4smile Miksi näin on

Ihmettelijätär

Mistä ainainen epäonni johtuu niin rakkaudessa kuin rahassa?Onko siis ainainen paha karma päällä =(

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ihmettelijätär

   Nostan

  • Ihmettelijätär

   Nostan

  • 4Smile

   Katon tän, sit paneudun taas toho kirjaan..

   Jokin tieto on tullut vääjäämättä, luoden menestystä ja sen kautta toivoakin. Tässä on ristiverinen nainen ja hyvin paljon tunteita tällaiseen naiseen, tässä on myös valeahko nainen, eli jollain tapaa nää naiset on sulle rakkaita.

   Jollain tapaa myös, vaikuttavat tekemisiisi aika paljon, koskapa tosiasioitakaan, on vaikea mennä kiistämään. Tässä voi olla kyse isoista summista rahaa/perintöasioista ja se 'syö naista' aikalailla nyt. Vaikka tilanne haastava onkin, saat olla ylpeä siitä, mitä olet jo saavuttanut, vaikka ahdistunut oletkin.

   Kotiin/perheeseen liittyvissä asioissa aika raksuttaa nyt yhdelle vaiheelle loppuaan jonkun tulevan viestin myötä. Et voi sil mitään, mutta saatat joutua palaamaan vanhoihin asioihin, mutta tässä on myös sovinnon/anteeksiannon mahdollisuus, valintoja joudut tässä kumminkin ekemään.
   Pikkusen sun luottamus jonkun ristiverisen aikuisen miehen kanssa on koetuksella, etkä suostu näkemään metsää puilta ja tulevaisuuden suunnittelusikin, pistää sut ajattelemaan asioita ja onkin ihan hyvä ottaa nyt se järjen lamppu käteen ja välttää kasaamasta liiaksi huolia hartioilleen.
   Työ/opiskeluasiat ja valoiaa aikaa niisäja sun arvos menee pikkusen uusiks sen suhteen, ettetkö saa välillä vetää vähän henkeäkin, sillä vipellät täällä suht huoletonna ja tässä on joku vaalea aikuinen mieskin, eri paikkakunnalta.
   Nyt on pantava hösseliks ja niin sitten päätätkin tehdä. Tunne näyttäis olevan molemminpuolista nääs. Jotakin sulle ilmenee ja vaivut ajatuksiisi/haaveisiisi ja kun olet osatonna aiemmin ollut, myös muutosten tuulet viuhuvat eduksesi.
   Sitte tulee joku juttu rahasopimusasioissa, jossa koet täydellisen selkäänpuukotuksen oireet. Harmoniakin on koetuksella, vaikka uutta mahdollisuutta tyrkytetään. Tässä on joko vaalea aikuinen nainen TAI sitten kypsään ikään ehtinyt nainen. Tämä voi kuvastaa myös jonkun asian hedelmällisyyttä - oli mitä tahansa, sun mitta on täysi.
   Sulle ehdotellaan vaikka mitä ja nyt sun pitää olla tarkkana, jonkun ihmisen suhteen jota et joka päivä tapaa. Oikeuttasi penäät. ja jokin yllättävä tietokin roikkuu ilmassa, jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa ja luo jännitteitä/levottomuutta
   Jostakin eroon pääseminen/lopullinen ero ja siinä sinulla on, ne onnistumisen tiirikat hyppysissäsi. Sun ajatuksias vain jäytää se, otitko asian turhankin lunkisti.Jokin saattaa nimittäin peräti ravistella asioitasi ja täällä kun on herttojen 9, sen vois ajatella koskevan sinulle jotain rakasta asiaa ja jossa balanssi löytyy.
   Kilpailutilanne ja aineelliset asiat ja oot seesteisessä mielentilassa, kun lopulta asian voitat. Tässä on vaaleahko aikuinen mies ja viesti joka tuo sinulle ylitsepursuavaa onnea.
   Viestejä lisää ja nyt koskee jotain naista, jonka koet uhkaksi/epäluotettavaksi ja tässä nyt on pidettävä kaikki maltti kasassa. Tulossa iso muutos, ellet täm asian tiimoilta itse sairastu, ni sitte tää nainen voi olla vakavasti sairas TAI sitten tää asia muuten - koet sen vaikeana. Kuitenkin saat kotisi oikeinpäin ja kuljet kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua. Jotakin vielä, on tulossa sinulle täysin puskista, mutten osaa sanoa, liittyykö se tuohon juttuun, jossa yksi vaihe elämäsäsi päättyy..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   4732
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   166
   3855
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2690
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2465
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   107
   1886
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1648
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1232
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1053
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1038
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1019
  Aihe