4smilellekysymyksen osoitan

missämilloin

Saanko tai tapaanko sitä aitoa rakkautta koskaan?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • missämilloin

   Nostan jos hymyilet täällä

  • missämilloin

   Nostan =(

  • 4Smile

   Olishan se mukava löytää joku kiva kaveri - minunkin, välillä tuppaa ottamaan päähän tää itekseen olo :(

   Mennyt
   Luottamuksen kanssa, sulla on ollu vähän niin ja näin.. Aika vaikeena oot asian kokenut. Kuitenkin, sinä itse - pitelet niitä onnistumisen avaimia hyppysisäsi. Jokin asia, on pitänyt osata ratkaista ja tässä on joku vaaleahko nainen ja sitä, että olet edennyt - juurikaan esteitä pelkäämättä. Kaikenlaisia ehdotuksia myös, on ilmassa leijunut.

   Nyt
   Jokin tieto/viesti, joka koskee vaaleahkoa aikuista miestä ja jota kohtaan tunnet joko silkkaa kaveruutta, tai vain muuten häntä ymmärrät - tässä on uuden mahdollisuuden kortti. Jokin juttu nimittäin paljastuu ja stressaannut, kun tiedät että mikäli aiot jotain saada aikaseksikin- on taottava nyt, kun se rauta on kuuma.

   Tulee
   Eri paikkakunta TAI hetken päästä, suurta onnea. Lepo aiemmista ponnisteluista TAI sitten varautumista johonkin asiaan.., näyttäis nyt kuitenkin käyvän niin, kun on parhaaksi nähty, sillä täällä on myös menestymisen kortti. Voi tarkoittaa myös isohkoa summaa rahaa, jokin viesti tähän liittyen tulossa, jonka takia ahdistut..
   Tää tulee sulle pikkusen vähän niinku keskelle valoisaa aikaa ja koet tän aika haasteellisena.Et voi sille mitään, että tää saattaa ravistella sua lujaakin, mutta sitten tulee joku balanssia tuova viesti. Siltikin - haalit hartioilles turhan paljon kannettavaa.
   Taidat kuitenkin olla - aika päättäväinen neinen? Jokin juttu, joka auttamatta on tulossa - käännät sen voitoksesi. Tähän voi nyt liittyä virkamies, mutta jos kyseessä on henkilö, jolla on suuri valta tekemisiisi - kotiin liittyvissä asioissa jokin viesti tähän liittyy, ristiverinen nainen täällä on..
   Työ/opiskelu asioita ja jokin viesti niihin liittyen, tulee sulle täysin puskista.Tää on joku vanha juttu joka on kestänyt jo aika pitkään. Jotakin salakähmäistä tässä on, sinä kuitenkin saat olla ylpeä siitä mitä olet jo saavuttanut - olkoonkin, vaikka riidoilta et välty.
   Harvemmin tapaamasi vaalea aikuinen mies ja kuu. Mitä mahdat pähkäillä ku saat sitä omaa aikaa tähän liittyen? Täällä on myös eron/eroon pääsemisen kortti ja tää kyllä alkaa jäytämään ajatuksiasi oikein kunnolla. Nyt jos aikoo toiveikkuutta yllä pitää - on huomioitava vain faktat.
   Joku nainen ja arvojen uudelleen asettelua ja kannattaa nyt olla järkevä/kaukaa viisas ja pistää jalat maahan täsä asiassa ja juuri niinhän sinä teetkin, sillä otat sen järjen lampun käteesi ja paljon pohdit asioita.Joko vaalea nainen TAI sitten mietit kannattaako mikään tähän asiaan liittyen. Voi olla, ettei aika ole nyt otollinen näille. Se tosin, vaatii sulta aika paljon voimia/rohkeutta, tähän liittyy jollain tapaa myös aineelliset asiat.
   Muutosten tuulet puhaltelevat ja alat nauttia elämästä, olkoonkin vaikka tilanne on pikkusen eläväisen sorttinen. Tulevaisuuden suunnitelmien suhteen, sulla on kaikki elämän ainekset sopusoinnussa keskenään, olkoonkin vaikka välillä vähän yksinäiseltä tuntuukin.
   Rahasopimusasioihin liittyen, jotain uutisointia, maailmalta kiirii tietoa, joka saa sut peräti onnelliseksi ja hilpein mielin vipellät polullasi, vilkaise välillä jalkoihisikin - ettet putoa kielekkeeltä, josta kohto olet menossa. Jaloissasi pyörii pieni koira, joka yrittää varoittaa vaarasta... Jokin ihminen, jonka kanssa koet henkistä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta TAi sitten tää on molemminpuolista viehätystä - joka tapauksessa iso muutos tulossa. Tarkoittaa että, kun kyseessä on kuoleman kortti - pitää osata hylätä vanhat - kannattamattomat asiat ja luoda katse uuteen tulevaan. Kilpailutilanne.Risiverinen aikuinen mies.
   Vähän sua nyppii joku tässä, mutta kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa, sinulle menestystä/onnistumista, vaiika sinun itsesi on sitä aika vaikea uskoa todeksi.Valintoja rakkaudessa., mutta romanssin sitten vissiin aloitat, kun kotisikin kääntyy oikeinpäin...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   233
   4080
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   101
   2056
  3. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2033
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1743
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   54
   1659
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1556
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1496
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   86
   1283
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1235
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1030
  Aihe