4smile Miksi näin on

Ihmettelijätär

Mistä ainainen epäonni johtuu niin rakkaudessa kuin rahassa?Onko siis ainainen paha karma päällä =(

3

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmettelijätär

      Nostan

    • Ihmettelijätär

      Nostan

    • 4Smile

      Katon tän, sit paneudun taas toho kirjaan..

      Jokin tieto on tullut vääjäämättä, luoden menestystä ja sen kautta toivoakin. Tässä on ristiverinen nainen ja hyvin paljon tunteita tällaiseen naiseen, tässä on myös valeahko nainen, eli jollain tapaa nää naiset on sulle rakkaita.

      Jollain tapaa myös, vaikuttavat tekemisiisi aika paljon, koskapa tosiasioitakaan, on vaikea mennä kiistämään. Tässä voi olla kyse isoista summista rahaa/perintöasioista ja se 'syö naista' aikalailla nyt. Vaikka tilanne haastava onkin, saat olla ylpeä siitä, mitä olet jo saavuttanut, vaikka ahdistunut oletkin.

      Kotiin/perheeseen liittyvissä asioissa aika raksuttaa nyt yhdelle vaiheelle loppuaan jonkun tulevan viestin myötä. Et voi sil mitään, mutta saatat joutua palaamaan vanhoihin asioihin, mutta tässä on myös sovinnon/anteeksiannon mahdollisuus, valintoja joudut tässä kumminkin ekemään.
      Pikkusen sun luottamus jonkun ristiverisen aikuisen miehen kanssa on koetuksella, etkä suostu näkemään metsää puilta ja tulevaisuuden suunnittelusikin, pistää sut ajattelemaan asioita ja onkin ihan hyvä ottaa nyt se järjen lamppu käteen ja välttää kasaamasta liiaksi huolia hartioilleen.
      Työ/opiskeluasiat ja valoiaa aikaa niisäja sun arvos menee pikkusen uusiks sen suhteen, ettetkö saa välillä vetää vähän henkeäkin, sillä vipellät täällä suht huoletonna ja tässä on joku vaalea aikuinen mieskin, eri paikkakunnalta.
      Nyt on pantava hösseliks ja niin sitten päätätkin tehdä. Tunne näyttäis olevan molemminpuolista nääs. Jotakin sulle ilmenee ja vaivut ajatuksiisi/haaveisiisi ja kun olet osatonna aiemmin ollut, myös muutosten tuulet viuhuvat eduksesi.
      Sitte tulee joku juttu rahasopimusasioissa, jossa koet täydellisen selkäänpuukotuksen oireet. Harmoniakin on koetuksella, vaikka uutta mahdollisuutta tyrkytetään. Tässä on joko vaalea aikuinen nainen TAI sitten kypsään ikään ehtinyt nainen. Tämä voi kuvastaa myös jonkun asian hedelmällisyyttä - oli mitä tahansa, sun mitta on täysi.
      Sulle ehdotellaan vaikka mitä ja nyt sun pitää olla tarkkana, jonkun ihmisen suhteen jota et joka päivä tapaa. Oikeuttasi penäät. ja jokin yllättävä tietokin roikkuu ilmassa, jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa ja luo jännitteitä/levottomuutta
      Jostakin eroon pääseminen/lopullinen ero ja siinä sinulla on, ne onnistumisen tiirikat hyppysissäsi. Sun ajatuksias vain jäytää se, otitko asian turhankin lunkisti.Jokin saattaa nimittäin peräti ravistella asioitasi ja täällä kun on herttojen 9, sen vois ajatella koskevan sinulle jotain rakasta asiaa ja jossa balanssi löytyy.
      Kilpailutilanne ja aineelliset asiat ja oot seesteisessä mielentilassa, kun lopulta asian voitat. Tässä on vaaleahko aikuinen mies ja viesti joka tuo sinulle ylitsepursuavaa onnea.
      Viestejä lisää ja nyt koskee jotain naista, jonka koet uhkaksi/epäluotettavaksi ja tässä nyt on pidettävä kaikki maltti kasassa. Tulossa iso muutos, ellet täm asian tiimoilta itse sairastu, ni sitte tää nainen voi olla vakavasti sairas TAI sitten tää asia muuten - koet sen vaikeana. Kuitenkin saat kotisi oikeinpäin ja kuljet kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua. Jotakin vielä, on tulossa sinulle täysin puskista, mutten osaa sanoa, liittyykö se tuohon juttuun, jossa yksi vaihe elämäsäsi päättyy..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      268
      2974
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      23
      2434
    3. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      127
      1775
    4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      20
      1713
    5. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      99
      1495
    6. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1320
    7. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      23
      1250
    8. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1073
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1063
    10. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      61
      1018
    Aihe