4 smile voisitko katsoa mitä minulle tapahtuu

merenvietävänä

Hei,
Olisikohan sinulla aikaa katsoa mitä kummaa minulle oikein tapahtuu? Tuntuu, että on aika erikoinen aika menossa. Mahtaisitko nähdä mistä on kysymys?
-Minkähän lainen soppa tästä vielä on tulossa?

1

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Joku juttu, johon liittyy eri paikkakunta ja joka aiheuttaa jonkun asteista levottomuutta, silti oot elämän intoa täynnä - varoitus!! Vilkuile välillä jalkoihisikin, ettet kielekkeeltä putoa ;) Jokin juttu, joka on vaatinut ratkaisua. Uusi alku/mahdollisuus ja jokin asia, mikä aikalailla on ravistellut sinua.

      Kaikenlaisia ehdotuksia ilmassa sinkoilee ja niitä sinulle laittaa joku mieli tiettysi?? Koti oikeinpäin ja tässä kuviossa on, joku harvemmin tavattu ystäväsi, Vaalea aikuinen mies ja sitä, mikä olisi oikeudenmukaisinta tässä sytämien läpätystä aiheuttavassa jutussa.

      Jokin juttu paljastuu ja kysyy sinulta pikkusen kanttia ja haalit tän vuoksi hartioilles turhan paljon kannettavaa.. Tää on kuitenkin ollut jo jonkun aikaa kuvioissa tää juttu ja et siitä mihinkään pääse, et saat olla ylpeä siitä mitä jo olet saavuttanut. Toiveikkuuttakin tässä on, mutta tähti varoittaa myös siitä, ettet kaataisi kallisarvoista eliksiiriä väärään joen uomaan.

      Maailmalta kiirii uutisia, johonkin naiseen liittyen. Nyt en oikein ymmärrä, kun tässä on kaikki onnistumisen edellytykset - onko ne tuolla naisella, vai onko ne sinulla. Kuitenkin, täällä on myös eron/eroon pääsemisen kortti ja vaaleahko aikuinen mies (voi olla sama kun tuolla ylempänä kuvattu) Kaikenlaisia voittoja ja lepoa aiemmista ponnisteluista.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot, kun pöly laskeutuu - vaivut ajatuksiisi, etkä välttämättä huomaa lähelläsi olevaa vaaraa. Stressiä ja etenkin liittyvätten kotiin/perheeseen liittyviin asioihin. Ja mitä todennäköisimmin perh piirissä olevaan läheiseen ihmisen, johon kovinkin luotat. Jotakin tulossa auttamatta ja sen sitten saatat kokea kovinkin raskaana/vaikeana.
      Uutisia rahasopimusasioihin liittyen ja tässä tarvitaan nyt terävää älyä. Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja iso muutos näissä on tulossa ja kannattaa jättää vanhat, kannattamattomat asiat taakseen. Kilpailu tosin, on kovan puoleista, mutta aurinko lämmittää säteillään mahdollisiin murheisiin.
      Ristiverinen aikuinen nainen ja menet vaikka silmät sidottuina tuulta päin. Valintoja pitää tehdä balanssin säilymiseksi. Uutisia tulossa, jotka saattaa sua pikkusen ahistaa, kun käsityksesi saattavatten pikkusen uusiks mennä.
      Lisää uutisointia ja ne tulee pikkusen keskelle sun seesteistä aikaa. Tässä on menestyksen kortti, mutta tokko sitten oikein nauti siitä, kun tässä on jotakin, mitä et millään halua hyväksyä/uskoa todeksi. Vieläkin uutisia ja ne on tällä kertaa sopusointua tarjoavia.
      Haasteellinen tilanne, liittyy työ/opiskelu asioihin. Jokin viesti yllättää sinut ja tähän liittyy vaaleahko nainen - johon sitten taidat tulistua kunnolla. Nyt on kuitenkin pidettävä jalat maassa - olkoonkin, vaikka selkäs takana puuhaillaankin.
      Kaikki syy iloon ja juhlaan - mitä tulee sydämen asioihin. Nyt on aika toimia, tähän liittyy asia, jossa koet aiemmin jääneesi pikkusen ulkopuoliseksi. Henkilö, jolla on tekemisiisi erittäin suuri valta - sinulle rakas. Sit tässä on ristiverinenkin aikuinen mies...
      Muutosten tuulet puhaltelevat ja kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa. Jokin juttu tulee täysin out of nowhere ja itekses pohdit hullun tavalla - mitä nyt!!! Nyt kannattaa ottaa järjen lamppu käteen ja rauhoittua. Joko tässä on varakas vaalea nainen TAI sitten tässä on joku aineellisiin asioihin liittyvä juttu - kypsään ikään ehtineeltä naiselta TAI sitten pitää pohtia - onko aika nyt kypsä tähän liittyen. Täällä on kyse, joko perinnöstä, tai muuten isoista summista rahaa, mutta oli mitenpäin vain - faktat pitää lukea faktoina, ei mutu-tuntumina..

      Nyt tnnen kutsumusta kirjavalioiden pariin.., palaan jossain vaiheessa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      267
      2927
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      23
      2334
    3. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      127
      1765
    4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      20
      1683
    5. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      99
      1475
    6. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1300
    7. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      23
      1210
    8. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1053
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1043
    10. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      61
      1008
    Aihe