HAKKARAINEN ISKI JA OSUI

MUCHOSGRACIAS

38

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xccv

      Hakkarainen voi vetää sen molonsa kaulansa ympäri ja tukehtua siihen tollanen juoppo ei saa mitään hyvää aikaseks

    • pulteerit

      Voisi ensi töikseen poistaa laittomat alkoholin tuontirajoitukset, jotta kansa saa sitä mitä haluaa eikä valtion tarvitse tukeutua laittomuuksiin siinä eikä autoverotuksessa.

    • Onneksi_olkoon

      Viitasaarella asuu Suomen tyhmimmät ihmiset.
      Toivottavasti olette tyytyväisiä omaan känniääliöönne.

      • SyväJoki

        PopulistipuoluePersujen aivopesseitä maalaistollometsäläisiä asustelee viitasaarella!


    • zxxccv

      Samaa mieltä viitasaari on täynnä sisäsiittosta sakkia kerran olen käynyt ja se riitti kaikki ihme töllistelijöitä

      • Olen_saman_huomannut

        Ne töllistelijät ovat varmaan olleet Viitasaaren demareita? Tätä porukkaa ko. puolueesta istuskelee valtuustossakin...Suurimmasta osasta sossuja ei ole edes kolmen koiran ruokkijoiksi.


    • Pohjanmaanpoikaa

      Kertokaapa rehellisesti kummalta ostaisitte käytetyn auton,Stubbilta,vai Hakkaraiselta? Minä ostaisin Hakkaraiselta,ei ole mikään maailmoja liehittelevä tuuliviiri.

      • Teuvo-rehti_mies

        TOTTAKAI HAKKARAISELTA KYSEISESSÄ TAPAUKSESSA ENNENMIN AUTON OSTAISIN. SE ON KOVALLA TYÖLLÄ TIENATTU, EIKÄ TURHILLA PUHEILLA KUTEN STUBIN AUTO...


    • zxxcgvh

      Kyllä mä ostan ihan autokaupasta auton Hakkaraisen auto haisee lannalle ja vanhalle viinalle

      • Lisäksi_sitä

        On kolhittu humalaspäissään ja penkit on täynnä tupakanreikiä.


    • grundal

      Kansa on puhunut ja pulinat pois.

      Ja pääsihän sinne eduskuntaan hienohelmoja sekä Päivä Räsänen. Se kompensoi Hakkaraisen edustusta joskin Teuvo edustaa enemmän kansaa kuin mitä Päivi. Vai kuinka on? Mitä ihmeolentoja me suomalaiset kuvittelemme olevamme?

    • gerhadrd

      Onhan Päivillä ja Teuvolla yhteisiäkin instressejä. Kumpikaan ei halua että homot panevat toisiaan virallisesti takapuoleen ja kuvittelevat siten saavansa lapsia ja perustavansa perheen.

      Molemmat toisaalta pääsivät eduskuntaan, joten se myös kansan tahto ja siitähän vaaleissa on kyse eikä siitä että jotkut kahjot ovat tietävinään sen mikä on oikein hienoa ja miten ja ketä pitäisi äänestää jotta kaikki olisi niin hienoa ja filmaattista. Joskaan ne kansakunnan kynttilät eivät vain saa kansan tukea, vaan heidän pitäisi perustaa oma diktatuuri viisaille jutuilleen.

      • Mutta_mutta

        Teuvohan on itse homo.


    • zxccvvb

      Olis vaan pysyny suosiolla sahalla halkomassa lautoja äijä ei saa mitään aikaseks eduskunnassa röhnöttää krapuloissaan ja pyörittelee peukaloitaan

    • Mies_paikallaan

      Hienoa, että Teukka tuli valituksi eduskuntaan! Ja vieläpä melkoisella äänimäärällä. Kateellisia näyttää riittävän, joista Teukka tuskin ns. viisvirttä veisaa. Hienoa, että Koko Keski-Suomi näyttää yhteistuumin äänestäneen Teukan jatkokaudelle.

    • leifsalmest

      Kyllähän Teukan hölmöily syönyt ääniä siihen nähden että oli istuva kansanedustaja ja tunnettu henkilö verrattuna ensimmäiseen kertaan kun ennen vaaleja yleisesti ei tiedetty vielä mikä herra Hakkarainen on ja silti sai muhkean äänisaaliin. Ilman viinahöyryisiä seikkaluja hän olisi kerännyt ääniä kuten parhaat äänikuninkaat.

      Toisaalta Teukka tuonut myös avoimuutta poliitikon elämään. Sitä voi juoda olla humalassa sekä vähän törttöillä eikä siinä mitään sen ihmeellisempää kun sitähän se kansakin tekee. Ei sitä tarvitse kansanedustajan olla mikään kiiltokuvapoika eikä tyttö, vaan elää kuten kansa elää. Se uudenlaista tapakulttuuria jota ei aivan heti suvaita ja ahdasmieliset paskanjauhajat kiristelevät hampaitaan tälle uudelle menolle sekä tyylille.

