Finnmatkojen Mauritiuksen Riu-hotellit !

013

Finnmatkoilla on Mauritiuksella kolme Riu-hotellia Le Mornen alueella, lounaisrannikolla. Riu Le Morne: aikuisille, Riu Coral: perheiden suosikki sekä Riu Creole. Onko kukaan vieraillut näissä hotelleissa ? Ovatko hotellit liian yksinäisellä paikalla ?

7

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A.p

      Hei!
      En ole noissa hotelleissa ollut mutta kaikki ovat kyllä tosi rauhallisella paikalla ihan Le Monren eteläkärjessä.Lähellä ei ole oikein mitään joten kaikkialle joutuu menemään taksilla ja jos lähellä ei ole kylää mistä taksin saa niin hotellien "omat" taksit ovat yleensä paljon kalliimmat.
      Tuossa voi äkkiä käydä niin että loma kuluu pääosin hotellialueella ja mielestäni Mauritiukselle asti ei kannata matkustaa vain altaalle makoilemaan!
      Mutta teidän kannattaa itse miettiä haluatteko viettää pelkän helpon löhöloman hotellissa vai haluatteko hieman aktiivisempaan paikkaan jossa on tekemistäkin ja näkemistä ja jos jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu paremmalta teille niin suosittelen siirtymään samaa rannikkoa hieman pohjoiseen Flic en Flackiin!
      Samat maisemat ( vuori näkyy) ja pitkä,hieno ranta ja parempi keli kuin esim. itärannikolla Belle Maressa.
      Flic en Flackissa on ravintoloita paljon joten ei tarvitse kyllästyä pelkkään hotellisapuskaan ja iso supermarket ja paljon kivoja pikkukauppoja löytyy mutta kylä on silti rauhallinen,liikennettä ei ole liikaa ja täällä ei ole riippuvainen takseista.
      Paikallisbussi ajaa pääkatua.Lähellä on mm. Casellas´s Birdpark jossa voi käydä eläimiä katselmassa,kävellä leijonien kanssa ja ottaa hurjat kyydit köysiradalla.

    • nähty

      Kuulemma siellä ei ole niin lähättävä kuuma kun muualla saarella (opaamme asui itse lähellä tota kohdetta ja kehui ettei ole ollenkaan niin tukala kostea ja kuuma kun pohjoisessa). Olimme pohjoisessa ja en toista kertaa mene! Nämä RIU hotelit olivat juuri avattuja helmikuussa remontin jälkeen, harmitti kun omat matkat olivat jo maksettu kun nämä RIU ilmoitettiin. Olisimme kyllä matkamme lykännet vuodella. Saari on pieni, eli kahdessa viikossa ehtii nähdä ihan tarpeeksi, varaatka retket vaikka Finnmatkojen kautta. Meillä oli niin heidän kautta varattuja kun myös kieretiin omatoimisesti taksilla.

    • A.p

      Siis tarkoitatko että idässä eli Belle Maren puolella ei ole niin kuuma..?
      Siellä tuulee enemmän ja saattaa jopa sadellakin samalla kun muualla paahtaa.
      Olen asunut Mauritiuksella pohjoisessa,idässä ja lännessä ja ainakin silloin lännessä oli yhtä kuuma kuin pohjoisessakin.
      Riippuu tietenkin tuulen suunnasta ja voimakkuudesta paljonko se viilentää...
      En ole Le Monren lähelle majoittunut mutta antaahan se vuori toki hieman varjoakin.

      Ne retket kannattaa kyllä mielestäni ostaa suoraan paikallisilta retkentarjoajilta,tulee aika paljon säästöä kun ei ole matkatoimistoa välistä vetämässä!
      Meidän isolla porukalla hintaero on jo merkittävä.

      • Näin se on... Belle Maressa ja itärannikolla ei ole niin kuuma. Lämpötila on päivittäin 2 - 4 astetta viileämpi, kun saaren länsirannikolla. Lisäksi mereltä tuleva tuuli viilentää muutenkin oloa. Mauritiuksella tuulee lähes aina koillisen - idän suunnalta. Olen asunut monena talvena itärannikolla ja kyllä siellä on paljon mukavampi ilmasto, kun lännessä. Kyllähän se pari viikkoa menee missä tahansa, mutta useamman kuukauden aikana jatkuvaan hikoiluun alkaa kyllästyä.
        Viime talvena asuin 3,5 kk Blue Bayssa ja Mahebourgissa. Sielläkin oli mukava ilmasto rannalla, mutta heti sisämaan puolella aivan liian kuumaa meikäläiselle.
        Se ei pidä paikkaansa, että itärannikolla sataa enemmän, kun lännessä. Saaren keskiosissa sataa huomattavasti enemmän, kun rannikoilla. Molemmilla puolilla saarta tulee usein iltapäiväkuuroja, mutta ne ei yleensä kestä kun hetken ja lämpötila pysyy samana, satoi tai paistoi.
        Le Mornessa tuulee lähes aina. Siellä niemen aivan eteläkärjessä on surffaajien tukikohta, jossa on takuu, että vähintään 300 pv/vuosi on tuulta, että pääsee surffaamaan.
        Muuten Le Morne on mahdollisimman kaukana kaikesta, vaikka siellä onkin kauniit hiekkarannat.


    • Arby

      Löytyisikö tuoreita kokemuksia Riu Creolesta? Tripadvisorin kommentit eivät ole järin ylistäviä.

    • jonnaaaaaaaaaaaaa

      Olimme tammikuussa Riu Creolessa ja ihana oli. Ruoka oli todella hyvää ja monipuolista (kokemusta muistakin all inclusiveista ja tämä yksi parhaista), rantatuoleja hyvin saatavilla, snorklausmahdollisuudet lähellä, jumppia paljon tarjolla, iso huoe (joillain kuulemma homeongelmaa, mutta vaihdot onnistuivat hyvin), ihana kylpylä, hotellin alue kaunis istutuksineen, lasten leikkipaikka. Ranta osin aika huono kuntoinen, mutta monissa paikoissa ihan hyväkin. Coralin edessä ei siis voinut uida, mutta creolen edessä kylläkin. Paikallisten rannalla paljon lasia (Siellä snorklausmahkut parhaat), joten varovainen sai olla. Huoneiden äänieristys olematon, mutta se on aina sama juttu joka paikassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2750
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      210
      1761
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1475
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1231
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1176
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      237
      1086
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1022
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      953
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      73
      837
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      740
    Aihe