Cathay Pacific

Torl

Kertokaa kokemuksianne Cathay Pacifisista, asialliset! Palvelu, turvallisuus jne... Onko kukaan lentänyt reittiä Tukholma-Lontoo-Hong Kong-Bangkok?

15

853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suositan99

      Kokemukset väleiltä MAN-HKG, HKG-AMS. Hyvä palvelu, nuudelia ja snackseja läpi koko lennon ajan. Viihdesysteemi ok. Tilat turistiluokassa ok. Koneet siistejä. Erityisesti matkustamohenkilökunnan palvelualttius ja tarmokkuus oli hämmästyttävällä tasolla. Olivat huolellisia turavllisuusrutiinien kanssa, toisin kuin Turkkiksella. Matkustamohenkilökunta oli hongkongilaisia nuoria missitason naisimmeisiä ja joku kolmikymppinen karju. Ruoan laatu jätti vähän toivomisen varaa vaikka vaihtoehtoja olikin kolme. Ei kannata kokeilla onneaan "congeen" kanssa. Jotain ihme velliä, joka jäi syömättä. Omituista oli kaikkien koneeseen pyrkijöiden lentolippujen tarkastaminen portilla 3-4 kertaan. Tarkastajat piirtelivät tussilla lippuihin. Cathay on saanut hyviä arvioita mittauksissa. Turistiluokassa ei jaettu amenity-kittiä.

    • CathaynSiivillä

      Tästä on aikaa, mutta muutama vuosi sitten lensin useasti Zürich-Hongkong-väliä Cathaylla. Minusta se on yksi parhaita lentoyhtiöitä, lähtisin koska vain uudestaan reissuun.

    • katkerakaikelle

      ja mitähän väliä tuolla on? vai että oikein cathaylla pitäisi päästä "lentämään". Tuo kaikki on sellaista lapsellista satua tyyliin: voi, että minusta nyt tuntuu hienolta, kun on oikein cathay tai jokin arabiyhtiö, jolloin olen muka rikaskin, mutta todellisuus tulee siellä paikanpäällä-eikös se ole tärkein? On tietenkin erikseen työkseen matkustavat, mutta mitä kettua he täällä kyselesivät yhtään mitään. En ainakaan itse koe mitään tarvetta, että tällaiselta palstalta kyselisin parasta lentoyhtiötä...hieman sama kuin peruslomakohteessa kovaan ääneen kailottavat, että olen sentään käynyt Goalla!

      • Suositan99

        Lentoyhtiön valinnalla on väliä kun suunnittelee lomamatkaa kauemmaksi. Miksi lentää huonolla ja kalliilla, kun voi valita paremman ja halvemman. Työnsä puolesta lentäville lentopisteiden kerääminen voi olla niin tärkeätä, että yhtiö valikoituu pisteallianssin ja pistekertymän perusteella, mutta sitä ei tietenkään kerrota esimiehelle. Lentopistejärjestelmät ovat uskomattoman tehokkaita haalimaan työkseen matkustavia. Pörssikonsernien palveluksessa ei kysytä matkan hintaa.

        Suomi on nykyään niin moneen kertaan verotettu että monille on hauska harrastus hakea parasta mahdollista vastinetta rahalle, vaikka ei talouden tilan puolesta tarvitsisi. Lentopisteiden haaliminen on hauska harrastus kun koettaa maksimoida etunsa.


    • Tässäpä esimakua varauksestani, maksoi luottokortilla ostettaessa yht. 519 euroa:
      CATHAY PACIFIC AIRWAYS CX 1412
      Airline Confirmation: 43xxxx Wednesday, xx November
      Not valid before: xx Nov
      Not valid after: xx Nov

      Departure: HELSINKI VANTAA, FINLAND
      14:00
      TERMINAL 2

      Arrival: LONDON HEATHROW, UNITED KINGDOM
      15:10
      TERMINAL 3
      Lentoa voi peruuttaa, kulut 150 euroa, vaihtaa lentoa rajoituksin 75 eurolla, lento HEL-LHR-HKG-BKK, Hyvä palvelu ja tarjoilu, Finskin Plussaan ropisee pisteitä 26000 lennon jälkeen, minä en parasta mutta mielestäni hinta-laatu kohdallaan, Bangkokissa iltalähtö Hongkongiin, ei tarvitse tulla edellisenä iltana Bangkokiin, Finskillä joutuisi, paikat pystyi netissä varaa veloituksetta, painoraja 30 kg, siinä alkuun

      • Kysynvaan

        Miten niin Finskin lennolla joutuu tulemaan edellisenä iltana Bangkokiin? talviaikoina lennot lähtevät klo 09.05 ja 10.55. varaa liput siihen myöhempää. Ja sesongin ulkopulella laittaa sen herätyskellon soimaan kun lähtöselvitys on tehty netissä niin 2½ tunia riittää mainiosti plla kentällä ennen lentoa.


      • Doneit

        26 kilopisteellä saa ostettua yhden yöpymän kahdelle Sokos Hotelli originalissa.


    • miksikoukkailla

      Paras tapa matkustaa pisteestä A pisteeseen B on suorin ja nopein.

    • No se on totta mutta ei välttämättä halvin, säästyneillä 300 eurolla maksan Thaimaassa kuukauden majoituksen, saan hyvät lentopisteet seuraavalle vuoden 2016 Finskin lennolle, korotus paluumatkalla businekseen.

      • 2xVuodessaThaimaa

        Korotus paluumatkaan businekseen maksaa sen 340€ tarjous tulee s-postiin noin viikko ennen paluulentoa. Kaksi kertaa ottanut lieventääkseni hatutusta kuukauden loman jälkeen. Kerran upgradettiin Bangkokin päässä portilla yllättäen, se oli hauska yllätys.
        En koskaan ole maksanut yli 800€ hki-bkk-hki lennosta.


      • Olitarjous

        Juuri ostin pari päivää sitten Finnairilta Hki-Bangkok-Hki 588€ tammikuu 2016


      • Always21

        Taidat olla masokisti. Kerrohan kokemukset sitten kun matka on tehty.


      • ILikeFastFlights

        Finnairilla lentänyt yli 20 kertaa Bangkokiin vain kerran lumipyryn takia lähti tunnin myöhässä kun odotimme lumen poistoa siivistä. Mitä kokemuksia lentämisestä voi kertoa :) Nousun jälkeen parin tunnin kuluttua ruokailu sitten hetken luin kirjaa ja nukuin. Kaksi tuntia ennen laskeutumista aamiainen ja perillä.


    • lentoonko

      Olen lentänyt monta kertaa Cathay Pacificilla lontoo-hongkong väliä...huippu tasokas lentoyhtiö!

    • CX270

      Otan aina Cathayn lennot jos mahdollista.

      -erinomainen palvelu, ei takakireitä justiinoita. Tämä on isoin etu, avaa suomalaisenkin silmät siitä mitä on hyvä asiakaspalvelu ;)
      -hyvä ruoka sekä rajattomat välipalat ja juomat
      -henk. koht. viihdejärjestelmä
      -penkkien kokoa en ole vertaillut mutta hyvin mahtuu pitempikin

      Joskus lennot viivästy, heti tarjottiin ruoat kentällä vaikka vain lyhyt viivästys. Hongkongin kenttä myös todella näppärä, varmaan maailman nopein vaihto.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      93
      6738
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2676
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      80
      1931
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1477
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe