Valehtelevat ehdokkaat vaalikoneessa

huusiann

Vaalikoneessa on iso liuta valehtelevia ehdokkaita. Luota vain ehdokkaaseen joka on äänestänyt pakkoruotsia vastaan, eikä vain tehnyt katteetonta vaalilupausta vaalikoneeseen.

Tarkista vaaliehdokkaan kanta pakkoruotsiin vaaleissa 2015

Hakukone kertoo ehdokkaan kannan pakkoruotsiin HS haukkoneessa ja kansalaisaloitteen kannatuksen eduskunnan äänestyksessä maaliskuussa 2015.

Vihreä kommentti ehdokkaan alla kertoo että ehdokas on jo äänestänyt pakkoruotsia vastaan eikä vain antanut vaalilupauksia pakkoruotsinvastaisuudestaan. Kansalaisaloitteen kannatuksesta voit arvioida varmemmin ehdokkaat jotka ovat jo tehneet jotain pakkoruotsia vastaan, kuin katsomalla HS vaalikoneesta.

http://vapaakielivalinta.fi/eduskuntavaalit-2015.php?

Jotta voi olla varma poliitikon pakkoruotsin vastaisuudesta kannattaa äänestää vain niitä jotka ovat osoittaneet tehneensä jotain pakkoruotsia vastaan, eikä vain tehneet vaalilupauksen vaalikoneeseen. Jos poliitikko on äänestänyt jo pakkoruotsia vastaan häntä voidaan pitää luotettavana pakkoruotsin vastustajana joka äänestää pakkoruotsia vastaan. Tällaiset poliitikot ovat merkattuna vihreällä tekstillä listauksessa.

Pidän vaalikoneeseen merkattuja mielipiteitä epäluotettavina ennusteina joilla ehdokas haluaa kosiskella tiettyjä ihmisryhmiä. Vaalikone on täynnä ehdokkaita jotka väittävät olevansa pakkoruotsia vastaan mutta eivät kuitenkaan tukeneet kielialoitetta eduskunnan äänestyksessä.

Analyysi ja tilastoja pakkoruotsi äänestyksestä
Keskusta, SDP, Kokoomus, Vihreät De Gröna, Vasemmistoliitto kaikki kannattavat pakkoruotsia. Jos haluat olla varma että ehdokas ei kannata pakkoruotsia, niin ei ole kuin yksi vaihtoehto, Perussuomalaiset.

http://pakkoruotsi-aanestys.info/

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

    Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
    Kotimaiset julkkisjuorut
    38
    5534
   2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

    kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
    Maailman menoa
    397
    4306
   3. Stefu ja 56v. perhetuttu

    56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    48
    1682
   4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

    Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
    Kotimaiset julkkisjuorut
    51
    1218
   Aihe