4smile Miksi näin on

Ihmettelijätär

Mistä ainainen epäonni johtuu niin rakkaudessa kuin rahassa?Onko siis ainainen paha karma päällä =(

3

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmettelijätär

      Nostan

    • Ihmettelijätär

      Nostan

    • 4Smile

      Katon tän, sit paneudun taas toho kirjaan..

      Jokin tieto on tullut vääjäämättä, luoden menestystä ja sen kautta toivoakin. Tässä on ristiverinen nainen ja hyvin paljon tunteita tällaiseen naiseen, tässä on myös valeahko nainen, eli jollain tapaa nää naiset on sulle rakkaita.

      Jollain tapaa myös, vaikuttavat tekemisiisi aika paljon, koskapa tosiasioitakaan, on vaikea mennä kiistämään. Tässä voi olla kyse isoista summista rahaa/perintöasioista ja se 'syö naista' aikalailla nyt. Vaikka tilanne haastava onkin, saat olla ylpeä siitä, mitä olet jo saavuttanut, vaikka ahdistunut oletkin.

      Kotiin/perheeseen liittyvissä asioissa aika raksuttaa nyt yhdelle vaiheelle loppuaan jonkun tulevan viestin myötä. Et voi sil mitään, mutta saatat joutua palaamaan vanhoihin asioihin, mutta tässä on myös sovinnon/anteeksiannon mahdollisuus, valintoja joudut tässä kumminkin ekemään.
      Pikkusen sun luottamus jonkun ristiverisen aikuisen miehen kanssa on koetuksella, etkä suostu näkemään metsää puilta ja tulevaisuuden suunnittelusikin, pistää sut ajattelemaan asioita ja onkin ihan hyvä ottaa nyt se järjen lamppu käteen ja välttää kasaamasta liiaksi huolia hartioilleen.
      Työ/opiskeluasiat ja valoiaa aikaa niisäja sun arvos menee pikkusen uusiks sen suhteen, ettetkö saa välillä vetää vähän henkeäkin, sillä vipellät täällä suht huoletonna ja tässä on joku vaalea aikuinen mieskin, eri paikkakunnalta.
      Nyt on pantava hösseliks ja niin sitten päätätkin tehdä. Tunne näyttäis olevan molemminpuolista nääs. Jotakin sulle ilmenee ja vaivut ajatuksiisi/haaveisiisi ja kun olet osatonna aiemmin ollut, myös muutosten tuulet viuhuvat eduksesi.
      Sitte tulee joku juttu rahasopimusasioissa, jossa koet täydellisen selkäänpuukotuksen oireet. Harmoniakin on koetuksella, vaikka uutta mahdollisuutta tyrkytetään. Tässä on joko vaalea aikuinen nainen TAI sitten kypsään ikään ehtinyt nainen. Tämä voi kuvastaa myös jonkun asian hedelmällisyyttä - oli mitä tahansa, sun mitta on täysi.
      Sulle ehdotellaan vaikka mitä ja nyt sun pitää olla tarkkana, jonkun ihmisen suhteen jota et joka päivä tapaa. Oikeuttasi penäät. ja jokin yllättävä tietokin roikkuu ilmassa, jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa ja luo jännitteitä/levottomuutta
      Jostakin eroon pääseminen/lopullinen ero ja siinä sinulla on, ne onnistumisen tiirikat hyppysissäsi. Sun ajatuksias vain jäytää se, otitko asian turhankin lunkisti.Jokin saattaa nimittäin peräti ravistella asioitasi ja täällä kun on herttojen 9, sen vois ajatella koskevan sinulle jotain rakasta asiaa ja jossa balanssi löytyy.
      Kilpailutilanne ja aineelliset asiat ja oot seesteisessä mielentilassa, kun lopulta asian voitat. Tässä on vaaleahko aikuinen mies ja viesti joka tuo sinulle ylitsepursuavaa onnea.
      Viestejä lisää ja nyt koskee jotain naista, jonka koet uhkaksi/epäluotettavaksi ja tässä nyt on pidettävä kaikki maltti kasassa. Tulossa iso muutos, ellet täm asian tiimoilta itse sairastu, ni sitte tää nainen voi olla vakavasti sairas TAI sitten tää asia muuten - koet sen vaikeana. Kuitenkin saat kotisi oikeinpäin ja kuljet kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua. Jotakin vielä, on tulossa sinulle täysin puskista, mutten osaa sanoa, liittyykö se tuohon juttuun, jossa yksi vaihe elämäsäsi päättyy..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4167
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4016
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3632
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      65
      2983
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2741
    6. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2518
    7. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2518
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2406
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2289
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2245
    Aihe