muu ei kehu sitä kun tollanen vähemmä selkee tapaus!


    • eiköhänkielenhuoltajan

      ole nyt syytä viipymättä puuttua prööttuuttuutin mitä ilmeisimpään kyvyttömyyteen käyttää huolellista kieltä

      Heini Ristavaara vaikuttaa muuten uusista ensikertalaisista ehdokkaista - kaikki ehdokkaita asettaneet puolueet mukaan laskien - hyvinkin osaavalta, innostuneelta, sosiaaliselta, rohkealta ja valovoimaiselta. Se kai nyt tuntuu Sisulla_ja_taidolla -nimimerkkiä ja uskollista seuraajaansa prööttuuttuutia
      kovasti riivaavankin?


      http://www.heiniristavaara.fi/

      Ja ei kun sunnuntaina äänestämään!

      • hymypyllyyjaposketnieluu

        Kun kerran Ristavaara on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin osaava, innostut, sosiaalinen, rohkea ja valovoimainen, niin miksei mene läpi? Vai olisko niin, että äänestäjät kyllä tietävät ja näkevät totuuden kyseisestä ehdokkaasta?


    • äänestämisenarvoinen

      Yle Häme Kotimaa 16.12.2014

      http://yle.fi/uutiset/tyonantajansa_toimintaa_kritisoineelle_sosiaalityontekijalle_harkitaan_kurinpitotoimia/7690233

      Yllä olevasta linkistä löytyvä uutinen jo sinällään todistaa, että kansanedustajaehdokas Heini Ristavaara ei ole mikä tahansa täyte-ehdokas!

      Heini Ristavaara vaikuttaa uusista ensikertalaisista ehdokkaista - kaikki ehdokkaita asettaneet puolueet mukaan laskien - hyvinkin osaavalta, innostuneelta, sosiaaliselta, rohkealta ja valovoimaiselta. Se kai joitakuita ( = joatkuta?) nyt tuntuu kovasti riivaavankin?

      http://www.heiniristavaara.fi/

      • Swingiputti

        Oho, taas yllärilinkki jaossa! Eikö ristavaarasta ole muuta jaettavaa? No ei ole! Kun käy katsomassa kansanedustajaehdokas Ristavaaran internetsivuja, blogi loistaa tyhjyyttään. Siis täh?! Siellä pitäisi olla runsaasti ehdokkaan kirjoituksia, joissa hän avaa tavoitteitaan ja tapaansa toimia vaikuttajana. Ei voi olla kansanedustajaehdokkaalla niin kiire etteikö ehtisi tehtä tätä vaalityötä. Se adressi, voi nolous. Onko sitä kukaa muu allekirjoittanut kun lähipiiri.Että se siitä osaavasta jne.


    • Sossuntyylillähutiin

      Näinhän siinä kävi, ei ollut sisua eikä taitoa. Nyt jäämme mielenkiinnolla odottamaan, miten varsinkin tämä taito riittää Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä. Ilmassa on suuria odotuksia siitä, että sairaanhoitopiirin sossuosastossa myllertää kohta ja kovaa. Katsotaan, minne tämä sputnikkimme lentää seuraavaksi soheltamaan.

    • vihollinenverivihollinen

      puoluetoveri? Vai mitenkähän se asteikko taas menikään?

      Yli 1500 ääntä ensikertalaiselle eduskuntavaaliehdokkaalle ei liene mikään ihan huono tulos? Vähemmistäkin ensiyrityksistä on moni kandidaatti saattanut myöhemmin "lentää seuraavaksi soheltamaan" vaikka minkälaisiin tehtäviin?


      "Sosiaalivirkailijan piina - uhkailuviestejä vuosien jälkeen"

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015032819437263_uu.shtml

      JK. Aivan kuin ikään kuin joku olisi haluamassa kalifiksi kalifin paikalle?

      Jos noin kovasti kirjoituttaa, varmaan kantahämäläisille tarjoutuu tulevissa vaaleissa tilaisuus äänestää (myös) kekseliästä kirjallisia kykyjään (yli)arvostavaa nimimerkkiiä "Sossuntyylillähutiin" - ties vaikka ihan minne...

      Aihe(e)tta enempään!

      • woodsi

        Eikö Palveluneliössä ole muuta tekemistä, kuin jakaa samoja linkkejä samaan keskusteluun?

        Nyt onkin aika ruveta tutkimaan tätä Palveluneliö Oy:tä tarkemmin. Palataan asiaan!


      • mikä_on_sairauden_laji

        "woodsilla" = "Neutralizella"?

        woodsi
        20.4.2015 18:44
        Eikö Palveluneliössä ole muuta tekemistä, kuin jakaa samoja linkkejä samaan keskusteluun?

        Nyt onkin aika ruveta tutkimaan tätä Palveluneliö Oy:tä tarkemmin. Palataan as




        Palveluneliö Oy
        Neutralize
        21.4.2015 13:03
        Tämä ketju käsittelee Palveluneliö Oy nimistä toimijaa ja sen taustoja. Jotta asiaa voidaan möyhentää kunnolla, toivon että tänne kirjoitettaisiin kaikenlaisia kommentteja asiaan liittyen.

        Näin vaalien jälkeen minua kiinnostaa erityisesti nämä toistensa takuunaiset, kenen etua tässä ajataan.

        Sana vapaa, olkaa hyvä.


      • Niinkötosiaan

        No shit, Sherlock!!!


      • eipä_tunnu_olevan
        Niinkötosiaan kirjoitti:

        No shit, Sherlock!!!

        laajempaa kiinnostusta kenelläkään muulla kuin "Niinkötosiaan" -nimimerkillä - ja hänelläkin vain lannoittavissa merkeissä - "möyhentää" asiaa "woodsin" & "Neutralizen" viitoittamalla tiellä!?

        Kolmionimimerkillinen "kaikenlaisten kommenttien" kaipaaja taitaa olla aika lailla yksin kiinnostuksensa ja peilikuvansa kanssa myös "vaalien jälkeen", jolloin häntä "kiinnostaa nämä toistensa takuunaiset, kenen etua tässä ajetaan". Ainakaan palautteena ei näyttäisi olevan paljastusten paljoutta...


        "Palveluneliö Oy
        Tämä ketju käsittelee Palveluneliö Oy nimistä toimijaa ja sen taustoja. Jotta asiaa voidaan möyhentää kunnolla, toivon että tänne kirjoitettaisiin kaikenlaisia kommentteja asiaan liittyen. Näin vaalien jälkeen minua kiinnostaa erityisesti nämä toistensa takuunaiset, kenen etua tässä ajataan. Sana vapaa, olkaa hyvä.
        0
        Paikkakunnat > Kanta-Häme > Hausjärvi"


        JK.


        mikä_on_sairauden_laji
        21.4.2015 13:49
        "woodsilla" = "Neutralizella"?

        woodsi

        20.4.2015 18:44

        Eikö Palveluneliössä ole muuta tekemistä, kuin jakaa samoja linkkejä samaan keskusteluun?

        Nyt onkin aika ruveta tutkimaan tätä Palveluneliö Oy:tä tarkemmin. Palataan as

        Palveluneliö Oy

        Neutralize

        21.4.2015 13:03

        Tämä ketju käsittelee Palveluneliö Oy nimistä toimijaa ja sen taustoja. Jotta asiaa voidaan möyhentää kunnolla, toivon että tänne kirjoitettaisiin kaikenlaisia kommentteja asiaan liittyen.

        Näin vaalien jälkeen minua kiinnostaa erityisesti nämä toistensa takuunaiset, kenen etua tässä ajataan.

        Sana vapaa, olkaa hyvä."

        Hyvä kysymys niin ketjun aloittaneelle "Äänioikeutetulle" ja kekseliään monimielisille nimimerkkipersoonilleen: "kenen etua tässä ajataan"?


      • Waltraman

        Oota huonoja ilmoja, tuun sitte kirjottelemaan kun on paremmin aikaa ja sitten kura lentää!


    • uhoava_traktorikuski

      aikonee nyt luoda uutta ur(e)aa ja on nyt hankkeissa mielipuoli(alalli)sen lietelannanlevityksensä jälkeen siirtyä kaksoiweelliseen kuranlennätykseen? Se saattaisikin edustaa merkittävää edistysaskelta kirjoittajan ns. ympäristöhygieniassa.

      Vaan eiköhän sitä kuraa jo ole tullut niin tässä kuin tuossa toisessakin nimimerkillisen telaketjutuksen synkeässä yksinpuhelussa yllin kyllin lennätetyksi, jos ei muualle niin kenties "Waltramanin" omiin alusasuihin...

      Huvinsa kullakin.



      [ Waltraman
      22.4.2015 18:53

      Oota huonoja ilmoja, tuun sitte kirjottelemaan kun on paremmin aikaa ja sitten kura lentää! ]




      vihollinenverivihollinen
      20.4.2015 10:38
      puoluetoveri? Vai mitenkähän se asteikko taas menikään?

      Yli 1500 ääntä ensikertalaiselle eduskuntavaaliehdokkaalle ei liene mikään ihan huono tulos? Vähemmistäkin ensiyrityksistä on moni kandidaatti saattanut myöhemmin "lentää seuraavaksi soheltamaan" vaikka minkälaisiin tehtäviin?

      "Sosiaalivirkailijan piina - uhkailuviestejä vuosien jälkeen"

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015032819437263_uu.shtml

      JK. Aivan kuin ikään kuin joku olisi haluamassa kalifiksi kalifin paikalle?

      Jos noin kovasti kirjoituttaa, varmaan kantahämäläisille tarjoutuu tulevissa vaaleissa tilaisuus äänestää (myös) kekseliästä kirjallisia kykyjään (yli)arvostavaa nimimerkkiiä "Sossuntyylillähutiin" - ties vaikka ihan minne...

      Aihe(e)tta enempään!


      5 VASTAUSTA:
      woodsi
      20.4.2015 18:44
      Eikö Palveluneliössä ole muuta tekemistä, kuin jakaa samoja linkkejä samaan keskusteluun?

      Nyt onkin aika ruveta tutkimaan tätä Palveluneliö Oy:tä tarkemmin. Palataan asiaan!



      mikä_on_sairauden_laji
      21.4.2015 13:49
      "woodsilla" = "Neutralizella"?

      woodsi

      20.4.2015 18:44

      Eikö Palveluneliössä ole muuta tekemistä, kuin jakaa samoja linkkejä samaan keskusteluun?

      Nyt onkin aika ruveta tutkimaan tätä Palveluneliö Oy:tä tarkemmin. Palataan as

      Palveluneliö Oy

      Neutralize

      21.4.2015 13:03

      Tämä ketju käsittelee Palveluneliö Oy nimistä toimijaa ja sen taustoja. Jotta asiaa voidaan möyhentää kunnolla, toivon että tänne kirjoitettaisiin kaikenlaisia kommentteja asiaan liittyen.

      Näin vaalien jälkeen minua kiinnostaa erityisesti nämä toistensa takuunaiset, kenen etua tässä ajataan.

      Sana vapaa, olkaa hyvä.



      Niinkötosiaan
      21.4.2015 15:56
      No shit, Sherlock!!!



      eipä_tunnu_olevan
      22.4.2015 12:28
      Niinkötosiaan kirjoitti:
      No shit, Sherlock!!!

      laajempaa kiinnostusta kenelläkään muulla kuin "Niinkötosiaan" -nimimerkillä - ja hänelläkin vain lannoittavissa merkeissä - "möyhentää" asiaa "woodsin" & "Neutralizen" viitoittamalla tiellä!?

      Kolmionimimerkillinen "kaikenlaisten kommenttien" kaipaaja taitaa olla aika lailla yksin kiinnostuksensa ja peilikuvansa kanssa myös "vaalien jälkeen", jolloin häntä "kiinnostaa nämä toistensa takuunaiset, kenen etua tässä ajetaan". Ainakaan palautteena ei näyttäisi olevan paljastusten paljoutta...

      "Palveluneliö Oy

      Tämä ketju käsittelee Palveluneliö Oy nimistä toimijaa ja sen taustoja. Jotta asiaa voidaan möyhentää kunnolla, toivon että tänne kirjoitettaisiin kaikenlaisia kommentteja asiaan liittyen. Näin vaalien jälkeen minua kiinnostaa erityisesti nämä toistensa takuunaiset, kenen etua tässä ajataan. Sana vapaa, olkaa hyvä.



      JK.

      mikä_on_sairauden_laji

      21.4.2015 13:49

      "woodsilla" = "Neutralizella"?

      woodsi

      20.4.2015 18:44

      Eikö Palveluneliössä ole muuta tekemistä, kuin jakaa samoja linkkejä samaan keskusteluun?

      Nyt onkin aika ruveta tutkimaan tätä Palveluneliö Oy:tä tarkemmin. Palataan as

      Palveluneliö Oy

      Neutralize

      21.4.2015 13:03

      Tämä ketju käsittelee Palveluneliö Oy nimistä toimijaa ja sen taustoja. Jotta asiaa voidaan möyhentää kunnolla, toivon että tänne kirjoitettaisiin kaikenlaisia kommentteja asiaan liittyen.

      Näin vaalien jälkeen minua kiinnostaa erityisesti nämä toistensa takuunaiset, kenen etua tässä ajataan.

      Sana vapaa, olkaa hyvä."

      Hyvä kysymys niin ketjun aloittaneelle "Äänioikeutetulle" ja kekseliään monimielisille nimimerkkipersoonilleen: "kenen etua tässä ajataan"?



      UUSI
      Waltraman
      22.4.2015 18:53
      Oota huonoja ilmoja, tuun sitte kirjottelemaan kun on paremmin aikaa ja sitten kura lentää



      Edelleenkin hyvä kysymys niin ketjun aloittaneelle "Äänioikeutetulle" kuin kekseliään alkeisanglikaanisille nimimerkkipersoonilleen: "kenen etua tässä ajataan"?

      • kyepäjoosef

        Mee ny ajeleen sitä ruohoo sinne golfkentälles se on ruohon etu.


    • tittuuu

      Mainokset jäi keräämättä osittain,ovat jo valmiina seuraaviin vaaleihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1026
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      56
      742
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      618
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe