Riihimäen paikallisliikenne ?

utelen

Tässä näin uudehkona riihimäkeläisenä ihmetellyt, kun asemalta kyllä busseja tulee ja menee eri puolille kaupunkia, mutta oikeastaan koskaan niissä ei näy ainuttakaan matkustajaa. (Tai ainakin todella harvoin).

Että osaakos joku kaupunkilainen/asiasta tietävä kertoa, että mikä tämän kaupungin paikallisliikenteessä oikein on vikana, kun ilmeisesti sitä ei kukaan halua käyttää.

16

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjaaöfkjföfj

      hinta, ja se että joistain paikoista joutuu jo niin pitkän matkan kävelemään lähimmälle pysäkille et samalla kävelee loppumatkankin menemättä bussiin.
      toki joskus bussia tulee käytettyä, mut harvemmin asemalle asti tulee mentyä, vaan jään jo keskustassa pois, ja sieltä myös bussiin nousen kun kotiin päin matkustan.

    • bussissa

      Bussit sopii huonosti ainakin minun työaikoihin. Joskus käytän,mutta jos menen niillä töihin niin aina myöhästyy.Kotiinpäin sitten voisi mennäkin,mutta kun on se oma kulkupeli siellä työpaikan pihalla. Joskus olen kysellyt bussifirmasta tätä aikatauluasiaa, mutta ovat kuulemma suunnitelleet juna-aikatauluihin sopiviksi.

      • Wal-king

        Miten ovat suunnitelleet juna-aikatauluihin sopiviksi? Kun Helsingin taajamajunat iltapäivällä saapuvat, niin bussi on mennyt. Aamulla kun pitäisi päästä junaan kuuden jälkeen, niin ekat bussit tulee aseman suunnasta vastaan. Muistan että paikallisliikennettä piti (viime vuonnako se oli?) järkiperäistää. Hinta on toinen, se pitäisi saada jotenkin yhdistettyä junalippuun, ehkä sitten saisi matkustajiakin ja vuorot ainakin vähemmän tappiollisiksi.


    • weweff

      Tässä kaupungissa ei olekkaan muuta kuin vikaa.

    • erkki3

      Sitten kun joku vielä selvittää sen mysteerisen PALVELULINJAN eli milloin kulkee ja mihin ja mitä maksaa. Vai onko suurikin salaisuus, ei ainakaan tiedoteta

      • löytyy

        Googlaa netistä Ventoniemi. Niiden sivulta Riihimäen paikallisliikenne. Sieltä löytyy myös palvelulinjan aikataulu. Joka syksy jaetaan koteihin myös aikataulukirja, josta löytyy kaikki. Ja hintahan on sama, eli oisko nykyään 3,30 €.


      • tietoa_RiksuBusseista

        Palvelulinja on ihan samaa liikennettä kuin muukin paikallisliikenne. Siinä kelpaa vaan pari muutakin lippua kuin "normaaleissa" vuoroissa ja se pyritään aina ajamaan matalalattiabussilla jotta hankalasti liikkuvatkin voivat tulla kyytiin. Aikatauluissa voi olla hieman enemmän joustovaraa em. syystä.

        Aikataulut on nykyään jo saatu samaan vihkoon kuin muutkin linjat. Vihkoa voi kysyä kuljettajalta, autossa yleensä niitä on.

        Tuosta linjojen salaisuutena pitämisestä voi tiedustella Riihimäen kaupungilta. Jostain syystä kaupunkia ei kiinnosta markkinoida paikallisliikennettä tehokkaasti. Liikennöitsijän intressissähän se ei ole, kun kaupunki maksaa kilpailutetun hinnan joka tapauksessa.

        Veronmaksajien intressissä olisi saada enemmän matkustajia. Tätä ei kaupungin toimijat tunnu tajuavan.

        Matkalippuhinnoista; tuo 3.30€ on kertalippu. Kuukauden rajattoman matkustamisen Riihimäen alueella saa muistaakseni 46,70€ (kuitenkin alle 50€) hinnalla.

        Aikataulut: http://www.ventoniemi.fi/aikataulut/uusi/ Listan alapäässä on Riihimäen paikallisliiikenne ml. Palvelulinja.


      • olenkäyttänyt

        Aika loistava on myös seutulippu. Se maksaa 65 euroa, ja sillä saa ajaa 30 päivän ajan niin paljon kuin sielu sietää Riihimäen, Hyvinkään, Hausjärven, Lopen ja Mäntsälän alueella sekä pitkän matkan autoissa että paikallisliikenteessä.


      • hausjärveläinen

        Jos ja kun tapahtuu niin, että Hausjärvi liitetään Riihimäkeen, liitetäänkö myös paikallisliikenne Hausjärvelle asti, niinhän se pitäisi tietenkin olla, vai kuinka? Eläkeläinen ei tarvitse seutulippua muutamaa kauppareissua varten .


      • Akkp

        Verovaroin Ventoniemi kuljettaa tyhjiä penkkejä, kokoomus valtuustossa takuu miehenä.


    • 12121212

      Riihimäellä bussivuorot ajetaan tyhjillä busseilla. Hahah hahhahhahaaaa:::::) Miksi?

      • Aivanmahtavaakk

        Miksi kysyt aloittajan kysymyksen uudelleen? Miksi?


      • 12121212
        Aivanmahtavaakk kirjoitti:

        Miksi kysyt aloittajan kysymyksen uudelleen? Miksi?

        Siksi koska odotan siihen vastausta! Ihan siksi! HAHAHAAHAA :))))))))))


      • aivanmmajshhfu
        12121212 kirjoitti:

        Siksi koska odotan siihen vastausta! Ihan siksi! HAHAHAAHAA :))))))))))

        Okei.


    • 19ynnä5

      Ei käyttäminen halusta kiinni olisi, mutta aikataulut on suunniteltu ehkä koululaisille, tms. Lähden duuniin ennen aamukuutta, ja palaan n. 12 tuntia myöhemmin. Paikallisbussit eivät silloin kulje.

    • RiksuRock88

      Varmaan palkitsevaa työtä ajella tyhjää Ventoniemen bussia päivät pitkät. Varmaan on kavereiden kanssa kilpailut kahvitiloissa, että kuka saa ensimmäisen matkustajan. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe