Myydään bernhardin narttu 2v

Nanapetteri85

Täällä olisi 2-vuotias bertsu tyttö Nana vailla uutta rakastavaa kotia,jossa saisi liikkua vapaasti ja nauttia olostaan.
Omistajani joutuu raskain mielin minusta luopumaan allergioiden ja lasten sairastelujen vuoksi (aikaa ei minulle enää riitä tarpeeksi)
Uudesta kodista tahtoisin sen verran että siellä olisi minulle paljon tilaa ja aikaa,koska olen todella ihmisrakas ja haluan aina olla mukana kaikessa ja kaikkialla.
Pidän todella paljon lapsista,toisista koirista ja kissatkaan eivät ole minulle ongelma.
Olen sirutettu ja paperitkin minulla on.
Ruoan suhteen olen pikkuisen herkkä ja olenkin syönyt pelkkää raaka ravintoa.
Asustelen Satakunnassa.
Jos sinusta tuntuu että meistä tulisi hyvä tiimi ja pystyt tarjoamaan minulle hyvän kodin, otathan yhteyttä omistajaani s-postilla (aluksi) ja kerrot itsestäsi hieman emännälleni.
Hintaa minulla olisi 700€ (jotta et ottaisi minua vain hetken mielijohteesta)

S-posti: tiitu85@hotmail.com

8

183

  Vastaukset

  • Älä nyt luovuta noin helposti. Koira ei vielä ole edes asunut kauan luonanne kun on vasta 2v. Kukahan nyt on ottanut kenet hetken mielijohteesta?

   • Yleensä koiriin kyllästytään kun ovat viellä villejä, tottelemattomia ja nuoria, uutuuden viehätys kadonnut, ja arki alkanut.Iso koira myös syö paljon, varsinkin jos syö kallista ruokaa, vie tilaa paljon, sotkee paljon.Kaikki eivät edes osaa ajatella millaista se arki lopulta koiran kanssa on.
    Todella moni koira vaihtaa omistajaa nuorena, kun ei olekkaan ihan sitä, mitä ostajat halusivat.Tai kuvittelivat sen olevan.Ei jakseta katsoa millainen koirasta kehittyy.
    Aloittaja voisi tarjota koiraa apulassa, jospa joku rodusta ennalta kokemusta omaava sen itselleen ottaisi.Tietäisi ainakin mitä on tulossa, eikä luopuisi koirasta tietämättömyyden vuoksi.
    Kurjaa jos koira joutuu useasti kotia vaihtamaan elämänsä aikana, koirat kiintyvät omistajiinsa ja kaipaavat heitä.
    Monille kehittyy kodinvaihdosta eroahdistusongelmia ja muita kurjia oireita ;(


  • Oletko jutellut kasvattajasi kanssa koiran uudelleen sijoittamisesta, hänellä voisi olla ehkä joku kodinetsijäkin tiedossa.

  • Minäkin suosittelen ottamaan yhteyttä ensin kasvattajaan, josko hänellä tosiaan olisi tarjota apua. Bernhardinkoirayhdistyksellä on myös pentuvälityksen kautta toimiva, aikuisia koiria välittävä osio, jonne paperillisen koiran voi ilmoittaa myytäväksi. Yhdistyksen sivuilla ehkä ajautuu enemmän sellaisia aidosti rodusta kiinnostuneita, kuin jossain sivustolla missä kaikkia rotuja myydään iloisesti sekaisin ja joku saattaa ex tempore vain päättää haluavansa bernhardilaisen...

  • Koira saanut uuden rakastavan kodin jo.

  • Olikohan tässäkään oikeasti kyse allergiasta/sairastelusta, vai vaan kyllästymisestä? :D Kummasti ne on aina nää 1-2v koirat ja yleensä ne isommanpuoleiset/haastavat rodut.

  • Mahtoiko tämä koira olla Huittisten Pappilanniemestä? On paljon ollut ajatuksissani, varsinkin nyt kun omia bernejä ei enää ole...? Kiinnostaisi, jos on sama tyttö..:)

  • vieläkö saatavilla kuvia ois kiva saada ,itellä ollu 2 bertsua

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   120
   6196
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   174
   4124
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   185
   1588
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   86
   1215