Winx Club on paras!

winxx

Moi! Onko ketään joka olisi katsonut Winx Clubin kuudennen kauden? Ja vaikka ei ole niin haluisin puhua winxeistä, se on niiiiiin paras! Suurin osa näistä winx club keskusteluista on 10 vuotta vanhoja :D Joten tein uuden :)
Oon kattonut winxejä 7 vuotta ja oon vieläkin fani! Aivan ihana ohjelma! Olen katsonut 5&6 kaudet englanniksi youtubesta ja dailymotionista, niistä saa hyvin selvää jos haluuttee kattoo ;) Jeps ja olen myös instagramissa, postaan omia kuviani/screen shottejani, ja olen myös kirjoittanut englanniksi fanfictionia blogspottiin :D
Lempi trabsformaatioita? Enchantix, harmonix ja bloomix! Mythix on kans aika kiva mutta se 3D alkaa välillä ärsyttää...
Lempi hahmot? No specialisteista ehdottomasti Brandon ja Helia, ja Nabu vaikka se delas mutta kuitenkin ;) Keijuista Stella ja Flora. Stella on niin hauska ja energinen hehe, ja Flora on vaan siis niin ihana, herkkä ja ystävällinen :)
Lempi kausia? Kolmas ja kuudes!
(Niin siis vastailkaapas noihin kysymyksiin! :D)
Ootko koskaan itkenyt, kun olet katsonut sarjaa? JOO :D Aina kun jollekkin käy jotain, ja mulle tulee hirveen paha olo kun joku joutuu pulaan, esimerkiksi kuudennen kauden salainen kasvihuone (suomeksi) jaksossa, kun Selina myrkyttää Floran ja laittaa Bloomin tietämättään lähes tappamaan Floran, olin ihan oh nooo! :( :D Mut sit specialistit tuli pelastamaan :3
Entäs lempi trix? ;D No siis Darcy on se juttu. Paras. Ehdottomasti.
Jep siis ois kiva saada juttuseuraa :) eli kommailkaas! Voin spoilaa teille jos haluutte xD

124

3854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hnjknknk

      winx club on paska

    • winxiiiit

      Höps winx club on paras!

      • dklskdls

        ihan surkeeee ohjelma


      • winx

        Oot kuitenkin tänne keskusteluun eksyny,niin jos kerran Winxit on surkee ohjelma miks oot täällä nimenomaan WINX aiheisessa keskustelussa,jos se kerta on surkea?


    • stellaax

      Winx on ihan paras ja oon kattonu joka jakson sata kertaa! Jee muitaki faneja!!

      • BloomixForever

        Jes!Kiva löytää muitakin Faneja,jotka tykkäävät Winxeistä! :D


      • winxx

        Nii on! :D Onks teil jotai some sovelluksii mis voitas puhuu? :)


      • BloomixForever

        Mulla on Kik ja Whatsapp ainakin ja sitten instagram :) Youtube kanava myös on :)


      • Diletta

        Mikä sun you tupen kanavan nimi on???


      • Diletta

        Oon tosi kova winx fani tiiän siitä melkein kaiken esim:stormyn äitin nimi on tharma.ja oon kattonu kaikki jaksot ja nyt keräilen winx tavaraa


      • Diletta

        Mulla on omat winx sivut ne löytää kun kirjottaa nettiin nemsku winx tai winx sivut kannattaa vilkasta


      • BloomixForever
        Diletta kirjoitti:

        Mikä sun you tupen kanavan nimi on???

        Mulla on kaks kanavaa. Toiselle lataan videoklippejä ja episodeja suomeks winxeistä ja toiselle teen editointi videoita winxeistä :)
        Editointikanava on sama mikä mulla tässä on nimenä eli BloomixForever ja se mille lataa suomiklippei on WinxClub FinnishVideos. :)


      • BloomixForever
        Diletta kirjoitti:

        Oon tosi kova winx fani tiiän siitä melkein kaiken esim:stormyn äitin nimi on tharma.ja oon kattonu kaikki jaksot ja nyt keräilen winx tavaraa

        Samoin! :) Tällä hetkellä voisin melkein sanoa,että Winxit on elämäni <3 Toki elämässäni on muutakin kuin Winxit,mutta Winxit on se juttu <3


      • jyht

    • Julpsuli02

      Mä oon kattonu sen kaikki jaksot ja kaikki kaudet, jopa kuudennen. Joo, kuudennen mythisc(miten ikinä kirjoitetaan) on tosi rasittava 3Deenä. Haluisin nähä sen 2Deenä. WINXIT ON IHAN PARHAITA!!!!!!

      Lempiwinx on ehdottomasti FLORA, LAYLA JA DAPHNE♥♥♥
      Lempi tranformation on ENCHNATIX♥
      Lempispeliasti on Sky.
      Lempikausi toinen.
      EN OLE ITKENYT MISSÄÄN JAKSOSSA:)))))
      Paras jakso on ollu toisen jakson kolme vikaa jaksoa, kun Bloom muuttuu varjoksi:)IHAN PARHAAT JAKSOT!!!

      • Diletta

        Huom daphne ei oo winx se on vaan pelkkä daphne bloomin sisko.ei pahalla ihan tosi


      • BloomixForever
        Diletta kirjoitti:

        Huom daphne ei oo winx se on vaan pelkkä daphne bloomin sisko.ei pahalla ihan tosi

        Niin Daphne on Bloomin isosisko,jonka Sirenixin kirous muutti sieluksi ilman vartaloa.


    • Nik0025

      ite tykkään winx clubista oon keskitasunon fani tykkään eniten esimmäisistä kausista mutta muutkin menee ihan hyvä sarja.

    • AiemminHyväNytSchaibaa

      Winxien ykköskausi oli hyvä, ja kakkonenkin oli ihan ok, mutta Enchantix-ajoilta lähtien sen laatu on laskenut kuin lehmän häntä.

      • Winx4ever

        Omasta mielestäni 3. kausi on vielä erittäin hyvä. Sen jälkeenkin sarja on kyllä ihan katsomisen arvoinen.


      • Vanhatajat

        1. ja 2. kaudessa oli hyvät ääninäyttelijät. Ääninäyttelijöiden vaihtuessa tilalle tuli surkeat ääninäyttelijät. Winxit ovat niin pissismäisiäkin nykyään. Jossakin jaksoja (olihan niitä uusia jaksoja) Stella sanoi: "Urheilemalla hoidan kalorit pois" ja sitten siinä puhuttiin tanssimisesta. Olisi ollut ihan ok, jos siinä ois vaan puhuttu tanssimisesta ja siitä, kuinka hyvää se tekee keholle, mutta ei hyvää päivää kaloreista puhutaan! Opetetaanko 8-vuotiaita lapsia tarkistamaan tuotteiden kalorit?


    • BloomixForever

      Moi!!! Pienenä katoin Winxejä paljon ja nyt noin pari kuukautta sitten aloin taas tykkää Winxeistä yhtä äkkiä :DJa tällä hetkellä katson melkein joka päivä jotain Winxeihin liittyvää :D Rakastan Winxejä ja Toivotaan että 7 kausi ei ole viimeinen niin kuin jotkut väittää... Oon kattonu myös kaikki tuotantokaudet ja tällä hetkellä katson 7 kautta muilla kielillä kunhan niitä vain lisää tulisi :D Lempi Transfomaatiot ovat ehdottomasti Bloomix ja Enchantix!Lempihahmot winxeistä ovat Bloom,Flora ja Stella.Bloom siksi koska rakastan jotenkin hänen luonnettaan :3 Ja Flora siksi,koska se on niin kiltti ja muuta.Stella taas siks,koska se on aika hauska ja huumorintajuinen :D Spesialisteistä Brandon ja Helia :) Lempikausia ovat 3,6 ja 7 vaikka sitä ei suomeksi vielä ole tullutkaan :DJa onhan sitä tullu tippa linssiin pari kertaa kun oon kattonu Winxejä :DLempi Trix on Icy :) Itse olen 13.v enkä ymmärrä miksi se olisi noloa katsoa Winxejä?Koska onhan Winxit kuitenkin Lasten JA nuorten ohjelma :D

      • winxx

        apuaa ihanaa ku on muitanki faneja! :D onks sul ig tai sc tai kik tai joku mis voitas puhuu? ❤️


      • BloomixForever

        Mulla on IG nimeltä Bloomix_Forever ja Kik on myös nimellä Bloomix Forever :D (yritän pitää nimet samana,että muistaisin kaikki käyttäjät yms. :)


    • WinxClubLove

      Moi! Oon kans 13v ja musta ei oo noloo kattoo winksejä vaan tykkään siitä! Oon kattonu netflixistä 1-5 kaudet ja siis olin nähny jo ennestään 1-4 TVstä mut 5 oli menny ohi jos se ny on ees tullu TVst. ;D sitte löysin 6 kauden suomeksi VK.com Niemiseltä sivustolta. Eli teet käyttäjän sinne ja kirjoitat hakuun Magicbelievers. Sitten sieltä löytyy infoa winxeistä suomeksi ja englanniksi ja 6 kauden jaksoja ja joku special jakso 1 kaudesta suomeksi;) Toivottavasti jollekin oli tästä apua:P

      • WinxClubLove

        nimiseltä* korjaan ja se Magicbelievers pitää kirjoittaa siihen ryhmät osioon sitten;D ja myös youtubessa on sen niminen kanava niin siellä löytyy jotain ohjeita;)


      • WinxClubLove

        Ja vielä muistan ku katoin sitä enchantix 3 kautta varmaa kakkosella teeveestä:3 ootin aina lauantaita et koska tulee taas winxit;D ja sitte olin ihan innoissani 4 kaudesta:D mut noi 5 ja 6 kaudet meni ton 3Dn kaa musta vähän yli ja sit viel noi kaikki mythix bloomix syrenix harmonix ja 7 kaudella tulevat butterfix ja tynix:O se on jo musta vähän liikaa ja aiks musta 1-3kaudet oli hyvii ku niis pysy kärryillä et jaa nyt ne saa vihdoin enchantixin ja 4 kausikin on hyvä koska siinä on vaan believix ja ne sophixit tai miten ny kirjotetaankaa mut sit tipuin kärryiltä ku tuli yhtäkkii sirenix ja harmonix ja bloomix ja MYTHIX :0 no on toi 3D ihan kiinnostavan näköinen mut sit se ärsyttää ku se aina hyppii tohon vanhaan ja sit yhtäkkii on 3D taas :/ mut siis joo hyvä et niistä on ees tehty jatkoo siis winxeistä<3:)

        t. WinxClubLove jo kolmannen kerran xD


      • RakkaudestaWinxeihin

        Totta, vanhat Winxit oli jotain niin nostalgista :D Mutta uudet ovat hyviä kans :) 3D meni kyllä todellakin yli...Mun lempi transformaatiot on Bloomix ja Tynix <3


    • Tykkään26

      Winx ovat parhaita. Ole alusta asti katsonut niitä. Exchantix ja Bloommix ovat parhaat. Flora,Bloom ja Leila ovat suosikkejani. Odotan suomeksi 7 kautta jo.

      • Bloomix

        Meillä on samat lempi winxit ja samat lempi transformaatiot :D


    • Teinikeijutukset

      Oli ihan hyvä silloin kun olin vielä pikku pentu ja teeveessä pyöri vasta ne ekat kaudet. :P

      • Kiti_95

        Ensimmäinen kausi sekä toinenkin oli ihan hyvä, seuraavien kausien ilmestyessä Winx alkoi mennä huonompaan suuntaan. Ainakin nämä uusimmat on pahimpia, koko sarja muisutttaa Bratzin kaltaista teinisarjaa, jossa huudetaan "Ihkuu" ja yhdessäkin pätkässä Stella sanoi urheilevansa kalorit pois.

        Nykypäivänä 8-vuotiaille tytöille siis opetetaan kaloreiden laskemista sekä "Olet täydellinen meikit naamassa, laihana ja kauniina"-asennetta. Totuus on, että kukaan ei ole täydellinen, oli sitten missä mitoissa tai minkä näköinen tahansa. Onhan ne Winxit olleet todella laihoja alusta alkaen, en sitä kiellä, mutta sarja on vaan nykyään pissismäinen siinä missä Bratz. Se on siinä ärsyttävintä, kun pienille tytöille opetetaan pissismäistä käytöstä.


      • gfdfdf
        Kiti_95 kirjoitti:

        Ensimmäinen kausi sekä toinenkin oli ihan hyvä, seuraavien kausien ilmestyessä Winx alkoi mennä huonompaan suuntaan. Ainakin nämä uusimmat on pahimpia, koko sarja muisutttaa Bratzin kaltaista teinisarjaa, jossa huudetaan "Ihkuu" ja yhdessäkin pätkässä Stella sanoi urheilevansa kalorit pois.

        Nykypäivänä 8-vuotiaille tytöille siis opetetaan kaloreiden laskemista sekä "Olet täydellinen meikit naamassa, laihana ja kauniina"-asennetta. Totuus on, että kukaan ei ole täydellinen, oli sitten missä mitoissa tai minkä näköinen tahansa. Onhan ne Winxit olleet todella laihoja alusta alkaen, en sitä kiellä, mutta sarja on vaan nykyään pissismäinen siinä missä Bratz. Se on siinä ärsyttävintä, kun pienille tytöille opetetaan pissismäistä käytöstä.

        kamala piirretty se on ollut alusta asti mut ku kattoo niitä vanhempia kausia (1 ja 2) nii vitosesta eteenpäin se on todellakin muuttunut ihQdaasikanakimeikkei-piirretyksi. tytöt herkistyy helposti tällaisille.


    • jaahasgfhpliö

      Winxit on helevetinmoista paskaa jota ei täysjärkinen jaksa katsoa 10 sekunttia enempää.

      • labbilainen

        totta


      • Rocy9

        Ei missää nimessä ole paska ohjelma. Te jotka haukutte ootte ite. Se on hyvä ohjelma. 1-3 olivat hyvät. Mun suosikin on Bloom ja Flora. Echantix oli paras.


      • htjeoijg

        Niin, Se OLI hyvä ohjelma.


      • Winxx

        Taijat ihan ite olla :D


    • hyiyök

      Paska sarja ollut aina. Paha sanoa oliko aijempi vai nykyinen huonompi, kun vertaa entistä surkeaa piirrostyyliä ja kökköanimaatiota nykyiseen pissismeikkimeininkiin ja erilaiseen kökköanimaatioon. Aina ollut kuitenkin yhtä mielikuvitukseton ja väliin aivan typerä (puhun juonenkäänteistä ja niiden järkeenkäypyydestä). Hahmot väännetty samasta muotista (niin päänsä sisällöltä kuin varsinkin fyysiseltä muodoltaan) ja päälle liimattu joku muka omaperäinen luontenpiirre joka välillä unohtuu tekijöiltäkin täysin. Taistelukohtaukset eivät useinkaan käy järkeen (seistään vaan paikallaan odottamassa vihollisen iskua) ja jos jotain dramaattista tapahtuu se on joko jotain väkisinväännettyä tai unohdettu jo seuraavassa jaksossa. Vielä kun joka kaudelle pitää mahduttaa uusi muuntautuminen että saadaan lisää nukkeja myydyksi niin sillisalaatti on valmis.

      • Rockky99

        Olen täysin eri mieltä. Winx ovat ihan hyvä sarja. Onhan miikusia winxseissä. En tiedä on tämä nyt oikein kirjoittaa. Piexsit 2 vaihtua hahmoa.


      • Diletta

        Miks oot täällä jos et tykkää winxistä.ja no winx on hyvä monessaki ohjelmassa on jotain samanmuotoisia hahmoja ja miks ees puutut tähän .tää viesti oli tarkotettu hyiyökille...........


      • yökhyi

        Minusta on vähän arveluttavaa että ohjelmassa, joka on suunnattu esiteini-ikäisille lapsille hahmot ovat mitoiltaan kaikki kuin mitäkin supermalleja eikä poikkeuksia ole. Vaikutuksille alttiit lapset voivat saada käsityksen että tuollaiselta kuuluu näyttää.


      • hyiyök
        Diletta kirjoitti:

        Miks oot täällä jos et tykkää winxistä.ja no winx on hyvä monessaki ohjelmassa on jotain samanmuotoisia hahmoja ja miks ees puutut tähän .tää viesti oli tarkotettu hyiyökille...........

        "Haluaisin puhua winxeistä", sanoi aloittaja, sen kummemmin erittelemättä millä tavalla sarjaan suhtautuvien tyyppien kanssa. Minäkin puhun winxeistä, enkö saisi?


    • WinxBloom

      Olen katsonut kaikki jaksot

      • Diletta

        Määki oon kattonu kaikki jaksot


      • BloomixForever

        Sama :) Kaikki jaksot olen katsonut tuhat kertaa :D


    • Diletta

      Oon kokonaan

    • Diletta

      Missä kouluissa te ootte?tai missä kaupungissa asutte

      • BloomixForever

        Mä asun ainakin Ylä-Savossa Iisalmessa :) Ja oon semmosessa koulussa kun Juhani Ahon koulu.Ja olen 7. luokalla :)


    • WinxClub

      Oletteko katsoneet 7. kauden? :) Mä oon englanniksi kokonaan,kun toinen kieleni on englanti ja sitten 20-26 jaksot Italiaksi,sillä niitä ei ole vielä tullut englanniksi tai suomeksi :) Mikä on paras kausi mielestänne? Minun mielestä kausi 6 on paras sitten 3,1,7,4,2,5

      • Diletta

        Mä oon kattonu kaikki 7 kauden jaksot noin 20 suomeks ja enkus ja italiaks loput.
        Muuten kävisitkö kattoo sivujan niitä on neljä yks on mlp loput kolme winx sivuja.mulla on bloggerissa kolme ja vuodatuksessa yks.


    • Dominos.fairy

      Winx 1-4 kaudet on mahtavia. Enchantix love

    • iha-Perseeest

      koko winxsi on iha perseest ei kande kattoo. kunnon teinipissis meininki, kamala esikuva pikku kakaroille semmoset tikku ukot kauheis minihamosis kiljumas spesialisteja apuun

      • Hfykbj

        Eikä ole paska. Lopettakaa tuo ohjelman haukkuminen. Se on hyvä sarja. Eikä perseestä. Olen katsonut 1-7 kaudet. Ja pidän sarjasta paljon.


      • Hfykbj

        Onpa paska. lopettakaa tuo ohjelman puolustaminen. Se on paska sarja. Eikä hyvä. Olen katsonut 5-7 kaudet. Ja vihaan sarjaa paljon.


      • Nemsku-winx

        Hei miks katot sitä jos et tykkää yhtään winxistä


      • honeypupu

        mä oon kattonu kaikki kaudet. jos sä oot kattonu vaan 5-7 et voi sanoa et se on huono koska et oo ees nähny kaikkia kausia.sitä paitsi se joka haukkuu on itse


      • honeypupu

        en enää tykkää winxeistä ihan tylsiä bratzit on parempii


    • Diletta

      Joku hyiyök tai sen sellainen niin tarkoitin että häivy täältä sulla ei oo mitään asiaa tänne. Tietääkö kukaan vielä mitään kasi kaudestahmm se whatsapissa homma siihenhän tarvii puhelin numeron niin että jotkut yölmöt voi kattoo sen numeron ja tehä jotain pilahommia ja muuten mullakin on whatsappon kyllä instagramissa mutta siellä ei oo mitään winx juttuu

      • hyiyök

        minä vain asiallisesti puhuin winxeistä niinkuin aloittaja halusi ja heti ollaan potkimassa pois, kauheeta syrjimistä kyl nyt ):


      • WorldOfWinx

        Kasi kausi tulee Winx Club WOW: World Of Winx-Spin-Offin ja Live action elokuvan jälkeen,joten varmaan 2017^^ Ja tuon Spin-Offin "eka kausi" tulee tämän vuoden huhtikuussa Netflixiin ja Traileri tulee tässä kuussa :) SpinOffin ns. tokakausi tulee sitten syksyllä 2016 :)


    • honeypupu

      winx on paras!

    • ProfessoriPlutonium

      Tiiän tiiän jo vanha keskustelu mut oli pakko tulla tänne hehkuttamaan.

      Itekkin olen sarjaa seurannu pienestä pitäen ja oon yhä suuri fani :D

      Aivan aluksi lemppareihini lukeutui Flora ja mutta tätänykyä se on ehdottomasti Palladium xD

      Lempi transformaatioita mulla ei oikeestaan ole.
      Kausista parhaat on omasta mielestä 1-3 vaikka kyl piirrosjälki on parantunu viimekausissa.

      Mun kaverit ei oikeen tykkää Winx Clubista, sillä se on heidän mielestään hahmot on tosi epärealistisia ja muutenkin kerrassaan typerä ohjelma. Makunsa kullakin :D

      Tuli vaan mieleen yks kerta, ku näytin heille kuvan nuoremmasta Palladiumista
      Reaktio oli kutakuinkin tämä:


      "Mulla meni varmaa puol tuntia löytää se tuolta tyttöjoukosta :DD"


      En oo oikeestaan itkeny sitä kattoessa, mut nauranu sitäki enemmän.
      Eli ihan liikaa.
      Täälläkin tulee vähänväliä sellanen
      "Miks mä katon tätä..?"
      Fiilis, mut ei voi muuta sanoo ku omasta mielestä tosi hyvä ohjelma :DD

      ProfessoriPlutonium kuittaa.

    • ProfessoriPlutonium

      Oh, pahoittelut kirjotusvirheistä! Puhelin lagaa jostain syystä mahottomasti :DD

    • Winxsahtanut

      No kerta tänne eksyin...

      Kaudet 1-4 kestin katsoa mutta loput pakotti vaihtamaan englannin kieleen suomidubin takia. Haluaisisn kysyä kuinka monia täällä haittaa uusi dubbaus? Hirveetä kuraa sanon minä

      Transformaatiot pienen kommentoinnin kera:

      Magic Winx: Perus mutta tykkäsin asuista. Miksi Nickki muutti sen Charmixsiksi kun Charmix oli alunperin lisäasuste joka anto niille voimaa? Alkuperäinen transformaatio parempi kun niille ilmesty asut tyhjästä, nyt ne on jo päällä kun ne muuntautuu. Paras Asu Floralla hyvä musiikki.

      Enchantix: Ehdottomasti paras transformaatio. Paras asu Bloomilla. (Selittäkää "viimeinen" keijumuoto muiden transformaatioiden olemassaolo.) Myös kausi oli paras.

      Enchantix: Laylan asu paras. Samoin pidän eniten transformaatio musiikista.
      ->Sophix ja Lovix asut: Stella ja Flora

      Harmonix: Musan harmonix paras, samanlaiset asut kaikilla väriä lukuun ottamatta.Mulle tää on vähän tylsähkö enkä pidä musiikista.

      (tähän väliin miksi ne ottaa jonkun typerän asennon ennen muuntautumista? ennen ei semmossii tarvittu)

      Sirenix Floralla koska hiukset, asuissa ei ole kauheesti väriä ja sukkisten raitoja lukuunottamatta kauheesti eroa. en oikein tiedä pidänkö asuista vai en ja laulu menee vielä enkuksi. Ainiin ja en pitänyt 3D:stä mutta Mythixsinä se on vielä kauheempi.

      Bloomix: Tecnan asu paras koska eroaa muiden asuista, tykkään transformaatio musiiksta ja menee jopa suomeks jotenkin,

      Mythix: Sanoisin että Stellan asu paras. 3D on kamalaa en pidä ja joo ymmärrän että sauvat toimii legendariumin avaimena, mutta ei niitä ennen taikomiseen tarvittu.

      Butterflix asut on käl nätit mut liian samanlaiset ja transformaatio on tylsä ja miksi ne tunkee jonkun keijutanssin seriously? Paras Musalla koska värit.

      Tynix: Lyhyt transformaatio ja liian samanlainen asu kaikilla mutta sanoisin että se on paras Floran päällä. Pidän siivistä vähän tulee asuista mieleen taitoluistelijat.

      Lopuksi kritiikiksi voin sanoa että ärsyttää että juoni toistaa itseään. UUsen kauden alussa vihollinen on liian vahva päivitettäväksi vanhoilla voimilla ja tilit voi tasata vaan uusilla voimilla. Muutenkin on alkanu pikkusen karata Rainbowlla käsistä koko sarja, ennen ne oli hyvii.

    • Winxsahtanut

      whoops siis toi enchantix tuli kaks kertaa siis Believix

    • honeypupu

      Tiedän että tämä on vanha keskustelu mutta nyt rupesin taas tykkäämään winxeistä lempi winx on musa lempi transformaatio believix ja lempi kausi 4 ja 2

    • BloomForever

      Ihanaa muita winxfaneja

    • BloomForever

      Tiedän että tämä on vanha keskustelu, mutta oli pakko tulla kirjottaa tänne. Lempi winx on Bloom, tranformaatiot on tynix, mythix, bloomix, butterflix ja sirenix. Lempi kaudet on 1, 2, 5, 6 ja 7.Lempi trix on Icy. Muuten tulkaa vk liittymään mun ryhmään: winx club finnish.

    • BloomForever

      vk:ssa*

    • honeypupu

      ai niin mun lempi winxit on musa layla ja flora ja sitten lemppari specialisti nabu ja pixi piff. nyt mulla on useampi lemppari

    • honeypupu

      ai niin lempi trixini on stormy

    • honeypupu

      tiedän että tämä on vanha keskustelu mutta winxit on miljoona kertaa parempia kun jotkut pissis bratzit tai jotkut tyhmät monster hight jotka on jotain hirviöitä. winx voittaa semmoiset puhtaasti!

    • honeypupu

      tiedän että tämä on vanha keskustelu mutta winxit on miljoona kertaa parempia kun jotkut tyhmät monster hight jotka on jotain hirviöitä. winx voittaa semmoiset puhtaasti!

    • honeypupu

      oho laitoin saman viestin kaks kertaa

    • BloomForever

      oot oikeessa winx club voittaa puhtaasti

    • honeypupu

      Kommentoin näihin vanhoihin keskusteluihin koska haluan jutella samasta aiheesta kiinnostuneiden kanssa

    • honeypupu

      Muuten winxin lisäks fanitan W.I.T.C.Hiä mut se on harmi et W.I.T.C.H fanei ei oo enää paljon

      • ProfessoriPlutonium

        Oho, oon unohtanu W.I.T.C.Hin kokonaan! En kylläkään oo koskaan seurannu, mutta nyt heräs kiinnostus. :)


    • ILoveTimmy

      No siis mun mielestä toi 3d osa on täyttä paskaa, 2d oli paljon parempi ku 3d näyttää ihan joltai nukketeatterilta :D Ite samaistun eniten Musaan ja Tecnaan. Musa on vaikeastitavoiteltava, kaunis, musikaalinen sekä lahjakas pitämään pintansa tunteiden myrskyssään. Tecna on taas mun ykkönen koska hän hallitsee kaiken tekniikasta, ja hän on mielestäni kaunein winx koska hän ei ole pitkähiuksinen tai kauhee pissis eikä hän kokoajan hypi pitkin kattoa kuten muut jos saa esim. suudelman tai lahjan.
      Spesialisteista kaikki muut on liian rahvaita mun makuun paitsi Timmy. Timmy on suloisen näköinen, ehkä vähän tönkkö tunteidensa näyttämisen kanssa, mutta omalla tavallaan se tekee hänestä vastustamattoman persoonan. Trixeistä ehkä Darcy on se suosikki, kaunis, ei imelä, eikä liian pahakaan. Icystä en tykkää koska hän on kunnianhimoinen mutta helvetin rasittava hahmo, kaunis ehkä mutta sirenix 3d versiossa aivan järkyttävä kuten muutkin. Stormy on ihmeellinen käkkäräpää joten.. :D
      Kaksulotteisena winxit on parempia ja Tecna, Timmy, Darcy suosikit vaikka Darcy ei oo ihan sellanen <3 vaan ainoastaan paras trixeistä. Tecna ja Timmy on rakkaimmat <3<3<3
      Tää oli mun mp, kertokaa toki omianne vielä lisää

    • honeypupu

      se 3d on kyl TOSI rasittavaa!

    • honeypupu

      Mut oikeesti mä taidan nyt perustella mun suosikki winxeistä parhaat jutut
      Musa koska mä Tykkään musiikista (huom en todellakaan kaikesta musiikista)
      Layla järkevä eikä hihku tai hypi kattoon niinkuin esimerkiksi Stella.
      Flora rakastan floran luonnetta ja asennetta. Hän on niin ystävällinen!
      Mun lempi trix on stormy koska Se on hassu koska on hirvee raivopää
      lempi pixini on piff koska Se on tosi lutuinen
      lemppari Specialisti on nabu koska Se oli niin ystävällinen mä Kyl suutuin silmittömästi kun Se kuoli

    • winxx

      VOI APUA :DDD

      Tässä aloittaja, joka vahingossa löysi vanhan aloittamansa keskustelun, yllättävää että täällä puhutaan vielä ja uusin viesti onkin tältä viikolta :D

      Palladium on kyllä ihan mahtava! :D
      Tässä tuli katsottua kaikki Winx Club kaudet jälleen kerran, ja yllättäen huomasin lempparini olevan yhtäkkiä Musa. Musan luonne perusteltiinkin hyvin, pystyn itse myös samaistumaan häneen :D Uskon että Musan menneisyys on synkin, onhan äiti kuollut ja poikaystävä häippässy tms. Btw ei muuten ikinä saanut käyttää Sirenix toivettaan..

      Ja mitä noihin uusiin dubbaajiin tulee... Nehän on vaan ne samat jotka pyörii joka ikisessä ohjelmassa (onneksi Laylan ja Stellan on olleet samat aika pitkään).

      Huomasin myös pitäväni Rivenistä paljon, mutta hän lähti ja Nabu on valitettavasti kuollut joten lempparini on sitten kai Brandon :D Ja Timmy on kans ihana x3

      Joo enchantix on paras. En myöskään ymmärrä sitä butterflixin tanssia ja niitä asentoja ennen transformoitumista, ihan turhaa sanon minä :D

      Munkin mielestä ohjelman laatu on huonontunut, mutta silti pidän siitä ja Winx Club on mulle rakas ohjema C:

      Tässä lähiaikoina pitäis ilmestyä netflixiin se Winx Club WOW, joka vaikuttaa kyllä aika huonolta. Tietenkin katson sen Winxien takia, mutta ne "lahjakkaat lapset" ei kyllä kuulosta hyvältä D:

      Lempi trixiäkään en osaa enää valita, Valtor on kyllä pahiksista mahtavin, hehee.
      Mutta hei mennään ihmeessä juttelemaan tonne vk:hon tai pidetään tätä keskustelua pystyssä! :D

      • ProfessoriPlutonium

        Tosiaan Palladiumista vielä sen verta..
        Joskus pienenä, ku sarjaa seurasin tosissaan aktiivisesti, tulin surulliseks ku se vaikutti yksinäiseltä ja yllätys yllätys sain älynväläyksen kuvitella sen seuraksi haltiatytön, jonka nimeä nykyään käytän usein nimimerkeissä. Niinkuin nytkin :DD


    • honeupupu

      Minä pidän tätä keskustelua pysyttyssä koska haluan jutella teidän samasta aiheesta kiinnostuneiden kanssa

    • musa-girl06

      moi kaikki mäki tykkään winxsistä tosi paljon!!!! kiva löytää lisää faneja täältä! mun lemppari on Musa koska se on musiikillisesti lahjakas ja itekki tykkään musiikista tosi paljon! tyhmin on ehkä flora....onks teillä kellään omia winx aiheisia sivua jos on niin voitteko linkata?? haluaisin itekkin hankkia omat winx sivut mut en vielä oikein tiedä miten?

      • WinxrakastajAa

        Laita kuvahakuun winx. Mulla itelläni toimi. :)


    • honeypupu

      Voit luoda winx sivut vaikka vuodatus nettiin

    • honeypupu

      Nykyään mä en enää hirveesti välitä musasta. Mun lempi winxit on nykyään vaan Layla Ja Flora. Musa-girl06 missä asut haluaisin perustaa winx kerhon ja olisin Layla Tai Flora

      • musa-girl06

        honeypupu mä asun lappeenrannassa mutta millasta kerhoa tarkotat? voinks mäki liittyy? olisin kiinnostunut!! :D miten sitä sitte niiku pidettäs? oisko se jossain netti sivulla vai?


      • honeypupu
        musa-girl06 kirjoitti:

        honeypupu mä asun lappeenrannassa mutta millasta kerhoa tarkotat? voinks mäki liittyy? olisin kiinnostunut!! :D miten sitä sitte niiku pidettäs? oisko se jossain netti sivulla vai?

        Musa-girl06 jos oot momiossa voidaan siellä perustaa winx kerho tai luoda yhteiset sivut vuodatus nettiin tai jutella sähköpostin kautta.Kerhon ideana on että saa olla joku winx hahmo ja jutelatas esim näin hei musa mitä kuuluu?


    • hämmentynytfani

      Mä oon kattonu monta kautta, mut nykysin ne muthixit ja butterflixit menee vähän yli. Mä en pysy perässä enää. Huonoja jaksoja ne uudet. Vanhat on parhaita ja salaisuuksien linna kannattaa katsoo.
      Ps. Bloom on nykysin surkee määräilijä.

    • honeypupu

      Mun mielestä uudet winxit on muuten hyviä paitsi ne uudet ääninäyttelijät on huonot lukuun ottamatta Stellan ja Laylan ääninäyttelijöitä.Winx on mulle tärkeä.😊 Mutta sen myönnän että syvyyksien salaisuus- elokuvassa on huonot ääninäyttelijät yök!😠 Mulla on paljon winx kamaa

    • honeypupu

      Tuo on VALETTTA!!!!!!!!!!!!😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 Winx on hyvä ohjelma!!! Häivy!!!!!!! Winx on hyvä!!!! No okei ehkä ne on alilaihoja tai pissiksiä mutta Winx on hyvä ja mulle tärkeä!!!!!!!!!! Mä oon katsonut kaikki kaudetkin!!! Puolustan Winxiä!! Ja sitä paitsi se joka haukkuu on itse!!!

      • asiaintuntija

        On ne maailmankirjat sekasi ku mielipiteetki on valheit, onneks iso läjä huutomerkkejä pelastaa kaiken. Ja toki, peräsuolestaha mä, oli siinä kätilöllä ihmettelemistä...


      • honeypupu
        asiaintuntija kirjoitti:

        On ne maailmankirjat sekasi ku mielipiteetki on valheit, onneks iso läjä huutomerkkejä pelastaa kaiken. Ja toki, peräsuolestaha mä, oli siinä kätilöllä ihmettelemistä...

        ja kuka sinäkin luulet olevasi


      • asiaintuntija

        Olen asiaintuntija, kyl mä tiedän


      • honeypupu
        asiaintuntija kirjoitti:

        Olen asiaintuntija, kyl mä tiedän

        sä et kyllä oot mikään asiantuntija


    • honeypupu

      Ja muuten mun aivot ei ainakaan sula vaikka katson Winxiä!! Se on hyvä ja jännittävä ja kaiken päälle hauska ohjelma ja jokainen kausi on ollut hyvä ja siitä jää hyvä mieli joka jakson jälkeen!! Ja paha saa aina palkkansa ja se on kaiken lisäksi värikäs!!😊😊😊😊😊😊 Winx on paras!!

      • Nik0025

        Tuo onkin pointti jos itse viihdyt kyseisen ohjelman parissa se on pääasia.
        PS.Winx fani


      • varoittavaesimerkki

        mä katoin winxsii ja mun aivot suli lattialle. oli siinä siivoamista kun äiti huomasi sen sotkun ja suuttu. eli älkää kattoko winxii varoitan!


    • WINXONIHANA

      heii ollaan siskon kaa katottu winx 1-5 kaudet netflixistä ja 6 kautta satunnaisilta nettisivuilta. (suomeksi) nyt kuitenki tyssäs 14. jaksoon, sitä ei tunnu löytyvän mistään!! mistä löytyisi koko kausi suomeksi? hjälp? kiitos jos joku auttaaa :)

      • musa-girl06

        haluaisin myös tietää! en oo onnistunut löytämään eka kausia (niitä parhaita!) mistään :( haluttas nii kattoo kaikki taas uusiks!


    • WinxrakastajAaa

      Mä oon kattonu winx 1-5 kaudet kuukaudessa ehk 2 vuotta sitten. Mun perheellä oli netflix tunnukset ja sitten ne poisti ne tunnukset!!!:( koitin kattoo niitä YouTubesta mut sit ne tajus senkin! Oisko kellään ehdotuksi miten voisin kattoo 6&7 kauden ilman YouTubea tai netfliksii???;) ja zori kun vastannu kysymyksiin.:(

      • WinxrakastajAaa

        Niin ja suomeks?


      • Nik0025

      • WinxrakastajAaa

        Kiitti Nil0025, sä oot paras!!!;)


    • Musafan32

      Embedy.cc tai joku sellanen sielt löytyy ainaski 6-7 kauden jaksoja ja mun lempiwinxit on Musa ja Flora. Lempispesialisti on Brandon. Lempitransformaatiot on Sirenix ja Bloomix. Dreamix on kans ihan kiva. Lempparitrix on Icy tai Darcy. Parhaat kaudet kyl varmaan 4,5 ja 6. 2017 vuoden lopulla tulee 8.kausi. Ja 4 leffa tulee Syksyllä tai talvella.

    • winxniw
    • Milli13456

      Miks riven lähti 6 kaudella mä tykkäsin siitä ja en oo nähny 6kautta kokonaan KERTOKAA MIKS RIVEN LÄHTIII?

    • Floranna

      No en ole varsinaisesti fani, mutta silloin tällöin saatan kattoa. No olen nähny 1-5 kaudet Netflixiltä, mutta harmi ettei kyseinen sivu ole vieläkään lisäny 6 ja 7 kautta. Lempi jaksosta en tiedä, koska on niin monta hyvää. Lempi kaudet ovat 1 ja 2. Enkä pidä niistä 3D kohdista ollenkaan. No ite hahmoista Winxeistä pidän eniten Bloomista ja herttaisesta Florasta. Specialisteista Sky. Sivuhenkilöistä Daphne Faragonda ja Griffin. Sekä pixit on söpöjä. Lempi tranformaatiot ovat alkuperäiset :)

    • cindynaa

      En itse henkilökohtaisesti pidä uusista Winx Club -jaksoista. Olen katsonut kaikki neljä ensimmäistä kautta. Ensimmäiset kolme kautta ovat ehdottomasti parhaat ja neljäskin vielä menettelee. Katsoin joskus viidennen kauden ensimmäisen jakson ja järkytyin siitä, miten monien äänet olivat muuttuneet. Musan äänenä Saara Aalto? Ei ole jotenkin yhtään omaan korvaan sopiva. Jopa Bloomin uusi ääni ärsyttää, vaikka en edes pidä koko hahmosta. Vaikka kolmannella kaudella useiden hahmojen äänet muuttuivat, silti suurin osa Winx -hahmoista sai pitää vanhat äänensä. Ainoastaan Laylan ääni muuttui, mutta muutos ei edes ollut paha. Pidän itse asiassa molemmista Laylan äänistä. Voi myös olla, että en pidä uusista äänistä, koska olen kasvanut neljän ensimmäisen kauden parissa. Nyt kun katsoin Winx -jaksoja uudestaan (ikää 16 vuotta) huomasin kuinka paljon pidän Stellasta. Pienenä en niin paljon välittänyt hänestä, mutta nyt tajusin miten hauska Stella on kömmähdystensä ja suoran puheensa takia. Huomasin myös, että sarjan romanssit saivat perhoset pörräämään vatsassani ja hymyn nousevan korviin asti. Paras pari on ehdottomasti Flora ja Helia. Voisin katsoa Floran rakkaudentunnustuksen sata kertaa, ja aina vain hymyilisin ja olisin onnellinen heidän puolestaa. Vaikka keskustelu onkin kolme vuotta vanha, halusin silti jättää oman mielipiteeni tänne.

      Näin tiivistettynä, RAKASTAN WINXIÄ!!!!!!

      • Damn FLORA JA HELIA ON PARHAITA OKEIII! Siis ite katsoin lapsena Winxiä Suomen tvstä ja nyt löyty uudestaan enkuks YouTubesta ja oon kyl täysin uudelleen rakastunut 😍 Ja siis 100% toi et voisin kyl katsoo miljoonaa kertaa mitä tahansa Flora/Helia kohtauksii ne on niin ihanii uwu


    • cindynaa

      Okei korjaan, Florankin ääni muuttui kolmannella kaudella, mutta suurta eroa ei edes huomaa

    • Anonyymi

      Mistä näkee kutos kauden suomeks sillee ilmaseks?

      • No siis ite on huomannu et jonkin verran löytyy YouTubesta ei tosin ihan kaikkii jaksoi et joitain täytyy katsoo enkuks noin yleisesti (en tiiä erikseen 6 kaudesta) mut ite aloitin just 6 kauden enkuks! YouTubesta kyl löytyy


    • Anonyymi

      Oikeesti mä sakn melkeen masennuksen kun Nabu kuoli 4 kaudessa ;( nabu oli niin ihana laylan kaa

    • WINX ON PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oon kattonu kaikki kaudet myös kuudennen ja kun täytän 16 meen Alfeaan kouluun mutta nyt oon 9.v:D Ja oon tähtien keiju ja Starlight planeetan prinsessa.

    • Anonyymi

      Winx klubi on paras ohjelma ikinä

    • Anonyymi

      Haluaisin 1-4 kaudet takaisin netfliksiin koska katon niitä paljon. Ja sit sen maailman vois poistaa ja lisätä winx clubiin 1-4 kaudet se ois niin best ❤‍🔥

    • Anonyymi

      Tietääkö joku mistä 3 kaudesta eteenpäin näitä saa dvdnä? Maksaisin mitä vaan niistä :D

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2413
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1545
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1534
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      958
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      790
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      206
      745
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe