Aihe

Fjälläräven Kånken

hero12

Moi! Aatelin ottaa nyt pitkän harkinnan jälkeen kånken:in. Onko teillä sellaisia? Jos on niin minkä värisiä? Kauanko kestää aktiivisessa käytössä? Kuinka usein joutuu pesemään vuodessa jos käy sillä vain koulussa? Minkä värin suosittelet?

HUOM! En halua kommentteihin dissaajien säälittäviä ´´Haluuks näyttää rumalta´´ kommentteja. Ja teillä ei ole varaa sanoa tuollaista, koska MY life MY rules. Näytän miltä haluan ja käytän mitä haluan siksi en arvostele esim. emoja, punkkareita, hipstereita jne.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • envihaa

   Oot kyllä aika pitkään harkinnu, kun menivät jo muodista aikoja sitten

  • herää

   eiks se oo joku partiolaisten reppu??? niitä ainakin saa partio aitasta voi luoja miks jotku massa lissutki käyttää sellasta .-.

  • Missin

   Miksi tulet tänne kysymään "neuvoja" jos haluat sen ostaa. Your life your rules. Osta sen värinen mikä silmää miellyttää.

  • ÖÖÖÖÖÖÖÖÖMÄÄONMÄÄ

   Oon kehityswammanen imppaan pikaliimaa

  • kånken

   joo ite omistan kyseisen repun, maanläheisessä sävyssä :) ihan hyvin on toiminut, tyytyväinen erityisesti siihen miten hyvin kestää sadetta. kuitenkin pettynyt kuinka se joskus painaa hartioita jumalattomasti jos on paljon painavaa tavaraa, ja siihen että vetoketjun lähistöltä alkaa purkaantumaan lankoja. (näin on käynyt kaikilla tutuillani joilla on se reppu) mutta kuitenkin sanoisin että ihan hyvä perusreppu :) oon ite käyttäny vasta alle puol vuotta kuitenki..

  • hahahahahah

   Fjällärääven

  • hahha

   1. Ne meni muodist jo aikoi sit
   2. Miten muut voi suositella sul jotai värii ku ei muut tiiä mist tykkäät ja etköhän sen itte tiiä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   213
   14107
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   3740
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2371