No huh huh huh

Kansansa_edustaja

Teukkahan oli ihan saatanan pierussa Ajankohtasella kakkosella.
Voi sun perhele.

33

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kekä

      Minäkin olin kännissä koko viikonlopun. Pitäiskö kirjoittaa Seiskaan?

    • zccchjb

      Teukka täys luuseri feikki ei pysty selvinpäin mediassa esiintymään katotaan kauanko Soinin poika jaksaa tuota juoppoo

      • viikymmentäyksi

        Onpa sullakin siinä mietinnän aihetta kerrakseen... Taidat olla pyhä yksinkertaisuus ellei elämässäsi ole muuta muuta miettimisen aihetta, kuin Teukka. Taidat olla kateellinen ja katkeroitunut? Tuollaisen äänimäärän (huikeat 5544 ääntä!) saadessasi sinäkin olisit tainnut kääntää konjakkipullolta niskat nurin. Näin teki varmaan suurin osa valituksi tulleista ja luulempa että rannalle jääneetkin joivat suruunsa.


    • demokratiaa

      Juu... Suomen kansa on kaikessa viisaudessaan valinnut parhaimmat ja terävimmät päättäjät Arkadianmäelle. Demokratia on sanansa sanonut ja NYT PULINAT POIS!

      • Maalaisjärjettömyyttä

        Ai... VIISAUDESSAAN! Voi vit... tu, sanon minä.


    • zcccvhj

      Joopa joo oikea peräkylän alkoholisti ei todellakaan käy kateeks persut on muutenkin tyhmin puolue mitä voi olla juntit niitä äänestää

    • Totuuksia

      Puoluejohtaja Timo Soini sanoi totuuksia edustaja Hakkaraisesta ja rahan tuomisesta maahan. Varmaan Teuvo Hakkarainen on tuonutkin maahan varoja enemmän kuin moni muu.
      Tosin Soini taisi unohtaa verojen maksun, edustaja Hakkarainen on varmaan maksanut veroakin paljon paljon enemmän kuin moni muu tallaaja, varsinkin alkoholiveroa.

    • zxcvvbb

      Teuvo pitää vidusaaren Alkon pystyssä juottaa kaverinsakin

    • janimoidasnerit

      Miksi itkeä demokratiaa ja syyttää siitä että äänestänyt? Sehän kuulostaa diktatuurilta.

      Ei kai Teukkakaan itke sitä, että etelästä on päässyt homoja ituhippejä läpi eikä kyseenalaista heidän kannattajien äänestyskäyttäytymistä ja pössyttelyn täyttämää arvomaailmaa. Ei hän sano että siinä perspanojen välissä polttavat hasista että sellaisia ovat noiden edustajien äänestäjät.

    • asdfggh

      Kyllä on mukavaa jos joskus menee läpi aloite kannabiksen luvallisesta käytöstä siihen ei ole koskaan kukaan kuollu niin kuin viinaan ja lääkkeisiin kuolee tuhansia ihmisiä vuodessa että repikää siitä älypäät

    • kriskosotpanot

      Homostelevien ituhippien täyttyy äänestää omansa näköisiä edustajia eduskuntaan jos aikoivat vapauttaa kannabiksen. Ei se onnistu epätoivoisella ja katkeralla muille vittuilulle, vaan jos haluaa että kannabiksen sauhuttelu perspanojen välissä laillista, täytyy mennä äänestämään sopivia ehdokkaita. Niin asioihin vaikutetaan ja osa kansasta jo tajunnut sen ja osalle jäänyt itkuvaihe päälle.

    • zcccvbb

      Mä kuulin että teukka olis viskipäissään vetäny jotain homppelia viikseen jotta tämä äänestää sitä onpa teukka ollu epätoivonen siinäpä vasta rehellinen laudan sahaaja

      • muutosjapuutos

        Eihän siinä mitään väliä miten ääniä kerää, saa kunhan vain saa. Ja ajatella millaisia onnettomia vätyksiä ovat nämä sankarit, jotka ovat saaneet n. 15 ääntä. Eivät sellaiset kelpaa edes laudan kantoon sahalle eikä mihinkään muualle jos ei ole luottamusta juuri ollenkaan.

        Monenlaisia helppoheikkiä sitä on ollut ääniä kalastelemassa, esittämässä sitä sekä tätä ja tuhlannut rahaa tuhottomasti vaalityöhön, mutta kun kansa ei äänestä niin ei äänestä. Vaikka nyt jotkut Kososet esittävät että Suomen kansa olisi tyhmää äänestämään, niin ei sitä niin vain kuseta mikä näkyy siitä ettei aivan kaikenlaiset ehdokkaat päässeet läpi, vaan täyty olla rehellinen ja aito. Ja noiden naamanvääntelijöiden turha asettua ehdokkaaksi. Vaikka kansa ehkä pitää heistä, niin ei kuitenkaan luota heidän juttuihinsa eikä arvostelukykyynsä missään asiassa. Kansan tuomio on ankara ja vain harvat ja valitut pärjäävät siinä.


      • hävettäisPaljolti

        R A S I S T I K U S I A I V O J A S I L L Ä SI I S T I !!!
        Kaikki viitasaarelaiset taitaa ollakin samanlaisia rasistipaskajuoppoja?


    • älämölöä

      Helpolla pääse kun ei äänestä ketään eipä tuo meno mikskään muutu on eduskunnassa sitten vaikka apinoita hölisemässä

    • oinoskeke

      Jos ei eduskunnassa meno muutu, niin se muutu persujen tuloksen ja Hakkaraisen äänimäärän mukaan siten että Kreikkalaiset eivät enää mällää meidän rahoilla, pakkoruotsia ei enää syötetä lapsille ja suomesta ei tule terroristien temmellyskentää jossa käyvät lepäämässä raiskaillen sotatoimien välissä. Aivan varmasti meno muuttuu entisestä hölmöilystä.

    • KUNNIA-TEUVOLLE

      NÄITÄ SUOMI24 KESKUSTELUPALSTOJA LUKIESSA IHMETYTTÄÄ KUINKA TYPERÄÄ PORUKKAA TÄÄLLÄ VIITASAARELAISTEN SIVUILLA LIIKUSKELEE. YHTEISENA PÄÄ TEEMANA NÄYTTÄISI OLEVAN HAKKARAISEN EDUSKUNTAAN PÄÄSYN ÄLYTÖN- JA SAIRAALOINEN KADEHTIMINEN. VIITASAAREN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖT OVAT LÄTRÄNNEET VIINAN KANSSA IÄT AJAT ILMAN ETTÄ NIISTÄ JUOPOISTA OLISI ISOMPAA NUMEROA TEHTY. NYT NÄLVITÄÄN VAIN HAKKARAISTA. HÄVETKÄÄ SIAT, JOTKA TÄNNE PASKAA KIRJOITATTE!

    • Vitasaarelainen

      Keskisuomaisen tilaus jo peruttu, Seutu seuraavana.
      Järjestivät Teuvon kautta näkyvyyttä, kuin ltapäivälehdet. Mitä teette ?

    • zcvvbkk

      Kyllä se teukka tässä on sika kun ei mediassa kyenny selvinpäin olemaan äijä luulee olevansa maailman napa kun pääsi eduskuntaan

    • sairasäijä

      Ja juottaa teinityttöjä sairaala kuntoon niin ei ole ukolla kaikki matot suorassa vintillä

    • Morkkisti

      Hyvä on anteeksipyynnön kanssa eduskuntatyö aloittaa:

      http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1429941615975.html
      Julkaistu: 25.4. 22:12

      Teuvo Hakkarainen pahoittelee kuvia, joissa hän esiintyi humalaisena.
      Viime sunnuntain vaalivalvojaisissaan Teuvo Hakkarainen (ps) nautti reippaasti alkoholia. Uudelle kansanedustajakaudelle valittu Hakkarainen tunnusti tällä viikolla Ilta-Sanomille, että vaali-illan juomisesta tuli morkkis.

      Tapahtumien seurauksena hän ilmoitti, että aikoo lopettaa juomisen kokonaan.

      Nyt Hakkarainen on julkaissut Facebook-päivityksen, jossa hän pyytää juhlista levinneitä kuvia anteeksi.

      – Hyvät ystävät, kiitos teille luottamuksesta. Tein rankan vaalityön lähes yksinäni. Pyydän anteeksi mediassa levinneitä kuvia, mutta nyt on juhlat juhlittu ja työt alkavat. Kiitos! Hakkarainen kirjoittaa julkisessa päivityksessään.

    • xvhhhjj

      Joojoo juoppo mikä juoppo

    • ghuas

      Puhe on helppoa. Teot ratkaisevat, ja juopoilla menee alkoholi aikalailla muiden asioiden edelle.

    • vaaleissa_nukkunut

      Eikös vapaa-ajalla saa itsekukin juoda tai olla juomatta? Minä luulisin, että Teuvo juo omia viinojaan. Samoin, kuin koko vaalikampanjaansa Teuvo kuuluu porukkaan, jotka käyttivät vähiten yhteiskunnan tukia. Näis vaaleissa kuuluin nukkuneiden puolueeseen, mutta seuraavissa vaaleissa äänestän Hakkaraista.

    • grunnis

      Teothan ne ratkaisee. Nyt pitäisi loppua Kreikan tukeminen, pitäisi luopua pakkoruotsista sekä pakolaispolitiikassa katsoa siten ettei sen seuraus ole pelkästään rikostilastojen kohoaminen varsinkin raiskauksien osalta.

      • Teuvotathan

        Miten alkoholiongelmainen hoitaa noita asioita?


      • pata-kattilata-soimaan
        Teuvotathan kirjoitti:

        Miten alkoholiongelmainen hoitaa noita asioita?

        Hän tulee ilmeisesti kysymään sinulta neuvoja! Heh,heh,heh,hee........... Oletkos pohtinut Viitasaaren päättäjien viinankäyttöä ja kännissä riehumisii? Siinä kunnossa ne täkäläiset asiat ovat, kuin mihin päättäjien älykkyysosamäärä kykenee...


    • tämontotuus

      Juu... Ei Hakkaraisen alkoholinkäyttö ole ainakaan rajumpaa kuin eräillä nimeltä mainitsemattomilla Viitasaaren luottamushenkilöillä. Hakkarainen arvostaa virkavaltaa ja yleistä lainkuuliaisuutta. Voihan alkoholia toki nauttia omalla vapaa-ajallaan ja kunhan ei rupia riehuhan. Teuvo Hakkaraisen sormet ovat olleet melko vahvasti mukana siinä, että saajahan Keiteleen tie kuntohon. Ja tämon sitten sellaiselta henkilöltä saatua tietoa, että se muuten pitää paikkansa.

    • hävetkää_paskanpuhujat

      Teuvo Hakkarainen sentään maksaa melkoisen summan vuosittain veroja Viitasaaren kaupungin velkaiseen- ja pohjattomaan pussiin. Onhan tämäkin jonkinsortin palkitsemista teiltä kateelliset Viitasaarelaiset kun alvariin haukutte ja katehditte ko. miestä siitä hyvästä tällä keskustelufoorumilla.

    • äänestäjä82

      Teuvo on mies hoitaa hienosti asioita uskaltaa sanoa asioista. Monet muutkin julkisuuden henkilöt käyttää alkoholia mutta salaa. Mitä pahaa siinä on jos välillä vähän ottaa niinhän suurin osa tavallisista ihmisistäkin tekee.

    • Ministeri_ainesta_on

      Teuvo on vilahdellut tv-lähetyksissä viimepäivien aikana useasti. "Ompas fiksusti pukeutuva herrasmies tuo Hakkarainen" tuumasi naapurin sosdemeihin lukeutuvaH isäntäväkikin siinä kun telkkaria katselimme. Oli pakko yhtyä naapureiden mielipiteeseen tv-lähetystä katsoessamme.

    • ainespuuta

      Teukka rosvosi aikoinaan Suomussalmen kirkon ehtoollisviinit, että sellaista.

      • Taidat-olla-kade

        Mistä sinä tuollaista tiedät? Oletko sinä nähnyt? Ainut ihminenkö Teuvo on, joka nuoruuden hullutuksissa on tehnyt typeryyksiä? Oletko itse kaikilta osin nuhteeton. Kerro nyt muidenkin Viitasaarelaisten silmäätekevien ihmisten töppäilyistä, kun aloit Teuvoa taas täällä "syömään". Otappa seuraavaksi ruodittavaksi kaikki kaupunginvaltuutetut! Siinä porukassa sitä kertomisen aihetta sinulle taitaa riittää kerrakseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8036
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1866
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe