4 smile voisitko katsoa mitä minulle tapahtuu

merenvietävänä

Hei,
Olisikohan sinulla aikaa katsoa mitä kummaa minulle oikein tapahtuu? Tuntuu, että on aika erikoinen aika menossa. Mahtaisitko nähdä mistä on kysymys?
-Minkähän lainen soppa tästä vielä on tulossa?

1

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Joku juttu, johon liittyy eri paikkakunta ja joka aiheuttaa jonkun asteista levottomuutta, silti oot elämän intoa täynnä - varoitus!! Vilkuile välillä jalkoihisikin, ettet kielekkeeltä putoa ;) Jokin juttu, joka on vaatinut ratkaisua. Uusi alku/mahdollisuus ja jokin asia, mikä aikalailla on ravistellut sinua.

      Kaikenlaisia ehdotuksia ilmassa sinkoilee ja niitä sinulle laittaa joku mieli tiettysi?? Koti oikeinpäin ja tässä kuviossa on, joku harvemmin tavattu ystäväsi, Vaalea aikuinen mies ja sitä, mikä olisi oikeudenmukaisinta tässä sytämien läpätystä aiheuttavassa jutussa.

      Jokin juttu paljastuu ja kysyy sinulta pikkusen kanttia ja haalit tän vuoksi hartioilles turhan paljon kannettavaa.. Tää on kuitenkin ollut jo jonkun aikaa kuvioissa tää juttu ja et siitä mihinkään pääse, et saat olla ylpeä siitä mitä jo olet saavuttanut. Toiveikkuuttakin tässä on, mutta tähti varoittaa myös siitä, ettet kaataisi kallisarvoista eliksiiriä väärään joen uomaan.

      Maailmalta kiirii uutisia, johonkin naiseen liittyen. Nyt en oikein ymmärrä, kun tässä on kaikki onnistumisen edellytykset - onko ne tuolla naisella, vai onko ne sinulla. Kuitenkin, täällä on myös eron/eroon pääsemisen kortti ja vaaleahko aikuinen mies (voi olla sama kun tuolla ylempänä kuvattu) Kaikenlaisia voittoja ja lepoa aiemmista ponnisteluista.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot, kun pöly laskeutuu - vaivut ajatuksiisi, etkä välttämättä huomaa lähelläsi olevaa vaaraa. Stressiä ja etenkin liittyvätten kotiin/perheeseen liittyviin asioihin. Ja mitä todennäköisimmin perh piirissä olevaan läheiseen ihmisen, johon kovinkin luotat. Jotakin tulossa auttamatta ja sen sitten saatat kokea kovinkin raskaana/vaikeana.
      Uutisia rahasopimusasioihin liittyen ja tässä tarvitaan nyt terävää älyä. Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja iso muutos näissä on tulossa ja kannattaa jättää vanhat, kannattamattomat asiat taakseen. Kilpailu tosin, on kovan puoleista, mutta aurinko lämmittää säteillään mahdollisiin murheisiin.
      Ristiverinen aikuinen nainen ja menet vaikka silmät sidottuina tuulta päin. Valintoja pitää tehdä balanssin säilymiseksi. Uutisia tulossa, jotka saattaa sua pikkusen ahistaa, kun käsityksesi saattavatten pikkusen uusiks mennä.
      Lisää uutisointia ja ne tulee pikkusen keskelle sun seesteistä aikaa. Tässä on menestyksen kortti, mutta tokko sitten oikein nauti siitä, kun tässä on jotakin, mitä et millään halua hyväksyä/uskoa todeksi. Vieläkin uutisia ja ne on tällä kertaa sopusointua tarjoavia.
      Haasteellinen tilanne, liittyy työ/opiskelu asioihin. Jokin viesti yllättää sinut ja tähän liittyy vaaleahko nainen - johon sitten taidat tulistua kunnolla. Nyt on kuitenkin pidettävä jalat maassa - olkoonkin, vaikka selkäs takana puuhaillaankin.
      Kaikki syy iloon ja juhlaan - mitä tulee sydämen asioihin. Nyt on aika toimia, tähän liittyy asia, jossa koet aiemmin jääneesi pikkusen ulkopuoliseksi. Henkilö, jolla on tekemisiisi erittäin suuri valta - sinulle rakas. Sit tässä on ristiverinenkin aikuinen mies...
      Muutosten tuulet puhaltelevat ja kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa. Jokin juttu tulee täysin out of nowhere ja itekses pohdit hullun tavalla - mitä nyt!!! Nyt kannattaa ottaa järjen lamppu käteen ja rauhoittua. Joko tässä on varakas vaalea nainen TAI sitten tässä on joku aineellisiin asioihin liittyvä juttu - kypsään ikään ehtineeltä naiselta TAI sitten pitää pohtia - onko aika nyt kypsä tähän liittyen. Täällä on kyse, joko perinnöstä, tai muuten isoista summista rahaa, mutta oli mitenpäin vain - faktat pitää lukea faktoina, ei mutu-tuntumina..

      Nyt tnnen kutsumusta kirjavalioiden pariin.., palaan jossain vaiheessa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3129
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2781
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2588
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2578
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2446
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2295
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1723
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1677
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1525
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1396
    Aihe