Karon Beach

Oulu-Kuopio-linjalla

Ensimmäinen keikkammeThaimaassa...vaan ei viimeinen. The Access Pool Resort vastasi kehuja ihan "satasella". Henkilökunta aivan huikea,vaikka välillä olikin kommunikointi vaikeuksia yhteisen kielen kanssa.Jäimme useinkin höpöttelemään respaan,juttelemaan, pelleilemään, puhumaan ns. "joutavia",mutta myös ihan asiaakin.Tykkäsivät kovasti kun tervehdittiin ja kiitettiin heidän omalla kielellään.Heti hotellin nurkalla oli "Masage", semmonen ihan oikea,ei kerrostalo verhoja ikkonoissa...samassayhteydessä oli myös pyykkipalvelu.Aamulla vei pyykit yheksältä ja seuraavana päivänä oli tuoksuva paketti kuudelta valmiina,60 bht/kilo.Ei paha.Toisella kulmalla oli sitten John Tailor,tulipahan sekin kokeiltua...oli siinä hermo koetuksella niiden sovitusten kanssa,mutta mikä ei tapa se vahvistaa...onpahan nyt mittapuku vaimolla ja itellä. Ikinä ei pidä sanoa että on eka kertaa Thaimaassa,laittavat varmasti lisää hintaa.Hyviä ruokapaikkoja oli ihan lähellä parin sadan metrin päässä mm.Elephant Cafe.Rannan lähellä Red Onion,siellä tosin palvelu vähän konemaista,kun oli niin pitkät jonot...kiirettä kai piti.Käykää kokemassa myös "On the Rock",on vähän kalliinpi ravintola paikalliseen hintatasoon verrattuna,mutta upeat puitteet ja maukkaat annokset.Kahden hengen ruoka,kaksi lasia viiniä,kaksi olutta ja jälkkäri Cocktailit 1520 bht...(n.40 € )ja näläkä siirtyy...
Retkille oli helppo lähtee,mielenkiintoisia paikkoja riitti ja vielä jäi paljon nähtävääkin.Elefanttisafari,Raya Yai saariretki,James Bond-saari Phang Nga tuli käytyä.Kahdesti viikkoon markkinat temppeliaukiolla,ai niin ...ne bikinit oli liian isot,olis se pienempi koko riittänyt( koot ei vastaa meikäläisten mittoja,voi aika huoletta laittaa esim. M koosta suoraan L:ään. :-).Kuumaahan siellä on ja kosteaa,väljiä vaatteita riittävästi mutta ei liikaa,niitä löytää kyllä kaupoista.Miesten kenkiä en löytänyt,ei ollu niin isoja kokoja. Omalla käytöksellä voit vaikuttaa lomasi onnistumiseen suuresti,sitä saat mitä tilaat...
Mutta ensi vuonna uudestaan vähän aikaisemmin kohti uusia seikkailuja...

10

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • useitaparejakoko44

      Kengätkin voi teettää.

    • käsisydämmell

      kävitkö huooorissa tai leidipoissa ?

      • Reeta3

        Voin vastata ihan meidän molempien puolesta EVVK... Suomi poeka paras ja ei ole kainalokeppi pieni hintelä UKONKÄPPÄNÄ... ja ne eksoottiset hedelmät eli köyhistä oloista olevat tytöt. Vanhemmat ovat myynneet n.200€, että revippä siitä pikkasen.


    • asiantravel

      Hei. Hienoa että lomanne oli onnistunut. Ensikerralla suosittelen että tutustutte myös johonkin vähemmän turistirysään paikkaan. Thaimaassa lennot on halpoja, ja siirtyminen paikasta toiseen helppoa. varmasti yllätytte positiivisesti.

      • Reeta3

        Kiitos, vinkistä... ja monta ihanaa paikkaa jäi näkemättä. No, liikennekulttuuri oli aika hurjaa huhheijaa. Olisko keski-ikäiselle pariskunnalle Krabi / Khao Lak, vielä olisi mahdollisuus vaihtaa kohdetta maksutta.


    • Rannalle2016

      Eka paikka meilläkin oli Karon ja Access Pool, todella hyvä paikka. Seuraavaksi mentiin Katalle mutta todettiin että ei enää sinne. Kolmas kerta Khao Lakissa ja oli paras reissu mitä ikinä tehty! Ei ole shoppailijan tai bilettäjän paratiisi eli just sopiva meille, eikä venäläisiä. Sinne siis taas ensi talvena!

    • RedOnion

      Access Pool hyvä valinta Karonilla: rauhallinen, erittäin ystävällinen, huomaavainen
      henkilökunta (esim.syntymäpäivänä onniteltiin täytekakulla), aikuisille ja altaalla mielellään oleskeville sopiva paikka. Karonin rannalle matkaa.
      Toivottavasti ensi vuonna onnistut markkinoilta ostamaan sopivat bikinit....nyt ei näyttänyt kokoarvio "makutuomarilta" osuuneen nappiin :) :)

      • Kokenut4kertaa

        Noita syntymäpäivä kakkuja tai muita lahjoja saa lähes kaikista Thaimaan hotelleissa.


    • paratiisikala

      Useita kertoja Thaimaassa matkanneena meidän,mieheni ja minun,paras paikka tähän mennessä on ollut Krabi.Huonossa paikassa en ole Thaimaassa vielä käynyt.
      Ensi talvena kokeillaan Samui,12 yötä Samui ja palatessa 2 yötä Bangkok.

      • eräspari

        Samui on hyvä valinta. Me olemme käyneet kyllä yhdessä huonossa Thaimaan kohteessa jossa emme viihtyneet ja se oli Hua Hin. Yli 20 vuotta thaimaassa olemme käyneet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sähköpotkulautaonnettomuus

      Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
      Vantaa
      281
      3704
    2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

      On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
      Ikävä
      74
      2439
    3. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      88
      1680
    4. No nainen...

      Mitkä on fiilikset nykyään?
      Ikävä
      114
      1640
    5. Skuuttikakarat itse syypäitä onnettomuuteen - Yle syytti autolijaa

      Tulokulma uutisissa oli se että – vaikkakin peitellysti – autoilija olisi ollut jotenkin yksin syypää tapahtuneeseen onn
      Maailman menoa
      325
      1532
    6. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      408
      1416
    7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

      Ikäväsi kohteessa?
      Ikävä
      67
      1353
    8. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

      Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
      Sinkut
      78
      1300
    9. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

      ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
      Ikävä
      99
      1289
    10. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      89
      1188
    Aihe