Suomi24 VaaliTV: Juha Sipilä (kesk)

Keskustan keskeisimmät vaaliteemat ovat puoluejohtaja Juha Sipilän mukaan hyvinvointi, osaaminen, byrokratian purkaminen, biotalous ja talouskasvu. Keskittyykö puolue mielestäsi oikeisiin asioihin? Katso haastattelu ja osallistu keskusteluun.

28

2086

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8965b7y6v8996ye6y98

      "Katso haastattelu" - missä????????

      • xzcvbn

        Niinpä, missä sen voi nähdä, ihmettelin tuota samaa jo aiemmin kun noita ilmoituksia alkoi ylläpidon toimesta palstalle tulla.



    • Poliitikonpilluralli

      Sipilän kolme teemaa:

      - Hyvinvointi. Niin laaja käsite että se voi tarkoittaa mitä vain. Tyypillistä vedättämistä. Lisää maahanmuuttajarikollisuutta? Suurin osa valtapuolueista katsoo että tämä on hyvinvointia!

      - Koulutus. Kun perusta on mätä, eikö kannattaisi muuttaa opetuksen perusteita sen sijaan että upotetaan valtavia rahasummia korjauskelvottoman järjestelmän tekohengitykseen. Ei Suomen koluluissa opita. Siellä aivopestään lapsia. Kukaan ei osaa vastata koulun päätyttyä mitä siellä koulussa todella opittiin.

      - Julkisen sektorin johtaminen ja byrokratianormien purkaminen. Tyhjää sanahelinää. Valheenpaljastuskone olisi mennyt rikki näistä valheista. Sipilähän jo pyörsi julkisuudessa julkisen sektorin, byrokratian pienentämisen. Ensin hän ilmoitti vähentävänsä virkamiehiä. Seuraavana päivänä hän perui sanomisensa ja ilmoitti että tarkoitti vain luonnollista poistumista eläköitymisen kautta. Sumutusta. Kusetusta kaikki tyynni.

      Samoilla linjoilla ovat kaikki puolueet.

      Verokapinaan ihmiset! Se on ainoa keino painaa nämä huijarit seinää vasten.

      Kun verotulot loppuvat alkaa päättäjien paniikki. Eikö kansa maksakaan enää kiltisti?

      Ei maksa.

      • SuomenTuhoOnKeskusta

        Kepu on siitä kumma puolue, että se vahingoittaa nimenomaisesti myös omia kannattajiaan. Muut puolueet tavallisesti edes jotenkin oman äänestäjäydinryhmänsä asiaa ajaa, mutta kepu torpedoi nimenomaisesti omien ja muidenkin asiaa... Vertaa vaikka maaseudun joukkoliikenteen (postiautoliikenne) lakkauttaminen Vennamon toimesta; Lehtomäen aikaansaama haja-asutusalueiden rakennusten arvon alasajo ja tyhjentäminen tuon jätevesipuhdistamopakon takia; Talvivaaran kaivosjutulla koko lähitienoo sieltä asuinkelvottomaksi ja vesistötkin pilalle; ja muut vastaava siltarumpu-idiotismijutut. Jotka tulee kalliiksi kaikille ja aiheuttaa usein nimenomaisesti vahinkoa maaseudulle. Vai mitäs mieltä olette vaikka Kekkosen ajalta olleesta soiden istuttamista mäntytaimikoiksi? Kuinkas paljon täysikokoista tukkia on niiltä soilta vaikka tullut? Tai muut totaalityperyydet. Ja nyt lestadiolainen ääriuskovaisten talutusnuorassa sipsuttava Sipilä haluaa vielä korotella autoilijoille bensiiniä 5 snt/litra. Keneenkäs se erityisesti kopsahtaa, ellei haja-asutusalueilla asuviiin, jossa ei julkista kulje ja jokainen normielämää elävä aikuinen siellä tarvitsee auton? Keskusta on nimenomaisesti kannattajiensa tuho!
        Ja aika kalliiksi taisi loppupeleissä tulla Suomelle Kepun Ahon ajama EU-jäsenyys lisämaataloustukien hamuamisena, kun maamme on kuitenkin nettomaksaja. Eli lisämaataloustuet maksavat Suomalaisille aika paljon enemmän, kuin jos ne olisi maajusseille annettu vaikka suoraan. Heikkoa työllistämistä joka tapauksessa, maanviljelijöitä on alle 3% työvoimasta ja rahaa menee maataloustukiin enemmän kuin kaikkiin työllistämishankkeisiin Suomessa.
        Lisäksi em. Ahon "saavutuksiin" kuuluu hyvinvointiyhteiskunnan tuhoaminen, kun Ahon hallitus eriytti tulo- ja pääomaverotuksen 90-luvulla; reaalituloerot lähtivät kasvuun ja hyvinvointiyhteiskunnan rahoituspohja hajosi: kuvalinkkinä http://www.taloussanomat.fi/img.php?f=Reaalitulokehitys.jpg&w=800 Ja tietysti kun hyvinvointiyhteiskunnan rahoituspohjan hajotessa sitten valtion velkakin pamahti kasvuun, kun ei toimia supistettu seuraavien hallitusten (sdp:n Lipposet ja vaikka kepun Vanhanen ym.) aikana; kts. kuva valtion velasta linkistä http://img.yle.fi/uutiset/talous/article6798168.ece/ALTERNATES/w960/Julkinen velka graafi.png
        Tiivistetysti keskusta on ollut ja tulee olemaan tuho Suomelle.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Onhan Juha Sipilän julkea kieroilu aika paksua, kun hän pyrkii samalla perhekonsulttina veronvälttelyä varakkaille perheille ajavan Matti Vanhasen kanssa haliitukseen JOHTAMAAN MAATA JA LÄTKIMÄÄN MUILLE VEROJA KUIN OLIGARKIT VENÄJÄLLÄ ELÄEN ITSE LEVEÄSTI IRRALLAAN KANSALAISTEN MAAILMASTA

      https://www.suomenuutiset.fi/miksi-sipila-vaikenee-paskalakibisneksestaan/

      Sipilä ilmoittaa äskettäisessä Iltalehden haastattelussa, ettei hän ole tienannut jätevesiasioilla itse tai sijoitusyhtiönsä kautta euroakaan. Hän toteaa myös, ettei hänen sukulaisiaan ole yrityksessä, jossa toiminta jatkuu.

      Sipilän vastaus herättää kummastusta, sillä hän oli Iltalehdelle puhunut nimenomaan monimutkaisesta mallista, jossa Green Rock Oy:n myynnistä koituvat tulot tuloutetaan jälkikäteen.

      Mitä nämä tulot ovat? Minkälainen oli Green Rock -kaupan tuloutusta koskeva malli? Paljonko Sipilän välittömässä vaikutuspiirissä oleva Fortel Invest ansaitsi? Pääministerin paikkaa tavoittelevan Sipilän tulisi vastata näihin kysymyksiin avoimesti.

      Paljonko laitteita on myyty?

      Vuodesta 1998 toiminut Green Rock on oman ilmoituksensa mukaan toimittanut yli 30 000 puhdistamoa 25 eri maahan. IISI-puhdistamo on yhtiön itse julkaiseman markkinointimateriaalin mukaan ”Suomen suosituin ratkaisu haja-asutusalueiden jätevesien käsittelyyn”. Puhdistustuotteiden hinnat vaihtelevat 2995 ja 7795 euron välillä.

      Rakennusalan ammattilaisten arvioiden mukaan voidaan päätellä, että laitteita on myyty Suomessa tuhansia, useat pitävät mahdollisena jopa kymmentä tuhatta. Kymmenen tuhannen laitteen myynti 5 500 euron arvonlisäverollisella keskihinnalla asennuksineen merkitsisi yhteensä noin 55 miljoonan bruttomyyntiä. Tämän verran kuluttajat olisivat arviolta käyttäneet rahaa laitteiden hankintaan tähän mennessä.

      Mikäli yrityksen tiedot puhdistamojen yli 30 000 kappaleen määrästä pitävät paikkansa, se tarkoittaisi 5 500 euron hinnalla peräti 165 miljoonan euron bruttomyyntiä asennuksineen. Joka tapauksessa Juha Sipilän osittain omistaman yrityksen bruttomyynnillä keräämät eurot kuluttajilta nousevat kymmeniin miljooniin euroihin.

      Tarkempiin arvioihin päästäisin, mikäli yritys yhteistyökumppaneineen raottaisi myyntilukujaan. Tiedusteluissamme nousi kuitenkin vaiteliaisuuden seinä vastaan.

      Green Rockin muu liiketoiminta

      On toki huomattava, että kaikki Green Rockin toiminta ei liity jätevesilaitteistoihin. Yhtiö on valmistanut sekä tulevan veden että jäteveden laitteistoja. Juha Sipilän mukaan yhtiö on toimittanut esimerkiksi kyläpuhdistamon Skotlantiin ja humussuodattimia suomalaisille mökeille. Yrityksellä on ollut vientiä Ruotsiin, Venäjälle ja Baltian maihin, viime vuosina kuitenkin vähemmän

      • 56778

        Tuolta kannattaa lukea myös kommentitkin:

        "Vaalitaistelun taso ei ainakaan näytä noususuuntaa. Loan heittäminen on jo vaalikentillä yleistä.

        Vaalien alla saa näköjään valehdellakin, kommentoi Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä kansanedustaja Pentti Oinosen väitteitä siitä, että Sipilä on tehnyt ns. "paskalailla" omaisuuden."

        http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/191220-loanheittoa-ennen-vaaleja


    • Halla-ahon_äänestäjä

      SÄÄDELLYILLÄ MARKKINOILLA OMAISUUTENSA TEHNYTTÄ JA VEROVÄLTTELYLLÄ OMAISUUDEN SUKULAISILLEEN SIIRTÄNYT TYYPPIÄ EI VOIDA DEMOKRATIASSA VALITA JA OTTAA MINISTERIKSI SORMEILEMAAN KANSALAISTEN VEROJA

      Jos lähtökohdaksi otetaan että hyvä mies saanut paljon aikaan tuo Juha Sipilä niin silloinhan Suomen hallituksessa istuisivat Koneen, Nokian, Fortumin jne ylin johto,

      tottahan nekin ovat saaneet paljon aikaan,

      ja

      tätä johtoa vielä täydennettäisiin Harkimolla, Wahlroosilla ja Kari Jordanilla ja heidän kaltaisiltaan

      MILTÄ KUULOSTAA JUHASIPILÖIDEN JA MATTIVANHASTEN PORUKKA MAAN JOHDOSSA?

      Jos näille annetaan hallitusvalta Suomessa, maa luisuu vähitellen oligarkien käsiin, joiden ympärillä pyörii jos mitä paskalakia hyväksikäyttäen ansaitsevia sääntelyrahankärkkyjiä

      Yrittäjyys on tärkeää ja jopa muotisana, mutta Perussuomalaiset eivät halua päästää hallitusta oligarisoitumaan. Verojärjestelijöiltä on oltava pääsy kielletty hallitukseen, jossa he sormeilevat toisten veroja harjoitelleena sitä ennen omien ja lähipiirinsä verojen vältelyllä. Yrittäjyysvajeesta kipeästi kärsivä Suomi on huudattamassa pääministeriksi keskustataustaista yrittäjää, jonka kaikki huippusuoritukset on tehty poliittisesti säädellyillä markkinoilla. Paskalakikuvio on tästä vain jäävuoren huippu. Mutta Suomi ei nouse sillä, että me sälytämme päällemme tiukkaa, pakottavaa lainsäädäntöä ja yritämme sitten rustata kasaan härveleitä, jotka toteuttaisivat noita sääntöjä.

      SIPILÄ TOIMI POLIITTISESTI SÄÄDELLYILLÄ MARKKINOILLA KERÄTEN RAHAA PERHEELLEEN PAKKO-PASKALAIN AVULLA https://www.suomenuutiset.fi/miksi-sipila-vaikenee-paskalakibisneksestaan/ Kuvio on ruma, mutta tulee samalla paljastaneeksi karulla tavalla, mistä paljon mainostetussa cleantechissä on oikein kyse: Suuret massat pakotetaan maksamaan alati tiukkenevan ympäristölainsäädännön varjolla, jolla luodaan harvoille ja valituille rahastusautomaatti. Matias Turkkila

    • Halla-ahon_äänestäjä

      KUKA SELVITTÄISI JUHA SIPILÄN PASKALAKIOPERAATIOT, HÄRVELITEMPUT JA KIRJANPITOTEMPUT? https://www.suomenuutiset.fi/miksi-sipila-vaikenee-paskalakibisneksestaan/

      UUDELTAMAALTA LÖYTYY KAKSI PERUSSUOMEN EHDOKASTA, JOTKA VOISIVAT SELVITTÄÄ SIPILÄN SOTKUN, FILOSOFIAN TOHTORI, RIKOSKEMISTI SAARA LÅNG NUMERO 72 JA KAUPPATIETEEN KANDIDAATTI, KHT-TILINTARKASTAJA PAULI VAHTERA NUMERO 88

      Mistä Sipilän suvun rustaamissa puhdistushärveleissä ja cleantechissä on oikein kyse, millä vaatimuksilla uhrit pakotetaan maksamaan alati tiukkenevan ympäristölainsäädännön varjolla tällaisista härveleistä, joita myydään tiukalla päällemme sälytetyllä pakottavalla lainsäädännöllä laitteina, jotka toteuttavat näitä pakkosääntöjä

      Miten Sipilän suvun hyöty, tuotot ja verot ovat kirjanpidolliset eli miksi juuri tästä syystä yhtiöissä tehdään oikaistu tuloslaskenta, jossa virallisen tuloksen perusteella tehdään muokattu todellisen tuloksen paljastava laskelma, teknisesti eliminoidaan erilaiset joustot, joilla virallista tuloslaskelmaa manipuloidaan. Joustojen eliminoimisen jälkeen saadaan vertailukelpoinen tulos eli kansankielellä puristetaan kusetukset pois ja vedetään todellinen tulos esiin

      Mutta kuka eduskunnassa pystyisi selvittämään kovimmatkin linssiinvedot härveleissä, veroissa ja puheissa, no tietenkin FILOSOFIAN TOHTORI, RIKOSKEMISTI SAARA LÅNG, NUMERO 72 JA KAUPPATIETEEN KANDIDAATTI, KHT-TILINTARKASTAJA PAULI VAHTERA, NUMERO 88

      Saara Lång, Uudenmaan vaalipiiri, numero 72, rikoskemisti, agronomi, filosofian tohtori, Loviisan kaupunginvaltuutettu, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/saara-lang https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/uusimaa http://www.saaralang.fi/ https://www.facebook.com/saara.lang.5 https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/uusimaa/ehdokkaat/4825 Olen luvannut noudattaa puolueen vaaliohjelmaa. http://www.saaralang.fi/

      Pauli Vahtera, Uudenmaan vaalipiiri, numero 88, kauppatieteiden kandidaatti, KHT-tilintarkastaja, yrittäjä, Vantaan kaupunginvaltuutettu, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/pauli-vahtera https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/uusimaa http://paulivahtera.fi/ http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/ https://www.facebook.com/pauli.vahteraristiinassa https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/uusimaa/ehdokkaat/5204

    • Halla-ahon_äänestäjä

      RAKENNETTIIN KONEISTUS, SORVATTIIN ASETUS JA ALOITETTIIN RAHASTUS https://www.suomenuutiset.fi/juha-sipilan-yhtion-ja-jatevesiasetuksen-yhteinen-taival-ensin-rakennettiin-laitteet-sitten-sorvattiin-asetus/

      Tässä on nyt monenlaista selvitettävää, JOTKA JOHTAVAT SIIHEN ETTÄ MYÖS KOKO SIPILÄN PERHEKUNTAA HYÖDYTTÄNYT PASKALAKI ON KUMOTTAVA JA UHREILLE ELI SIPILÄLTÄ JNE. OSTANEILLE ON KORVATTAVA KULUT, jos ei muuta niin valtion rahoista

      TÄSSÄ EI ENÄÄ OLE KYSE SIITÄ, KUKA SANOI JA MITÄ EIKÄ ANTEEKSIPYYNNÖISTÄ, VAAN TÄSSÄ ON MUUTETTAVA LAKIA JA MAKSETTAVA KORVAUKSIA, puolue-eliittibisnestä ei saa päästää rahastamaan kansalaisia pakkolakia käyttäen


      Erittäin vaarallista olisi päästää ministereiksi veronvälttelymekanismien kanssa puuhastelleita kuten Juha Sipilää ja Matti Vanhasta, joka on toiminut varakkaiden perheyhtiöyrittäjen neuvonantajana ja edustajana

      Kirjanpito on myös tarkastettava eli tehtävä oikaistu tuloslaskenta ja julkisesti, koska Juha Sipilä on julkinen poliittinen henkilö. Siitä ei voi enää epämääräisesti kertoilla, että en haluaisi tässä nyt avata sitä sun tätä bisneksistäni, kuten JUHA SIPILÄ ALLA ILTALEHDELLE SELITTI ALUKSI

      RAKENNETTIIN KONEISTUS, SORVATTIIN ASETUS JA ALOITETTIIN RAHASTUS https://www.suomenuutiset.fi/juha-sipilan-yhtion-ja-jatevesiasetuksen-yhteinen-taival-ensin-rakennettiin-laitteet-sitten-sorvattiin-asetus/ Juha Sipilän yhtiö oli synnyttämässä jätevesiasetusta, joka velvoitti suomalaiset hankkimaan tuhansien eurojen arvoisia jäteveden puhdistuslaitteita. Samaan aikaan Sipilän yhtiö kehitti ja valmisti juuri sellaisia laitteita. Suomen Uutisten haltuunsa saamien dokumenttien mukaan keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän yhtiö Green Rock Oy oli keskeisessä roolissa, kun kiisteltyä jätevesiasetusta synnytettiin.

      JA PÄÄLLE JUHA SIPILÄ VAIKENEE https://www.suomenuutiset.fi/miksi-sipila-vaikenee-paskalakibisneksestaan/

      mutta JUHA SIPILÄ ehti jo vahingossa kertoa, että rahastus on pitkäntähtäimen sumplinta, jota ei halua avata http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015032719432582_eb.shtml Sipilän sijoitusyhtiö Fortel Invest Oy omisti yrityksestä Sipilän mukaan noin viidesosan. – Siinä on aika monimutkainen malli, jossa ensimmäisessä vaiheessa ei siirry ollenkaan rahaa. Summa ei ole vielä selvillä, se on pitkän tähtäimen suunnitelma. Enkä niitä (summia) haluaisi edes lähteä avaamaan, Sipilä vastasi tuolloin

    • eiHalla-ahoa

      Perussuomalaisten politiikana on eristää ja näivettää Suomi. Väkeä ei saisi tulla lisää ja EU:hun pitäisi ottaa etäisyyttä jne. Perussuomalaisten politiikka voisi johtaa aikoihin, joita kuvaavat nämä Ajajärven tunnetut kylännimet: Halla-aho , Nälkämäki ja Kuolema.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      JUHA SIPILÄ SORTUU VOITON VARMISTELUUN VAALIJÄÄKIEKOSSA. PIENI JOHTO MUUTTUU TAPPIOKSI NYT VIIME METREILLÄ ja kiekko lipsuu omaan maaliin viime sekunneilla, koska Sipilä ei uskalla ottaa mihinkään kantaa, ettei voitto menisi käsistä http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015040919492831_eb.shtml - Reilu viikko vaaleihin ja suurimmalta pääministerisuosikilta ei saa selviä vastauksia yhtään mihinkään, demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen ihmetteli Twitterissä - Sipilä valittiin pj:ksi kesäkuussa 2012. Siitä asti aikaa valmistautua tähän hetkeen. "En öööö ota öööö kantaa. Katsotaan, kokoomuksen suunnittelupäällikkö Jukka Manninen visersi. - Voisi kysyä, onko mitään, mitä Sipilä ei olisi valmis harkitsemaan, puheviestinnän professori Pekka Isotalus kirjoitti. - Tämän illan pj-tentin veroista väistelyä on viimeksi nähty Suomessa 1952 olympiakisojen raskaan sarjan nyrkkeilyfinaalissa, Suomen Kuvalehden toimittaja Tuomo Lappalainen arvioi.

