Myllykoto- kokemuksia?

puhukaanuoret

Onko kenelläkään kokemuksia tästä paikasta http://www.myllykoto.fi
Kyseessä perheyritys. Millaisia ihmisiä omistajat Wellu ja Päivi Kähkönen ja Niko Wass ovat?Millaista kohtelua nuoret saivat ? Entä vanhemmat?

11

1944

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jeppjeppjepp

   Päivi on ihan huippu! Silloin hän ainakin toimi terapeuttinani Myllykodossa ollessani ja sen jälkeenkin. Paras terapeutti ikinä. Niko on erittäin kova puhumaan, joskus joutui kuunnella puolen tunnin puheita, mutta todella hyvä tyyppi, ottaa nuoret huomioon, osaa auttaa, mutta auktoriteetti säilyy, olematta kusipää. Wellukin on ihan ok, vähän jännä tyyppi ehkä,
   Sain todella apua ongelmiini Myllykodosta. JUDE oli työntekijä jolle täytyy antaa respectit, helvetisti auttoi minua, oli läsnä ja juuri sellainen turvallinen aikuinen jota nuori tarvitsee. Suurimmasta osasta työntekijöistä pelkkää hyvää sanottavaa. Tosin esim. se ettei saa aamupalaa jos myöhästyy vähänkin esim. pommiin nukkumisen takia, on aika kyseenalainen rangaistus. Mutta kun melkein kaikki siellä oli kohdallaan, niin en tahdo muistella tuollaisten juttujen takia pahalla, vaikka kyllä ketutti olla maha kurnivana ja nälän takia pahoinvoivana, vain koska vahingossa nukkui pommiin.

   EN TIEDÄ ONKO HENKILÖKUNTA MUUTTUNUT MINUN AJOISTA, jos on, niin en osaa sanoa onko yhtä hyvä paikka kuin ennen.

   • nuorivaan

    Mä haluun vaan kotiin täältä..


  • puhukaanuoret

   Entä yhteydenpidon rajoittaminen? Minkäläisiä kokemuksia tästä?

  • ankeaa

   Järkyttäviä kokemuksia!!!!!!! Traumat Myllykodon ajoista vaivaavat ja sen takia tarvitsenkin terapiaa nyt kun olen päässyt vapaaksi kaikista laitoksista.

  • pakotettu

   Leponexit pitäisi laittaa ihan sen Wellun omaan kahvimukiin, niin tietäisi miltä tuntui!

  • emkot

   Kun nyt puhutaan paljon nuorisokotien/lastenkotien henkilökunnasta ja siitä kuinka niiden pitäisi olla empaattisia ja aidosti välittäviä ja nuorta kuuntelevia.Toteutuuko tämä tämä hetkisellä henkilökunnalla? ja kuinka itseään ammattilaisena pitävät ihmiset palkkaavat ihmisen, joka ei lähtökohtaisesti ole alalle edes soveltuva.

  • Joskus2010

   Yhteyksiä rajoitetaan miten sattuu ja lääkkeet ovat samat kaikille oireista huolimatta. Sillä erotuksella, että vahvoja psykoosilääkkeitä tungetaan myös ihmisille joille ei niistä apua ole. Pointsit lähtee ainoastaan Judelle ja Nikolle mahtavasta tyylistä hoitaa asioita, osaavat hommansa. Muut ohjaajat sitten ovatkin aivan väärällä alalla.

   • Anonyymi

    Kyllä, vahvoja ja vaarallisia psykoosilääkkeitä, kuten klotsapiinia, pakotettiin syömään, vaikka en koskaan ole edes ollut psykoosissa. Wellu Kähkönen halusi lääkärin määräävän minulle Leponexia. Sitä en voi antaa koskaan anteeksi. Hirveitä myrkkyjä! Täysi-ikäisenä pääsin niistä kaikista eroon.


  • myltsinexkotkalainen

   Myllykoto oli ainakin omalta osaltani erittäin miellyttävä kokemus, vaikka kotoa pois otettiinkin. Wellu Kähkönen on myllykodon ainut huono puoli koska hän ei selvästikkään välitä nuorista tai mistään muusta kuin rahasta.. Niko Wass, Jude ja Pertsa olivat omasta mielestäni hyviä ja asiallisia hoitamaan asioita.

  • 2015-2017

   Wellu todellakin epäasiallinen nuorille. Huutamista ja itkettämistä. Muuten ihan asiallinen paikka. Vapaa paikka. Ryhmiksen miesohjaajat hyviä.

   • Anonyymi

    Myllykodosta on vain negatiivisia kokemuksia. Kun huusin, Wellu Kähkönen piti kättänsä suuni päällä ja kuvasi minusta videota.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

   Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   4432
  2. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   269
   1800
  3. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

   Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
   Maailman menoa
   316
   1770
  4. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   1581
  5. Mies mitä luulet

   miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
   Ikävä
   76
   1350
  6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

   Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
   Kankaanpää
   35
   1232
  7. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

   Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
   Maailman menoa
   233
   1084
  8. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   31
   1022
  9. Miks mä vieläkin

   Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
   Ikävä
   46
   931
  10. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   29
   923
  Aihe