    • hienoa-olla-suomalainen

      Tuli jatko-jytky! Hienoa! Onnea Hakkaraiselle! Olet kansan mies täydestä sydämestäsi.

    • virnergoul

      Hakkaraisen toinen kausi tulee olemaan paljon fiksumpi kuin edellinen. Hänelle oli aluksi kulttuurishokki joutua sahalta Helsingin hälinään, mutta nyt hän ottaa virheistä opikseen ja ryhtyy tekemään oikeasti politiikkaa sekä tekemään niitä asioista mistä puhutaan. Kreikkalaiset saavat mällätä omilla rahoillaan ja pakolaiset rikastuttaa kotimaataan rikoksillaan.

      Hakkaraiselle alkaa nyt uusi poliittinen nousu jossa hän tekojen miehenä politiikan historiaan kun maan asiat laitetaan aivan oikeasti kuntoon sekä vaikutetaan asioihin jotka aivan oikeasti vaikuttavat meidän elämään ja elämisen laatuun.

    • onnetonäijä

      Hakkarainen on täys kusihousu juoppo joka ei edes kyselytunnilla kykene astumaan puhujan pönttöön vaan huutelee sieltä korpimökistä päissään kommentteja

      • erkkihienoluotu

        Eduskunnassa vaikutetaan äänestyksissä siitä että myönnetäänkö täysin maksuhaluttomalle Kreikalle tukipaketteja vai ei tai että miten kasvatetaan pakolaiskiintiöitä maista joissa ei edes asu muuta väkeä kuin raiskaavia terroristeja. Herra Hakkarainen painaa silloin aivan varmasti oikeaa äänestysnappia.


    • zccvhjj

      Hakkarainen voi työntää ruman lärvinsa sinne minne ei valo paista että heihei ääliö

    • kristiskosolti

      Nyt tehdään kauheaa analyysiä vaalituloksesta ja jotkut kahjot näyttelijät olleet ihmeissään kun eivät tunne ketään ken olisi äänestänyt perussuomalaisia. Nämä levottomat hölöttäjät taitavat unohtaa että äänestämisessä vaalisalaisuus eikä se ole mikään keino tuoda itseään tyrkylle ja ihmetellä miten toiset ehkä äänestävät eri tavalla kuin mä niin suuri naamanivääntelijä.

    • xcvvjjkk

      Persut on junttien puolue sisäsiittosia ääliöitä täynnä

    • kumminkintykkäätte

      Haukutte Hakkaraista äänestäneitä viitasaarelaisia ja muita pohjoksen keski-suomen ihmisiä junteiksi ja ties miksi!
      Mutta ääniä tuli yli 1800 teiltä ihanat kaupunkilaiset jyväskylästä!!

    • toivoletsetti

      Eihän eduskuntavaalit ole mikään kansan eikä edustajien älyllisyystesti. Ja vaikka olisikin, niin eivät ne etelän vihreät pössyttelijät ja hintit mitään kansakunnan kynttilöitä ole eikä heidän äänestäjänsä.
      Kansa valitsee, mutta kieltämättä täytyy Teukan tulevalla vaalikaudella hieman terästäytyä sekä persujen yleensä. Nyt täytyy saada asioita läpi. Kreikan avustamiselle loppu, pakkoruotsi pois sekä joukkoraiskauslaumat vähenemään. Silloin ollaan kansan valitsemalla tiellä.

    • haiseepahalle

      Jyväskylässä nähtävästi asuu vidusaarelta muuttaneita voi mikä häpee no kyllä nuo juntit erottaakin fiksujen joukosta

    • Nilsandress

      Helsingissä eivät äänestäneet kovin persuja ja he ovatkin niin avarakatseisia ettei haittaa mistään jos siellä koulutyttö joutuu kotimatkalla joukkoraiskatuksi. Eikä kukaan edes juurikaan välitä siihen puuttua. Sehän vain avartava kokemus tytölle ja juuri tästä välinpitämättömyydestä Halla-aho kirjoitti, että toivottavasti sattuu vihreiden kohdalle, niin saavat maistaa omaa lääkettään.
      Näillä leveysasteilla tärkeämpää että pakkoruotsi poistuu sekä Kreikan avustaminen loppuu koska eivät joukkoraiskaukset ole täällä vielä riesa ja saakin olla etelässä harmina kun eivät äänestäneet persuja. Sinne voisi aivan kiusallakin ottaa lisää hankalia pakolaisia että tosiaan saavat maistaa omaa lääkettään ja jättää muun maan heiltä rauhaan sekä siellä voisi valita hyvä tahto ja rauha ihmisten kesken.

    • asffghhj

      Somaleja otetaan kuulemma Viitasaarelle lupasivat töitä sieltä sahalta

    • killerjamit

      Eihän pakolaisissa ole persujenkaan mielestä mitään pahaa. Ei varsinkaan jos tulevat sahalle töihin. Mitä pahaa siinä olisi? Tai jos joku mielessään kuvittelee että jonkin mielestä on, niin hän pahasti kieroutunut yksilö eikä täysvaltainen kansalainen.

      Pakolasista ei vain pidä luoda mitään jengiä ja ottaa tyyppejä, jotka ovat saaneet sotilaskoulutuksen lähtömassa tullen tänne kuin kaukopartiomatkalle ryöstämään sekä raiskaamaan ja jos sitä ei sallita lähtevät heti takaisin taisteluihin. Eikä luoda asuinalueita jossa nämä hallitsevat ja joka muistuttaa kuin sota-aluetta. Niin ei auteta ketään, se ei ole mitään humaania toimintaa mistään suunnasta katsottuna ja tähän persut haluavat puuttua vaikka se joidenkin mielestä on väärin ja jopa rasistista.

    • zccvhhj

      Mutta nämä somalit on homoja ne ruokatauolla poraa hanuriin sahan poikia auts!!

      • Korvienvlissäkö_vika

        Taidat olla itse homon typerys, kun et osaa muuta kuin paljasta paskaa kylvää näille sivuille.


      • versowoodis

        Ei se homouskaan haittaa mitään, eihän puolueen ohjelmassa ole homouden vastustaminen eikä kenenkään seksuaalisuuden määrittäminen.

        Se mihin eivät saa syyllistyä, on joukkoraiskaus. He eivät saa työmatkallaan raiskata koulutyttöjä eikä sahan siivoojaa. Sen verran vanhoillisia maaseudulla ollaan eikä suhtauduta asioihin samalla tavalla kuin etelän ituhipit jotka vain taputtavat käsiään joukkoraiskauksille.


    • muhamesses

      Kun turvapaikanhakijoita sijoitellaan eri puolille Suomea, niin pääkaupunkiseudulle jätetään sotahullut terroristit, jotka ovat tottuneet raiskaamaan ja pitämään varsinkin joukkoraiskausta miehisenä etuoikeutena, jossa kieltämättä on myös homouden vivahde muiden välillä katsellessa ja yhdessä runkatessa. Nämä tyypit jätetään tekemään tekojaan sinne missä sitä kannatetaan ja missä sellaista toimintaa halutaan ja siellä äänestäjät saavat sitä mitä tilaavat.

      Viitasaarelle lähetetään ahkerat, tunnolliset, iloiset ja vastuuntuntoiset pakolaiset perehtymään siihen miten ihminen itse työllään hankkii leipänsä sekä järjestelee elämänsä ja unohtaa ne kotkotukset mitä verinperintönä ehkä tullut.

    • vierestä_seurannut

      Kuulin että Teuvo on homo ei vaan ole kehdannut sitä tuoda julki olen itsekin huomannut hänessä homonaisia piirteitä vilkuilee miehiä sillä silmällä ja hieroskelee jalkoväliään.Aikuisten oikeesti tule Teuvo kaapista ulos sut on nähty!!!!

      • jelliskes

        Onhan persuissa aivan virallisestikin homoja, joten ei siinä ole mitään erikoista eikä se edes liity politiikkaan mitenkään. Se jokaisen yksityisasia.

        Aivan toinen asia se, jos ihmisen seksuaalisuus ilmenee joukkoraiskauksina. Siihen pitää jo yhteiskunnan puuttua eikä yrittää olla niin avarakatseinen ettei se mitään haittaa, että sattuuhan sitä kun ei oikein tiedä miten pitäisi käyttäytyä.


      • pientä-valistusta

        Perussuomalaiset ja Kristilliset taisivat olla ainoita jotka äänestivät tasapuolista avioliittolakia vastaan, muistaakseni yhtä edustajaa lukuunottamatta. Sosdemit ja kommarit olivat suurimmaksi osaksi homo- ja lesboliittojen puolustajia. Vasemmistolle tämä tasa-arvoinen avioliittolaki oli viime hallituskauden tärkeimpiä ellei peräti tärkein aikaansaannos. Kepuissakin oli jonkinverran likaisen reiän rassaajien kannattajia. Tässäpä sinulle hieman valistusta,nimimerkki "jelliskes", ettei totuuden siemen unohtuisi.


      • jessilisi

        Persujen virallinen kanta tasapuoliseen avioliittolakiin on kielteinen siksi, koska Soini on katolilainen. Itse homouteen ei perussuomalaiset ota kantaa, eikä se edes kuulu asioihin mistä eduskunta päättää. Vain älykääpiö tekee politiikkaa homoudella.


    • kuudeskerta

      miren sahhalle ketään otetaan kun se tomii pelkkien avustusten turvin, kunnes palaa poroksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe