ELISA, varma takuu vitutukseen =(

elisaton

Taas toimii siihen malliin netti että hoh hoijaa, muilla ongelmia? Tahmaa ihan tosissaan, ja avaa sikahitaasti, jos avaa ollenkaan=(
Kiinteä laajakaista, mallia kaapeli 100/10.

Miten voi olla mahdollista että aina jotain meneillään, ei tällästä jatkuvaa säätämistä ollut kun KYMPin alla oli nää hommat=(

Onko vaihtoehtoja ELISALLE kiinteään laajakaistaan Kotkan seudulla?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ElisanOmistaja

      Osta ELISAN osakkeita ja mene päättämään. Meillä toimii ELISA ADSL mainiosti

      • lähesmurhattu

        Elisa on demarifeministien hallinnassa oleva maanpetoksllinen rikollisfirma, joka vainoaa erityisesti suomalaismiehiä kotimaassa ja myös kautta EU-alueen yhteistyökumppaneitten ja tytäryhtiöittensä välityksellä.
        He sulkevat liittymiä ilman perusteita ja lähettävät keksittyjä perustettomia laskuja suomalaissyntyisille miehille, vaikkei heillä ole mitään tekemistä Elisan tai heidän ryhmittymänsä yritysten kanssa, vaan "sopimukset" allekirjoituksineen ovat väärennettyjä.
        Tarkoituksena on pilata erityisesti entisten suomalaistyrittäjien luottotiedot myös ulkomailla. Elisahan(Saunalahti) on saman tehnyt Suomessa jo tuhansille vuosia sitten.
        Herää kysymys, miksei mistään löydy sellaista voimaa, joka panisi lopun demarifeministien rikolliselle toiminnalle kaikkialla ja mm teleoperaattoreitten toiminnassa.
        Myös Teliasoneran henkilöstö syyllistyy samaan ja mm Virossa Elionin(Teliasonera) pääjohtaja jopa vetää kaikkialla Venäjän naapurivaltioissa toimivien kyberhyökkäysjoukkojen toimintaa.
        Kaikki, jotka tietävät asiasta on tapettu tai yritetty tappaa,eikä Suomen Supokaan tee mitään, koska on myös maanpetoksellisen feministivallan vaikutuksen alaisena. Siksi Suomessa valitaan toistuvasti NAINEN sisäministeriksikin, ettei maanpetoksellisen naisvallan toiminta vaarantuisi.
        Ruotsissa on jo 3 Telian johtajaa (1 suomalainenkin) erotettu muka korruption takia, mutta kyseessä on maanpetoksellinen toiminta Venäjän naapurivaltioissa Venäjän apurina toimivien Telian yksiköitten tekojen hyväksymisestä luvattuja huippuvirkoja vastaan Venäjän väkivaltaisten valloitusten jälkeen.
        Putin on joukkoineen ja naapureitten maanpetturiapureineen suunnitellut kyberrynnäköt jo n 20v sitten ja teleyhteyksien kaappauksen jälkeen on helppo hyökätä asevoimin naapureihin, kun tietoyhteydet eivät toimi.

        Suomi ei tee,mitään, sillä maa on täydellisesti maanpetturiakkojen vallassa(90% viranhaltijoista), eikä mihinkään ryhdytä, jos sillä "loukataan" jonkun naisen oikeuksia. Homma alkoi demarifeministin T Halosen presidenttikaudella!
        Supossa työskennellyt läheiseni tapettiin mystisissä olosuhteissa (väärennetty kuolintodistus), kun hän sai selville naisvaltamme petollisen toiminnan.


      • ValkotakkinenHoitaja

        Oletteko hullu?


    • Mullakin toimii Elisan ADSL ihan moitteettomasti, tosin hinta onkin ihan toista kuin kaapelinetillä. Omasta tuttavapiiristä ei kyllä paljon kehuja kaapelinetille ole kuulunut.

    • kullittaako

      Ai, vituttaa..Noo jos et muualta saa apua tuskaasi, niin työnnä pärstäsi mutsis hameen alle.

    • Kale11

      Meillä hovinsaarella toimii kaapelinetti tosi hyvin. Elisa-viihde-paketista olen kyllä kuullut kovasti valituksia ettei tahdo toimia mikään kunnolla.

    • tympii

      Meillä on Kymp:in aikana ostettu ADSL modemi ja ollut vuodesta -08. Kun liittyi osaksi Elisaa on häiriöitä ja katkoja ollut jatkuvasti, Tepselit pitää vetää pois seinästä kun ei pääse koneelta kirjautumaan ulos eikä sammuttamaan konetta on lilan tai purppuran värinen näyttö. Katkoja vähän väliä.

    • aku112112

      Hovilassa jumitti Elisan 50/10 kaapelinetti koko viikonlopun.

    • kymppiolihyvä

      Elisa on samasta paikasta kun paska, eli perseestä. Elisa on ainoastaan rahastusfirma, lupaukset on suuret, tosiasiat ovat aivan toista.
      Vikailmoituksen kun soitat elisa rahastaa siintäkin, kyllähän ne pitäisi olla asiakkaille ilmaisia puheluita, vai onko sen tarkoitus tehdä isoa tiliä puheluilla, siksikö vikoja on jatkuvasti.

    • Dnaparempi

      Mulla oli kympin 100/10 ja sama soppari jatku Elisalle. Homma alko tökkimään siihen malliin, että lukuisista soitoista huolimatta muutosta ei tullut niin vaihdoin DNA:n 50M 4G:hen. Nyt pelaa todella hienosti. Niin... Kympin soppari oli kaapeli-tv kautta.

    • vaihtamallaparani

      Joo-o. Täällä kans Kympin aikana hankittu 100/10 joka toimi hienosti siihen saakka kunnes elisa tuli kuvioihin. Hidastelua,pätkimistä,vasteajat pilvissi yms paskaa. Vaihtu nopeasti super 4 , nyt tulee yli 100mb AINA sisään ja ulospäinkin 50. Hinta kympin enempi mutta nopeuttakin helvetisti enempi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      326
      3684
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      224
      3189
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2623
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      20
      2122
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2115
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      16
      1957
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1765
    8. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1742
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      292
      1458
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1372
    Aihe