pää hajoo!

surunlintu

Haluaisiko joku ihana tehdä katselmuksen minulle. Tuntuu ettei mikään onnistu. Mitään ei tapahdu. Asiat junnaa junnaamistaan, epäonnistumisia ja surumielisyyttä ollu jo tarpeeksi, koska tapahtuisi jotain mukavaa? Raakuttakin kaipaisin, ollut jo yksin iäisyyden.. Tuntuu kuin pää hajoaisi.. Kiitos jos joku ihana haluaa raottaa tulevaani!

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surunlinnulle

      Tällaista kortit halusivat sinulle tänään kertoa…

      Asian perustaa ja nykyisyyttä edustava kortti kertoo, että sisälläsi on nyt jostain syystä aika paljon kielteisiä ajatuksia ja sidoksia ihmisiin ja/tai asioihin. Olet jollain tavoin ajautunut negatiivisyyden kehään. Sisälläsi on paljon tukahdutettua energiaa, joka pitäisi saada kanavoitua uudelleen, positiivisempaan suuntaan. Koko pöydän yllä leijuu ajatus siitä, että nyt on aika levätä ja kerätä energiaa tuleviin seikkailuihin. Siksi juuri nyt tuntuu siltä, että asiat junnaavat. Mutta anna mielesi ja kehosi nyt levätä hyvällä omallatunnolla.

      Tietoisuuttasi ja tähän mennessä keräämiäsi kokemuksia edustava kortti kertoo, että olet kovin vastuuntuntoinen ja helposti muidenkin huolet olkapäillesi ottava ihminen. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota, sillä muutoin polustasi tulee liian raskas. Taakkaa voi ja pitääkin jakaa, sinun ei tarvitse kantaa koko maailman huolia omilla olkapäilläsi. Ympärilläsi on kyllä ihmisiä, jotka auttavat mielellään. Liian isot huolet, murheet ja pelot peittävät alle luovuuden ja elämänilosi, joita kyllä sisältäsi löytyy. Murheet ja pelot ovat läsnä myös alitajunnassasi. Yritä kuitenkin olla taistelematta ajatuksia vastaan, vaan hyväksy ne sellaisenaan, sekä ilot että surut, mutta älä anna niiden lamauttaa itseäsi.

      Lähimenneisyytesi kortti kertoo, että oikeasti olet hyvinkin iloinen ja seikkailunhaluinen ihminen, mutta nyt tuo ihana persoona on hiukan kadoksissa. Kortti kehottaa olemaan rohkeasti oma itsesi, katso elämääsi, tilannettasi ja itseäsi uudesta näkökulmasta.

      Lähitulevaisuuden kortti kertoo, että olet oppinut aiemmista virheistä ja elämän kolhuista ja juuri se on tehnyt sinusta liiankin varovaisen. Olet ehkä rakentanut liian suuren suojamuurin ympärillesi, jotta et enää joutuisi kokemaan ikäviä asioita. Muista kuitenkin, että joskus on hyvä päästää muut suojasi läpi, sillä muutoin elämä jää elämättä. Unohda liika vakavuus.

      Hyvää siis on kyllä tulossa, kunhan uskallat tarttua tilaisuuksiin. Tulevaisuudessa on näkyvissä erittäin empaattinen, vastuuntuntoinen, rauhallinen ja kärsivällinen herrasmies, ehkä jo tuttu tai kohta tulee tutuksi ;) Neuvoja tulet saamaan vanhemmalta ja viisaalta naiselta, joka rakastaa unelmointia. Hän on erittäin lempeä ja myös intuitiivinen.

      Kortti, joka edustaa sinua tulevaisuuden ympäristössä kertoo, että pian pääset kunnolla elämän kyytiin ja matka alkaa, ja kuljet voimakkaasti kohti päämäärää. Haasteiden kautta voittoon! Yhteenvetokortti kertoo hoivaavasta, perhettä tärkeänä pitävästä ja itseensä uskovasta ihmisestä, joka on saavuttanut onnellisen tasapainon. Tsemppiä ja positiivisuutta elämääsi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1851
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1779
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      116
      1745
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1425
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1108
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe