Mitäs puoluetta minun sitten kannattaa äänestää?

mielimaassa

En ole käynyt koskaan äänestämässä ja olen jo 53v ja tämä tosi.Mutta mitä minun sitten kannattaisi äänestää?
Omaisuutta minulla on jonkin verran,mutta palkkaa en saa tällä hetkellä kuin n.1050e/kk käteen(jo kolme vuotta tämä sama palkka),eli tosi vähän.Olen yrittänyt myydä osakettani laihoin tuloksin,että pystyis edes jotenkin elämän syrjässä kiinni.Eli palkalla ei häävisti elä,koska sairastelenkin paljon.
Tykkään luonnosta ja kristillisetkin arvot ovat aika lähellä.

51

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaati-lukemista
      • lgljgjö

        vaalivalheet unohtuu heti vaalien jälkeen...


      • xzcvb0nm

        Ohjeet löytyy äänestäjälle:

        "Äänestäjän ohjekirja

        Arvon lukija. Pyydän naulaamaan tämän viestin seinääsi ja ottamaan sen pois vasta tulevien eduskuntavaalien 2015 äänestyspäätöksesi jälkeen...

        Suomi on niin monen vaikean kysymyksen äärellä , että jokaisen meistä on nyt toimittava parhaan osaamisensa mukaan ja äänestettävä viisaasti. Tämä on ainut keino, jolla voimme pelastaa hyvinvointivaltiomme. Ne voimat, jotka ovat ajaneet maamme tähän kaaokseen muistavat kyllä äänestää. Älä siis jätä tätä mahdollisuuttasi käyttämättä.

        10 Teesiä

        1.) Vaikka politiikka ei välttämättä sinua juuri kiinnosta, niin kiinnostu siitä edes pintaraapaisun verran, koska politiikka vaikuttaa kaikkeen. Siis aivan kaikkeen, jopa maitopurkin hintaan, jonka noudat lähikaupasta. Se vaikuttaa myös siihen onko tätä kyseistä lähikauppaa edes olemassa.

        2.) Valitessasi henkilöä ketä äänestät , pyri selvittämään mahdollisimman hyvin hänen osaamistasonsa asiassa, jota hän pitää keskeisenä teemana omassa ohjelmassaan.

        3.) Älä anna hienojen isolla rahalla tehtyjen mainosten hämätä sinua. Rahalla saa kauniita kasvokuvia, hienoja mainoksia, mutta sillä ei voi ostaa parasta osaamista edustamaan sinua. Todellisia helmiä ehdokkaksi löydät myös piememmän budjetin omaavilta ehdokkailta.

        4.) Älä ole puolueuskollinen, jos et löydä varmasti hyvää edustajaa puolueesi sisältä, on parempi äänestää yli puoluerajojen kuin, että äänestät huonoa ei sopivaa edustajaa.

        5.) Ajattele edustajaasi kansan johtajana, joten hänen toimintansa ja käytöksensä on oltava hänen arvovallalleen sopivaa.

        6.) Älä äänestä henkilöä vain siksi, että hän on kuuluisa.

        7.) Älä anna poliittisen muistisi olla lyhyt, vaan paneudu edes hetki siihen, mitä edelliset edustajasi ja hallitukset ovat saaneet aikaan.

        8.) Se, joka on eniten esillä ei välttämättä ole paras ehdokas, koska media antaa tarkoituksenmukaisesti tietyille henkilöille paljon media-aikaa.

        9.) Jos valitset henkilöä, joka on jo ollut vaikuttajana, niin mieti hänen onnistumisiaan ja epäonnistumisiaan eduskunnassa. Mikäli koet hänen epäonnistuneen, ei sinun tarvitse kantaa huonoa omatuntoa, vaikka et häntä äänestä.

        10.) Esitä edustajallesi rohkeasti hyviä kysymyksiä mahdollisuuksiesi mukaan ja pyydä vastaukset niin, että hän myös perustelee näkemyksensä. Näin näet myös hänen asiaosaamisensa tason eri elämän osa alueilla.

        Muutamia kysymys esimerkkejä alla. (linkissä)"

        http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179283-aanestajan-ohjekirja


    • enusko

      53 vuotta eikä koskaan äänestänyt! Nyt en usko.

      • Poilitiikka_on

        Minä ole 72 vuotta, enkä ole koskaan äänestänyt eduskuntavaaleissa, kunnallisvaaleissa enkä presidentivaaleissa.
        Syynä äänestämättömyyteeni on se, että puoluepolitiikka on sirkushuvia ja kallista sellaista. Poliitikot hoitavat vain omia asioitaan, ei yhteiskunnan asioita. He saavat omien asioiden hoitamisen näyttämään yhteiskunnan asioidenhoitamiselta luomalla mielikuvia siitä, että nyt tehdään yhteikunnalle tosi tärkeitä juttuja.


      • Toivotonta

        Aina ennen olen äänestänyt, mutta nyt ei uskalla. 4 vuotta on nykymaailman aikaan niin pitkä aika, että voi sattua mitä tahansa mistä nyt ei ole tietoa. Siten ei tiedä miten mikin puolue reagoisi. Kaikki huutavat nyt yhteen ääneen kasvua, työllisyyttä yms. mutta kun ei ole saatu mitään aikaan 10 vuoteen, niin miksi nyt saataisiin. Ei se Kepun vaalivoitto ratkaise yhtään mitään.


      • Älä äänestä ketään sinua ei politiikka kiinnosta, turha enää ottaa kantaa.


    • Eetvartt

      Kannattaa pelata vaalikopissa voittajaa eli Suomen keskustaa. Niin minäkin teen, sillä voittaminen on mukavaa!

      • xzcvb

        Vaikka äänestäisi itseään ja tavoitteitaan vastaan? No ei kannata.


      • Ilmapalltesti

        Ilmapallotesti on luotettavin. Minulla testi on vielä kesken , tämän hetken tlanne on seuraava:PerusS-pallo aamulla tyhjä, RKP-pallo hajosi ennenkuin päästiin kotiin (siis jo ennen testin alkua) ja Vihreiden pallo aamulla tyhjempi kuin PerusS:n pallo.
        Testi jatkuu


      • Ilmapallotestijatkoa
        Ilmapalltesti kirjoitti:

        Ilmapallotesti on luotettavin. Minulla testi on vielä kesken , tämän hetken tlanne on seuraava:PerusS-pallo aamulla tyhjä, RKP-pallo hajosi ennenkuin päästiin kotiin (siis jo ennen testin alkua) ja Vihreiden pallo aamulla tyhjempi kuin PerusS:n pallo.
        Testi jatkuu

        Kepu:n "pallo" puhkesi juuri (ilman palloakin).Kelan pääjohtaja Hyssälän kirjoituksen johdosta (voihan Hyssälät).


    • kyssymyssmerkkinä

      Parasta pysyä nukkuvien puolella edelleen????????????

      • xczvbn

        Niinkö meinaat, se tietysti on se tyhmin ratkaisu, paitsi jos kuuluu tähän ryhmään:

        "600 000 suomalaista
        pihalla politiikasta

        Pohjoismaissa ei eletä yhtä syvässä tietämättömyydessä. Kun Yhdysvalloissa on laskettu, että suurin piirtein kolmannes kansasta ei ymmärrä politiikasta käytännössä mitään, Suomessa päädytään vastaavin laskelmin 14 prosenttiin. Sekin on iso joukko: 600 000 äänioikeutettua yli 18-vuotiasta kansalaista.

        – Yleiskuva on synkempi kuin yleensä anneta"

        http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2424700/tietamattomyys-heikentaa-demokratiaa

        "Yleensä tietämättömyys hyödyttää Yhdysvalloissa republikaaneja, joiden äänestäjistä huomattava osa on asiakysymyksistä kysyttäessä enemmän demokraattien ajaman politiikan kannalla."


    • Miksi_PS

      Keskustan ja kokoomuksen hallitus aloitti euroopan rahoittamisen. Sitä linjaa sixpack jatkoi. Sipilän tekemisiin kun tutustuu niin hänestä ei pääministeriä kukaan halua. Mitä jää jäljelle. Köyhien ja suomalaisten etujen ajaja Timo Soinin ryhmä. Soini sai hurjan vaalivoiton 2011 ja suoraselkäisenä miehenä piti sanansa. Ei lähtenyt kokoomuksen euroopan rahoitus kokoomuksen kelkkaan. Vasemmisto hallitus kiimassa ajoi suomen tähän tilaan. Jutalla oli mahdollisuus tehdä hallitus Soinin kanssa mutta Kataisen arvot oli lähempänä. Tämän takia ainut vaihtoehto perussuomalaiset. Pienpuolueilla ei tähän talous tilanteeseen ole apua.

      • NäinOnNäreet

        Jos haluat, että köyhiltä otetaan sekin vähä mitä heillä on, lapsille huonompaa elämää, eläkeläisten näännyttämistä, verovarojen käyttämistä vain varakkaiden hyödyksi, työpaikkojen poistamista Suomesta, palkatonta työtä työläisille jne. niin äänestä jotain oikeistopuoluetta, vaikkapa äärioikeistolaista perussuomalaista puoluetta ja sen edustajia.


    • Golgata

      Kyllähän nuo kristillisdemokraatit ehdokkaina voisivat olla sinulle sopivia, jos kristillisiä arvoja pidät kunniassa. Itsellekin kristilliset ehkä toiseksi mieluisin, mutta kun yhtä voi vain äänestää.

    • KöyhienAsialla

      Perussuomalaisten ehdotus: Tuhat euroa kuussa verottomana muun muassa parantaisi pienituloisten asemaa ja lisäisi ostovoimaa.

      • Kummalista

        Miksi pitäisi palkkoja pienentää? Ja miten se lisäisi ostovoimaa?


      • OtaSelvää
        Kummalista kirjoitti:

        Miksi pitäisi palkkoja pienentää? Ja miten se lisäisi ostovoimaa?

        Ei perussuomalaiset ole palkkoja pienentämässä


      • vai_niin
        OtaSelvää kirjoitti:

        Ei perussuomalaiset ole palkkoja pienentämässä

        Jaa:

        "Perussuomalaisten raju esitys – ”Orjatyötä”

        Perussuomalaiset esittää...pakkotyötä työttömille nuorille. Talousarvioaloitteen on allekirjoittanut suuri joukko perussuomalaisten kansanedustajia, muun muassa eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner.

        - Työttömälle esimerkiksi osoitetaan yritys, jossa hänen on käytävä työssä 1-2 viikkoa kuukaudessa. Mainittujen tukien lisäksi ei makseta muita korvauksia, perussuomalaiset esittää."

        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117216-perussuomalaisten-raju-esitys-–-”orjatyota”


    • eisomaleitatänne.enää

      Äänestän jaria 244


      28.3.2015 18:01

      Brittilehti Daily Expressissä oli hyvä kirjoitus sharian leviämisestä länsimaissa:

      http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/566322/Leo-McKinstry-on-Sharia-law-Islamic-legal-code-in-Britain

      "Mikään ei kuvaa paremmin monikultturismin vaarallista, tuhoavaa vaikutusta kuin sharia-lain hiljainen leviäminen kautta yhteiskunnan.

      Kulttuurisen monimuotoisuuden kannattajat paapattavat suvaitsevaisuudesta ja tasa-arvosta, mutta todellisuudessa heidän vaatimuksensa islamilaisen lakijärjestelmän hyväksymisestä Britanniassa edistää suvaitsemattomuuden ja epätasa-arvoisuuden raaimpia muotoja.

      On irvokasta, että ns. liberaalit, omahyväisine edistysmielisine mielipiteineen, tukisivat oikeusjärjestelmää, joka institutionalisoi tehokkaasti vainon, naisvihan, sorron, homofobian ja barbarismin.

      Kaikkialla maailmassa missä sharia toimii, se tarkoittaa riemuvoittoa raakalaismaiselle taikauskolle yli inhimillisen oikeudenmukaisuuden, demokratian ja vapauden tilalle mullahien hallintoa."

      • Mickus

        Suomi ei vastaanota juuri pakolaisia, joten persujen propagandaa ei kannata kuunnella.


    • Mickus

      Näissä vaaleissa duunari kannattaa äänestää sosiaalidemokraatteja.

      Ei SDP mikään optiomaalinen puolue ole, mutta tässä tilanteessa ainoa puolue joka kannattaa äänestää vuoden valeissa.

      Jos Kokoomus saa suuremman kannatuksen kuin SDP, ja Kokoomuksesta tulee keskustan hallituskumppani, seuraa kyllä kylmää kyytiä perusduunarille. Etuuksia leikataan ja rahat annetaan rikkaille veronkevennyksinä.

      Jos tulee porvarihallitus vaalien jälkeen moni vasemmistoliittoa tai porvareita äänestänyt tulee kyllä katumaan ettei äänestänyt Sosiaalidemokraatteja.

      • KöyhäDuun4ri

        Minä kadun kun viimeksi äänestin sosiaalidemokraatteja. Jutta teki Kataisen kanssa tämän kuuluisan sixpakin. Olisi kaatanut Kataisen viritelmän ja tehnyt hallituksen perussuomalaisten, vasemmiston ja kristillisten kanssa. Perussuomalaiset ovat olleet köyhän ja eläkeläisten asialla. Sen takia perussuomalaiset


      • TämäOnNähty

        Jutta ei muodostanut hallitusta. Demarit otettiin oikeistohallitukseen vain nöyryyttämistä varten. Eihän heillä ollut minkäänlaista sananvaltaa oikeistopuolueita vastaan.
        Sitä saa mitä tilaa: kuka käski äänestämään oikeistopuolue vaalivoittoon? Vaaleissa voittanut puolue saa hallituksen muodostaakseen ja se siitä.

        Perussuomalaiset edustavat äärioikeistoa. Voisi historiankirjoista opiskella, mitä äärioikeisto on Suomessakin saanut aikaan; esim yksi pieni sisällissota.

        Hienosti osaa Timo Soini puhua köyhistä ja eläkeläisistä ja luoda mielikuvaa kauniista tulevaisuudesta. Todellissus on se, että äärioikeisto ei ole koskaan ajanut köyhien asiaa muulla tavalla kuin heitä orjuuttamalla. Ja eläkeläiset ovat heille turha menoerä.

        Pian olet vieläkin köyhempi entinen duunari, jos oikeistopuolueita kannatat.


      • zxcvbngh
        TämäOnNähty kirjoitti:

        Jutta ei muodostanut hallitusta. Demarit otettiin oikeistohallitukseen vain nöyryyttämistä varten. Eihän heillä ollut minkäänlaista sananvaltaa oikeistopuolueita vastaan.
        Sitä saa mitä tilaa: kuka käski äänestämään oikeistopuolue vaalivoittoon? Vaaleissa voittanut puolue saa hallituksen muodostaakseen ja se siitä.

        Perussuomalaiset edustavat äärioikeistoa. Voisi historiankirjoista opiskella, mitä äärioikeisto on Suomessakin saanut aikaan; esim yksi pieni sisällissota.

        Hienosti osaa Timo Soini puhua köyhistä ja eläkeläisistä ja luoda mielikuvaa kauniista tulevaisuudesta. Todellissus on se, että äärioikeisto ei ole koskaan ajanut köyhien asiaa muulla tavalla kuin heitä orjuuttamalla. Ja eläkeläiset ovat heille turha menoerä.

        Pian olet vieläkin köyhempi entinen duunari, jos oikeistopuolueita kannatat.

        Demarit kannattaa EU:ta ja sieltähän ohjeet tähän talouspolitiikkaan tulee ja köyhien kyykyttämiseen, joten demarien on ihan turha selitellä, aikoinaan 17:sta silloisen EU maan johdossa oli 13:ssatoista demarijohto yhtä aikaa ja mikä oli tulos? EU jatkoi uusliberaalia politiikkansa jonka demaritkin hyväksyivät.


      • VasemmistoMamu
        TämäOnNähty kirjoitti:

        Jutta ei muodostanut hallitusta. Demarit otettiin oikeistohallitukseen vain nöyryyttämistä varten. Eihän heillä ollut minkäänlaista sananvaltaa oikeistopuolueita vastaan.
        Sitä saa mitä tilaa: kuka käski äänestämään oikeistopuolue vaalivoittoon? Vaaleissa voittanut puolue saa hallituksen muodostaakseen ja se siitä.

        Perussuomalaiset edustavat äärioikeistoa. Voisi historiankirjoista opiskella, mitä äärioikeisto on Suomessakin saanut aikaan; esim yksi pieni sisällissota.

        Hienosti osaa Timo Soini puhua köyhistä ja eläkeläisistä ja luoda mielikuvaa kauniista tulevaisuudesta. Todellissus on se, että äärioikeisto ei ole koskaan ajanut köyhien asiaa muulla tavalla kuin heitä orjuuttamalla. Ja eläkeläiset ovat heille turha menoerä.

        Pian olet vieläkin köyhempi entinen duunari, jos oikeistopuolueita kannatat.

        Vasemmisto haluaa lisää matalapalkkaisia maahanmuuttajia töihin. Vie duunarilta työt.


      • lisääelätettäviä
        KöyhäDuun4ri kirjoitti:

        Minä kadun kun viimeksi äänestin sosiaalidemokraatteja. Jutta teki Kataisen kanssa tämän kuuluisan sixpakin. Olisi kaatanut Kataisen viritelmän ja tehnyt hallituksen perussuomalaisten, vasemmiston ja kristillisten kanssa. Perussuomalaiset ovat olleet köyhän ja eläkeläisten asialla. Sen takia perussuomalaiset

        Aivan. Meillä 400 tuhatta työtöntä oppineita ja oppimattomia suuri osa erittäin työhaluisia, mutta kun töitä ei ole. Maahan halutaan kaikesta huolimatta elättejä ulkomailta suomalaisten työssäkävijöiden rasitteeksi.


      • niinpä_niin
        lisääelätettäviä kirjoitti:

        Aivan. Meillä 400 tuhatta työtöntä oppineita ja oppimattomia suuri osa erittäin työhaluisia, mutta kun töitä ei ole. Maahan halutaan kaikesta huolimatta elättejä ulkomailta suomalaisten työssäkävijöiden rasitteeksi.

        "2. EU:n perustuslaki lupaa kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista: hyvinvointia, työllisyyttä, kansalaisten perusoikeudet jne., mutta ne ovat vain lupauksia paperilla: Keskeistä ovat teot, se mitä EU tekee, ja se on voimakkaassa ristiriidassa lupausten kanssa. EU määrittelee jäsenmaidensa talouspolitiikan puitteet, mm. budjettien raamit. Käytännössä EU:n talouspolitiikka ei johda kansalaisten hyvinvointiin, hyvään sosiaali- ja työttömyysturvaan sekä hyvään työllisyyteen vaan aivan päinvastaiseen tulokseen.

        Tätä taas ei ymmärrä Demarien Kimmo Kiljunen, joka luulee EU:n perustuslain hyväksymisen merkitsevän hyvinvointiyhteiskunnan turvaamista ja täystyöllisyyden ottamista tavoitteeksi. Kimmo Kiljunen ei ymmärrä, että hyvinvointiyhteiskunnan alasajo on EU:hun sisäänrakennettu, samoin suurtyöttömyys on EU:hun sisäänrakennettu.

        3. EU:n talouspolitiikka on valjastettu vapaan, uusliberalistisen talouspolitiikan vankkurien vetäjäksi ja pääoman voittojen takaajaksi. Tätä edustaa EU:n neljän vapauden periaate, pääomien, tavaroiden, työvoiman ja palveluiden liikkumisen vapaus.

        4. Mitä EU:n talouspolitiikka todellisuudessa on, se näkyy Suomessa harjoitetussa politiikassa. Kun talouspolitiikan tarkoituksena on vain ja ainoastaan suuryritysten tukeminen ja niiden kilpailukyvyn kasvattaminen, kaikki muu jää tämän tavoitteen alle. Siksi valtiolla ja kunnilla ei ole varaa huolehtia sosiaaliturvasta, vanhusten hoidosta, lasten päiväkodeista ja koululaitoksesta. Ja yhä vaaditaan aina vain uusia ja uusia säästöjä..."

        http://www.kolumbus.fi/r.katajaranta/EU-perustuslaki.html


    • jukkaburtsov

      Ipua. Emme kuseta köyhiä,emmekä muita.348

      • Ei_Uskalla

        Kuhertelette äärioikeiston kanssa.


      • päätteleite

        Miten saamme EU,sta eroa vaativat puolueet eduskuntaan?

        Jos kaikki itsenäisyyden kannattajat vain äänestäisivät puolueita jotka

        ero haluaa niin meillä olisi enemmistö eduskynnassa, se tarvitaan.

        Tämä vaatii eroa vaativien voimien yhdistämistä, nyt on monta pienpuoluetta jotka eroa haluaa mutta näin ei päästä eduskuntaan.

        IPU on perustettu nimenomaan itsenäisyyden palauttamiseksi,

        eikä tavoitteesta ole koskaan livetty vaikka puolue olisi voinut menestyä

        paremmin jos olisi muuttunut EU myönteiseksi,mutta se ei olisi

        edistänyt tavoitetta.

        Muutos,seniorit, siniristi,köyhien puolue, ja muutama muukin on

        itsenäisyyden asialla,

        ja lisäksi monissa muissa puolueissa on ihmisiä, äänestäjiä ja jäseniä

        jotka eroa haluaa,tiedän jopa k,edustajia jotka ovat valmiit eroon.

        Jos nämä kaikki uskaltaisivat äänestää oman näkemyksensä mukaan

        IPU,a niin olisimme suurin puolue ja ero olisi sitten mahdollinen,

        ja erovaatimus lähtisi oitis Brysseliin,

        euro vaihtuisi omaan rahaan niinkuin siihen siirryttiinkin,

        ilmoitusasiana, ilman eduskunnan päätöstä.

        Miksi ihmiset äänestää vastoin omia toiveitaan?

        Meneekö ääni hukkaan jos edustaehdokas ei pääse eduskuntaan,

        eikö ääni mene hukkaan silloin kun äänestämme puolueita

        jotka toimivat vastoin meidän tahtoamme?


      • eijuoruille

      • Ei_Uskalla

        Suomalaispuolue mukana Venäjällä äärioikeiston konferenssissa

        Itsenäisyyspuolue IPU:n edustaja on merkitty puhujaksi kansainväliseen äärioikeistofoorumiin

        Pietarissa on parhaillaan käynnissä "Kansainvälinen Venäläinen konservatiivifoorumi". Siihen on ollut määrä osallistua muun muassa Kreikan Kultaisen aamunkoiton, Saksan kansallisdemokraattisen puolueen ja Ruotsidemokraattien edustajia.

        Twitterissä levinneen kuvan mukaan konferenssin kello 12.10 alkaneessa istunnossa yksi puhujista on Davidson Yukka, jonka puolueeksi kerrotaan National Independence Party (Finland). Hänen osallistumisestaan kerrotaan myös tässä Novaja Gazetan jutussa.

        Jukka Davidsson on IPU:n kansanedustajaehdokas Pirkanmaalla. Kyseisen konferenssi-istunnon ensimmäinen puhuja on Bulgarian Attak-puolueen puheenjohtaja. Suomesta on paikalla myös Johan Bäckman.

        Konferenssipaikan ulkopuolella on osoitettu mieltä natseja ja fasisteja vastaan. Yabloko-puolue yritti estää tilaisuuden ja sanoo eräiden osanottajien avoimesti kutsuvan itseään Hitlerin seuraajiksi.

        i24newsin mukaan konferenssin tarkoitus on löytää tukea EU-maiden puolueista Moskovan toimille Ukrainassa.

        http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/pietarin foorumi-33651


      • Hah_verkkouutiset
        Ei_Uskalla kirjoitti:

        Suomalaispuolue mukana Venäjällä äärioikeiston konferenssissa

        Itsenäisyyspuolue IPU:n edustaja on merkitty puhujaksi kansainväliseen äärioikeistofoorumiin

        Pietarissa on parhaillaan käynnissä "Kansainvälinen Venäläinen konservatiivifoorumi". Siihen on ollut määrä osallistua muun muassa Kreikan Kultaisen aamunkoiton, Saksan kansallisdemokraattisen puolueen ja Ruotsidemokraattien edustajia.

        Twitterissä levinneen kuvan mukaan konferenssin kello 12.10 alkaneessa istunnossa yksi puhujista on Davidson Yukka, jonka puolueeksi kerrotaan National Independence Party (Finland). Hänen osallistumisestaan kerrotaan myös tässä Novaja Gazetan jutussa.

        Jukka Davidsson on IPU:n kansanedustajaehdokas Pirkanmaalla. Kyseisen konferenssi-istunnon ensimmäinen puhuja on Bulgarian Attak-puolueen puheenjohtaja. Suomesta on paikalla myös Johan Bäckman.

        Konferenssipaikan ulkopuolella on osoitettu mieltä natseja ja fasisteja vastaan. Yabloko-puolue yritti estää tilaisuuden ja sanoo eräiden osanottajien avoimesti kutsuvan itseään Hitlerin seuraajiksi.

        i24newsin mukaan konferenssin tarkoitus on löytää tukea EU-maiden puolueista Moskovan toimille Ukrainassa.

        http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/pietarin foorumi-33651

        "äärioikeisatolaisesta" kokouksesta.

        1) "Seminaariesityksistä ainakin itselleni hämmentävimmät olivat yhdysvaltalaisedustajien käyttämät puheenvuorot. Niissä pyydettiin anteeksi Yhdysvaltain hallinnon kylvämää sekasortoa ja pommituksia niin Irakissa, Afganistanissa, Libyassa kuin muissakin kriisipesäkkeissä. USAn uusliberaali hallinto sai heiltä erittäin kovaa kritiikkiä."

        2) "Yleiskuva välittyy seminaarin loppulausumasta, jonka julkaisemme suomennoksen valmistuttua. Päätelköön siitä sitten jokainen, kuinka ”äärimielisiä” osallistuneet parlamentaarikot, mepit, poliittiset aktiivit ja humanitaaristen kansalaisjärjestöjen edustajat todella olivat."

        3) "En myöskään enää ihmettele, miksi juuri Kokoomuksen äänitorvena toimiva Verkkouutiset lähti aktiivisesti ennalta mustamaalaamaan Jukka Davidssonia osallistumisesta puhujana kansainväliseen tieteelliseen seminaariin. Hänen väitöskirjaa varten valmistelemansa aineisto 90-luvun laman taustoista sisältää julki tullessaan niin raskauttavaa aineistoa nykyisten valtapuolueiden toiminnasta, että ”sylttytehdas” pyrkii kaikin keinoin mitätöimään sen merkityksen ennalta."

        http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/190848-pietarin-reissun-aarioikeistolaiset


    • Persut

      Sitä saa mitä tilaa!!

    • Satakuntalainen

      Äänestämättä jättäminen on ääni porvareille.

      Ääni pienpuolueelle, esim Muutos 2011 on aina parempi kuin äänestämättä jättäminen.

      • oikeassa_olet

        Tämä on täyttä totta. Porvaripuolueet yleensä kiittää kaikkia äänestämättä jättäneitä sillä heidän äänensä menisi suurella todennäköisyydellä muille puolueille.


    • pyh2015

      Minulta taas jää nyt ensimmäisen kerran vuosikymmeniin äänestämättä. Vasemmistoliittoa en voi ideologisista syistä äänestää, vaikka se on ainoa puolue, joka kanssani samaa mieltä kahdesta minulle tärkeästä asiasta: sotarahat ja köyhät. Erityisesti Kristillisten kääntyminen sodan (=puolustusmenojen lisääminen) ja rikkaiden puolelle (leikkaukset) on melkoinen pettymys.

      • 896r5

        "ja rikkaiden puolelle"

        Ainahan se on niiden puolella ollut, Kokoomuksen apupuolue.


    • näin_minä_äänestän
      • Minäkin_persuja

        Perussuomalaiset ehdotti varallisuusveroa


    • LuontoIsänmaa
      • yu6789

        Puoluekuri pitää "jannusi" kurissa ja herran nuhteessa, äänestelee mitä herrat sanoo.


    • vapaavalintaseon

      Jos et äänestä, niin se tarkoittaa sitä, että olet kannattanut kaikkia hallituksen ratkaisuja joita kullakin kaudella on tehty, kun et ole äänestänyt.

    • kakskytkolme
      • uiyr678

        Oli aika pihalla tuo kirjoittaja muutamastakin asiasta. Ei se oikeastaan ole ihme, kaikkea kun meidän valtamediat eivät ole kertoneet äänestäjille, osa asioista on kyllä löydettvissä netin kautta, mutta sitä tuo kirjoittaja ei ole tehnyt..


    • Mitäs_muutakaan

      Persuja tietysti kannattaa äänestää

      • iur67

        Ei oikein mitään tolkullista perustetta äänestää persuja.


      • ipua_pukkaa
        iur67 kirjoitti:

        Ei oikein mitään tolkullista perustetta äänestää persuja.

        No ei ole, ovat kääntäneet takkinsa kaikissa tärkeissä asioissa.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2664
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    Aihe