Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

riitelyn vihaaja

sofiak

Mä vihaan sitä kun äiti ja isä riitelee joskus ja tälläki hetkellä ne ehkä riitelee, mitä mä teen? Lähdenkö pois talosta vai joudunko kestämään? En jaksa tätä mun paska elämääni. Oon vasta 13v ja mul on vaikeaa, eikö joku vois ny auttaa meitä viattomia lapsia:(?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei riitelyn vihaaja

      Onpa kurjaa, että vanhemmillasi on kotona riitoja. Kaikkiin parisuhteisiin kuuluu riitoja silloin tällöin, varsinkin jos vanhemmilla on esimerkiksi stressiä, mutta jos riitely on jatkuvaa ja ahdistaa sinuakin, vanhempasi voivat ehkä tarvita neuvoja ja apua, vaikkeivat he ehkä itse sitä huomaisi.

      Oletko puhunut heidän kanssaan, että riitely tuntuu sinusta pahalta? Lapsella on oikeus saada apua, ja vaikka omista vanhemmista ilmoittaminen voi tuntua pahalta, voisit soittaa vaikka oman kuntasi sosiaalikeskukseen, lastensuojeluun tai perheneuvontaan. Sieltä he osaisivat antaa vanhemmillesi sellaista apua, että riidat vähenevät. Jos soittaminen tuntuu liian vaikealta, voit mennä juttelemaan vaikkapa kouluterveydenhoitajan tai jonkun muun luotettavan aikuisen kanssa.

      Voimia kevääseen ja toivottavasti perheeseen löytyy rauha!
      Ella ja Pete Jyväskylän NettiSaappaasta

    • normm

      Munkin vanhemmat riitelee koko ajan. Isä kännissä joka ilta ja laukoo idioottimaisia juttuja. Kyllä ädilläkin varmasti on osuutta riitelyyn, mutta minun mielestä isä on se suurin aiheuttaja. Ite oon pian täysikäinen ja kuunnellu samaa huutoa koko elämäni ajan. koulua käyn mutta se ahdistaa niin paljon että en pysty keskittyä tai opiskella. Muutenkin ahdistaa joka päivä vain enemmän ja enemmän.

      Kehotan että kerrot jollekin aikuiselle, esim terkkarille tai opelle. Sun täytyy saada apua tohon sun ongelmaan, ettei sulle käy kuten esimerkiksi mulle. Toivottavasti sulla on rohkeutta kertoa jollekin, sillä itse en ole uskaltanut hiiskaistakaan asiasta kellekään. Kerro jollekin ja pyydä apua. Asiat ei tule muuten muttumaan. Hirmusesti voimia sinne,koita pärjätä tän asian kanssa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe