Kontti Gambiaan?

On ajatuksena lähiaikoina mennä pidemmäksi aika Gambiaan, vuodeksi pariksi. Tarkoitus on ottaa kamat mukaan siis tiettyjä huonekaluja, astioita jne ja jonkun autonrähjänkin ajattelin kuljettaa. Onko kellaan kokemusta mitä tällainen maksaa?
Ilmoita


18 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Työnnä hanuriis, ei tarvii maksaa ku lentoliput.
2 VASTAUSTA:
Ei sinne kannata raahata täältä koko omaisuuttaan, sieltä saa kaikkea. Itse asuin 1½ vuotta siellä ja hyvin sain hankittua paikan päältä kaiken tarvitsemani. Lähden ensi kuussa muutamaksi viikoksi Gambiaan ja toiselle vuokraamani asunto tulee olemaan myös minun yösijani. Ollaan sovittu näin, ei ole oma asuntoni vaan vuokrattu ja sovittu näin nämä systeemit omistajan kanssa.
Läksin reppumatkalle ja viivyin lähes vuoden. Ei siinä huonekaluja tai muuta tilpehööriä tarvittu ja hyvin pyyhki.
+Lisää kommentti
Kontin hinnalla ostat sieltä kaiken tarvitsemasi ja vielä jää rahaakin. Konttia voit toki kysellä huollintaliikkeiltä ja saat tietää hinnankin tarkkaan, että mitä maksaa. Eri juttu on sitten, kun olet muuttamassa takaisin sieltä Suomeen. Kannattaa ehkä silloin ostaa kontti täyteen paikallista tavaraa muuttotavarana (huonekaluja, taidetta ym.), mutta sekin kannattaa selvittää hyvin Tullista, että mitä voit tuoda muuttotavarana ja miten, jos et ole siellä Gambiassa töissä. Esim. moottoriajoneuvojen tuonti kannattaa selvittää hyvin, ettei tule yllätystä.
Itse olen tuonnut kontissa ulkomailta Suomeen mm. huonekaluja ja taidetta.
Ilmoita
noin 1000 e rahdit suomes eli sulle lastaukseen ja sitte satamaan ..siihen kuuluu 7vrk kontti sun pihalla ja merirahti noin 4000 e ja 4-5 vko
Ilmoita
Jep, noin 5000€ pitkäkontti suomesta Banjulin satamaan ja siitä muutama satanen perille ajaettuna. Jostain joutuu maksamaan tullia, sovittavissa joustavasti. Silti kannatan ajatusta hankkia täältä kaiken.
5 VASTAUSTA:
Kuinka paljon maksa jos haluan lähettää mun pakettiauton Gambia laivalla ,
Kuinka paljon maksaa jos haluan lähettää pakettiauton Gambiaan laivalla ?
Kuinka paljon maksaa jos haluan lähettää pakettiauton Gambiaan laivalla ?Smiley
Hei täällä on Smiley, Kuinka paljon maksaa jos haluan lähettää pakettiauton Gambiaan laivalla ?
T:Smiley
Anonyymi kirjoitti:
Hei täällä on Smiley, Kuinka paljon maksaa jos haluan lähettää pakettiauton Gambiaan laivalla ?
T:Smiley
Ajaisit sen sinne! Vai onko Hiace jo lähtöjään gambialaiskunnossa (kilvetön ruosteläjä, kone lopussa, ja meitä komennetaan pienentämään päästöjä)?
+Lisää kommentti
Järjen köyhyyttä viedä kontissa sinne kamojaan täältä. Siellä ajelee pakubusseilla ja taxeilla halvalla,asuu vuokralla kalustetussa asunnossa halvalla ja vaatteita saa lisää sieltä hankittua/teetätettyä ja astiat ym.saat kairaba shopping centeristä ja muualta. Kontin hinnalla elät herroiks siellä ja pitkään.
Ilmoita
Järjen köyhyyttä itselläsi, bakau. Alkuperäinen kirjoittaja kysyy kontin viemisestä Gambiaan eikä hintatasosta Gambiassa. Mikä hinku sinunlaisillasi on vastailla ketjuihin joiden aiheesta teillä ei ole hajuakaan. Ettekä te osaa edes lukea.
Ilmoita
5000 euroa kontti!!! No onpas hinnat noussu.
Ilmoita
Onko kenelläkään ajankohtaista tietoa konttien hinnoista ja huolintaliikkeistä? En kaipaa neuvoja, mitä kannattaa viedä/ostaa tai kuinka elää, vaan kontin lähettämisestä.
1 VASTAUS:
Kun et kerran kaipaa neuvoja, ota itse selvää huolintaliikkeiltä.
+Lisää kommentti
Todellakin kontteja ja ilmaisia kaatopaikkatavaroita kehitysmaihin, kun itsellä on yllin kyllin. Tavaroiden ilmainen luovuttaminen antaa väärän mielikuvan länsimaista. Kerjääminen tulee oleelliseksi poliittiseksi keinoksi jopa valtion tasolla. Pitäisi keksiä aivan muuta kuin vastikkeeton materiaalien vieminen kehitysmaihin. Perustakaa lainarahastoja, naistenpankkeja, paikallisen teollisuuden kehittämistä. On aivan väärin että kehitysmaat on totutettu kehitysapuun, jos muitakin keinoja on olemassa. Löysä raha tekee ihmiset kerjääjiksi. Itsellä on tästä kokemusta.
Ilmoita
20 jalkainen vuokrakontista kannattaa maksaa max 2800 ja 40 jalkaisesta max 4000. Pyydä tarjoukset sekä Suomesta että Hollannista. Tämän lisäksi tulee tullausmaksu t (naamakertoimella) perillä ja verot päälle riipuen siitä mitä viet ja minkä arvon pakkauslistalle laitat. Varautuisin noin 1000 - 1500 tullaus + verokuluihin. Jos mahdollista lähetät sen LUOTETTAVALLE paikalliselle ja pysyt itse poissa satamasta tullauksen ajan, tai varaudut maksamaan pikku valkosen naaman lisän siitä että saat tullattua itse. Auton vero + tullaus 1000- 2000 riippuu autosta.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kontti Gambiaan?

On ajatuksena lähiaikoina mennä pidemmäksi aika Gambiaan, vuodeksi pariksi. Tarkoitus on ottaa kamat mukaan siis tiettyjä huonekaluja, astioita jne ja jonkun autonrähjänkin ajattelin kuljettaa. Onko kellaan kokemusta mitä tällainen maksaa?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta