Okan Tower

ukko-50v

Okan Tower ihan uusi hotelli minulle alanyassa. Samoja hotelleja olen aikaisemmin suosinut, mutta nyt tämän hotellin valitsin. Kaksi viikkoa siellä pitäisi viihtyä. Viihtyykö siellä?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perhematka

      Mekin olemme menossa kyseiseen hotelliin lapsien kanssa. Sen olen kuullut, että hotelli on ainakin siisti. Kiva olisi kuulla hotellissa käyneiden mielipiteitä ja varsinkin lapsiperheiden vanhemmilta.

    • kokkolanperhe

      Meidänkin perhe haluaisi kuulla tietoja hotellista.

    • NiminiErkki

      Googlettakaa kyseinen hotelli netistä,niin minäkin jouduin tekemään varmistaakseni,etten nyt ihan väärin muista.Elikä mitä ilmeisimmin se on se prameamman näköinen hotelli Orient suite-hotellin ja Isabella-apartin liepeillä,ja olisiko 1,5 kilometriä keskustaan (jos keskusta lasketaan sataman disco-alueen tuntumassa olevaksi),mutta Alanyan toiselle pääkadulle (kulkevat lähes rinnatusten samansuuntaisena toisiaan myötäillen,vaikkeivät suorassa kosketuksessa olekaan,nämä "25 metrin katu" ja "Ataturk Caddesi") 25 metrin kadullehan kyseiseltä hotellilta on vain parikymmentä metriä,ja siitä vain tien yli ja taas parikymmentä metriä ja oletkin jo ataturk Caddesin sykkeessä myyntihumun keskellä (tämän itse näkisin keskustana,jolloinka keskusta tuolta hotelliltanne aukeaa kutakuinkin suoraan syliin).Ja kuten Google-haullakin näkyy,niin etenkin öiseen aikaan aivan ihanat ja tunnelmalliset violettia hohtavat valaistut parvekkeet siinä hotellissa! Ja tästähän ei kukaan kysynyt,mutta myöskin siinä ihan likellä oleva Orient Suite-hotelli oli oma suosikkihotellini Alanyassa.Tosin ei Orient Suite tainnut olla erityisen lapsiystävällinen,jos joku pikkulapsiperhe sitä harkitsisi,eli ei vesiliukumäkiä tai muutakaan lapsille mielestäni kyllä ollut.

      • NiminiErkki

        Vai sanoinkohan nyt ihan väärin,olisiko tuo sittenkin ollut lähempänä Damlatasia tuo Okan Tower?Nyt en taidakaan sanoa enää yhtään mitään! :DEi noita hotelleja niin tiedä ja muista,vaikka muuten Alanyaa tunnenkin.


    • ernes

      Okan nimellä olevat hotellit ja ravintolat ovat laatupaikkoja kaikki. Tätä en tunne, mutta yritystä tunnen ja ei voi tämäkään hotelli olla huono.
      Grand Okan on rannan ja keskustan lähellä. Tämä hieman etäämpänä, mutta ei kovin. Tämä on apartementoshotelli. Keskustaan ja rantaan n. 1,5 kilometriä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe