Booring....

Muuttakaa

Paltamore on kuollut tuppukylä paikka, juoppojen paratiisi paikka asua....

22

859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TTotuudentorvi

      Joo on huomattu.

    • siskossseeeeee

      höpö höpö.

    • luuloo

      Kannattaa kysyä juopoilta onko paratiisi .

    • Asukki

      Kuka omaa kylää arvostaisi jos ei kyläläiset itse. Hyvä paikka asua ja elää :)

    • Palturiakirjailet

      Miksi hyvä paikka asua ja elää?
      En löytänyt 17v aikana mitään positiivista koko paltamosta.

      • mene_mene_jo

        Lähde maailmalle, sieltä se onni löytyy! Esimerkiksi Helsingissä on hyvä olla!


    • realistiikkaa

      Täältä pääsee pois, jos ei miellytä. Jokaisen kannattaa etsiä sellainen paikka, missä viihtyy. Jos sellaista paikkaa ei löydy, niin viimeistään sitten pitää katsoa peiliin ja miettiä, onko vika sittenkin itsessä.

      • Anonyymi

        oisha sitä paltamossaki voimu olla, mut on niin narsujen paratiisi,no thanks


    • Poismuuttaja

      Paltamo on pieni ja sisäänpäin lämpiävä kyläpahanen - samanlainen kuin Vuolijoki. Samat naamat siellä pyörii ja päättää asioista. Runsaasti kylään nähden ongelmia, työttömyyttä ja juoppoja. Nyt yritetään rantatonteilla houkutella muuttajia ja uusia veronmaksajia kuntaan. Kuka rohkenee rakentaa kalliisti kylään, jolla ei ole tulevaisuutta. Tulevaisuutta etenkin nuorilla ei ole Kainuun alueella lainkaan, koulut on ajettu loppuun, koulukiusaamista on runsaasti, sivistymättömyyttä, syrjäytymistä, työttömyyttä, alkoholismia jne. Kunnanisät ja päättäjät pitäisi panna vaihtoon ja uutta verta ja virtaa kehiin, niin alue saattaisi virkistyä!

      • voi-olla-näinkin

        Kohtaat samat ongelmat muuallakin. Kyllä köyhyys ja syrjäityneisyys on globaalia! Työttömyys ja nuorten muualle muuttaminen työn perässä on Kainuun suuri ongelma. Se pitäisi tajuta ja siihen yrittää puuttua, sillä kymmenen kahden kymmenen vuoden päästä täällä ei ole enää ketään. Mitä tehdään tyhjälle maakunnalle? Annetaanko ryssälle?

        Kuntapäättäjien resurssit ovat rajalliset vaikka hyvää tahtoa riittäisikin ajaa asioita. Jos tunnet olevasi ulkopuolella "piireistä" niin ei auta muuta kuin ottaa kantaa asioihin ja seisoa niiden takana, muodostaa omapiiri.


      • Anonyymi
        voi-olla-näinkin kirjoitti:

        Kohtaat samat ongelmat muuallakin. Kyllä köyhyys ja syrjäityneisyys on globaalia! Työttömyys ja nuorten muualle muuttaminen työn perässä on Kainuun suuri ongelma. Se pitäisi tajuta ja siihen yrittää puuttua, sillä kymmenen kahden kymmenen vuoden päästä täällä ei ole enää ketään. Mitä tehdään tyhjälle maakunnalle? Annetaanko ryssälle?

        Kuntapäättäjien resurssit ovat rajalliset vaikka hyvää tahtoa riittäisikin ajaa asioita. Jos tunnet olevasi ulkopuolella "piireistä" niin ei auta muuta kuin ottaa kantaa asioihin ja seisoa niiden takana, muodostaa omapiiri.

        Hyvä tahto on täysin tuntematon käsite Paltamon kunnassa...kusipäisyyttä ei ole pakko toteuttaa...on näköjään tosin likimain ainoa tapa hoitaa asioita...kiitos lupaustan pitäjä


    • Äitilii81

      Paltamo on kiva paikka asua. Hienot ihmiset, mikäli ne, jotka koko ajan lupailevat muuttaa pois, muuttaisivat, valittajien ja haukkujen määrä vähenisi. Hienoja ihmisiä löytyy. Koulut on hyviä, mutta jotkut ovat lähtökohtaisesti sitä mieltä, ettei täällä voi olla mitään hyvää. Lapset ja nuoret ovat hienoja. ei muutaman mädän omenan takia koko satoa tuhota.

      • Äiti21

        Olet oikeassa. Minä pidän myös Paltamosta. Mukavat asukkaat ja kaunis paikkakunta. Tekemistä löytyy, mutta olen myös huomannut, rttä on ihmisiä, joiden mielestä kaikki hyvä on jossain muualla. Minäkin toivon, ettäne valittajat muuttaisivat pois. Tosin ainakin Facebookissa ne suurimmat ruikuttajat ovatkin niitä, jotka asuvat muualla ja yhä pyrkivät uikuttamaan ja valittamaan, miten huonosti Paltamossa kaikki on. Koulu on hyvä. Kiusaamista ei yhtään sen enempää, kuin muuallakaan, mutta onneksi pienellä paikkakunnalla asiaan voidaan paremmin puuttua. Tosin onhan niitä, joiden lasten tekemisiin ei saa puuttua. Mutta isompana ottaa sitten virkavalta kiinni.


    • Hyväpaikka

      Olen tänne vasta muuttanut ja olen tykännyt asua kovasti, maisemat on kauniita ja sen vuoksi myös ulkoilu on kivaa. Ihan hirveästi en ole ihmisiin tutustunut ja aika vaikealta se tällä hetkellä tuntuu. Ihmiset tuntuu olevan samanlaisia kuin missä tahansa muuallakin, ei yhtään sen huonompia saati parempia. Sen olen kyllä huomannut, että kouluissa taitaa olla aika paljon kiusaamista. Tai siis vedän johtopäätöksiä siitä, miten lapset/nuoret käyttäytyvät kylällä. En edes vietä paljon aikaa kylällä, mutta nyt kesän aikana olen jo kolmeen tapaukseen törmännyt, joissa julkisilla paikoilla lapset tai nuoret avoimesti pilkkaavat aikuisia ihmisiä, heidän ulkonäköään. Tämä on herättänyt suurta ihmetystä, koska samanlaiseen en ole törmännyt missään aiemmassa asuinpaikassani, niin Suomessa kuin muuallakaan. Itse asiassa muualla pohjois-Suomessa tuntuu nuoriso olevan entistä kohteliaampia, ja siksi kovasti ihmetyttää tämä Paltamolainen malli.

    • sieltäsivukylältä

      Varsinki manamansaloon päin olevat sivukylät on hirveitä paskanpuhujia täynnä! kun ei ole omaa elämää!

    • mökkimies-paltamo

      Kaupassa kun käyt niin harmaat pieruhousut jalassa olevat pissikset käkättelee ihmisille ja mollottaa, en ole typerämpää tuppukylää eläissäni nähnyt.
      Kyllä te pissaliisat vielä kasvatte, ainakin luulisin.

      • Ulkopaikkakuntalainen

        Niin on tuttua täällä, nuoret ja lapset käyttäytyvät kuin pellossa olisivat kasvaneet. Mitään kunnioitusta.


    • mökkimies-paltamo

      Vielä kaks päällä isin ostamalla WC pöntöllä lähtivät ajelemaan, heh heh.
      Suomen toivot.

    • Tuppukylä

      Paltamossa juopot katoaa mutta juorukellot pysyy paikallaan

    • Paltamolainen

      Tuskin se lasten vika on, jos elävät kuin pellossa. Eiköhä tuo vanhemmista kaikki johdu. Nykyään vanhemmat antavat lastensa tehdä mitä lystää. Itse tykkään asua paltamossa vaikka tämä semmonen juorukylä onkin. Vaan juorutkoot jos ei ole muuta tekemistä. Enempi itse ihmettelen näitä vanhuksia jotka valittaa heti, jos jotakin ohjelmaa tänne olisi tulossa.

    • Anonyymi

      Paltamo on just konn pleissi. Korner

    • Anonyymi

      Jos haluat säpinää, muuta Talonpojantielle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe