ST 2,3,4

ducatiin ihastunut

morjes!tietääkö kukaan ducatin st-malleista,ajokokemuksia, tehoista(onko sT2 jo riittävä).kannattaisko saksantuonti, ovat aika edullisia siellä, varsinki ST kakkoset?

7

4146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ducatisti

      Se on niin suhteellista, kakkonenkin varmaan riittää rauhalliseen kaksjakamat-päällä matkailuun ja on varmaan helpompi ja huokeampi huollettava, nelkulla ehtii paremmin mutta onhan siinä jo sporttipyörän mylly kaikkine huolineen, sillä rahalla jo sitten sporttipyörää...paitsi jos reissaat, siihen ST on selvästi parempi... kolmonen siltä väliltä, mutta nehän on uusia kaikki...itse ottaisin varmaan vähän ajetun kakkosen mutta pelaa budjetin mukaan.

    • Aikuismopoilija ST2

      Olen tyytyväinen´ST2:seen, lukuunottamatta ehkä kaikille Ducatelle tyypillistä ylipitkää kokonaisvälitystä. Kannattaa heti vaihtaa pienempi eturatas. Tehoista sen verran, että teholastulla liikku rivakasti. Todellinen huipputeho silloin lienee 100:n paikkeilla. Ducatien tehot ilmoitetaan yleensä alakanttiin, toisin kuin japsit. Jos ei aja aktiivista ajoa yläkierroksilla huudattaen, on ST2 parempi ja tymäkämpi vääntäjä käyttökierroksilla.(ST4:n Tehopiikiikki tulee kalliiksi.) Nautinnollinen ajettava, paitsi kaksi päällä en ole tykännyt. Taka-akseli saisi silloin olla hitusen taaempana. Kokonaisuutena sen verran hyvä pyörä, että aina olen "vieraissa käytyäni"(myös Bemun jälkeen) ollut Ankkaani tyytyväinen.

      • ducatisti

        Totta puhut noista välityksistä, taitaa koskea kaikkia mopoja. Mielummin kuitenkin 3 piikkiä isompi takaratas kuin yhtä pienempi eturatas. Ja onhan siinä ne muutkin nyrkkisääntönsä rattaiden koosta...Omassani oli pieni eturatas ja hakkasi hieman swingin päällä olleeseen suojaan kun jarrutti moottorilla. Hyvin se silti kesti.


    • CMP

      Menneelle kesälle vaihdoin ST2:sta uuteen ST4S:ään. ST2 on hyvä matkapyörä ja yleispyörä. Siinä on perusluonteeltaan pohjalta vääntävä kone ja siten todella helppo ajettava. Huipputehoa siinä ei liikaa ole, mutta kyllä silläkin kaksi päällä vetää 160 km/h matkanopeutta. Ajettavuudeltaan se on erinomainen - myös kaksipäällä.

      Uusi ST4S on taas aivan erityyppinen. Siinä on huipputehoa riittävästi, mutta pohjaväännössä se ei ST2:lle pärjää. Esim. Norjassa ST2:lla pysty hiusneuloissa ryttyyttää 2:llä tyhjäkäynnillä kun ST4S:llä piti luistatella kytkintä ykkösellä. ST4S:ssä on parempi ajoympäristö ja viimalta suojaavammat katteet. Ajoominaisuudet ovat huippuluokkaa.

      Kokonaisuutena ST4S on parempi. Jos nyt päättäisin, niin harkitsisin vakavasti ST3:sta. Totta tosiaan, Ducateissa on melkoiset aavikkovälitykset, eli ne kannattaa vaihtaa ensimmäisten ketjujen vahdon yhteydessä.

      ST2:n ylläpito on huomattavasti halvempaa kuin ST4S:n. Sitä voi huollattaa missä tahansa traktori huollossa, kun taas neliventtiili koneita ei oikein kukaan halua huollettavaksi.

    • kassu22

      Jos ajat paljon,älä osta. Ducati on kiva ja sielukas peli, jos ajelet vain muutaman tuhat km. kesässään. Se on persoonallinen pyörä ja vaatii omanlaisensa otteen!

      • 996 SPS

        Oli pakko vastata tohon paljon ajamiseen. Olen itse omistanut 916 ja nykyään 996 SPS:n. Keskimäärin ajan kesässä 10000 ja hauskaa on. Laite vaatii vähän enemmän "hoivaamista" kuin japsiritsat, mutta sehän on osa tätä Ducatismia.


      • ducatisti
        996 SPS kirjoitti:

        Oli pakko vastata tohon paljon ajamiseen. Olen itse omistanut 916 ja nykyään 996 SPS:n. Keskimäärin ajan kesässä 10000 ja hauskaa on. Laite vaatii vähän enemmän "hoivaamista" kuin japsiritsat, mutta sehän on osa tätä Ducatismia.

        joku 969sps vastaa varmaan sitä käsitystä mikä ihmisillä on ducatista: kompromissiton pyörä joka antaa ja vaatii paljon. Mutta esim. ST2...perusluotettava, lähtee laakista ja kestää...eksotiikka rajoittuu lähinnä siihen että huollot, öljynvaihdot ja lämmityskäyttö on tärkeitä. Muuten ei kun ajoa...Itselläni on ollut käytettynä ostettu SS900 aikoinaan n. 50tkm eikä siinä ollut mitään murhetta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      333
      2909
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2194
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1042
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe