Älä lue tätä, jos kannatat kokkareita!!!

JaaEiPoissa

"HUIPPUTULOISTEN IRTIOTTO ON VEROPOLITIIKAN HEDELMÄ"

Tätä artikkelia ei todellakaan kannata lukea, jos on vakaasti päättänyt äänestää kokoomusta, muuten mieli varmasti muuttuu....
Muut saavat tästä monta faktaa tuloerojen kasvun syistä, suomen tilanteen kurjistumisesta jne. Eihän täällä ole ongelmana ollut duunareiden palkannousut, vaan se, ettei tosi varakkaiden tarvitse enää maksaa juurikaan veroja.... Vain tyhmät ( ja ne tosi varakkaat) menevät vaaliuurnille kokoomusta äänestämään.
Artikkeli: http://www.lansi-savo.fi/mielipide/blogit/huipputuloisten-irtiotto-veropolitiikan-hedelmä-52847

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PorvariHallitusko

      Tämä ihan hirvittää, kun nyt katsuu galluppeja. Nehän nimittäin näyttää että persuporvarihallitusta pukkaisi... Siitä ei hyvää seuraa, klikkaa tästä ja katso mitä ne suunnittelevat:

      https://sites.google.com/site/oikeisto/

      Klikkaa auki ja mieti hallituspohjan kannalta miten äänestät!! Puhdas oikeistolinja on liian radikaali linja Suomelle. Jos vähänkään ajattelet että persut ja porvarit tarvitsevat tasapainottajaa, nyt täytyy äänestää strategisesti!

    • Eläkkeelläjavapaatöistä

      Kokoomuslaiset on fiksuu porukkaa ja ne on ihan edustavan näkösiiki. Eikä ne turhii lupaile, Stubb luopu eilen siitä työllistymistavotteestaan, kun tajusi ettei ne saavuttaisi sitä kuitenkaan. Että ne on ihan jalat maassa porukkaa.

      • eikokoomustaenää

        Kokoomus pitää huolta vain varakkaiden asioista.. Työväestön kustannuksella.


    • dafdfas

      Järkyttävää ja vieläkin typerämpää näyttää galluppien mukaan tosiaan porvarilliselta. Mihin Suomen kansan aivot ovat kadonneet??? Voiko Suomalaiset tosiaan olla näin typeriä? Onko unohtunut mitä keskusta on saanut aikaisemmin aikaiseksi, mitä teki Aho VIinasen hallitus 90-luvun alussa. JÄRKYTTÄVÄÄ HIRVEÄÄ!!!!!

      • mätäkokoomus

        Ahon hallitus koetti pelastaa maan siltä talouden rappiolta, mihin se Kokoomuksen Harri Holkerin johtaman hallituksen aikana oli tieten tahtoen ajettu. Tutkittua tietoa on se, että maamme kolme huonointa hallitusta ovat kaikki olleet Kokoomusjohtoisia. Koloomuksen Stubb, Katainen ja Holkeri puolestaan ovat ne kolme huonointa pääministeriä kautta aikain.


    • asiakaspalvelutyöläinen

      Tiedättekö mitä avustajan palkka on, jos avustaa vanhuksia ja vammaisia? On töitä iltaisin ja viikonloppuisin ja varalla olo myös toivottavaa. Hoitaa pitäisi 2-4 henkilö päivän aikana ja liikkua sujuvasti julkisilla kulkuneuvoilla. Palkka 1560€ Miten tällä tulee toimeen, kun siitä menee verot ja vuokra 700€?! Bussilippu ja muut menot ja laskut?! Kyllä meitä matalapalkka työläisiä kyykytetään ja ns. asiakaspalvelutöissä olevia ns. tavallisia työläisiä. Palkalla olisi mukava tulla toimeen päästä lomalla edes kerran vuodessa ulkomailla käymään jos niin haluaa. Sekä maksaa vuokrat ja laskut, niin et voipi omillaan tulla toimeen ja pitää arvostuksensa.

    • JokuRotiOllaPitää

      Nyt on asiallinen teksti tuossa! Vielä ehtii vaikuttamaan. Jakakaa tuota muuallakin, kun tällä suomi24 -palstalla, jossa ei välttämättä montaa potentiaalista äänestäjää liiku. Ja kertokaa lähipiirillenne. Ja mainitkaa tuloeroista huomenna toreilla.

      Se on uskomatonta, miten tuloerot on vaiettu näissä vaaleissa.

    • JoukkoVoimaa

      Ääni mille tahansa muulle kuin Kokoomukselle! Jätetään se rikkaitten sakki neljänneksi.

      • 345345

        Vasemmistoliitto olisi kyllä hyvä vaihtoehto, mutta näissä vaaleissa kun ainakin mielipidetiedustelujen mukaan on hyvin tasaista kokoomuksen ja SDP:n välillä kannatta äänestää SDP. Jos Kokoomuksesta tulee suurempi puolue kuin SDP, Kokoomus pääsee hallitukseen. Siksi kannattaa taktikoida ja äänestää Sosiaalidemokraatteja.

        Mikäli kokoomus pääsee hallitukseen seuraa toisinto 90 luvusta, porvarihallitus, AHO/VIINANEN ja leikkaukset, jotka kohdistuvat heikompiin työttömiin ym ja yritys polkea työehtosopimukset ym, Jälkeen päin todettiin, että lama syveni Suomessa näillä 90 luvun leikkauksilla, eikä kunnolla koskaan toipunut.

        Tässä tilanteessa paras vaihtoehto on kyllä Kepu, SDP ja Persut hallitus, säilyy joku tasapaino, mutta se edellyttää että SDP tulee toiseksi suuremmaksi puolueeksi.

        SDP keventäisi köyhien verotusta ja kiristäisi sitä rikkaille. Leikkaukset myöskään eivät olisi niin rajuja kun Kokoomuksen lupauksissa.


    • teetu

      Kansankodista ei ole paljon jäljellä kahden porvarillisen hallituskauden jälkeen. Mitenkäs se palkkataso on kehittynyt ihan oikeasti? Anders Borg, Ruotsin edellinen valtiovarainministeri on toiminut nyt Suomen päättäjillä konsulttina. Propaganda kansalle on sen mukaista.

      Suomeenkiin ollaan tuomassa laillisesti alipalkkaisuutta, työttömät kokopäivätöihin työttömyyskorvauksella tai toimeentulotuella, ja tästä vielä "työnantajalle" maksetaan. Samaan hikeen laitetaan sairaspäivärahalle katto, diagnoosista riippumatta. Vuodesta 2010 on tällä tavalla Ruotsissa jo n.100000 pitkäaikaissairasta pudonnut kokonaan ulos yhteiskunnan tukiverkosta . Näissä vaaleissa kai suomalaiset voivat vielä valita.
      Luokkaerojen kasvu, lisääntynyt egoismi solidaarisuuden kustannuksella, yksityisten ihmisten umpikuja ja epätoivo näkyy ja tuntuu täällä Ruotsissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe