4 smile voisitko katsoa mitä minulle tapahtuu

merenvietävänä

Hei,
Olisikohan sinulla aikaa katsoa mitä kummaa minulle oikein tapahtuu? Tuntuu, että on aika erikoinen aika menossa. Mahtaisitko nähdä mistä on kysymys?
-Minkähän lainen soppa tästä vielä on tulossa?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Joku juttu, johon liittyy eri paikkakunta ja joka aiheuttaa jonkun asteista levottomuutta, silti oot elämän intoa täynnä - varoitus!! Vilkuile välillä jalkoihisikin, ettet kielekkeeltä putoa ;) Jokin juttu, joka on vaatinut ratkaisua. Uusi alku/mahdollisuus ja jokin asia, mikä aikalailla on ravistellut sinua.

   Kaikenlaisia ehdotuksia ilmassa sinkoilee ja niitä sinulle laittaa joku mieli tiettysi?? Koti oikeinpäin ja tässä kuviossa on, joku harvemmin tavattu ystäväsi, Vaalea aikuinen mies ja sitä, mikä olisi oikeudenmukaisinta tässä sytämien läpätystä aiheuttavassa jutussa.

   Jokin juttu paljastuu ja kysyy sinulta pikkusen kanttia ja haalit tän vuoksi hartioilles turhan paljon kannettavaa.. Tää on kuitenkin ollut jo jonkun aikaa kuvioissa tää juttu ja et siitä mihinkään pääse, et saat olla ylpeä siitä mitä jo olet saavuttanut. Toiveikkuuttakin tässä on, mutta tähti varoittaa myös siitä, ettet kaataisi kallisarvoista eliksiiriä väärään joen uomaan.

   Maailmalta kiirii uutisia, johonkin naiseen liittyen. Nyt en oikein ymmärrä, kun tässä on kaikki onnistumisen edellytykset - onko ne tuolla naisella, vai onko ne sinulla. Kuitenkin, täällä on myös eron/eroon pääsemisen kortti ja vaaleahko aikuinen mies (voi olla sama kun tuolla ylempänä kuvattu) Kaikenlaisia voittoja ja lepoa aiemmista ponnisteluista.
   Kuun valossa elävät unet ja intuitiot, kun pöly laskeutuu - vaivut ajatuksiisi, etkä välttämättä huomaa lähelläsi olevaa vaaraa. Stressiä ja etenkin liittyvätten kotiin/perheeseen liittyviin asioihin. Ja mitä todennäköisimmin perh piirissä olevaan läheiseen ihmisen, johon kovinkin luotat. Jotakin tulossa auttamatta ja sen sitten saatat kokea kovinkin raskaana/vaikeana.
   Uutisia rahasopimusasioihin liittyen ja tässä tarvitaan nyt terävää älyä. Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja iso muutos näissä on tulossa ja kannattaa jättää vanhat, kannattamattomat asiat taakseen. Kilpailu tosin, on kovan puoleista, mutta aurinko lämmittää säteillään mahdollisiin murheisiin.
   Ristiverinen aikuinen nainen ja menet vaikka silmät sidottuina tuulta päin. Valintoja pitää tehdä balanssin säilymiseksi. Uutisia tulossa, jotka saattaa sua pikkusen ahistaa, kun käsityksesi saattavatten pikkusen uusiks mennä.
   Lisää uutisointia ja ne tulee pikkusen keskelle sun seesteistä aikaa. Tässä on menestyksen kortti, mutta tokko sitten oikein nauti siitä, kun tässä on jotakin, mitä et millään halua hyväksyä/uskoa todeksi. Vieläkin uutisia ja ne on tällä kertaa sopusointua tarjoavia.
   Haasteellinen tilanne, liittyy työ/opiskelu asioihin. Jokin viesti yllättää sinut ja tähän liittyy vaaleahko nainen - johon sitten taidat tulistua kunnolla. Nyt on kuitenkin pidettävä jalat maassa - olkoonkin, vaikka selkäs takana puuhaillaankin.
   Kaikki syy iloon ja juhlaan - mitä tulee sydämen asioihin. Nyt on aika toimia, tähän liittyy asia, jossa koet aiemmin jääneesi pikkusen ulkopuoliseksi. Henkilö, jolla on tekemisiisi erittäin suuri valta - sinulle rakas. Sit tässä on ristiverinenkin aikuinen mies...
   Muutosten tuulet puhaltelevat ja kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa. Jokin juttu tulee täysin out of nowhere ja itekses pohdit hullun tavalla - mitä nyt!!! Nyt kannattaa ottaa järjen lamppu käteen ja rauhoittua. Joko tässä on varakas vaalea nainen TAI sitten tässä on joku aineellisiin asioihin liittyvä juttu - kypsään ikään ehtineeltä naiselta TAI sitten pitää pohtia - onko aika nyt kypsä tähän liittyen. Täällä on kyse, joko perinnöstä, tai muuten isoista summista rahaa, mutta oli mitenpäin vain - faktat pitää lukea faktoina, ei mutu-tuntumina..

   Nyt tnnen kutsumusta kirjavalioiden pariin.., palaan jossain vaiheessa..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   5542
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   213
   5148
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   3034
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2846
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   179
   2555
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1826
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1478
  8. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1307
  9. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1302
  10. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1160
  Aihe