      LISÄKSI JUHA SIPILÄ LUOTTAA MEDIAN SUOJAAN ETTEI MEDIA KERRO tai ota esille KESKUSTAN MEGATÖPPÄILYJÄ TALVIVAARA JA FENNORUSSOVOIMA VÄKISIN MAASEUDULLE tuhosi mitä tuhosi, TUULIMYLLYTUET MAKSIMOITU VERONMAKSAJIEN LASKUUN, ja muuta

      Muuta: Juha Sipilä on hiljaa paskalaki-virheestä, jonka Keskusta loi ja paskanpuhdistushärveleistä jotka Sipilä möi mummoja rahastaen perheelleen sijoitusomaisuudeksi

      Juha Sipilä on hiljaa myös, kun KESKUSTAN MAMUEHDOKAS LEVITTÄÄ JUUTALAISVASTAISUUKSIA. Israel on kuitenkin demokraattinen valtio, jossa on toimiva parlamentaarinen järjestelmä ja vapaa oppositio. Toisin kuin arabidiktatuureissa joita hoitelevat suvut. Keskustalainen on siten jo ehdokkaana kielteisesti esillä ja sotkeutuu ulkopolitiikkaan. Ja huomatkaa, keskustalainen nälvii Israelin pääministeriä, joka on juuri voittanut vaalit Israelissa ja on siis kauan virassa

      Allekirjoita kansalaisaloite jätevesiasetuksen eli ”paskalain” kumoamiseksi https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1204 https://www.suomenuutiset.fi/kansalaisaloite-paskalain-kumoamiseksi/ Perussuomalainen alavutelainen eduskuntavaaliehdokas, sähkö- ja automaatiotekniikan opettaja Juha Rikala jätti eilen kansalaisaloitteen jätevesiasetuksen eli surullisenkuuluisan ”paskalain” kumoamiseksi. Asetuksen toimimattomuus on yleisessä tiedossa, mutta tahtoa sen muuttamiseksi ei muista puolueista löydy. – Asetus on aivan järjetön, kun ajatellaan miten paljon haja-asutusalueilla asuu pienituloista väkeä, joille pienpuhdistamon hankkimisesta koituva kustannus on suhteettoman suuri verrattuna siihen, mitä sillä saavutetaan. Ei sillä saavuteta mitään, koska markkinoilla olevat laitteetkaan eivät toimi, kuten niiden pitäisi toimia, Rikala sanoo.

      Keskustalainen mamu PÄÄSI PELKKÄNÄ EHDOKKAANA ISRAELISSA KIELTEISESTI ESILLE ja mitä tulisikaan, jos valittaisiin eduskuntaan? http://www.timesofisrael.com/finnish-politician-israel-systematically-murders-children/

      Abdirahim Hussein, a candidate for the Center Party, makes controversial statements in blog post about Netanyahu Abdirahim Hussein, a former chairperson of the Center Party’s youth division, made the statement last week in a blog post about Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu

    • JUOPPOKEPULAINEN

      Sipilä on heinähattu paskalakimiljonääri joka ei pärjää ilman kusetusta, ei tehnyt työtä ei yrittänyt mutta kusettanut

      • wfgvwkhlsdriv

        Sipilä edustaa ääriuskonlahkoa ja äärioikeistoa.On EK:n juoksupoika ,köyhien työläisten ja työttömien vihaaja.Jumalan terve Sipilä,nahkurien orsilla tavataan.


    • hakattava

      Sipilä Juha on tosi paska, jos pieneläkeläisiltä, jotka saa käteen hieman päälle 1000e/kk, jos siitä vielä leikataan puolet. Tää äijä pitäis ssada silloin kunnon sakkihivutuksen. puollustaa rikkaita.

      • kloduyt

        Yli tonni kätten on jo paljon.Moni joutuu tyytymään alle 800 euroon


      • gpojkp
        kloduyt kirjoitti:

        Yli tonni kätten on jo paljon.Moni joutuu tyytymään alle 800 euroon

        Sipilä viestii köyhille.Jumalan terve köyhät luuserit,työttömät ja muu rupusakki.Mutta turvenuijille lisää tukiaisia,se on Sipilän ja jumalan tahto.


    • kepupettääaina

      Kepun vaalien alla puheet ovat aina täysin poikkeavia verrattuna vaalivoiton jälkeisiin toimiin. Jos Sipilä olisi kertonut ennen vaaleja yhteiskunta uhkauksesta ym. reformeistaan kepu ei olisi lisännyt paikkoja Arkadianmäellä päinvastoin.

    • pääminist

      Eilinen pääministerin puhe Sipilältä oli oiva puhe. Vaikutti ihan Kekkosmaiselta tyyliltä. Siinä tuli kaikki tarpeellinen esille ja hyvällä Suomen kielellä. Varmaan kaikki ymmärti mistä puhuttiin.

    • paskapois

      Nyt kaikki yhtenä miehenä ajamaan Juha Sipilä vittuun. Se syö köyhiä ja pienitulosia ja otti kotiinsa mainostemppuna mutiaisia asumaan. No sitten kun kotiin muttaa virka-asunnostaan, niin valtio tekee sille ketkulle täys rempan sinne asuntoon ja köyhä kanssa maksaa.

      Lestadiolainen paska, siinä uskossa nussitaan kersoja linja-autollinen. vitusta se mies tietää enemmän kuin maailman menosta. Pois!

      • dvsdvsdvsd

        Sipilä kaljuuntuu.Siihen ei auta edes Sipilän miljoonat.Sipilä on hieno mies,joka pistää köyhät lopullisesti kyykkyyn,ja pakolaiset kunniakansalaisiksi.Raiskauksista ei tietenkään puhuta.Ei ole lestojen mieliaihe.


    • sdiidfgv

      Sipilä on äärilahkolainen,samoin ovat nämä ääri-islamistit.Samaa paskaa eri kuorissa.Mutta tätähän Suomalaiset halusivat.

    • Vuodesta2015alkaen

      Miten selitämme lapsillemme ja lapsenlapsillemme ? Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha. Lapsemme tulevat syyttämään aikanaan sukupolveamme. Mitä historiankirjoihin tullaan kirjoittamaan ?

    • kempelejoulu

      Miehelle jouluvieraaksi 50 luku- ja kirjoitustaidotonta karvasta apinaa. Miehelle joululahjaksi pukilta henkilökohtaista rikastustapahtumaa vieraiden kanssa, vaikka yksitellen tai ryhmässä joulupuun äärellä.

    • mitäodotetaanrajatkiinni

      JS luvannut kuulemani mukaan ostaa koko Pohjois-Suomen, ja majoittaa, kouluttaa, sivistyttää loppuelämänsä tätä valtakuntaansa henkilökohtaisesti - pyydettyään eroa ministerin tehtävistä.

      Sitä ennen vaadimme rajat kiinni. Nykyiset olennot hoidettakoon luonnollisen poistuman kautta Sipilän johtamien ja omistamien päivä-iltapäivä-vanhushoitokerhojen tahoilta tai muin ulkopoliittisin laillisin keinoin.

      Vastuun on halunnut kantaa pääministerimme.

      Suomen Johto (JS) antoi kutsun omalla nimellään, mediassa, koko maailmalle. Hän siis ristinsä myös kantakoon omassatunnossaan ja yöunissaan - koko loppuelämänsä.

    • Anonyymi

      Sipilän keskeisimmät saavutukset: Kannatuksen lasku 27 % miinus 9 %, mutta vielä on aikaa petrata ja toimia takapiruna viimeiseen asti.

      • Anonyymi

        Kylä tuossiis muistu Sipilä meilee ku Apoteekissa kävi vuuve alusta, liekkeitä hakemassa. Viije kympi oma vastuu tul tuo herra touhuloista ja ruoka listasta mä ny ylite viivate .Piffit vaihtu hernekeittoon ja tuossiisa veellään vyötä kirreemälle.Jotta kiitosta vuo .En tarvihe lissee tiellästä.


    • Anonyymi

      Puhukoon ihan mitä pehmeitä tahansa ,niin eivät ole muuta kuin maataloustukien perässä ja pitämässä palkansaajat kaiken maksajiksi. Tuosta syytä ajavat palkansaajien aseman niin heikoksi kun voivat että on mahdollisimman hyvin hyödynnettävissä heikossa asemassa. Siksi tähtäävät Kokoomuksen rinnalla työväestön työttömyysturvan purkamiseen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe