Luteet ja Lontoo

Luteitako

Onko todellakin niin että oikeastaan lontoon kaikissa halvemmissa hotelleissa ja hostelleissa kuhisee luteita? Auttaako asiaa jos nukkuu vaatteet päällä ja täydet valot päällä läpi yön?

8

245

  Vastaukset

  • Pitää paikkansa, joten sinun kaltaisen on syytä pysyä poissa ko. kaupungista!

  • Vaatteet ei auta eikä valot. Niin ja tulee matkalaukussa takaisin sun kotiin! Ei kannata tulla.

   • Luteet liikkuvat vain pimeässä, eli valot ja tiukat vaatteet on aina hyvä ratkaisu, itse nukun aina makuupussissa jossa pääosassa verkkosuoja. Matkalaukut on syytä tarkastaa todella tarkasti ennen kokeeseen lähtöä.


  • Siis pääosin bedbugs (luteet) ovat yöllisiä eläimiä ja täytyyhän niittenkin syödä joskus (yleensä 22.00-06.00 aikoihin) eli auttavatko valot nyt ihan sataprosenttisesti siitä en menisi takuuseen. Jos niitä on huoneessa niin matkalaukkua ei kannata pitää lattialla (vessa kai on varmin vaihtoehto koska luteet eivät viihdy kylmillä matottomilla alueilla).

   Tosin matkustan paljon ja ainakin Lontoon hotellit ovat siistejä. Tietty jos on joku sikolätti niin se on sitten oman nuukuuden vika jos tulee purruksi ja vie tulijaisia kotiin. Ikinä en ole omaa makuupussia tuonut hotelleihin! tai pitänyt tiukkoja vaatteita nukkuessa... Huh huh! Lue tripadvisorin sivuilta ihmisten kokemuksia, jos yksikään mainitsee luteet niin vältä hotellia.

  • Olen käynyt Lontoossa useasti enkä ole ikinä missään törmännyt luteisiin, täihin tai muihin inhottaviin öttiäisiin. Olen nukkunut halvassa hostellissa käytetyillä petivaatteilla ja kalliissa merkki hotellissa, samat unet kaikkialla.

   Järki käteen ja samat ohjeet kuin Suomessa matkustaessa.

  • En ole yöpynyt Lontoon hostelleissa mutta lukuisissa edullisemman pään hotelleissa enkä ole koskaan nähnyt/kokenut luteita enkä muita ötököitä. Myös Booking.com sivuilla on asiakkaiden arviot luettavissa ja niitä todella kannattaa lukea riittävän pitkälle. Eri huoneista tulee eri kokemukset. Esim. olen havainnut että useammin hometta kerrotaan olevan kellarikerroksen huoneissa. Voit toivoa ylempiä kerroksia, ainakin ko. varauspalvelussa.

  • Kannattaa nyt aluksi tutkituttaa huolella oma koti ja sitten vähän muutakin tarvittaessa..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7536
  2. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   76
   7460
  3. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   159
   1865
  4. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1202
  5. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   41
   860