4smile nyt tarvitsen apuasi!

Pienenpuolesta

Miksi näin aina käy,että minä olen aina se paha.Miksi muut sekaantuvat asioihini?Pilalla on nyt monen ihmisen välit. =(Kerrotko mitä vielä on tulossa?!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Täällä on ollut, ehkä joku menestynytkin nainen, tuhoten näennäisen tasapainosi, turhalla riidalla. Täällä on, että mikäli aikoo pääsä eroon moisesta, on vaon pidettävä jalat maassa

   Tulossa vissiin kait anteeksi pyyntö. Tai sitten jokin muu, sovintoa tarkoittava ele. Löydät uuden vakauden asioihisi ja se tuo sinulle kukkuramitoin onnea. Joku ihminen, josta kovinkin välität, hänen suhteen sinulla on kaikki onnistumisen edellytykset, mutta tässä on huomioitava vain faktat - ei kuulopuheita.

   Uusi mahdollisuus myös työ/opiskelurintamalla, joka tuo uutta puhtia kuvioihin. Joku eri paikkakunnalla (harvemmin tapaamasi) asuva, kumminkin jäytää ajatuksiasi, mutta sen suhteen olet - jo voitonratsusi satuloinut.
   Jokin viesti, kun liittyy vaaleaan aikuiseen mieheen - sun on pikkusen vaikea sitä mieltää.- hänestä paljastuu . Sit tulee vaalea mies uudestaan, en tiä onko kyse samasta kaverista, mutta korteissa tää on astetta tummempi. Joku sua nyppii tässä ja joudut tekemään valintoja.
   Tilanteet elää koko ajan ja tulossa onkin jotakin, jonka tuloon et millään voi itse vaikuttaa. Muutos on iso ja tässä tarinaa: Joko sun pitää kyetä jättämään vanhat, kannattamattomat asiat elämästäsi ja jokin näihin ohjaa. Saatat siis joutua vastuuseen aiemmista tekemisistäsi ja tilanne on haastava. Tähän liittyy ystäväsi, jonka kanssa olet kokenut olleesi pitkälle samoilla aallon taajuuksilla, ehkä hän on sinulle kovin rakaskin?
   Sua ahistaa ja itekses paljon pohdit asioita ja ihan hyvä onkin, ottaa järjen lamppu käteen ja tutkailla asioita, mikäli aikoo kotinsa oikeinpäin saada. Jokin yllättävä tieto tulossa TAI kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan - tässä peräät sitä, mikä kuuluu sinulle ja mikä ei. Liittyy asiaan, jossa olet kokenut itsesi täysin ulkopuoliseksi ja kasannut hartioillesi hirveän taakan kannettavaksesi.
   Selkäänpuukotuksen makua ja kun pöly laskeutuu, oot täysin pääsemättömissä sen kanssa, että kohtalolla on omat sormensa nyt asioitten kulussa. Tämä voi peräti ravistelevaa olla ja sulle ehdotellaankin herra ties mitä ja koet tän asian todella vaikeana - toisaalla tämä saattaa varoittaa sairastumisesta. Joko omasta, tai jonkun läheisen.
   Ristiverinen nainen ja onnistumista/menestystä ja täällä on harmonian/romanssin kortti. Tässä tarvit nyt kumminkin lujaa tahtoa/päättäväisyyttä ja sitten tulee kortti joka kertoo: 'kaikki syy iloon ja juhlaan,' jos, tämä olis menossa hyvään suuntaan ja jossain jo pitkään vaikuttaneessa jutussa ja näin ollen alat suunnitella tulevaisuuttasi.
   Nyt on taottava, kun se rauta on kuuma ja vaikka kuinka se vaatisikin rohkeutta/sisua. Vierelläsi muriseva peto, on hallinnassasi. Aurinko alkaa paistaa ja kilpailutilanne. Kilpailutilanteen takia stressaat ja lieneekö joku vaaleahko nainen, näyttelee osaa tässä? Arvojen uudelleen asettelua.
   Ylpeä saat olla, tähän astisista saavutuksistasi ja luottamuskin alkaa palailla pätkittäin. Tulossa tietoa, joka tätä tukisi, sillä 'laitat tanssikengät' jalkaasi ja olet onnellisen huoleton. Tässä on ristiverinen aikuinen mies ja rahasopimusasiat, tämä on yhden syklin loppu elämässäsi ja uuden alku.
   Vaalea nainen TAI sitten se paljon elämänkokemusta saanut nainen - lämminsydäminen ja aito - kotiin/perheeseen liittyvät asiat ja se, että muutosten tuulet alkavat puhaltaa. Aineellisiin asioihin liittyen jotain uutisointia, joka pikkusen tulee puskista ja tähän voi liittyä virkamieskin, mutta lopputulos sinun kannaltasi, on erittäinkin onnellinen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   535
   3198
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2410
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2262
  4. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   382
   1946
  5. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1836
  6. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   1380
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   87
   1298
  8. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   79
   1119
  9. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   74
   1117
  10. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   74
   1007
  Aihe